במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי omerkot » 03 אוקטובר 2017, 23:33

סיימתי את אנצ'רטד. הוא ממתק. אין סיבה להמציא את הגלגל מחדש אם הגלגל עובד כל כך טוב. המשחק מעניין, מלוטש, הפייסינג מצוין והגרפיקה נהדרת. אפילו ההכנסה של הקטעים הפדגוגיים נעשתה בצורה חביבה ולא מעיקה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 אוקטובר 2017, 14:29

אני כבר הרבה שעות באקסנובליד האורגינלי
גרסת ההWii, אבל אני משחק על הwiiu
בגרסה שקניתי דיגיטלית

בגדול כמו הגרסה המקורית, רק שאפשר לשחק עם הגימפאד
של הwiiu
והפלט זה hdmi
דרך אגב לא הצלחתי להפעיל עם הגימפאד פרו
לwiiu
אבל אפשר לשחק עם שלט ונונצק Wii
ודי בטוח, גימפאד קלסי לWii

בכל מקרה חוץ מהדברים הטכנים
המשחק הרגיש לי די חלש בהתחלה, אבל אחרי כמה שעות ממכר
יש דמיון לפינל פנטזי 12, זה rpg אקשן, אבל לא כמו זלדה
יש מתקפות מיוחדות, ואסטרטגיה, באיזה מקום לעמוד
ובאיזה דבר לישתמש
העולם די גדול ויש הרבה סוגי אויבים
הדיבוב די מגוחך לטעמי, אבל העלילה טובה

חלק מעניין מבחינתי, זה לנצח מפלצות חזקות
אבל לזה צריך גרינדין
לדוגמה אני בדרגה 29, ויש מפלצות מעל דרגה 80

בכל מקרה לא לכולם, במיוחד בגלל הגרפיקה
אבל אני יתמכרתי

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אוקטובר 2017, 17:36

omerkot כתב:סיימתי את אנצ'רטד. הוא ממתק. אין סיבה להמציא את הגלגל מחדש אם הגלגל עובד כל כך טוב. המשחק מעניין, מלוטש, הפייסינג מצוין והגרפיקה נהדרת. אפילו ההכנסה של הקטעים הפדגוגיים נעשתה בצורה חביבה ולא מעיקה.

סיימנו גם, אתמול... משחק מעולה. כן, קצת מרגיש כמו הרחבה של 4, אבל יש שם בבירור השקעה אדירה. הוא גם מעט ארוך יותר ממה שחשבתי שיהיה, ויש כמה קטעים פשוט מדהימים.
מומלץ בחום למי שאוהב את הסדרה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 אוקטובר 2017, 12:59

מצב ה Battle Royal של Fortnite אולי עדיין לא אפוי לחלוטין כמו זה של PUBG, והוא בוודאי לא ''רציני'' כמוהו, אבל הוא רץ פי מיליון יותר טוב, הוא מוסיף אלמנטים לא רעים לנוסחא, ואני חושב ששווה לנסות אותו למי שרוצה חוויית PUBG בלי להוציא 30$..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 07 אוקטובר 2017, 14:58

לא מזמן סיימתי את אנצ'רטד 4 אחרי שרצתי על הסדרה לראשונה. אנצ'רטד 1 כצפוי היה קלאנקי ולא התיישן טוב (בייחוד ביחס למשחקים אחרים בני עשר. ומערכת הצ'קפוינטס כל כך נוראית), 2 כבר היה שיפור משמעותי אבל נמתח שלא לצורך, 3 היה שיפור מכל הבחינות חוץ מהחורים המאסיביים בעלילה. הסיפור של כולם די forgettable אבל ניחא, בסה"כ אחלה סרטי קיץ עם QTE.

הרביעי היה קפיצת מדרגה לדעתי, הפלטפורמינג עדיין קצת מגושם כמו בקודמים, חלקים בסיפור עדיין אידיוטיים להחריד, האפילוג מיותר, יש קטעים ארוכים מדי שהיו צריכים עריכה (אבל מקבל את זה בעקבות תהליך הפיתוח הבעייתי) וקרה לי לפחות 5 פעמים שהייתי צריך לטעון צ'קפוינטס שוב או אפילו לעשות hard reset לקונסולה בעקבות בעיות שונות ומשונות, אבל עם כל זה נהניתי מאוד, סוף סוף היה קצת פיתוח דמויות.

למעשה טעמתי מחלק משמעותי מהמשחקים שבשבילם קניתי את ה-PS4, מתישהו אשחק במשחקים של דיוויד קייג' (אהבתי את פרנהייט עד שהכל הלך לעזאזל), Until Dawn והורייזן. התחלתי קצת את קאפהד שאונס לי את הצורה, איזה משחק מצוין. כן הייתי מחכה לאיזה פאץ', יש גם כמה גליצ'ים שעדיין אפשר לנצל וגם באגים מאוד מציקים (בראן אנד גאן השני הגעתי לבוס וקאפהד קפא לחלוטין עד שהוא פגע בה, כלומר ירד לי HP בגלל זה והלך לי השלב).
נערך לאחרונה על ידי BiA ב 07 אוקטובר 2017, 15:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 אוקטובר 2017, 15:00

על המחשב? אני בערך 6 שעות פנימה (עברתי בהצלחה 9 שלבים), ועדיין לא נתקלתי בבאג אחד בקאפהד. משחק נהדר.
?

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 07 אוקטובר 2017, 15:02

בבוקס, עוד לא הורדתי לפיסי (אם אי פעם אמשיך את השמירה שם).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אוקטובר 2017, 13:09

התחלתי קאפהד ואני ממש גרוע :)
אבל הפרזנטציה אדירה וגורמת לי לרצות להמשיך... דווקא אלמנט הCO OP די גרוע כרגע, או שעוד לא התרגלתי...

בנוסף - איזו הפתעה! אני גם גרוע בBATTLEFRONT. משחק עם הבקר, אונסים אותי שם... ובלי שום קשר - לא נהנה ממנו, גם לא משלבי הטיסה... שיחקתי איזה 3-4 שעות אני חושב, לא מספיק אבל מספיק כדי לדעת שכנראה המולטי לא בשבילי, למרות האהבה האדירה לעולם של סטאר וורס :/

הלפ מי איימי הניג, יור מיי אונלי הופ!

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 08 אוקטובר 2017, 13:23

כן, התחלתי את World 2 ולא הצלחתי לעבור לא את הג'יני ולא את הברונית של הקנדילנד (לעזאזל עם השלב הסופי שלה), ניסיתי איזה שעתיים וחצי. בינתיים אני נכווה הרבה גם מהיריה ה8-כיוונית, צריך להתרגל לזה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אוקטובר 2017, 22:27

BiA כתב:כן, התחלתי את World 2 ולא הצלחתי לעבור לא את הג'יני ולא את הברונית של הקנדילנד (לעזאזל עם השלב הסופי שלה), ניסיתי איזה שעתיים וחצי. בינתיים אני נכווה הרבה גם מהיריה ה8-כיוונית, צריך להתרגל לזה.

את הג'יני והברונית אני מצליח לעבור כמעט בלי פגיעה. את הליצן אני מצליח להגיע עד הפייז האחרון שלו, ושם תמיד חוטף. בכל מקרה עברתי את שלושתם וכרגע אני בדרקון, שגם בו, הגעתי כמעט לסוף.
?

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 10 אוקטובר 2017, 00:30

את הג'יני עברתי, לברונית אני מגיע לשלב האחרון אופטימלית עם 3 חיים ופשוט אין לי סיכוי. אחרי שישה סופרס של ה-Peashooter ויריות בין לבין אני עדיין רואה שאני ממש בהתחלה שלה.

עריכה: אוקיי, מסתבר שמד ההתקדמות מבוגבג בשלב האחרון ושזה באג ידוע. נותן לי תקווה

עריכה 2: נוקאאוט!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 אוקטובר 2017, 14:10

אני כבר די עמוק בפרסונה (אחרי רבע משחק, הייתי אומר... אולי פחות) ואני נתקל בדילמה שלא זכור לי שפגשתי במשחק - אני מתבלט אם להשקיע במערכת יחסים עם דמות מסוימת, או לא.

הדמות היא מורה שלי. מסתבר שיש לה בעיות כלכליות, אז היא עובדת בחברת מנקות (מהסוג שמתלבש כמו מנקות באנימה ומוזמנות בטלפון ומגיעות לנקות לך את הדירה וקוראות לך מאסטר ויש גם "שירותים נוספים", אבל אני פאקינג ילד בן 17, אז אין לי גישה אליהם). שני חברים שלי מצאו פלאייר של החברה והחליטו לנסות. כשהגיע המנקה הם ברחו למרפסת. היא זיהתה אותי. אני זיהיתי אותה. זה קטע נורא מוזר.

אחרי זה היא/המשחק פחות או יותר הכריחו אותי להזמין אותה פעמיים כדי לנקות את החדר שלי. עשיתי איתה עסקה שלא אספר לאף אחד ואזמין אותה מידי פעם לנקות ובתמורה היא תיתן לי להתחמק מלימודים מידי פעם.

עכשיו... במשחק יש מערכת של מערכות יחסים. אתה משקיע זמן ומבלה עם אנשים שונים (כרגע יש לי 11 קשרים כאלה וסביר להניח שיהיו עוד לא מעט), משלים משימות ומערכות היחסים מתפתחות. כשאתה עולה רמות (יש 10 כוכבים לכל מערכת יחסים), אתה מקבל בונוסים שונים. נניח, אם אעלה עוד רמה עם המורה הזאת, היא תוכל להכין לי קפה (פריט לשימוש בקרב), או לעשות כביסה (מאפשר לנקות דברים שמצאתי במבוכים ולהשתמש בהם). אם אעלה רמה של אחד משני חברים שנלחמים איתי, הם יקבלו את היכולת לבטל status ailment מידי פעם, באופן רנדומלי. היכולות האלה מאוד מגוונות (לקבל יותר ניסיון בקרבות, יכולות אימון מיוחדות לפרסונות וכן הלאה).

בכל מקרה, אז מבחינה מכאנית, המשחק מאפשר לי לקבל בונוסים מהקשר שלי עם המורה הזאת. מבחינת הסיפור, זה אומר שהיא תבוא לחדר שלי ותקרא לי מאסטר בתלבושת מנקה לא מאוד פרקטית וזה אחד הדברים הכי קרינג' שחוויתי במשחק אי פעם. ההבדל העיקרי בין הקרינג' הזה וקרינג' במשחקים רבים אחרים, זה שנראה שפה זה מכוון.
אז אני מתלבט. זה פשוט מרגיש רע, אבל הרווח מזה יכול להיות משמעותי.

ספוילר:
ספויילר: הצג
חלק ממערכת היחסים זה שאם אתה מגיע לרמה מסוימת, אפשר לנסות להפוך אותה למערכת יחסים רומנטית. יש כמה נשים במשחק שיכולות להיות עם הדמות שלך במערכת יחסים רומנטית ומסתבר שהמורה הזאת זו אחת מהן. זה רק גורם לי ליותר קרינג', כי זה ממש ממש לא קול.

בקיצור, עוד חוויה מוזרה, ייחודית ומעניינת שאני זוכה לחוות בפרסונה 5 ולא נתקלתי בה בשום מקום אחר. זה באמת משחק מצוין. אפילו בשנה של זלדה ומריו הוא הולך להיות שחקן משמעותי בכל מיני בחירות GOTY בעוד כמה חודשים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 14 אוקטובר 2017, 00:25

סיימתי את TLG. לא ממליץ. השליטה נוראית, גם זאת של הילד ובעיקר זאת של טריקו (החיה). פאזלים בעייתיים שנשענים בכבדות על השליטה הבעייתית בטריקו, שאוהב מאוד להתעלם מהפקודות של השחקן, או לבצע אותן בעיכוב של 30 שניות. היו כמה פאזלים נחמדים, אבל לא בכמות או ברמה גבוהה מספיק בשביל לפצות על החסרונות. רוב הפאזלים וקטעי הפלטפורמה די מונוטוניים: לפתוח שערים ע״י הורדת ידיות, לצפות בטריקו מטפס על מגדלים קורסים, להיעזר בו כדי להגיע למקומות גבוהים במפה וכו׳. היחסים בין טריקו והילד מאוד חמודים, וכמו באיקו, זאת אולי הנקודה החזקה של המשחק, אבל זה לא מספיק. המשחק הוא בין 10-15 שעות אבל מרגיש כמו 30 לפחות. סה״כ לא ממש נהנתי וקשה לי להמליץ, אבל לא מתחרט ששיחקתי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 אוקטובר 2017, 05:31

גם אני לא התלהבתי מTLG

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 19 אוקטובר 2017, 17:20

קאפהד ממשיך להיות מעולה. מהטובים ששיחקתי בשנים האחרונות. צריך למצוא את הזמן לשבת חזק על קינג דייס, זוועה מה שהולך שם.

וגם, אנדרומדה הגיע ל-EA ולאוריג'ין אקסס, שיחקתי בו כמה שעות לפני שנגמר לי המנוי. לא ראיתי הרבה ומה שראיתי היה בינוני לחלוטין, אבל אולי נמשיך אם יהיה איזה כרטיס חודש בעשרה שקלים כמו שקופץ לפעמים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 אוקטובר 2017, 21:37

hellblade senua's sacrifice, וואו איזה משחק נהדר.
למישהו כאן יצא לשחק אותו?
איזה כיף שעוד יוצאים משחקים שמנסים לעשות דברים מיוחדים ומעניינים במקום עוד ועוד משחקים שמרגישים כמו סקינים של משחקים אחרים.
אמנם מבחינת גיימפלי אין פה שום דבר מרענן (הייתי גם מגדיל להגיד שמבחינת גיימפלי אין כאן אפילו משהו מעניין), אבל מבחינת הצורה שבה המשחק בנוי ומעביר את הסיפור שלו הוא בהחלט מאוד ייחדוי.
כבר הרבה זמן שבתעשייה הזאת מנסים ליצור איזשהו משחק שירגיש כמו "סרט אינטרקטיבי", אני חושב שזה הנסיון הכי מוצלח בצורה חד משמעית ליצור משהו כזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 אוקטובר 2017, 10:44

אני ממשיך להתקדם בפרסונה 5 וממשיך להנות מאוד מהמשחק. הLoop הבסיסי במשחק עובד פשוט מצוין. תמיד עומדת בפניי החלטה לא פשוטה של איך לבלות את הזמן שלי ותמיד יש כמה אפשרויות טובות שקשה להחליט ביניהן.
לצד זה, אני ממש נהנה מאיך שהסיפור מתקדם. מרגיש כמו סדרת אנימה עם כמה arcs עלילתיים ברורים. כל פעם אני מופתע מחדש ונהנה מהטוויסטים. המבוך הראשון בנתיים הכי טוב שראיתי, אבל השני היה מוצלח גם הוא. את השלישי קצת פחות אהבתי. מה שכן אהבתי זה שכל מבוך מרגיש מאוד שונה גם בגלל הtheme וגם בגלל המבנה שלו. אם אחד הוא סט מסדרונות לינארי למדי, האחר הוא חלל גדול שמחולק לחדרים וקיצורי דרך שאתה פותח ככל שאתה מתקדם.
אני עכשיו עומד להכנס למבוך הרביעי. הקשר שלו לסיפור ממש מצא חן בעיני והtheme שלו בהחלט מעניין. אני ממש מצפה לגלות איך המבנה שלו.

זה משחק פשוט אדיר. גם בכמות התוכן וגם באיכות שלו. אני מהמר שבסוף השנה/תחילת שנה הבאה הוא יעמוד לצד זלדה, מריו (ואולי וולפנסטיין) בדיוני משחק השנה. די מדהים ש3 המשחקים המובילים של השנה הם משחקי דור קודם מבחינה טכנית.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אוקטובר 2017, 11:06

Stick כתב:hellblade senua's sacrifice, וואו איזה משחק נהדר.
למישהו כאן יצא לשחק אותו?
איזה כיף שעוד יוצאים משחקים שמנסים לעשות דברים מיוחדים ומעניינים במקום עוד ועוד משחקים שמרגישים כמו סקינים של משחקים אחרים.
אמנם מבחינת גיימפלי אין פה שום דבר מרענן (הייתי גם מגדיל להגיד שמבחינת גיימפלי אין כאן אפילו משהו מעניין), אבל מבחינת הצורה שבה המשחק בנוי ומעביר את הסיפור שלו הוא בהחלט מאוד ייחדוי.
כבר הרבה זמן שבתעשייה הזאת מנסים ליצור איזשהו משחק שירגיש כמו "סרט אינטרקטיבי", אני חושב שזה הנסיון הכי מוצלח בצורה חד משמעית ליצור משהו כזה.

בדיוק סיימנו אותו גם כן... משחק מעולה. אני פשוט מת על החברה הזו, עושה דברים נהדרים... אחת החוויות היותר סינמטיות ששיחקתי אי פעם, למרות שהוא יחסית משחק בתקציב נמוך.... מה שכל הזמן גרם לי לחשוב על GOW ואיך הוא הולך לפוצץ ראשים :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 אוקטובר 2017, 11:25

הם לגמרי הלכו בכל הכח על החוויה הסינמטית והעברת הסיפור הייחודית.
מבחינת גיימפלי אין כאן הרבה וגם מה שיש לא מאוד מיוחד, אבל בעיניי זה השתלם בענק כי קיבלנו משחק מיוחד ומאוד מעניין.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 אוקטובר 2017, 06:12

אתמול סיימתי את זינובליד קרוניקל
מאוד מומלץ לחובבי jrpg

אני לא יתחיל כרגע את זינובליד קרוניקל X או זלדה
בגלל שזה לוקח המון שעות
ואני רוצה לסיים משחקים קצרים יותר לפני
כרגע מתחיל את lair לPs3

זה מאותה מפתחת שפיתחה את רוגו סקוודרון לגימקיוב
המשחק נחשב כישלון בהשקה, בגלל זיהוי תנועה
אבל לפי מה שהבנתי תיקנו אותו מאז,

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 נובמבר 2017, 12:01

שיחקתי מעט בMGSV (הגעתי לבסיס האימהי רק).

שני דברים שאהבתי עד כה:
- התנועה של סנייק מרגישה סופר גמישה ואפקטיבית. מרגיש כאילו ברגע שאתרגל לסכימת השליטה, אוכל לנוע בעולם ולבצע כל מה שאני רוצה לעשות בקלות.
- העמימות בנוגע למי כתב/ביים/יצר/הוליד/הביא לכדי קיום את המשחק. זה היה לי ממש לא ברור, אבל לאט לאט, ברמיזות עדינות וכמעט תת הכרתיות, הבנתי שיש מישהו בשם הידאו קוג'ימה שמעורב בפרויקט.

דברים שלא אהבתי:
- סצינות מעבר מעפנות, עם דרמתיות שנדחפת לגרון למרות שאין לי מושג מה דרמתי במה שמראים (אולי סתם כי אני לא מכיר כמעט בכלל את הסדרה).
- כתיבה מלאת פאתוס וחשיבות עצמית, אבל נשמעת בעיקר כמו בולשיט (מזכיר Technobabble, רק עם בולשיט על נקמה וכלבים).
- המצלמה ברגע שעולים על הסוס. ממש יופי שסנייק נראה מגניב עם הזווית מקדימה-למטה שקוראת בלי שליטה שלי, אבל וואלה, בפעם ה18 שעליתי על הסוס זה הפסיק להרשים ונהייה סתם מעצבן.
- ההתגנבות בעולם הפתוח מרגישה כאילו היא לא עובדת. אני חושב שזה פחות בגלל העיצוב של המשחק ויותר בגללי, אבל עדיין - לא אהבתי. יכול להיות שכשאהיה טוב במשחק, גם זה יעבוד ואז אשנה את דעתי.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 03 נובמבר 2017, 17:02

1. השליטה בדמות אכן חלקה ורספונסיבית בטירוף. מבחינתי זה סטנדרט הזהב של איך משחק אמור להרגיש
2. אגב אותן רמיזות עדינות, אני ממליץ להסיט את הראש לכמה שניות בתחילת כל משימה. אולי קוג'ימה חשב שזה מגניב לספר לנו מראש איזה דמויות יופיעו אבל אני חושב שמגניב יותר לגלות לבד שהולך להיות קרב נגד יחידת הגולגולות מאשר ספוילר בתחילת המשימה.
3+4. מעפנות ? מה ? חלק מהסצינות שם גרמו ללסת שלי ליפול (בעיקר סצינות האקשן) שמבוימות ו"מצולמות" מדהים. מה שכן על כל 4-5 משימות פילר יש משימה שבאמת מקדמת במשהו את הסיפור והסצינות מעבר בהתאם. אני יכול להבין גם איך מישהו שלא מחובר לסדרה לא יתחבר יותר מדי לסנייק, מילר, אוסלוט וכל סיפור הנקמה. כנ"ל בקשר לדרמתיות והכתיבה, זה פשוט הסגנון של הסדרה שהוא יושב איפשהו באמצע בין סרט הוליוודי לסדרת אנימה שאני לפחות אוהב.
5.אם עולים על הסוס מהצד עדיין יש שינוי מצלמה קטן לשתי שניות אבל זה ממש לא רציני. לי אישית לא הפריע.
6. קח את הזמן לסמן אויבים מרחוק, תכנן נקודת כניסה ונקודת יציאה מאזור המשימה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2017, 18:39

מוזר לי לשמוע תלונות עלילה על mgs5 מחובב FF :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 נובמבר 2017, 18:55

DrKeo כתב:מוזר לי לשמוע תלונות עלילה על mgs5 מחובב FF :)

אין לי מושג מה העלילה של המשחק, עדיין. כאילו, באמת. היתה כמות עצומה של סצינות מעבר (אני זוכר שאמרתם שזה יהיה הרבה פחות בהמשך, אז זה טוב) ואני לא יכול להגיד שהיתה בהם עלילה כלשהי. אני מניח שזה שונה עבור מישהו שמכיר את הדמויות ואת הסיפור שקדם למשחק. אם כי, יש ערך כלשהו להשוואה בין MGS וFF.

דיברתי על הכתיבה. גם במשחקי FF רבים יש בעיה עם כתיבה משונה. במקרים כמו FFXIII, זה יכול להפיל את המשחק. במקרים כמו FFX זה מקסים אפילו ברגעים הפחות טובים, בזכות הרגעים המוצלחים. במקרה של MGSV זה מרגיש כאילו המשחק לוקח את עצמו הרבה יותר מידי ברצינות ותופס מעצמו באופן מגוחך, כאשר מדובר בעצם בכתיבה סתמית ושטחית. נניח, זה אחלה אם אתה רוצה שכאבי פאנטום יהיו מוטיב במשחק. אתה באמת צריך שדמות תדבר על זה באופן כל כך ישיר ותדחוף את זה לגרון של השחקן וגם להזכיר את זה בכותרת של הפרק שמופיעה לפניו?

בנוגע לזוויות צילום - לא רואה מה מדהים בהן. אין ספק שכל שינוי בזווית המצלמה מתוכנן ויש הרבה מחשבה מאחוריהם. התוצאה, ברוב המקרים עד כה, נראית חובבנית ולעיתים מאוד מעצבנת (הפלאשבק הזכיר לי את הרגעים הנוראיים בסרט של FFXV, או כמה מסצינות המעבר היותר נוראיות של FFXIII).
מעניין אם בהמשך המשחק ארגיש אחרת. אולי באמת יש סצינות מוצלחות. כל הקטעים בבית החולים, השיחה בהליקופטר והפלאשבק המהיר היו דוגמא מובהקת לאיך לא לעשות סצינות מעבר, לדעתי. מרגיש מבולבל ויומרני. בהחלט לא מקצועי ומפיל לסתות.

אבל זה סתם החלק הראשון של המשחק. רק רושם ראשוני. כששיחקתי בMGS2, הרושם הראשוני היה מאוד דומה וזה גרם לי לוותר על המשחק. הפעם אני נותן למשחק יותר הזדמנות כי אני יודע מה אנשים אומרים עליו וזה לא איזה משחק רנדומלי שבחיים לא שמעתי עליו ואני סתם מנסה אותו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2017, 19:06

הרושם שלך בערך הפוך מכל רושם ששמעתי מהחלקים האלה של המשחק אבל אל תדאג, 90% תסרוט ו-10% גיימפליי הופכים ל90% גיימפליי ו-10% תסרוט ברגע שאתה מגיע לאפגניסטן ומסיים את המשימה הראשונה שם (שגםהיא מעולה לדעתי).
We're just normal men. We're just innocent men

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים