Laskin כתב:כנ"ל. מחכה לסינגל טוב של סטאר וורס מאז JEDI KNIGHT בערך.
(לא, לא אהבתי את KOTOR, בלשון המעטה)
Laskin כתב:הגיימפליי היה איום ונורא עבורי, כמו כל המשחקים של ביוור
אגב, לא לשכוח - היום ב-17:00 נדמה לי מתחיל השידור של RDR/REMAKE/2/WHATEVER!!! עוד פחות מ-3 שעות!
DrKeo כתב:האמת שאין שם אף מילה על אף גרסה אבל המשחק יוצא עוד חצי שנה (מאי כמו הקודם?) כך שאין מצב שתהיה גרסת PC עם הקונסולות. אולי באיחור כמו GTAV.
Uncle Pey'j כתב:וואו,EA סוגרת את Visceral,הסטודיו שהביא לנו את Dead Space והמשחק האחרון שלו היה BF Hardline ב-2015. זה גם אומר שהגורל של הפרויקט STAR WARS שאיימי הנינג עומדת בראשו ממש לא ברור כרגע,הוא עובר לפיתוח של EA Vancouver ולא נאמר הרבה מעבר. מה שכן נאמר מאוד מדאיג ותכלס גמר לגמרי את הייפ שלי מהמשחק: בהודעה שיצאה נאמר שהמשחק התחיל את דרכו כחווית שחקן יחיד לינארית וסינמטית (בדיוק הטייפ שלי) ומשם "בעקבות שינויים בשוק" עבר למודל אחר שמאפשר לשחקנים לחזור אליו לאורך זמן. במילים אחרות,המשחק בדרך להיות עוד שיט GaaS וזה פשוט כל כך מבאס.
עריכה: הממ אני חושב שהתבלבתי בכותרת וחשבתי שכתוב "משחקי 2018" המשחק של VISCERAL בכל מקרה לא היה אמור לצאת ב-2017 אז אולי היה עדיף לכתוב את זה בת'רד הנכון
Laskin כתב:נורא מבאס... כולנו פה רצינו משחק סינגל מדהים בעולם של SW, ואחרי הביטול של 1313 חשבנו שהנה - עכשיו הולכים להשקיע כמו שצריך, לתת לנו את החוויה שכל כך הרבה שנים לא הייתה לנו...
לא. לא עם EA. גם את BF הם חירבנו, אחרי שהראשון היה כל כך יפה ועוד יותר שטחי ומיותר - חיכינו למשחק ההמשך שיצליח לשפר את הכל, ואולי הם הצליחו לעשות משהו לא רע, תיכף נדע, אבל חייבים גם לחרבן אותו עם אלמנטים ברורים של P2W... גם כלפי מדן יש טענות כאלה, ניד פור ספיד נראה כמו חוויה סינמטית בלי הרבה "מירוץ", מאס אפקט היה קטסטרופה...
שנה הבאה יש להם את A WAY OUT שהוא נראה כמו הדבר היחיד של EA שאני אקנה ב-2018, כי מן הסתם ANTHEM לא באמת משחק שיצא לפני חגים 2019
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים