ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי omerkot » 30 ספטמבר 2017, 21:56

bozeman כתב:(ותתחדש)

(תודה)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 ספטמבר 2017, 22:14

370 עד הארץ כולל הכל? ואוו.. ישמצב שאני הולך על זה!!!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 30 ספטמבר 2017, 22:28

כן, זה המחיר אחרי משלוח ומיסים. במשך כמה שבועות נכנסתי כל יום לראות מה המצב וכל מה שהיה זה סוחרים שמכרו את המכשיר במחיר מופקע כשכל האופציות האחרות הגיעו כבר די קרוב למחיר בארץ. זה ממש מרפי קלאסי... :(

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 ספטמבר 2017, 23:00

אהה אבל פעם הבאה אל תיכנס כל יום... Camelcamelcamel.com ואתה מסודר.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 ספטמבר 2017, 23:13

omerkot כתב:עומר נכנע וקנה לפני יומיים סוויץ' בחנות מקומית לקראת יום השעמום ובזכות ספלטון 2. קניתי אותה אחרי כמה שבועות שבהם חיפשתי אבל התייאשתי מהאפשרות להביא אותה במחיר סביר מחו"ל אבל כצפוי, בדיוק היום היא חזרה למלאי של אמאזון ארה"ב ששמחים לשלוח אותה לארץ (370$ כולל הכל). שוין.
כמה רשמים:
1. לא להגיע לגיימסטיישן ביום שבו הם מפזרים הזמנות מוקדמות של פיפא. זה מסוכן מאוד לעכב את המוכרים והקופה הרושמת על נינטנדו וספלטון ביום כזה והסיבה היחידה שלא נדקרתי על ידי כל הערסים העצבניים שהגיעו לשם היא חזות חיצונית מרתיעה.
2. נינטנדו עשתה כמה טעויות פטאליות עם הWIIU. שלט/מסך מגושם ברמה אסונית (לשלט הפרו היתה תמיכה חלקית בלבד), ממשק עמוס ומסורבל ואיטיות כללית די נוראה (לקונסולה לקח המון זמן להדלק, למשחקים לקח המון זמן לעלות, לשלבים לקח המון זמן להטען ואפילו היציאה בחזרה מהמשחק לתפריט של הקונסולה היתה ארוכה בצורה מטמטמת). כל זה טופל בסוויץ'. השלט המתפרק הוא גימיק אבל כשהוא מורכב התוצאה היא שלט סביר שלא מפריע להנות מהמשחקים. החומרה אמנם לא חזקה אבל היא מודרנית ומהירה, הממשק עבר טיפול של נזירי זן יפניים והוא נקי, המשחקים נשארים טעונים ברקע גם כשסוגרים את הקונסולה והטעינה שלהם מהירה מאוד (לפחות מהזכרון הפנימי של המכשיר).
3. לספלטון המקורי היה המון פוטנציאל. הקונספט היה חמוד וגם הביצוע היה טוב אבל אי אפשר היה לשחק בו יותר מדי כי הוא לא תמך בשלט הפרו אלא רק בשלט/מסך המחריד ומשום שהאיטיות האיומה של הקונסולה השפיעה גם על המאצ'מייקינג שלו. נינטנדו ניסתה להפוך את החוויה ליותר נסבלת בזה שבזמן המצ'מייקינג היא שלחה את השחקנים לשחק על השלט במשחקון 4 ביט של דיונון מקפצץ בין פלטפורמות אבל התוצאה היתה שבמקום לשחק בספלטון, שעליו שילמתי מחיר מלא, מצאתי את עצמי 70% מהזמן משחק במשחקון אינפנטילי של דיונון מקפצץ. בספלטון 2 השלט בסדר, המהירות טובה מאוד וגם המאצ'מייקינג בסדר. המשחק מאוד מהנה וקל מאוד להכנס אליו. אם היתה אפשרות להעיף את קטעי הקישור של הקרייניות אז המשחק היה מושלם...
4. קניתי גם את מריו קארט. כן, יש לי אותו בWIIU אבל כאמור, זה מפוקפק מאוד לשחק בWIIU כשבסוויץ' העסק זורם מאוד יפה. קראתי טענות לגבי זה שנינטנדו שיפרו את השליטה במשחק אבל מה שגיליתי זה שנינטנדו הכניסה למשחק "הגנות" מפני נפילה, התקעות במכשולים וירידה לשוליים. יכול להיות שזה רק ברמה הנמוכה (שבה אני משחק כרגע בשביל לפתוח פיצ'רים) ויכול להיות שזה באגים שיתוקנו אבל כרגע זה מתסכל שאני מנסה להכנס לקיצורי דרך מוכרים (שנמצאים שם וגם מופיעים במפות) אבל מוצא את עצמי נגרר הצידה לאורך השוליים.
5. הWII הפכה את נינטנדו לחברה שמכורה לגימיקים ולמרות האסון של הWIIU, נינטנדו חוששת לוותר עליהם (בודאי לנוכח הנחיתות הטכנולוגית של המכשירים שלהם). התוצאה היא שהמחיר של הסוויץ' נובע בעיקר מהגימיקים האלה. לא מעניינת אותי הניידות המוגבלת שלה (שהופכת אותה לעוד יותר מסורבלת מהשלט/מסך האיום של הWIIU) ולא מעניין אותי לפרק את השלט שלה ולקבל שליטה כפולה אך מוגבלת. אם נינטנדו היתה מוכרת קופסא קטנה ואלגנטית עם שלט פרו במחיר של 200 דולר ("נבידיה שילד") או פחות אז התוצאה הסבירה לא היתה שורת רווח נמוכה יותר.
6. בסופו של דבר, בזכות השלט וההתנהגות המהירה והנקיה, היא מרגישה כמו יורשת ראויה לגיימקיוב, באיחור של עשור ושני דורות מיותרים...

נכון שהWIIU הייתה כישלון ,אבל לטעמי הגימפאד שלה ,הרבה יותר נוח מהגימפאד בNS
למעשה אני משחק איתו היום באקסנובליד המקורי (משחק WII ,שקניתי דיגיטלית בחנות WIIU )

בנוגע לNS ,אני כן חושב שהם הלכו כמה צעדים קדימה ,בדברים מסוימים ,אבל אחורה בדברים אחרים
לדוגמה אין כרגע יוטיוב ונטפליקס
לדוגמה בניגוד לWIIU ,אין אפשרות לשחק על הטלוויזיה ,שהקונסולה לא מחוברת לתחנת העגינה
אני כן חושב שיש לNS הרבה פוטנציאל ,בגלל זה קניתי אותה ,ואני כן חושב שכמו בWIIU ,גימפאד פרו די הכרחי
לגימרים

אבל יש לה גם חסרונות גדולים מסוימים
לדוגמה 0 ,תמיכה אחורנית ,גם למשחקים וגם לגימפאדים מדור קודם ,גם במשחקים שהיו יכולים לעבוד על גימפאד ישן מבחינת שליטה

ולא שתבינו לא נכון ,שיחקתי בכמה דמואים ,ואני מרוצה מהNS ,היא מהירה ,ועושה את העבודה כחצי נידת
אבל לנידת הייתי מעדיף שיצאו אותם משחקים לPS ויטה ,שאולי חלשה בהרבה ,אבל הרבה יותר נידת מבחינה פיזית
הNS היא סוג של XL ,ואולי בעתיד שיהיה אפשר נינטנדו תעשה האפך מה3DS ,ותוציא מודל קטן יותר פיזית

חוץ מזה צריך לזכור ,שמי שקונה משחקים דיגיטלית ,יצתרך כרטיס זיכרון מספיק גדול
ואני אישית מתכנן לקנות לה ,חוץ מגימפאד פרו ,גם כיסוי שמוסיף בטריה ,לזמן בטריה נורמלי יותר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2017, 23:27

מזל טוב עומר!

בנושא מריו קארט, יש בהגדרות אפשרות לבטל את העזרות בנהיגה, כמו בפורצה. אגב, אני ממליץ לכבות את השליטת תנועה למקרה ואתה לא מבין למה לפעמים הסטיק שלך מרגיש לא מאופס. זאת השליטת תנועה שגורמת לדמות לצוף לימין או לשמאל.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 30 ספטמבר 2017, 23:38

Klayman כתב:אהה אבל פעם הבאה אל תיכנס כל יום... Camelcamelcamel.com ואתה מסודר.

הבדיקה מדי יום לא היתה בעיה אלא העובדה שהמחיר נחתך מיד אחרי שנמאס לי לחכות.
ובכלל, עבורי, התועלת של שירותים כאלה לא מצדיקה את אבדן הפרטיות הנלווה. שיסחרו בדפוסי התנהגות של אנשים אחרים.
DrKeo כתב:מזל טוב עומר!

בנושא מריו קארט, יש בהגדרות אפשרות לבטל את העזרות בנהיגה, כמו בפורצה. אגב, אני ממליץ לכבות את השליטת תנועה למקרה ואתה לא מבין למה לפעמים הסטיק שלך מרגיש לא מאופס. זאת השליטת תנועה שגורמת לדמות לצוף לימין או לשמאל.

תודה! דווקא חיפשתי אבל לא מצאתי בכלל אפשרויות במשחק הזה... אני אסתכל שוב. בספלטון ביטלתי מיד את שליטת התנועה (ומזל שזו אופציה קיימת) אבל במריו קראט אני לא מרגיש כלום (אני חושב שהיא מופיעה רק כשמפרידים את השלט לשניים)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2017, 23:56

השליטת תנועה מופיעה אפילו בשלט פרו! זה מזעזע, הייתי בטוח שהסטיקים שלי לא מאופסים במשך ימים. אגב, כנ"ל בזלדה.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 01 אוקטובר 2017, 00:46

טוב, מצאתי את ההגדרות וביטלתי את העזרה המציקה (תודה!). דווקא שליטת התנועה היתה מבוטלת אצלי כברירת מחדל ככה שהם כנראה שינו את זה עם העדכונים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2017, 17:33

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 אוקטובר 2017, 13:07

omerkot כתב:ובכלל, עבורי, התועלת של שירותים כאלה לא מצדיקה את אבדן הפרטיות הנלווה. שיסחרו בדפוסי התנהגות של אנשים אחרים.

המודל העסקי שלהם הוא לא מסחר בדפוסי התנהגות אלא "קישור ממומן": הם פשוט מקבלים מאמזון אחוז קטן מכל מכירה שמגיעה דרך קישור מתוייג שלהם.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 אוקטובר 2017, 22:22

מריו קיבל 10 באדג'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוקטובר 2017, 12:58

רק על זה מגיע לו 10:

מי עוד חוץ מנינטנדו יכולים להוציא פרסומת כזאת ב2017.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 אוקטובר 2017, 08:07

השאלתי את הNs לאח שלי
עכשיו גם הps4 וגם הNs לא עלי
אבל שאני יסיים עם המשחקים לwiiu
ישר מחזיר את הNs, וקונה מאריו וזינובליד 2

דרך אגב זה ניראה כמו יורש אמיתי למאריו 64

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוקטובר 2017, 17:46

דום יוצא כבר בנובמבר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוקטובר 2017, 11:20

מחר (רביעי) ב6 בבוקר יהיה נינטנדו דיירקט של 15 דקות על משחק האנימל קרוסינג למובייל.

---

אתמול הוכרז המשחק החדש בסדרת Shin Megami Tensei. המשחק יהיה הראשון בסדרה עם הספרה הרומית V בשם והוא יהיה בלעדי לסוויטצ'. אמור להיות JRPG די משובח. הכרזה מעולה לבעלי סוויטצ'.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 אוקטובר 2017, 11:28

עוד חדשות מגניבות בעקבות עדכון 4.0: עכשיו אפשר להשתמש במתאם לשלטי גיימקיוב מה-WII U על הסוויץ'! אתם יודעים מה זה אומר... :) לא שאני מופתע,ברור היה שסמאש יגיע מתישהו לסוויץ'. בשבילי זה מצוין,יש לי את המתאם הזה ושני שלטי גיימקיוב שקניתי לפני שנתיים בשביל סמאש ב-WII U וקיוויתי שנינטנדו יהיו מספיק הגיוניים לתת לי להשתמש בהם גם בסוויץ'.
כמעט שכחתי את המקור:http://nintendoeverything.com/switchs-4-0-0-update-now-allows-for-gamecube-controller-support-with-wii-u-gamecube-adapter/

זאוס
Padawan

הודעהעל ידי זאוס » 24 אוקטובר 2017, 13:29

Kazz כתב:מריו קיבל 10 באדג'.

זאוס תשמור, רונן אידיוט הכי גדול בעולם!!!!

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 אוקטובר 2017, 14:24

הרגע ראיתי את זה
ה2 בעיות הגדולות לטעמי

זה 1, הנוב האנלוגי הימיני, מחורבן
בעצם מחליף של כפתורי הC, בn64

ועוד דבר, זה חסר כפתורים, אין כפתור בית וכפתור בחירה
וחסר כפתור גב אחד
בקיצור יכול להתאים למשחקים מסוימים, אבל לא לכל המשחקים

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 אוקטובר 2017, 14:28

אני לא חושב שמישהו באמת ציפה שהם יהיו תחליף לPro Controller אבל עבור סמאש וכנראה שגם VC של גיימקיוב זה מעולה. אני ממש לא חושב שמישהו מצפה להשתמש בקונטרולר של הגיימקיוב באופן קבוע בכל משחק.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 אוקטובר 2017, 14:31

הבעיה שגם בזה אין כפתור בית, שזה מעצבן
בטח בקרוב יהיה יוטיוב ונטפליקס בNs

בגימפאד גימקיוב, אין אפשרות ללכת אחורה
חוץ מבמקרה שנינטנדו יאפשרו קומבינצית כפתורים לזה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 24 אוקטובר 2017, 15:04

התמיכה בשלט הגיימקיוב בסמאש היא בעיקר בשביל איספורטס. משתמשים "רגילים" כנראה לא ישתמשו בזה בחיים, בטח כאשר שלט הפרו הסטנדרטי של הקונסולה מוצלח מאוד בסיבוב הזה (אם כי לא זול בכלל).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוקטובר 2017, 18:30

אני כבר יודע שכשאני אשחק עם חברים סמאש, זה הולך להיות עם שני שלטי פרו ושני ג'וייקונים על הצד (כמובן מלווה בטענות של השחקנים עם הג'וייקונים שהם הפסידו בגלל הג'וייקונים). אבל זה בהחלט נחמד, ביחוד שיש לי בבית שני שלטי קיוב :)

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 25 אוקטובר 2017, 20:17

נינטנדו פתחה פריאורדר ופרילואוד לאודיסי. מאוד מתקדם מצידה...

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 25 אוקטובר 2017, 22:18

נשברתי ונראה לי שאני הולך להזמין switch בשביל מריו (שזה בערך הדבר היחיד שאני רוצה על הקונסולה כרגע, אבל מילא), רק רוצה לדעת כמה דברים לפני כן:

אני יקנה מאמזון (אמריקה) ואני מניח שאני יצטרך איזה מתאם או ממיר מתח בשביל ישראל? לא מבין בדברים האלה, אשמח לדעת מה אני מחפש בדיוק ואם זה משהו שאני יכול לקנות באיזה חנות ליד הבית או שצריך לינק מאמזון?

מאחר ונינטנדו לא נתמכת בישראל היה לי כל מיני חשבונות אירופאים על ה wii u שהייתה pal ולא היה לי בעיות עם האשראי, אבל הפעם הבנתי שאין הגבלה של איזורים אז אני מניח שעדיף כבר חשבון אמריקאי. השאלה אם יש בעיה להשתמש בכרטיס אשראי ישראלי בחנות האמריקאית? (ב psn אני לא יכול) מישהו ניסה ויודע? אני מניח שאפשר לקנות כרטיסים של כסף מאמזון, אבל זה יהיה נחמד מאוד לא להיות תלוי בזה.

לעזרתם אודה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים