bozeman כתב:(ותתחדש)
(תודה)
bozeman כתב:(ותתחדש)
omerkot כתב:עומר נכנע וקנה לפני יומיים סוויץ' בחנות מקומית לקראת יום השעמום ובזכות ספלטון 2. קניתי אותה אחרי כמה שבועות שבהם חיפשתי אבל התייאשתי מהאפשרות להביא אותה במחיר סביר מחו"ל אבל כצפוי, בדיוק היום היא חזרה למלאי של אמאזון ארה"ב ששמחים לשלוח אותה לארץ (370$ כולל הכל). שוין.
כמה רשמים:
1. לא להגיע לגיימסטיישן ביום שבו הם מפזרים הזמנות מוקדמות של פיפא. זה מסוכן מאוד לעכב את המוכרים והקופה הרושמת על נינטנדו וספלטון ביום כזה והסיבה היחידה שלא נדקרתי על ידי כל הערסים העצבניים שהגיעו לשם היא חזות חיצונית מרתיעה.
2. נינטנדו עשתה כמה טעויות פטאליות עם הWIIU. שלט/מסך מגושם ברמה אסונית (לשלט הפרו היתה תמיכה חלקית בלבד), ממשק עמוס ומסורבל ואיטיות כללית די נוראה (לקונסולה לקח המון זמן להדלק, למשחקים לקח המון זמן לעלות, לשלבים לקח המון זמן להטען ואפילו היציאה בחזרה מהמשחק לתפריט של הקונסולה היתה ארוכה בצורה מטמטמת). כל זה טופל בסוויץ'. השלט המתפרק הוא גימיק אבל כשהוא מורכב התוצאה היא שלט סביר שלא מפריע להנות מהמשחקים. החומרה אמנם לא חזקה אבל היא מודרנית ומהירה, הממשק עבר טיפול של נזירי זן יפניים והוא נקי, המשחקים נשארים טעונים ברקע גם כשסוגרים את הקונסולה והטעינה שלהם מהירה מאוד (לפחות מהזכרון הפנימי של המכשיר).
3. לספלטון המקורי היה המון פוטנציאל. הקונספט היה חמוד וגם הביצוע היה טוב אבל אי אפשר היה לשחק בו יותר מדי כי הוא לא תמך בשלט הפרו אלא רק בשלט/מסך המחריד ומשום שהאיטיות האיומה של הקונסולה השפיעה גם על המאצ'מייקינג שלו. נינטנדו ניסתה להפוך את החוויה ליותר נסבלת בזה שבזמן המצ'מייקינג היא שלחה את השחקנים לשחק על השלט במשחקון 4 ביט של דיונון מקפצץ בין פלטפורמות אבל התוצאה היתה שבמקום לשחק בספלטון, שעליו שילמתי מחיר מלא, מצאתי את עצמי 70% מהזמן משחק במשחקון אינפנטילי של דיונון מקפצץ. בספלטון 2 השלט בסדר, המהירות טובה מאוד וגם המאצ'מייקינג בסדר. המשחק מאוד מהנה וקל מאוד להכנס אליו. אם היתה אפשרות להעיף את קטעי הקישור של הקרייניות אז המשחק היה מושלם...
4. קניתי גם את מריו קארט. כן, יש לי אותו בWIIU אבל כאמור, זה מפוקפק מאוד לשחק בWIIU כשבסוויץ' העסק זורם מאוד יפה. קראתי טענות לגבי זה שנינטנדו שיפרו את השליטה במשחק אבל מה שגיליתי זה שנינטנדו הכניסה למשחק "הגנות" מפני נפילה, התקעות במכשולים וירידה לשוליים. יכול להיות שזה רק ברמה הנמוכה (שבה אני משחק כרגע בשביל לפתוח פיצ'רים) ויכול להיות שזה באגים שיתוקנו אבל כרגע זה מתסכל שאני מנסה להכנס לקיצורי דרך מוכרים (שנמצאים שם וגם מופיעים במפות) אבל מוצא את עצמי נגרר הצידה לאורך השוליים.
5. הWII הפכה את נינטנדו לחברה שמכורה לגימיקים ולמרות האסון של הWIIU, נינטנדו חוששת לוותר עליהם (בודאי לנוכח הנחיתות הטכנולוגית של המכשירים שלהם). התוצאה היא שהמחיר של הסוויץ' נובע בעיקר מהגימיקים האלה. לא מעניינת אותי הניידות המוגבלת שלה (שהופכת אותה לעוד יותר מסורבלת מהשלט/מסך האיום של הWIIU) ולא מעניין אותי לפרק את השלט שלה ולקבל שליטה כפולה אך מוגבלת. אם נינטנדו היתה מוכרת קופסא קטנה ואלגנטית עם שלט פרו במחיר של 200 דולר ("נבידיה שילד") או פחות אז התוצאה הסבירה לא היתה שורת רווח נמוכה יותר.
6. בסופו של דבר, בזכות השלט וההתנהגות המהירה והנקיה, היא מרגישה כמו יורשת ראויה לגיימקיוב, באיחור של עשור ושני דורות מיותרים...
Klayman כתב:אהה אבל פעם הבאה אל תיכנס כל יום... Camelcamelcamel.com ואתה מסודר.
DrKeo כתב:מזל טוב עומר!
בנושא מריו קארט, יש בהגדרות אפשרות לבטל את העזרות בנהיגה, כמו בפורצה. אגב, אני ממליץ לכבות את השליטת תנועה למקרה ואתה לא מבין למה לפעמים הסטיק שלך מרגיש לא מאופס. זאת השליטת תנועה שגורמת לדמות לצוף לימין או לשמאל.
omerkot כתב:ובכלל, עבורי, התועלת של שירותים כאלה לא מצדיקה את אבדן הפרטיות הנלווה. שיסחרו בדפוסי התנהגות של אנשים אחרים.
Kazz כתב:מריו קיבל 10 באדג'.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים