InterAl כתב:זה פורט כי הוא פותח במקור ל-WiiU, זה היה משחק הזלדה שהובטח לקונסולה וגם קראו לו Zelda WiiU במשך שנים לפני שנתנו את השם הרשמי BOTW כמה חודשים לפני השחרור. גם TP יצא לווי ולקיוב במקביל, זה בדיוק אותו מקרה, ואף אחד לא החשיב את TP כבלעדי לווי.
בנוגע לצד ג' - גם ל-WiiU יצאו משחקי קור כמו AC, בטמן, ווץ' דוגס, דארקסיידרס, אפילו מאס אפקט 3. אבל לא ברור למה שגיימר רציני ירצה לשחק אותם על ה-WiiU. באותה מידה לא ברור למה שתרצה לשחק את דום או וולפנשטיין על הסוויץ'. אם הטיעון הוא ניידות, אני מעדיף לשחק על הלפטופ.
אם היא ברת השוואה ל-WiiU או לא, רק הזמן יגיד. משחקי מולטיפלטפורם פחות מעניינים, כי הם תמיד יהיו נחותים יותר על הסוויץ'. בסופו של דבר, כמו תמיד, הכל יקום או יפול על הצד א' של נינטנדו.
DrKeo כתב:דברת מסביב, לא לעניין. להשוות בין הWIIU לסוויטצ', זה לא רציני.
בנושא צד ג', יותר דברתי על הכיוון הבלעדי. Shin Megami Tensei V, דראגון קווסט 11, מריו והאנבונים וכך הלאה. דברים כמו דום או וולפנסטיין זה נחמד אבל אנחנו משווים את הסוויטצ' לWIIU, לא לפס4. ככל שהסוויטצ' תמשיך למכור כמו שהיא מוכרת, תראה יותר צד ג' עליה. הWIIU הייתה כישלון אשפתי, להשוות בינהן זה משהו שאפילו לא יעלה על הדעת. הסוויטצ' עוד בשנה הראשונה שלה תעקוף את ה5 שנים האחרונות של הWIIU ותמיכת צד ג' גם בשנה הראשונה תהיה כבר יותר חזקה מאשר כל חייה של הWIIU. בשילוב עם מריו מדהים (שלא היה לWIIU) ושאר המשחקים שמקיפים אותו בזמן שהWIIU הייתה הקונסולה הכי חלשה של נינטנדו אי פעם מבחינת בלעדיים? לא תחרות בכלל.
InterAl כתב:הסוויץ׳ חלשה? זה בסדר, גם ה-WiiU וה-Wii שהיו כושלות ברמת הקור וששנאתי באופן אישי היו חלשות!
לסוויץ׳ יש המון בלעדיים צד ג׳ כמו דרגון קווסט 11 ושין מגאמי! נכון שהם יוצאים גם לקונסולות האחרות, אבל עדיין!
לסוויץ׳ יש מריו מעולה, בעוד שלוויו היה מריו לא מדהים בכלל! לא משנה שהיה לו 93 ב-MC, הוא עדיין לא מדהים!
לסוויץ׳ יש את הזלדה הכי טוב בהיסטוריה! לא משנה שהוא זלדה WiiU שרק עבר מיתוג מחדש והסבה, הוא עדיין הגרסה הכי טובה וזה מה שחשוב!
מטרויד 4 לא מפותח ע״י רטרו? נהדר! זה אומר שהם פנויים לפתח AAA אחר!
לסוויץ׳ יש תמיכה אדירה במולטיפלטפורם עם משחקים כמו דום וסקיירים! נכון שמדובר בגרסאות מסורסות שעדיין לא יצאו ושאין לי מושג אם הקהל לא יקיא, אבל הם מוסיפים לאווירה!
אפילו פיפ״א יצא לסוויץ! פיפ״א! לא משנה שזאת גרסה שקרובה יותר לויטה מאשר לפס4, בלי אונליין, בלי פרוסטבייט ועם המון פיצ׳רים חסרים, עדיין, פיפ״א!
מצטער, אבל אתה נשמע כמו פאנבוי שנאחז בקש בשביל לייפות את המציאות. האם הסוויץ׳ מוכרת טוב? כן. אבל כמו שאמרתי, ה-3DS מכרה מצוין (קרוב ל-70 מיליון) ועדיין כמות המשחקים האיכותיים שיצאה לה היא מאכזבת ביותר. למה שהסוויץ׳ תהיה שונה?
אה, אווירה!
כן, בסדר... בוא נחכה כמה שנים ונראה מה האווירה הזאת תיתן לנו. נינטנדו לא מספקת את הסחורה מאז ימי הקיוב - כלומר למעלה מעשור. חובת ההוכחה עדיין עליה, ונכון לעכשיו לא נראה שהגאולה בפתח. לא מבחינת הכרזות ולא מבחינת החומרה, זאת קונסולה שהיא טאבלט בתחפושת. יכול להיות שהקונסולה מוצלחת יותר מה-WiiU, אבל זה הישג קטן למדי, וגם את זה מוקדם מדי בשביל לקבוע.
DrKeo כתב:InterAl כתב:הסוויץ׳ חלשה? זה בסדר, גם ה-WiiU וה-Wii שהיו כושלות ברמת הקור וששנאתי באופן אישי היו חלשות!
לסוויץ׳ יש המון בלעדיים צד ג׳ כמו דרגון קווסט 11 ושין מגאמי! נכון שהם יוצאים גם לקונסולות האחרות, אבל עדיין!
לסוויץ׳ יש מריו מעולה, בעוד שלוויו היה מריו לא מדהים בכלל! לא משנה שהיה לו 93 ב-MC, הוא עדיין לא מדהים!
לסוויץ׳ יש את הזלדה הכי טוב בהיסטוריה! לא משנה שהוא זלדה WiiU שרק עבר מיתוג מחדש והסבה, הוא עדיין הגרסה הכי טובה וזה מה שחשוב!
מטרויד 4 לא מפותח ע״י רטרו? נהדר! זה אומר שהם פנויים לפתח AAA אחר!
לסוויץ׳ יש תמיכה אדירה במולטיפלטפורם עם משחקים כמו דום וסקיירים! נכון שמדובר בגרסאות מסורסות שעדיין לא יצאו ושאין לי מושג אם הקהל לא יקיא, אבל הם מוסיפים לאווירה!
אפילו פיפ״א יצא לסוויץ! פיפ״א! לא משנה שזאת גרסה שקרובה יותר לויטה מאשר לפס4, בלי אונליין, בלי פרוסטבייט ועם המון פיצ׳רים חסרים, עדיין, פיפ״א!
מצטער, אבל אתה נשמע כמו פאנבוי שנאחז בקש בשביל לייפות את המציאות. האם הסוויץ׳ מוכרת טוב? כן. אבל כמו שאמרתי, ה-3DS מכרה מצוין (קרוב ל-70 מיליון) ועדיין כמות המשחקים האיכותיים שיצאה לה היא מאכזבת ביותר. למה שהסוויץ׳ תהיה שונה?
אה, אווירה!
כן, בסדר... בוא נחכה כמה שנים ונראה מה האווירה הזאת תיתן לנו. נינטנדו לא מספקת את הסחורה מאז ימי הקיוב - כלומר למעלה מעשור. חובת ההוכחה עדיין עליה, ונכון לעכשיו לא נראה שהגאולה בפתח. לא מבחינת הכרזות ולא מבחינת החומרה, זאת קונסולה שהיא טאבלט בתחפושת. יכול להיות שהקונסולה מוצלחת יותר מה-WiiU, אבל זה הישג קטן למדי, וגם את זה מוקדם מדי בשביל לקבוע.
כתבתי לך טיעונים, החלטת לא להתיחס לאף אחד מהם ולפזר אנשי קש. אם אתה מעדיף טרוליזם על לדבר כמן אנשים בוגרים, לבריאות.
DrKeo כתב:לא, לא התיחסת לכלום. כתבת משפטים צינים שלא התיחסו למה שאמרתי. למשל הבאתי שש סיבות למה יש לנינטנדו יותר כוח פיתוח על הסוויטצ׳, מהריסטרקצ׳רינג של 2015 ועד המפתחות הניידות שלה שעוברות לסוויטצ׳ מה3ds כמו הפוקימון קאמפני. התיחסת לזה? לא, כתבת משפטים צינים ואנשי קש. אמרתי שהמשיכה של צד ג׳ תביא בלעדיים, ביחוד מיפן. התיחסת לזה? לא, כתבת שהקהל יקיא מדום, איש קש קלאסי.
InterAl כתב:DrKeo כתב:לא, לא התיחסת לכלום. כתבת משפטים צינים שלא התיחסו למה שאמרתי. למשל הבאתי שש סיבות למה יש לנינטנדו יותר כוח פיתוח על הסוויטצ׳, מהריסטרקצ׳רינג של 2015 ועד המפתחות הניידות שלה שעוברות לסוויטצ׳ מה3ds כמו הפוקימון קאמפני. התיחסת לזה? לא, כתבת משפטים צינים ואנשי קש. אמרתי שהמשיכה של צד ג׳ תביא בלעדיים, ביחוד מיפן. התיחסת לזה? לא, כתבת שהקהל יקיא מדום, איש קש קלאסי.
הסגנון היה ציני אבל התוכן רציני לגמרי. אתה עושה לנינטנדו הנחות שלא היית עושה לאף חברה אחרת. למשל, כמו שכתבתי קודם, אתה מצדיק את החומרה העלובה של הסוויץ׳ בכך שגם ל-wii ול-wiiu היתה חומרה עלובה. איך אפשר להתייחס לטיעון כזה ברצינות? זה מגוחך לחלוטין.
וכמו שכתבתי כבר 3 פעמים לפחות, ה-3DS היתה הצלחה משמעותית - למה היא עדיין כשלה מבחינת משחקים? למה אתה מתעלם מהעובדה הזאת ומעדיף להיאחז בפנטזיות? ״היפנים מגלים עניין״ - זה טיעון רציני?
DrKeo כתב:לא אמרתי שחומרה חלשה זה בסדר,
DrKeo כתב:היא UNDERPOWERED? זה בסדר, גם הWIIU הייתה וכך כל קונסולה שלהם כבר 11 שנים.
DrKeo כתב:אמרתי שזה מה שתקבל מנינטנדו בשנים הקרובות וגם הוויו הייתה חלשה. אני לא משווה את הסוויטצ׳ לפס4, אני משווה אותה לוויו, אתה העלת את הנושא הזה.
DrKeo כתב:ואתה מתעלם מהטיעון הכי חשוב, נינטנדו גדלה והיא מעבירה את הפיתוח הנייד לסוויטצ׳, כלומר הכפילה את הכוח עבודה ביחס לוויו. אתה יכול להמשיך לא להגיב על זה, אבל זאת עובדה. בשילוב עפ העובדה שהסוויטצ׳ לא תנטש אחרי שנתיים, הולכת להיות לך ספריה גדולה פי כמה משל הוויו.
DrKeo כתב:בנושא צד ג׳, אני אגיד את זה פעם רביעית, אף אחד לא מצפה שתקנה את וולפנשטיין לסוויטצ׳ במקום לpc, לא על זה אני מדבר. את זה ציינתי כי הוויו ננטשה אחרי שבוע ולעומת זאת הסוויטצ׳ רק מושכת יותר ויותר עם הזמן. עוד דגש על הבדל בינהן שאתה טוען שלא קיים. מה שבאמת משנה זה צד ג׳ שיעשה בלעדיים שלסוויטצ׳. בכמות של הפס4? כנראה שלא. אבל ביחס לוויו? ברצינות?
erezronen כתב:ה-3DS כשלה מבחינת משחקים איך בדיוק? במבחן "המשחקים שמעניינים את אינטר"? זה מה שהופך את הטיעון הביזארי הזה ל"עובדה" בספר שלך? ל-3DS יש ספריית משחקים פסיכית לגמרי, לא רחוקה כמותית או איכותית מה-DS שלפניה ומה-GBA שלפניה.
InterAl כתב:erezronen כתב:ה-3DS כשלה מבחינת משחקים איך בדיוק? במבחן "המשחקים שמעניינים את אינטר"? זה מה שהופך את הטיעון הביזארי הזה ל"עובדה" בספר שלך? ל-3DS יש ספריית משחקים פסיכית לגמרי, לא רחוקה כמותית או איכותית מה-DS שלפניה ומה-GBA שלפניה.
מבחינת כמות משחקי קור בלעדיים, איכותיים וחדשים (לא רימייקים). יש לי את כל הקונסולות הניידות של נינטנדו עד היום, מהגיימבוי הראשון ועד ה-3DS. ה-3DS דלילה לחלוטין ביחס ל-DS או GBA. פחות זלדות (לא מחשיב רימייקים), פחות לייטון, אין אדוונס וורס בכלל, אין קסלווניה בכלל, פחות JRPG וכו'.
InterAl כתב:erezronen כתב:ה-3DS כשלה מבחינת משחקים איך בדיוק? במבחן "המשחקים שמעניינים את אינטר"? זה מה שהופך את הטיעון הביזארי הזה ל"עובדה" בספר שלך? ל-3DS יש ספריית משחקים פסיכית לגמרי, לא רחוקה כמותית או איכותית מה-DS שלפניה ומה-GBA שלפניה.
מבחינת כמות משחקי קור בלעדיים, איכותיים וחדשים (לא רימייקים). יש לי את כל הקונסולות הניידות של נינטנדו עד היום, מהגיימבוי הראשון ועד ה-3DS. ה-3DS דלילה לחלוטין ביחס ל-DS או GBA. פחות זלדות (לא מחשיב רימייקים), פחות לייטון, אין אדוונס וורס בכלל, אין קסלווניה בכלל, פחות JRPG וכו'.
erezronen כתב:ברור לך שאני יכול לעשות את אותו דבר לכיוון השני, נכון? ל-3DS היו יותר משחקי מריו מהקונסולות הקודמות (והיחידה עם משחק מריו תלת-ממדי), יותר משחקי פיניקס רייט מהקודמים, יותר משחק פייר אמבלם מהקודמים, משחק SMT מהסדרה העיקרית (ל-GBA ול-DS לא היה בכלל!). זלדה אמנם היה רק אחד (שזה בדיוק מה שהיה ל-GBA ואחד פחות ממה שהיה ל-DS) אבל הוא היה איכותי פי כמה וכמה מהמשחקים לפלטפורמות המוקדמות. אני יכול להנפיץ עוד מיליון דוגמאות כאלה. שלא אומרות כלום.
אני זורם עם זה שלך היה פחות מה לשחק ב-3DS שלך מאשר בקונסולות הניידות הקודמות של נינטנדו. הגיוני. יש מצב שאם נספור ידנית את המשחקים נגלה שיש הבדל כמותי לטובת ה-DS מאשר ל-3DS של "משחקי קור בלעדיים" כהגדרתך (נעזוב את זה שזו הגדרה מוזרה מלכתחילה), אם כי אני חושד שההבדל הכמותי יהיה זניח. מכאן ועד ל"כשלה מבחינת משחקים" יש עולם ומלואו. יש ל-3DS ספריית משחקים ענקית שמלאה בכותרים נהדרים, רבים מהם בלעדיים (וגם אם לא, אז מה?). אם זה כישלון - הלוואי כישלונות כאלה לכל החברות בתעשייה.
kririn כתב:יצא ל3ds משחק קסטליווניה, פשוט הוא לא היה טוב כמו הקודמים
InterAl כתב:DrKeo כתב:לא אמרתי שחומרה חלשה זה בסדר,DrKeo כתב:היא UNDERPOWERED? זה בסדר, גם הWIIU הייתה וכך כל קונסולה שלהם כבר 11 שנים.
זה בדיוק מה שאמרת. אין דרך אחרת להבין את ה"זה בסדר" הזה.DrKeo כתב:אמרתי שזה מה שתקבל מנינטנדו בשנים הקרובות וגם הוויו הייתה חלשה. אני לא משווה את הסוויטצ׳ לפס4, אני משווה אותה לוויו, אתה העלת את הנושא הזה.
אני לא ערכתי השוואה לוויו, אני אמרתי שאי אפשר לקבוע כבר עכשיו שהסוויץ' תתעלה עליה. זה מוקדם מדי.DrKeo כתב:ואתה מתעלם מהטיעון הכי חשוב, נינטנדו גדלה והיא מעבירה את הפיתוח הנייד לסוויטצ׳, כלומר הכפילה את הכוח עבודה ביחס לוויו. אתה יכול להמשיך לא להגיב על זה, אבל זאת עובדה. בשילוב עפ העובדה שהסוויטצ׳ לא תנטש אחרי שנתיים, הולכת להיות לך ספריה גדולה פי כמה משל הוויו.
אולי. כמו שכבר אמרתי, אני לא פוסל את האפשרות שהיא תהיה קונסולה נהדרת בסופו של דבר. אבל נכון לעכשיו, על סמך ההכרזות הרשמיות שיצאו, אין עדיין סיבה לחגוג את הקאמבק של נינטנדו.DrKeo כתב:בנושא צד ג׳, אני אגיד את זה פעם רביעית, אף אחד לא מצפה שתקנה את וולפנשטיין לסוויטצ׳ במקום לpc, לא על זה אני מדבר. את זה ציינתי כי הוויו ננטשה אחרי שבוע ולעומת זאת הסוויטצ׳ רק מושכת יותר ויותר עם הזמן. עוד דגש על הבדל בינהן שאתה טוען שלא קיים. מה שבאמת משנה זה צד ג׳ שיעשה בלעדיים שלסוויטצ׳. בכמות של הפס4? כנראה שלא. אבל ביחס לוויו? ברצינות?
הוויו ננטשה "אחרי שבוע" כי היא לא מכרה משחקים בשיט. מי אמר שזה לא יקרה גם על הסוויץ'? אולי עדיף שתחכה ותראה כמה צד שלישי ימכור לפני שתקבע עובדות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים