omerkot כתב:כשנזכרים שהבוקס המקורית והONE בנויות על פלטפורמות דומות, זה קצת משונה שזה לקח להם כל כך הרבה שנים ושאין תמיכה מובנית לכל הכותרים...
DrKeo כתב:אני לא חושב שהבאתי את זה לפה, המשחקי אקסבוקס המקורית רצים על הone s ב1080p נייטיב ועל הone x ב 4k נייטיב. סוג של hd remaster בילט אין.
bozeman כתב:DrKeo כתב:אני לא חושב שהבאתי את זה לפה, המשחקי אקסבוקס המקורית רצים על הone s ב1080p נייטיב ועל הone x ב 4k נייטיב. סוג של hd remaster בילט אין.
מכיוון שאני כנראה היחיד עם משחקי בוקס ראשונה שניסה ל ה-X1 (הרגילה) (את KOTOR) אני יכול להגיד שזה אכן נראה לא רע ומשודרג - אבל עדיין זה לא רימאסטר...
Uncle Pey'j כתב:אם כבר משחקי OG XBOX- זה כל כך,כל כך,מאכזב ש-Ninja Gaiden Black לא זמין לרכישה בmarketplace הישראלי. אני מעריץ את NG עוד מימי NG2 ושיחקתי בכולם כולל גרסאות ה-SIGMA למיניהן ואני כל כך רוצה לנסות את black אבל מישהו במיקרוסופט החליט שאי אפשר למכור אותו אצלנו..ולמצוא עותק במצב טוב באייביי/אמזון עולה יותר מדי כסף בשביל משחק כל כך ישן וחבל,כי התגובות עליו מעולות מאנשים ששיחקו בו על הOne ואומרים שזה כמעט מרגיש כמו HD Remaster כי המשחק תמך עוד בשחרור שלו ב-16:9.
DrKeo כתב:bozeman כתב:DrKeo כתב:אני לא חושב שהבאתי את זה לפה, המשחקי אקסבוקס המקורית רצים על הone s ב1080p נייטיב ועל הone x ב 4k נייטיב. סוג של hd remaster בילט אין.
מכיוון שאני כנראה היחיד עם משחקי בוקס ראשונה שניסה ל ה-X1 (הרגילה) (את KOTOR) אני יכול להגיד שזה אכן נראה לא רע ומשודרג - אבל עדיין זה לא רימאסטר...
הרימאסטר של gow3 לפס4 הוא בדיוק זה, רזולוציה גובהה יותר וזהו. אז זה תלוי מה הסטנדרט שלך לרימאסטר
זה בחינם, לא בודקים שניים של רימאסטר חינם
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים