DrKeo כתב:אני חייב להגיד שמאסתי בחוויות של 50 שעות. כל פעם שאני מסתכל בסטים ואני יודע שמדובר במשחק של 50 שעות, פשוט אין לי כוח להכנס לזה כשאני יודע שיקח לי חודש וחצי לסיים את המשחק. הלוואי וכל משחק היה 5-10 שעות.
omerkot כתב:זה מאוד תלוי בסוג המשחק. כשמדובר RPG שמוציא אותך למשימות של שעה וחצי של עוד זחילה נוספת מסביב לעולם ואתה יודע שכל פעם שאתה מעלה אותו זה מינימום שעתיים אז זו אכן הופכת בסוף לחוויה מאוסה.
כשמדובר במשחקים שמחולקים למנות קטנות וקצובות וזה לא משנה אם מדובר בשוטרים אונליין, משחקי מירוצים, מריו, גיטר הירו או טטריס, אז אפשר להוריד עליהם בכיף גם מאות רבות של שעות בלי שזה יעיק.
Stick כתב:בסופו של דבר הוויצ'ר 3 הוא כנראה המשחק האהוב עלי פחות או יותר, ויש לי עליו 187 שעות לפי סטים ככה שכן, יש משחקים עם הצדקה.
אבל חשבתי על זה בדיוק אחרי TLL בעיקר כי הוא מזכיר יותר מכל את אנצ'רטד 3 אם הוא היה מהודק יותר ופחות מפוזר.
כלומר, אם אנצ'רטד 2 ובעיקר 4 הם משחקים קוהרנטים לכל אורכ עם כיוון עלילתי ברור והרגשה כללית שהמשחק גם מנסה להגיע לאיזשהם מקומות מעבר לסט פיסס המופרך הבא, ב3 ובTLL המצב בדיוק הפוך (מרגיש שהמשחק לגמרי נבנה סביב הסט פיסס וחיברו אחרי זה את הנקודות).
עכשיו, אנצ'רטד 3 הוא אחלה משחק, אבל הוא לא מתקרב ל2 ו4 ולדעתי זה בעיקר בגלל שהוא מפוזר. והנה מגיע TLL עם אותה גישה של שלבים לא עד כדי כך קשורים אבל מרשימים מאוד (הסט פיסס של השלב האחרון הוא בעיניי המוצלח בסדרה, ולבטח הכי מוגזם וover the top שהם עשו) אבל בזכות העובדה שהמשחק קצר והוא מרגיש מהודק מאוד, חסר את כל השומן העודף והמייגע שהיה לאנצ'רטד 3, הוא משחק הרבה יותר טוב ממנו, והוא משהו כמו שליש ממנו באורך.
omerkot כתב:וויצ'ר 3 הוא בדיוק דוגמא למשחק ארוך מדי שהופך להיות מעיק.
נהנתי מה30-40 שעות הראשונות ואחר כך פשוט סחבתי את הלעיסות שלו מתוך אינרציה. הגעתי כמעט לסוף ואז הוא שלח אותי לשורה נוספות של משימות מסביב לעולם ושם זה נגמר מבחינתי...
omerkot כתב:נכון, ואם הייתי יכול להתקדם בקמפיין הראשי גם בלי לעשות אותם אז לא היתה לי בעיה עקרונית עם הרפטטיביות הפריפריאלית הזו.
רק שבשביל להתקדם בקמפיין חייבים לעלות ברמות ובשביל לעלות ברמות, הקמפיין עצמו רחוק מאוד מלהספיק ולכן חייבים לעבור גריינדינג אינסופי מעיק.
InterAl כתב:העלילה של הוויצ'ר 3 הופכת לנוראית אחרי ה-questline של הברון. סחבת ומריחות אינסופיות וחסרות הצדקה. העלילות של וויצ'ר 1/2 הן יחסית מהודקות ומהנות בהרבה. עם סימני השאלה ב-3 לא היו לי בעיה, כי אין לי דחף פרפקציוניסטי להשלים את כולם, במיוחד כשידעתי מראש שמדובר בפילרים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים