BiA כתב:באיחור אופנתי התחלתי את הורייזן
אחרי 3 שעות ושניים-שלושה fetch quests: הלחימה סבבה, הכתיבה בינתיים לא הצד החזק ואלוי מדברת יותר מדי. אנימציות הפנים לא נוטות להתאים את עצמן למה שהדמויות אומרות וממש שמים לב (הרגיש קצת כמו אובליביון). אבל הוא יפה, המכניקות יושבות טוב והוא מרגיש כאילו הוא יכול להתפתח למשהו מעניין.
DrKeo כתב:אני לא יודע איך זה בהורייזן אבל לפחות בmgs5, ביונטה ו-dmc יש לך מערכות ניקוד ובונוס שמעודדות גיוון. כלומר אתה לא משתמש בדרכים מגוונות ויעילות יותר רק לכיף, המשחק ממש מעודד את זה.
Uncle Pey'j כתב:סוני נותנת לסטודיואים שלה המון חופש קריאייטיבי,וחלק מחופש קרייאטיבי לדעתי הוא גם לעשות שימוש באמצעים חדשים כשאלו זמינים ולהשאיר את מה שמגביל אותם מאחור (CPU מגוחך של הפס4). אם הפס5 ייצא בסוף 2020(יש פה ושם דיבורים על סוף 2019 אבל קשה לי להאמין כי מן הסתם משהו כבר היה דולף) אני כמעט בטוח שהורייזון 2 יהיה המשחק showcase של הקונסולה הזו,ובהתחשב ב-scope שלו והעובדה שהוא RPG עולם פתוח,מעגל פיתוח של 3 שנים+ יוצא להם בתזמון די מושלם.
idan כתב:הפלייסטיישן המקורית מכרה מעל 100 מיליון ואחרי 6 שנים הם נכנסו לדור הבא (בהתאמה לאיזורים זה יותר כמו 5 שנים) , הפלייסטיישן 2 מכרה 155 מיליון ועדיין אחרי 6 שנים הם עברו לדור הבא, פלייסטיישן 3 מכרה 80 ומשהו מיליון ולקח להם 7 שנים לעבור לדור הבא (וזה גם הרגיש בזמן אמת שהדור ההוא התארך קצת יותר מידי). ככה שאין בהכרח קשר הדוק בין המכירות של הקונסולה לאורך החיים שלה ועושה רושם ש 6 שנים זה פחות או יותר הלוח זמנים .
מן הסתם גם הפס2 מכרה המון 4 שנים בתוך החיים שלה, שזה איפה שאנחנו נמצאים היום, האם הפס4 תמשיך בקצב הזה גם עוד שנה וחצי? לא בטוח, וכך או כך זה לא משהו שהם יכולים לבנות עליו כאשר הם מתחילים לתכנן ולבנות את היורשת שזה גם משהו שלוקח כמה שנים סביר להניח. לא הייתי בהכרח מהמר על זה אבל אני יכול לראות את tlou2 והמשחק של קוג'ימה ואולי עוד משהו שאנחנו לא יודעים עליו כתחמושת האחרונה שלהם ב 2019 לפני שעוברים דור. אבל מבחינת הקונסולה זה 2020 גג לדעתי, לא רואה את העניין מתארך יותר מזה.
בקשר להורייזון, אם הדור יתארך עד ל 2020 אז לא מופרך שהמשחק עדיין יצא לדור הנוכחי ויהיה הפינאלה לקונסולה, אבל צריך לזכור שאם כמה שהמשחק היה הצלחה לא מדובר פה באיזה קול אוף דיוטי שנותן הכנסה שאי אפשר לוותר עליה. סה"כ סוני מתייחסת לרוב האקסלוסיבים שלה כמשחקים שמוכרים את הפלטפורמה שלהם יותר מהכל. ואם הם עבדו על ההרחבה להורייזון עד סוף השנה הם יצטרכו לעשות עבודה מאוד מזורזת בשביל להוציא את המשחק ב 2019 ולא בטוח שזה רעיון מאוד טוב למשחק בסדר גודל הזה.
אאז"נ קראתי איפשהו שהם התחילו לעבוד על הורייזון לפני שהם התחילו את העבודה על קילזון האחרון שהיה כותר השקה לפס4, אז נגיד משהו כמו 6 שנים של עבודה עליו? מן הסתם להוציא המשך שיש לך את כל הצוות עובד על משחק אחד מההתחלה וגם הקונספט , נכסים והטכנולוגיה שכבר בנית לא צריך עוד 6 שנים, אבל בשביל שהם יתנו לנו לעוף על הרובוט-ציפור ההוא (והם חייבים לתת לנו) יכול להיות שצריך קצת יותר משנתיים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 30 אורחים