PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ינואר 2018, 02:08

אני מת על המשחקים של פמיטו אוואדה אבל לא נמאס לו לעשות עוד סוגים של ICO כבר 20 שנים?
תמונה

הכותרת של התמונה היא "Beauty and the Beast 2018", אולי המשחק הבא שלו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 ינואר 2018, 09:33

הדבר הראשון שעלה לי לראש כשראיתי את זה היה STOC2. אם נתעלם מהסוף הסופי, אז זה כאילו הגיבור נשאר מפלצת והבחורה התעוררה. ממש אותו הדבר.
הניחוש שלי הוא שזה בדיוק עוד סוג של ICO, בדיוק כמו כל משחק אחר שלו. ההבדל יהיה שהוא יקח את מה שהוא למד בTLG ויהיה קטע של להגיד למפלצת מה לעשות.

זה לא מפריע לי באופן אישי. מרגיש שיש לו איזה סיפור אחד בראש והוא כל הזמן מלטש ומעצב אותו טיפה שונה. עד עכשיו זה עבד לא רע בכלל ואני בסדר אם בעוד כמה עשרות שנים נסתכל על כל המשחקים שלו כפרוייקט חיים אחד שהוא ניסה לעשות שוב ושוב.

---

אחרי החודש המעפן במיוחד שסגר את השנה (חודש ראשון שלי שלא הורדתי אף משחק), סוני מתחילים קצת יותר חזק את 2018 עם עוד משחק טלטייל ודאוס אקס החדש.

שאר המשחקים:
Sacred 3, PS3
The Book of Unwritten Tales 2, PS3
Psycho-Pass: Mandatory Happiness, PS Vita (Cross Buy with PS4)
Uncanny Valley, PS Vita (Cross Buy with PS4)

שני משחקי הקרוס ביי הם משחק אימה דו מימדי מעניין:

ומשחק סיפור אינטרקטיבי שקשור לאנימה כלשהי:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ינואר 2018, 10:23

אני לא חושב שאפשר לעשות באמת SOTC2 בגלל (אני שם את הטאג הזה בשביל לאסקין כי הוא מתכנן השנה לשחק לראשונה ב-SOTC)
ספויילר: הצג
ש-SOTC ו-ICO הם לופ מושלם, אם תעשה משחק שלישי הוא ישבור את הלופ ואני חושב שזה יפחית משני המשחקים הללו, ביחוד SOTC. כלומר, לא שחקתי בTLG כך שיכול להיות שהלופ כבר נשבר ואני לא ממש רוצה ספויילרים למשחק אבל הבנת את הכוונה שלי :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 ינואר 2018, 12:19

DrKeo כתב:אני לא חושב שאפשר לעשות באמת SOTC2 בגלל (אני שם את הטאג הזה בשביל לאסקין כי הוא מתכנן השנה לשחק לראשונה ב-SOTC)
ש-SOTC ו-ICO הם לופ מושלם, אם תעשה משחק שלישי הוא ישבור את הלופ ואני חושב שזה יפחית משני המשחקים הללו, ביחוד SOTC. כלומר, לא שחקתי בTLG כך שיכול להיות שהלופ כבר נשבר ואני לא ממש רוצה ספויילרים למשחק אבל הבנת את הכוונה שלי :)

כן. אמרתי שצריך להתעלם מהסוף הסופי. אני לא חושב שזה יפגע בהם. זה יכול להתחיל אפילו בשקופית עם "What if..." וזהו. פתרנו את הבעיה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ינואר 2018, 13:55

אני לא רואה מטרה בזה בעיקר כי כל המשחקים שלהם הם בערך אותו דבר, לפחות מבחינת העולם. אפשר לקרא לזה FOURCO ולעשות מה שבא להם, אפילו אם זה סוג של SOTC2, בלי לקרא לזה SOTC.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2018, 20:16

לgameinformer יש ״חודש god of war” - כל יום (כמעט) הם משחררים משהו חדש שקשור למשחק, אחרי שאנשים שלהם היו בסטודיו, שיחקו בו ויודעים הרבה פרטים... מענין מתי יחשפו את התאריך כבר :/

https://www.gameinformer.com/p/godofwar.aspx

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 ינואר 2018, 20:39

טריילר סיפור (קצת ספויילרי לטעמי) ל-GOW. המידע החשוב מופיע בסוף, המשחק יצא ב20 לאפריל :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 ינואר 2018, 20:43

המממ... מנסה שלא לצפות בו... אם אצפה בלי סאונד זה יהיה פחות ספוילרי?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 ינואר 2018, 20:44

Laskin כתב:המממ... מנסה שלא לצפות בו... אם אצפה בלי סאונד זה יהיה פחות ספוילרי?

בהחלט פחות ספוילרי, אך עדיין ספוילרי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 ינואר 2018, 20:47

Laskin כתב:המממ... מנסה שלא לצפות בו... אם אצפה בלי סאונד זה יהיה פחות ספוילרי?

אל תראה את זה, אני לרוב רואה הכל לפני שמשחק יוצא וזה הרגיש לי יותר מדי. אבל כן, בלי סאונד זה הרבה פחות ספויילרי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 ינואר 2018, 20:52

תודה... אחכה עוד 3 חודשים :/
מניח שזה עדיין KINDA-EARLY 2018

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 23 ינואר 2018, 20:54

טוב... צריך לקנות פלייסטיישן שוב :D
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 ינואר 2018, 22:42

לא הולך לראות את הטריילר הזה גם בעד שלום :)
האמת זה מבאס קצת, אהבתי את החוסר המוקצן בחשיפת פרטים כשכל מה שהיה לנו עד עכשיו זה פחות או יותר סרטון גיימפלי מלפני שנתיים, שבעיקר מראה את הקונספט.
אבל בערך כל מי שראה את הטריילר (וגם אתם) זועק ספויילרים ככה ש.. אני לא ממש מבין מה הם עשו בסוף.
בכל מקרה זו אחת מהקניות הכי בטוחות שהיו לי בחיים (אני בגדול חושב שזה הולך להיות אחד ממשחקי הדור..) ככה שאפשר לחכות בסבלנות עוד קצת.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 ינואר 2018, 23:08

אני לא צריך את הגרסאת אספנים אני לא צריך את הגרסאת אספנים אני לא צריך את הגרסאת אספנים!

טוב,עוד לא נשברתי אבל לעזאזל הפסלון הזה נראה מגניב,ואני בדרך כלל לא מתלהב מגרסאות אספנים היחידה שקניתי עד היום היא של אנצ'רטד 4.
בכל מקרה,כן,נראה מדהים ואני מופתע שהם בסוף הלכו על אפריל ויותר מעניין אותי עכשיו איפה זה שם את שאר האקסקלוסיבים של סוני שהם הבטיחו לשחרר "בתחילת 2018".. Yeah right.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 ינואר 2018, 12:47

STICK - צריך לזכור שזה משחק של בערך 40 שעות, כך שגם אם הם מראים הרבה יותר ממה שחשבנו - זה עדיין יחסית מעט, אני מניח... די סומך עליהם האמת, אבל אני טהרן אז אני מוותר על זה.

PEY'J - מה עוד הם הבטיחו לשחרר ב"EARLY 2018"? לא זכור לי שראיתי את זה על משחקים אחרים השנה...

לפי איך שזה נראה לי אז יש לנו כל חודשיים להיט:
פברואר - SOTC REMAKE
אפריל - GOW
יוני - SPIDERMAN
אוגוסט - DAYS GONE
אוקטובר - DETROIT
דצמבר - DREAMS

כמובן שיש עוד בלעדיים פה ושם מצד ג' כמו יאקוזה 6 בחודש מרץ אבל אני מדבר רק על סוני עצמה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ינואר 2018, 13:06

Laskin כתב:STICK - צריך לזכור שזה משחק של בערך 40 שעות, כך שגם אם הם מראים הרבה יותר ממה שחשבנו - זה עדיין יחסית מעט, אני מניח... די סומך עליהם האמת, אבל אני טהרן אז אני מוותר על זה.

PEY'J - מה עוד הם הבטיחו לשחרר ב"EARLY 2018"? לא זכור לי שראיתי את זה על משחקים אחרים השנה...

לפי איך שזה נראה לי אז יש לנו כל חודשיים להיט:
פברואר - SOTC REMAKE
אפריל - GOW
יוני - SPIDERMAN
אוגוסט - DAYS GONE
אוקטובר - DETROIT
דצמבר - DREAMS

כמובן שיש עוד בלעדיים פה ושם מצד ג' כמו יאקוזה 6 בחודש מרץ אבל אני מדבר רק על סוני עצמה.

אם עד היום הם ראו לנו עלילתית מהמשחק איזה 2%, נראה שהטריילר הזה פורש לפחות עוד 10%-15%. אז נכון, זה לא ממש הרס את המשחק אבל להתחשב בשקט התעשייתי שהיה בשנה וחצי האחרונות, לא ברור לי למה שלושה חודשים ליציאה הם פתאום יתפוצצו ככה. המשחק לא היה צריך את זה, סתם אנשי שיווק ושיט אני משער.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 ינואר 2018, 13:29

Laskin כתב:STICK - צריך לזכור שזה משחק של בערך 40 שעות, כך שגם אם הם מראים הרבה יותר ממה שחשבנו - זה עדיין יחסית מעט, אני מניח... די סומך עליהם האמת, אבל אני טהרן אז אני מוותר על זה.

לא ראיתי ולא אראה את הטריילר אבל אני מניח שיש שם איזה 2-3 בוסים שהייתי שמח לגלות בעצמי, איזשהו סינופסיס של מטרת הדמויות בסיפור (למעשה חוץ מהעובדה שקריטוס והילד הולכים ביחד אני לא יודע אפילו טיפה יותר. זה לא שיהרס לי המשחק אם אני אדע מה המטרה הראשונית שלהם או מה יקרה בשעתיים הראשונות אבל אם אני כבר במצב הזה, זה דווקא נחמד.), אולי גם איזשהי הפתעה נחמדה להעלאת ההייפ (הבלייד אוף כאוס למשל? אתנה? די בטוח שהם יופיעו מתישהו במשחק ואני מאוד אשמח לראות את זה לבד, ולטריילרים יש נטייה להרוס קטעים כאלו) והכי גרוע ומה שמשגע אותי כל פעם שאני ניגש למשחק אחרי שצפיתי ביותר מדי טריילרים - 99% מהמקרים מראים את השלב האחרון או לפחות הסביבה שלו.
בדרך כלל השלב האחרון הוא אחד מרגעי השיא אז הוא נראה טוב בטריילרים, וכמובן שזה מבולגן ואתה לא מבין שככה נגמר המשחק או משהו כזה במהלך הטריילר אבל אחרי זה במהלך המשחק זה כל הזמן יושב לי בראש (סוג של, "אוקיי כבר הייתי באזור של הקרח ובמדבר שהראו בטריילר, כנראה נשאר לי רק האזור של האש") וכשאני מגיע לסוף אני יודע שאני בוודאות בסוף פשוט כי הראו לי קטע מכל חלק במשחק בטריילר, ואיכשהו אני זוכר שאין עוד אזור.. זה באמת יכול לפגוע לי בחוויה כבר.

בסופו של דבר זה לא שלא מדגדג לי קצת לצפות בטריילר הזה (והאמת שעכשיו אפילו טיפה יותר כדי לראות בכמה פגעתי :) ) אבל בסופו של דבר המשחק זה אחד מהקניות הכי בטוחות שהיו לי בזמן האחרון אז.. אני לא באמת צריך את זה ועדיף שלא :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ינואר 2018, 14:09

הטריילר מראה יותר ממה שאתה מתאר לדעתי, הוא מראה כיוונים עלילתיים, עליות וירידות ביחסים של קרייטוס והבן מסיבות שממש מראים אותן בטריילר וגם את כל המטרה של הקווסט שלהם למרות שזה כנראה מה-5 דק' הראשונות של המשחק ממילא. מה שבאמת בלט לי הוא שכמו GOW2, שוב יש הרגשה של מסע. בGOW3 לא הייתה הרגשה כזאת, זה היה משחק של טיפוס הר אחד בודד, אבל המשחק הזה נראה כמו מסע אפי סטייל GOW2 שעוברים מלוקיישן ללוקיישן, עוברים תלאות ופוגשים דמויות שונות וזה רק העלה לי את ההייפ עוד יותר.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 ינואר 2018, 14:53

טוב, המשתוף לשניהם - קורי ברלוג עומד בלעדית בראש צוות הפיתוח.
האמת שזו סדרה שיחסית קרובה לליבי, אני מניח שבעיקר בגלל שב2007 GOW2 תפס אותי בגיל 14 כשחשבתי שדם וציצי זה מגניב (כלומר, זה מגניב, אבל למזלי מצאתי עוד כמה תחומי עניין מאז :) ) ואני מסכים שGOW2 הוא המשחק הכי טוב בסדרה (GOW הראשון טיפה רפטטיבי בסביבות ובאויבים שלו, השלישי סובל מפייסינג ואיזון טיפה בעייתים) ולכן התרגשתי עוד מאז ששמעתי שקורי מוביל גם את המשחק הזה.

אגב, אני לא זוכר אם סיפרתי את זה או לא אבל לפני איזה חודשיים התחלתי את GOW3 על הPS4 ביום שבת בבוקר אחד "בשביל הנוסטלגיה", בלי התחייבות לסיים אותו או משהו אלא סתם לכיף.. התוצאה הייתה שסיימתי אותו באותו היום (!) אחרי שלא יצאתי מהבית כל היום (בשביל הרקורד, זה לא משהו שקורה לי :), ממש נבלעתי בתוך המשחק) והאמת שזכרתי אותו כאכזבה קלה אחרי GOW2 בזמנו ואולי דווקא בגלל זה כשניגשתי אליו בלי ההייפ - ממש הופתעתי לטובה.
זה לא לגמרי נכון ש"אין מסע", הם ממש ניסו ללכת על הכיוון הזה וכל הקונספט של המשחק שמתחיל בשאול ונגמר בפסגת האולימפוס (אחרי השלב הראשון עם פוסידון, שהוא אגב המוצלח ביותר בכל הסדרה בעיניי) מאוד מעניין ועובד. הבעיה שהוא סובל מ"תסמונת המשחק האחרון" (לפחות זה מה שחשבו אז) והם מנסים לסמן וי על כל התסריטים המגניבים שהיו להם בראש, ולכן יש קטעים שהם אמנם מגניבים בטירוף אבל לא קשורים ומוציאים לגמרי מהקצב (קרונוס, הרקולס..) וזה פוגע לגמרי בפייסינג ובקונספט המסע שלו.

בכל מקרה, המשחק החדש הוא לגמרי מז'אנר "משחק מסע" ככה ש.. זה לא ממש מפתיע. :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 ינואר 2018, 15:20

אף פעם לא שמתי לב להקבלה בין החדש ל-GOW 2..אחלה הבחנה. גם אותי GOW2 תפס בגיל הזה,לא היה לי פס2 ואני זוכר שהייתי המום כשראיתי את כל המערכה נגד הקולוסוס-הבנתי מספיק באותה תקופה בשביל לדעת שדבר כזה סופר מרשים לפס2,מה גם שאז כל העולם השתגע מקרייסיס על ה-PC אז בכלל הייתי שבוי בקונספציה שקונסולות זה איכסה :D וכן,גם אני חושב שהוא הטוב בסדרה,עם 3 לא הרבה אחריו. למען האמת,אני תמיד חשבתי ש-3 נראה כמו משחק פס4 שאיכשהו התפלח לדור הקודם,הן מבחינה גרפית והן מבחינת הסקייל המטורף שלו.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 24 ינואר 2018, 15:45

gow היה הסיבה המשחק הכי טוב ששיחקתי על הPS2 והסיבה העיקרית לשדרוג לPS3 (רק אחר כך גילית את UNCHARTED), לדעתי המשחק השלישי היה חותמת מעולה לטרילוגיה
אני זוכר שהרבצתי לזאוס כמה דקות טובות אחרי שהמסך הפך לאדום לגמרי לפני שקלטתי שאני יכול להמשיך הלאה :lol:
למרות שאבסולוטית הוא אולי קצת פחות טוב מהשני.
אסנשיין ממש איכזב אותי ואני ממש שמח שהם עברו לקו עלילה חדש לגמרי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 ינואר 2018, 15:55

avive כתב:gow היה הסיבה המשחק הכי טוב ששיחקתי על הPS2 והסיבה העיקרית לשדרוג לPS3 (רק אחר כך גילית את UNCHARTED), לדעתי המשחק השלישי היה חותמת מעולה לטרילוגיה
אני זוכר שהרבצתי לזאוס כמה דקות טובות אחרי שהמסך הפך לאדום לגמרי לפני שקלטתי שאני יכול להמשיך הלאה :lol:
למרות שאבסולוטית הוא אולי קצת פחות טוב מהשני.
אסנשיין ממש איכזב אותי ואני ממש שמח שהם עברו לקו עלילה חדש לגמרי.

יש ת'רד שאני לעולם לא אשכח ב-neogaf על בחור שבסוף של gow 3
פשוט הרביץ לזאוס במשך 5 דקות ברצף,החליף לאגודל השני שלו אחרי שהראשון התעייף והמשיך עוד ועוד
ואחרי כל זה כיבה את הקונסולה בעצבים והגיע לניאוגאף..ואו זה היה משהו מיוחד.
זה הת'רד דרך אגב: https://www.neogaf.com/threads/this-sucks-my-god-of-war-3-copy-is-glitched-wtf.963325/

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 ינואר 2018, 16:13

האמת, אני חושב שהרגע הספציפי הזה הוא אחד הסופים הטובים ביותר לטרילוגיה אי פעם, ומשהו שהיה אפשר לעשות רק במשחק ולא בשום מדיה אחר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 ינואר 2018, 21:26

אני שיחקתי בו על הרמה הקשה בפעם הראשונה ולקח לי איזה 5 נסיונות לפחות לנצח אותו, אז בקטע הזה ממש פחדתי וגם המשכתי להרביץ לו איזה 3-5 דקות אחרי, כי באמת הייתי בטוח שאפסיד, כי הייתי גם ממש קרוב למות בפעם הזאת.
באותו הרגע לא הבנתי מה קורה אבל אחר כך הבנתי כמה ״בלתי נשכח״ זה עשה את הקרב, וסוף הסדרה (לכאורה), וחשבתי שזה ממש חכם מצידם.

סה״כ אני חושב שהוא המשחק האהוב עליי בסדרה, הגיימפליי היה הרבה יותר טוב, הכל היה כל כך מרהיב... הוא גם בכיף בחמישיה האהובה עליי בכל הזמנים, וגם השני. אז אתם יכולים להבין שההייפ שלי לא יכול להיות גדול יותר.
ועוד יותר כיף לדעת אחרי הראיונות עם ברלוג שהם מתכננים שיגיע גם למיתולוגיה המצרית, שזה בטוח יקרה בPS5

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 ינואר 2018, 21:41

אני לא יודע אם הוא יגיע למיתולוגיה המצרית כל כך מהר..אם GOW יצליח סנטה מוניקה בטח יתחילו לעבוד על ההמשך לפס5,ואני בספק אם הם בנו את כל העולם וכל ה-ART והlore סביב המיתולוגיה הנורדית רק כדי לזרוק אותה לפח אחרי משחק אחד.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 31 אורחים