Uncle Pey'j כתב:העניין הוא שנינטנדו עדיין ממשיכים להחזיק את ה-3DS בחיים ואף אחד שם לא בא ואמר "כל צוותי הפיתוח שלו מתרכזים רק בסוויץ'" אם כבר המצב הפוך,אני חושב שהם אמרו שהסוויץ' לא מהווה תחליף ל-3DS. ברור שההיגיון אומר שזה המצב,אבל לדעתי ההצלחה של הסוויץ' הפתיעה אפילו את נינטנדו ואני לא אתפלא אם יש להם איזה רעיון ליורשת ל-3DS. בכל מקרה,הדבר הכי נכון הוא באמת לאחד את הכל לסוויץ',אבל בואו לא נתייחס לזה כאל עובדה מוגמרת עדיין.
Uncle Pey'j כתב:אלו באמת מספרים מדהימים ואני בספק אם מישהו בנינטנדו חשב שהסוויץ' תהיה הצלחה בסדר גודל כזה ערב ההשקה שלה לפני כמעט שנה. הדבר היחיד שאני מרגיש שיכול לפגוע בה הוא שבדור הבא,אם הסוויץ' כמו שהיא היום עדיין תהיה בסביבה,התמיכת צד ג' שלה כבר לא תהיה חזקה כל כך כי המשחקים פשוט לא יהיו אפשריים עליה,גם לא עם סירוס רציני. ותיקון קטן (יחסית) ל-BF2: הוא מכר 7 מיליון ולא 9.
Uncle Pey'j כתב:אלו באמת מספרים מדהימים ואני בספק אם מישהו בנינטנדו חשב שהסוויץ' תהיה הצלחה בסדר גודל כזה ערב ההשקה שלה לפני כמעט שנה. הדבר היחיד שאני מרגיש שיכול לפגוע בה הוא שבדור הבא,אם הסוויץ' כמו שהיא היום עדיין תהיה בסביבה,התמיכת צד ג' שלה כבר לא תהיה חזקה כל כך כי המשחקים פשוט לא יהיו אפשריים עליה,גם לא עם סירוס רציני. ותיקון קטן (יחסית) ל-BF2: הוא מכר 7 מיליון ולא 9.
Nucleus_Dawn כתב:Uncle Pey'j כתב:אלו באמת מספרים מדהימים ואני בספק אם מישהו בנינטנדו חשב שהסוויץ' תהיה הצלחה בסדר גודל כזה ערב ההשקה שלה לפני כמעט שנה. הדבר היחיד שאני מרגיש שיכול לפגוע בה הוא שבדור הבא,אם הסוויץ' כמו שהיא היום עדיין תהיה בסביבה,התמיכת צד ג' שלה כבר לא תהיה חזקה כל כך כי המשחקים פשוט לא יהיו אפשריים עליה,גם לא עם סירוס רציני. ותיקון קטן (יחסית) ל-BF2: הוא מכר 7 מיליון ולא 9.
צודק. המספר על 9 מיליון ו10 מיליון ציפיה הוא איזו טעות של הWSJ שדיווח על הדו"ח של EA.
בפועל BF2 מכר קצת יותר מ7 מיליון וEA רצו שזה יהיה 8 מיליון.
---
נדב, אני לא יודע מאיפה המספר על זלדה. היה חלק מהכתבה של יורוגיימר על הדו"ח של נינטנדו. אולי זה באמת מספר יותר ישן.

DrKeo כתב:Kingdom Come מכר מליון עותקים על כל הפלטורמות יחד (פס4, ONE ו-PC, דיגיטלי ופיזי) תוך 8 ימים. לא רע בכלל, זה לא הוויצ'ר אבל מכירות לא רעות בכלל. רוב המכירות כנראה על הPC להתחשב בעובדה שהם מכרו 300K עותקים בסטים ו-100K בחנויות, כלומר 400K סך הכל על הPC, ביומיים הראשונים של המשחק בשוק.
DrKeo כתב:הורייזון מכר 7.6 מליון יחידות בשנה הראשונה שלו, טרוף.
אנצ'רטד 4 מכר 8.7 מליון בחצי שנה הראשונה, לא נשמע כאילו הLTS שלהם הולך להיות כל כך רחוק אחד מהשני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים