נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי kririn » 05 ינואר 2018, 12:23

תאורטית הם יכולים להוציא ניחת או נידת חדשה
אבל זה אומר לפצל צוותי פיתוח, לפצל שיווק
וכו וכו
דור קודם ה3ds פרחה, אבל הwiiu נבלה

לא חושב שיהיה רעיון טוב לפצל

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ינואר 2018, 14:45

Uncle Pey'j כתב:העניין הוא שנינטנדו עדיין ממשיכים להחזיק את ה-3DS בחיים ואף אחד שם לא בא ואמר "כל צוותי הפיתוח שלו מתרכזים רק בסוויץ'" אם כבר המצב הפוך,אני חושב שהם אמרו שהסוויץ' לא מהווה תחליף ל-3DS. ברור שההיגיון אומר שזה המצב,אבל לדעתי ההצלחה של הסוויץ' הפתיעה אפילו את נינטנדו ואני לא אתפלא אם יש להם איזה רעיון ליורשת ל-3DS. בכל מקרה,הדבר הכי נכון הוא באמת לאחד את הכל לסוויץ',אבל בואו לא נתייחס לזה כאל עובדה מוגמרת עדיין.

הצוות של פוקימון עבר לסוויטצ׳, ברגע שפוקימון עובר לשם איזו הצדקה תהיה ל3ds? אני גם בטוח שביום שפוקימון יגיע לשם, גם משחקים כמו פרופסור לייטון או פינקס רייט או זלדה הtop down יעשו מעבר.

יש להם את הvc שעדין לא הוכרז, יש להם שלל צוותי 3ds, יש להם לא מעט משחקי וויו שיכולים לעבור שדרוג מריו קארט (למשל ביונטה 2 שרק הוכרז) וצד ג׳ אולי יפנקו טיפה. בשילוב עם הצוותי נייחת הרגילים שלהם יכול להיות להם ליינאפ עבה משמעותית מהקונסולת נינטנדו הסטנדרטית.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 ינואר 2018, 18:45

גם jrpg, שהיו יוצאים בעבר ל3ds וויטה
מתחילים להגיע לNs

אני חושב שפלטפורמה בודדת זה הכי טוב בתקופה
שמשחקים עולים הרבה זמן וכסף לפתח
זה עזר מאוד לסוני, והps4 מקבלת המון תמיכה
וזה עוזר מאוד לנינטנדו

לms, זה לא עוזר הרבה, כניראה כי הם לא רוצים להשקיע מספיק כסף
אבל סוני ונינטנדו מפציצות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ינואר 2018, 21:29

הסוויטצ' עברה את הWIIU ביפן אחרי 10 חודשים בשוק, 3,407,158 יחידות לעומת 3,301,555 יחידות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 ינואר 2018, 12:10

לפי זה:
https://gametransfers.com/2017-best-yea ... nits-sold/

בשנה שעברה הPS4 מכרה טיפה מעל 20 מליון יחידות.
נראה לי שזה כבר די בטוח שהיא תעבור את המאה מליון

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ינואר 2018, 13:09

הפס4 מכרה 73.6M יחידות ב4 שנים והיא הולכת לחיות לפחות 7-8 שנים, אני לא חושב שמישהו חשב שהיא לא תעבור את 100M.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 ינואר 2018, 14:39

אז מסתבר שבאטלפרונט 2 הוא כשלון מהדהד. אהה רגע... קראתי קצת יותר מהכותרות ומסתבר שהוא בסה"כ פספס את הציפיות של EA. הם רצו 10 מיליון. הוא מכר 9 מיליון. כשלון כל כך גדול שאולי DICE יסגרו :(
מה שכן, הוא הכניס פחות משהם רצו, בגלל שהם ביטלו את כל תשלומי המיקרו. הם אומרים שהם יחזרו בחודשים הקרובים. אני מניח שזה יהיה קשור לoverhaul שעליו DICE עובדים לכל נושא ההתקדמות במשחק. אני מאוד מקווה שזה אומר שנראה את המודל המושלם של אוברוואטץ' ושנראה כמה פלטות צבעים מגניבות לדארת' ויידר (הסקין הלג'נדרי הוא ויידר סמוראי!).

---

הסוויטץ' עקפה את מכירות הWIIU. זה לקח לה 9-10 חודשים. היא מכרה 14.86 מיליון יחידות, לעומת 13.5 מיליון של הWIIU בחייה הקצרים והעצובים.
מריו מכר לא כל כך נורא, עם 9.07 מיליון יחידות. מריו קארט 8 ניצל מגורלו האכזר כמשחק המריו קארט הכי פחות פופולארי בהיסטוריה עם 7.33 מיליון יחידות. זלדה מכר 6.7 מיליון יחידות. ספלטון 2 עבר את המשחק הראשון בסדרה עם 4.91 מיליון.

היו עוד כמה משחקים שעברו את המיליון:
1,2 סוויטצ' (1.88)
זרועות (1.61)
XENOBLADES 2 (1.06)

בקצרה - הסוויטצ' מוכרת טוב. המשחקים של נינטנדו על הסוויטצ' מוכרים טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 31 ינואר 2018, 14:56

אלו באמת מספרים מדהימים ואני בספק אם מישהו בנינטנדו חשב שהסוויץ' תהיה הצלחה בסדר גודל כזה ערב ההשקה שלה לפני כמעט שנה. הדבר היחיד שאני מרגיש שיכול לפגוע בה הוא שבדור הבא,אם הסוויץ' כמו שהיא היום עדיין תהיה בסביבה,התמיכת צד ג' שלה כבר לא תהיה חזקה כל כך כי המשחקים פשוט לא יהיו אפשריים עליה,גם לא עם סירוס רציני. ותיקון קטן (יחסית) ל-BF2: הוא מכר 7 מיליון ולא 9.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 ינואר 2018, 15:10

Uncle Pey'j כתב:אלו באמת מספרים מדהימים ואני בספק אם מישהו בנינטנדו חשב שהסוויץ' תהיה הצלחה בסדר גודל כזה ערב ההשקה שלה לפני כמעט שנה. הדבר היחיד שאני מרגיש שיכול לפגוע בה הוא שבדור הבא,אם הסוויץ' כמו שהיא היום עדיין תהיה בסביבה,התמיכת צד ג' שלה כבר לא תהיה חזקה כל כך כי המשחקים פשוט לא יהיו אפשריים עליה,גם לא עם סירוס רציני. ותיקון קטן (יחסית) ל-BF2: הוא מכר 7 מיליון ולא 9.

אם הדור הבא יצא ב-2021, אני לא חושב שזה גס לחשוב שהסוויטצ' 2 תצא בסביבות 2022-3 (גיל 5-6, סביר, לא?) ותהיה בערך ביחס לדור הבא כמה שהסוויטצ' ביחס לדור הזה. לא נראה שנינטנדו נפגעת מדי מלאחר בשנה או שנתיים אחרי השיגור של הדור.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 31 ינואר 2018, 15:13

גם לפני ה switch מריו קארט 8 לא היה המשחק הכי פחות פופולארי בסדרה.

והמכירות של Odyssey שיצא רק לפני איזה 3 חודשים מטורפות לגמרי, יש לו סיכוי אמיתי לגמור כמריו 3d הכי נמכר בהיסטוריה.
אחלה משחק מן הסתם, יש לי 452 ירחים :)

אבל זלדה עדיין GOTY בעיני ודי בקלות האמת,
אני מניח שהמספרי מכירות שלו כוללים את הגרסה של ה wii u ? כי אם לא אז יכול להיות שגם הוא כבר שבר או עומד לשבור שיאי מכירות בסדרה תוך פחות משנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 ינואר 2018, 15:25

יש את זה גם בחלוקה לשווקים:
יפן - 3.72 מליון
ארה"ב - 5.94 מליון
שאר העולם - 5.20 מליון

נינטנדו הרוויחה 1.2 מליארד דולר ב-9 חודשים האחרונים (אפריל עד דצמבר), חזרה לימים היפים. כל המכירות משחקים כוללות הורדות דיגיטליות ואמורות להיות מהסוויטצ' בלבד. בנוגע לזלדה ספציפית, הוא המשחק היחיד שלא הופיע בדוח הפיננסי של נינטנדו כך שאין לי מושג מאיפה שלפו את המספר של 6.7 אלה אם מדובר במספר ישן שזרקו פנימה בשביל הפלפל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 ינואר 2018, 15:32

Uncle Pey'j כתב:אלו באמת מספרים מדהימים ואני בספק אם מישהו בנינטנדו חשב שהסוויץ' תהיה הצלחה בסדר גודל כזה ערב ההשקה שלה לפני כמעט שנה. הדבר היחיד שאני מרגיש שיכול לפגוע בה הוא שבדור הבא,אם הסוויץ' כמו שהיא היום עדיין תהיה בסביבה,התמיכת צד ג' שלה כבר לא תהיה חזקה כל כך כי המשחקים פשוט לא יהיו אפשריים עליה,גם לא עם סירוס רציני. ותיקון קטן (יחסית) ל-BF2: הוא מכר 7 מיליון ולא 9.

צודק. המספר על 9 מיליון ו10 מיליון ציפיה הוא איזו טעות של הWSJ שדיווח על הדו"ח של EA.
בפועל BF2 מכר קצת יותר מ7 מיליון וEA רצו שזה יהיה 8 מיליון.

---

נדב, אני לא יודע מאיפה המספר על זלדה. היה חלק מהכתבה של יורוגיימר על הדו"ח של נינטנדו. אולי זה באמת מספר יותר ישן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 ינואר 2018, 15:34

Nucleus_Dawn כתב:

צודק. המספר על 9 מיליון ו10 מיליון ציפיה הוא איזו טעות של הWSJ שדיווח על הדו"ח של EA.
בפועל BF2 מכר קצת יותר מ7 מיליון וEA רצו שזה יהיה 8 מיליון.

---

נדב, אני לא יודע מאיפה המספר על זלדה. היה חלק מהכתבה של יורוגיימר על הדו"ח של נינטנדו. אולי זה באמת מספר יותר ישן.

אם עוקבים לאחור, השורש של הסיפור מגיע מכאן:
http://www.gamesindustry.biz/articles/2 ... s-15m-sold

הם מציינים את המכירות של זלדה אבל אם הולכים לדוח הפיננסי של נינטנדו, כל משחקים המדוברים מוזכרים שם עם המספרים המתאימים אבל רק זלדה לא מצויין. אז לפחות בנתיים אפשר לקחת את המספר של זלדה כמשהו לא ידוע.

בנושא BF2, אם מתחקים אחרי החדשה הזאת לאחור אפשר לראות שהטעות הגיעה מהשורש, רשות החדשות של הדאו ג'ונס שדווחה את זה:
תמונה

אז הרשות חדשות של הדאו ג'ונס דווחה בטעות 9 מליון במקום 7, הם אמרו שהתחזית הייתה "1 מליון יותר" כך שכל האתרים תפסו את החדשה ודווחו 9 ו-10 מליון :)

אגב, EA חוזה עוד 2 מליון עותקים עד סוף השנה (מרץ), כלומר 9 מליון. אני לא יודע כמה BF1 מכר בתקופה הזאת אבל הוא כן שלח לחנויות 14 מליון בתקופה הזהה. מן הסתם לעשות בערך 10 מליון עותקים זאת הצלחה מסחררת אבל בפיננסים זה הכל תחזיות ועמידה בציפיות. זה כמו שהג'דיי האחרון עשה יותר ממליארד דולר, הצלחה מסחררת בכל קנה מידה, אבל הוא אכזבה פיננסית אחרי ה2+ מליארד של הכוח מתעורר. הכל יחסי בחיים :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 ינואר 2018, 20:38

עוד אנקדוטה מעניינת, הפס4 מכרה בשנה הראשונה 14.4 מליון יחידות והיא כללה שני כריסמסים. הסוויטץ׳ מכרה יותר ב9 חודשים שכללו רק כריסמס אחד.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 01 פברואר 2018, 18:31

DrKeo כתב:בנושא BF2, אם מתחקים אחרי החדשה הזאת לאחור אפשר לראות שהטעות הגיעה מהשורש, רשות החדשות של הדאו ג'ונס שדווחה את זה:
תמונה

שים לב שזה לא באמת "רשת חדשות" אלא newswire לדיווחים - ומי שחתום על הדיווח הזה הוא איזה עיתונאית מהWSJ. ככה שזו כן אשמתם, אבל מביך עוד יותר לראות איך התקשורת כולה מלאה בעצלנים שכל מה שהם מסוגלים זה לעשות copy-paste ואפילו לא מסוגלים לפתוח דו"ח משקיעים כדי לאמת את המספרים. EA הוציאו את התמליל של ישיבת המשקיעים והיה כתוב בו במפורש שמדובר בציפיות של 8 מליון, לעומת קרוב למליון עותקים פחות שנמכרו בפועל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2018, 09:00

Kingdom Come מכר מליון עותקים על כל הפלטורמות יחד (פס4, ONE ו-PC, דיגיטלי ופיזי) תוך 8 ימים. לא רע בכלל, זה לא הוויצ'ר אבל מכירות לא רעות בכלל. רוב המכירות כנראה על הPC להתחשב בעובדה שהם מכרו 300K עותקים בסטים ו-100K בחנויות, כלומר 400K סך הכל על הPC, ביומיים הראשונים של המשחק בשוק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 פברואר 2018, 10:45

מרשים מאוד, למשחק ראשון... אם הם יצליחו לעשות קפיצה כמו שהוויצ'ר עשה בין משחקים - אני אצטרף בשלישי :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2018, 15:43

הורייזון מכר 7.6 מליון יחידות בשנה הראשונה שלו, טרוף.
אנצ'רטד 4 מכר 8.7 מליון בחצי שנה הראשונה, לא נשמע כאילו הLTS שלהם הולך להיות כל כך רחוק אחד מהשני.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 פברואר 2018, 18:11

DrKeo כתב:Kingdom Come מכר מליון עותקים על כל הפלטורמות יחד (פס4, ONE ו-PC, דיגיטלי ופיזי) תוך 8 ימים. לא רע בכלל, זה לא הוויצ'ר אבל מכירות לא רעות בכלל. רוב המכירות כנראה על הPC להתחשב בעובדה שהם מכרו 300K עותקים בסטים ו-100K בחנויות, כלומר 400K סך הכל על הPC, ביומיים הראשונים של המשחק בשוק.

הכל בזכותי וה20 פאונד ששמתי עליו לפני 4 שנים :).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 פברואר 2018, 18:48

DrKeo כתב:הורייזון מכר 7.6 מליון יחידות בשנה הראשונה שלו, טרוף.
אנצ'רטד 4 מכר 8.7 מליון בחצי שנה הראשונה, לא נשמע כאילו הLTS שלהם הולך להיות כל כך רחוק אחד מהשני.

זה פשוט מדהים לIP חדש. גם לחלוטין מגיע להם.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מרץ 2018, 13:21

MONSTER HUNTER WORLD מכר כ-7.5 מליון יחידות עד כה, קאפקום אומרים שזה המשחק הכי נמכר שלהם אי פעם (כמובן ביחס לזמן שיצא).
פשוט תענוג... ממש הייתי מת להכנס אליו חזק, זה נראה משחק כל כך מקורי ומהנה עם חברים.
אני מניח שימשיכו לתמוך בו עוד כמה שנים ולקראת סוף הדור יוציאו המשך שייצא גם לקונסלות של הדור הבא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מרץ 2018, 21:13

הפס4 מכרה בשנה הראשונה ביפן 1,143,542 יחידות. השנה הפס4 מכרה ביפן 2,083,974. הסוויטצ׳ מכרה בשנה הראשונה ביפן 3,802,910 ובקצב הזה תעקוף את הפס4 עד בערך גיל שנתיים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אפריל 2018, 11:38

FAR CRY 5 ממשיך את הרצף המרשים מאוד של יוביסופט ונהנה מהמכירות הכי טובות של משחק בסדרה בהשקה באנגליה.

מרגיש קצת כאילו יוביסופט לא מצליחה כל כך לטעות לאחרונה. WILDLANDS מכר מעולה למרות שהתקבל שהרגיש פושר. ORIGINS החזיר את AC למכירות הרגילות של הסדרה ונהנה מביקורות טובות מאוד. איכשהו הם הוציאו משחק לוטו+מריו מקסים ואהוב.

בעיני הם תמיד היו המפיצה הגדולה שלוקחת הכי הרבה סיכונים ועושה הכי הרבה דברים מעניינים. כיף לראות שזה גם מחזיר להם במכירות טובות באופן עקבי.
כרגע נראה שאין להם משחק נוסף שאפשר להגדיר כשובר קופות ל2018. המשחק הכי גדול הוא כנראה THE CREW 2 (שנראה די מעולה). אמור לצאת השנה גם משחק קרבות הפיראטים שהם הציגו בE3 ומוצר הTOYS TO LIFE שלהם עוד עלול להיות איזה להיט לא צפוי. מעניין אם בE3 השנה הם יפתיעו עם משהו גדול לתקופת החגים. לא דובר כלום על AC חדש עדיין, אבל נשמע שהם פחות מתלהבים מהרעיון של לשחרר משחקים בסדרה באופן שנתי שוב. בהחלט אחת התצוגות הכי מסקרנות עבורי בE3 הקרוב.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2018, 12:49

למרות שאני מאוד מעריך אותם, לא קניתי משחק שלהם המון זמן... בעצם היה את סאות' פארק האחרון שקניתי ולא שיחקתי בו בכלל, אבל לפני זה היה FAR CRY 3
את הנוסחה שלהם מיציתי די מזמן, ועכשיו כשהם מתחילים לסגת ממנה אני מקווה שגם יתחילו להוציא משחקים שמושכים אותי יותר... סדרות AC, WD וTOM CLANCY לא מצליחות לדבר אליי למרות שעל הנייר הן אמורות... בפועל אני משחק שעה ואז זונח אותן. ל-FOR HONOR לא התחברתי למרות שהוא מדליק, הלוואי והיה לו סינגל רציני ומושקע, אז הייתי שוקל.
הלוואי ויעשו RAYMAN חדש או משהו כזה, אני מאוד אהבתי את המשחקים של UBIART למרות ש-VALIANT HEART אכזב אותי.
אני מקווה שTHE CREW 2 יוכל להחזיק אותי יותר משעה-שעתיים, הראשון היה מעפן אבל השני נראה הרבה יותר טוב...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אפריל 2018, 18:46

אני כמו לאסקין, הם מוציאים המון משחקים פושרים שמוכרים מצויין בשנים האחרונות. אני לא חושב שהם הוציאו משחק באמת איכותי מאז fc3.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים