PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ינואר 2018, 23:46

"תקוע על משחקי ps2", אני לא חושב שזה נכון. הם בנו את המשחק מאפס, הם יכלו לגרום לו להראות כמו הדבר הכי יפה שראית בחיים שלך להתחשב בעובדה שהעולם של SOTC טבעי אבל ריק (אין עיירות, אין דמויות, אין אוייבים וכו'). גם רצ'ט וקלאנק מבוסס על משחק פס2, אחד הרבה פחות יפה, ועדין הוא עוצר נשימה לעומת SOTC שנראה בסדר גמור. כלומר הם מאוד מוכשרים והכל אבל אם שניה נקח צעד לאחור ונסתכל על SOTC החדש בעיניים טריות כאילו היה משחק מקורי שיוצא ב2018, הוא לא היה בדיוק בין היפים ביותר בשוק. הם עשו הכל על מנוע חדש לגמרי, בתאוריה המשחק היה יכול להיות יפה כמו הורייזן אבל הוא לא. שלא תבין אותי לא נכון, הוא מאוד יפה והכל אבל הוא לא ברמה גרפית של הקרם של הדור.

זה רימייק מלא והוא כמעט נראה משחק דור נוכחי אבל הם לא קרייטק, לא סנטה מוניקה, לא נוטי דוג וגם לא DICE. אז אין לנו מושג אם יש להם בכלל שמץ של מושג איך לבנות משחק אמיתי לבד וטכנית לדעתי הם נופלים מבערך כל הסטודיואים של סוני. כלומר אם בלופויינט הולכים להכריז שהם מפתחים משחק, אני לא יודע אם הייתי מחזיק את הנשימה שלי.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 ינואר 2018, 06:27

מה משנה הגרפיקה
כמה אנשים היום ,באמת יהנו מsotc היום ?

דברים שנעשו בו ,נעשו טוב יותר בסדרת אנצארטד
בסדרת טומב רידר החדשה
ובהרבה משחקים אחרים

סך הכל זה משחק ,שיש בו רק קרבות בוסים
העלילה מינימלית
יש רק עולם אחד ,שדי ריק

וכבר יצא לps4 יורש רוחני

ואני מדבר כאחד שעבר את ico ,sotc
גרסאות הps3
ואת tlg או איך שקוראים למשחק האחרון

אני לא חושב שהם עוברים את מבחן הזמן

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 31 ינואר 2018, 09:44

השוואות משונות לטומב ריידר ואנצ'רטד בצד, נראה לי שלפי הביקורות המהללות מקיר לקיר הרבה אנשים חושבים ש SOTC דווקא כן עומד במבחן הזמן, בוודאי עם שכבת צבע חדשה.

ואני חושב שהוא כן אחד היפים בשוק, אמנם הרבה מזה הוא הארט סטייל של המשחק המקורי אבל בלופויינט עשו אחלה עבודה בלהמיר אותו לפס4 ואם SOTC היה משחק חדש לא הייתי אומר meh , הוא כנראה היה מעיף לי את הסכך אפילו יותר. זה פחות משנה אם המשחק אולי פחות מרשים טכנית ממשחק כזה או אחר של סטודיואים גדולים פי כמה, הוא עדיין מאוד מרשים.
אני כן מסכים שכל זה לא אומר כלום בקשר להאם הם יכולים לעשות משחק מקורי של 90+ , הרי the order 1886 הוא אחד המשחקים היפים אבל כנראה משחק לא מאוד טוב ככה שיש עוד כמה דברים חשובים בעשיית משחקים מעבר לאיך משחק נראה ויזואלית, וזה שהם יכולים לעשות משחק מאוד יפה זה הדבר היחיד שהם הוכיחו בעבודה על SOTC , ככה שאנחנו לא באמת יודעים למה הם מסוגלים כרגע.
עכשיו אם אתה מבטיח לי שהם יביאו את מי שצריך להביא ויעשו משחקים מקוריים ברמה הזאת אז זה מן הסתם עדיף כמובן, אבל ריאלית יותר כל עוד נותנים להם את המשחקים הנכונים מהעבר אפשר לטעון שלקבל משחק של 90 כל שנתיים מסטודיו שעד SOTC לא עשה יותר מידי מעבר לפורטים זה גם דיל לא רע עבורנו כצרכנים.

ואם כבר לקחת עליהם הימור אני לא יתפלא אם נשמע מתישהו שמייקרוסופט קנו אותם או לפחות עשו איתם דיל על אקסלוסיבי, הם צריכים להרחיב דחוף את קטלוג המשחקים שלהם וזה בטח נשמע פחות מופרך מהשמועה שהם מנסים לקנות את EA .

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 ינואר 2018, 11:18

בעניין אנצארטד ,דיברתי על החלקים של הפלטפורמה
שצריך לקפוץ ולטפס
על דברים שזזים ,שזה רוב האתגר בsotc

חוץ מזה היו לי חלקים שהמצלמה לא היתה טובה מספיק
מעניין עם שיפרו את זה ברימיק

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 31 ינואר 2018, 12:26

אבל באנצ'רטד אתה לא באמת מטפס על עצמים שזזים מעבר לאיזה סטפיס כזה או אחר. אפשר להעדיף את הפלטפורמינג באנצ'רטד אבל כך או כך הם עושים דברים די אחרת באספקט הזה, הטיפוס על הנפילים ב SOTC הרבה יותר טקטי נגיד, מתי אתה מטפס מתי אתה עוצר כדי לא ליפול וכו' באנצ'רטד הכל הרבה יותר אוטומטי... ככה שאני לא ממש רואה את ההשוואה האמת, מה גם שמעבר לפלטפורמינג הם שני משחקים כל כך שונים שלא ברור איך זה בכלל רלוונטי. מריו עדיין עושה את זה הכי טוב אז אפשר כנראה לוותר על כל המשחקים בתעשייה שיש להם אלמנטים של פלטפורמינג?
המשחק קיבל ביקורות כל כך טובות כי הגיימפלי מחזיק כנראה ולטפס על יצורים ענקיים זה די מגניב גם ב 2018, גם הפאזל הזה של להבין איך אתה בכלל כובש אותם היה מאוד מספק ממה שאני זוכר לפחות. אבל גם כי יש לו סטייל ויזואלי נדיר שקיבל שכבת צבע חדשה ומרשימה, אחד מהסאונדטרקים הכי טובים, והסיפור המינמלי שלו עדיין מאוד אפקטיבי. בקיצור, קלאסיקה. גם אם זה כנראה לא משחק לכל אחד.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 ינואר 2018, 13:25

נכון שאנצארטד הרבה יותר מהיר ואוטומטי
אבל אחת מהסיבות ,שאנשים נמשכו למשחק הזה
היה בגלל הטיפוס

כן מצריך יותר מחשבה ,וסבלנות מאנצארטד
אבל מצד שני ,גם הרבה פחות מגוון

הבוסים הענקים האלו ,היו דבר גדול בזמנו
היום יש הרבה משחקים עם בוסים ענקים
אני פשוט לא מוצא סיבה היום ,להמליץ על המשחק
חוץ מנישה מסוימת
של כאלו שרואים את המשחק האומנות
ושל כאלו דפוקים כמוני ,שרוצים לסיים בלעדים מסוימים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 ינואר 2018, 13:47

idan כתב:השוואות משונות לטומב ריידר ואנצ'רטד בצד, נראה לי שלפי הביקורות המהללות מקיר לקיר הרבה אנשים חושבים ש SOTC דווקא כן עומד במבחן הזמן, בוודאי עם שכבת צבע חדשה.

ואני חושב שהוא כן אחד היפים בשוק, אמנם הרבה מזה הוא הארט סטייל של המשחק המקורי אבל בלופויינט עשו אחלה עבודה בלהמיר אותו לפס4 ואם SOTC היה משחק חדש לא הייתי אומר meh , הוא כנראה היה מעיף לי את הסכך אפילו יותר. זה פחות משנה אם המשחק אולי פחות מרשים טכנית ממשחק כזה או אחר של סטודיואים גדולים פי כמה, הוא עדיין מאוד מרשים.
אני כן מסכים שכל זה לא אומר כלום בקשר להאם הם יכולים לעשות משחק מקורי של 90+ , הרי the order 1886 הוא אחד המשחקים היפים אבל כנראה משחק לא מאוד טוב ככה שיש עוד כמה דברים חשובים בעשיית משחקים מעבר לאיך משחק נראה ויזואלית, וזה שהם יכולים לעשות משחק מאוד יפה זה הדבר היחיד שהם הוכיחו בעבודה על SOTC , ככה שאנחנו לא באמת יודעים למה הם מסוגלים כרגע.
עכשיו אם אתה מבטיח לי שהם יביאו את מי שצריך להביא ויעשו משחקים מקוריים ברמה הזאת אז זה מן הסתם עדיף כמובן, אבל ריאלית יותר כל עוד נותנים להם את המשחקים הנכונים מהעבר אפשר לטעון שלקבל משחק של 90 כל שנתיים מסטודיו שעד SOTC לא עשה יותר מידי מעבר לפורטים זה גם דיל לא רע עבורנו כצרכנים.

ואם כבר לקחת עליהם הימור אני לא יתפלא אם נשמע מתישהו שמייקרוסופט קנו אותם או לפחות עשו איתם דיל על אקסלוסיבי, הם צריכים להרחיב דחוף את קטלוג המשחקים שלהם וזה בטח נשמע פחות מופרך מהשמועה שהם מנסים לקנות את EA .

אני חושב שרוב היופי הויזואלי מגיע מהART STYLE המדהים של SOTC ועיצוב העולם הכל כך טבעי שהיה בו, הבעיה היא שהם לא עשו את זה או את זה אלה רק "ציירו על הקוים". לדעתי בערך כל משחק פנימי גדול של סוני נראה הרבה יותר טוב מ-SOTC אבל אפילו אם הוא היה יפה ברמתם, צריך לתת הרבה קרדיט לסגנון האומנותי שהוא לא שלהם.

איך נראה ויזואלית משחק בפיתוח מלא של בלופויינט? אין לי מושג. איך מרגיש ומה הרמה של משחק מקורי של בלופויינט? עוד יותר אין לי מושג כי מאז BLAST FACTOR הם לא עשו גיימפליי מקורי משלהם. מבחינתי בלופויינט הם לגמרי חתול בשק אם הם יתחילו לעשות משחקים מקוריים. מצד אחד יכול לצאת להם עוד BLAST FACTOR, מצד שני יכול להיות שהם יהיו מפתחת מדהימה. תראה איך CDPR הפכו ממוכרי צרובים בבסטות בשוק למתרגמי משחקים לפולנית לעושי פורטים ממשחקי קונסולות ל-PC (שזה לא רחוק מהמצב של בלופויינט היום) ועד להיות היוצרים של אולי סדרת הRPG הטובה בהסטוריה.

ובנושא מיקרוסופט, אני מסכים שהם רכישה מעניינת, אפילו אם הם יהיו רק צוות עזר לשאר המפתחות. הם כמובן באותה מידה יכולים להרכש על ידי סוני, יש להם נטיה לקנות חברות שעושות משחק מצליח בלעדית להם, אבל גם הקשר עם מיקרוסופט חזק; הרי הם עשו את כל המשחקי היילו לONE כולל הרימייק הגרפי להיילו 1 ו-2.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 31 ינואר 2018, 13:49

אני לא חושב שיש עוד משחק שמזכיר את SOTC בבוסים שלו גם היום. נכון שמשחקים כמו GOW או DS ועוד רבים וטובים מציגים גם כן אויבים ובוסים ענקיים, אבל הקרבות תמיד בנויים על מכניקת H&S של אותו המשחק.
בSOTC זה לא המקרה, למעשה אתה לא כל כך נלחם בבוס כמו שאתה "מפצח" אותו ומטפס עליו, הקטע של הלחימה הוא בסך הכל לתקוע בו חרב אחרי שהגעת לנקודה הרגישה שלו.
הפלטפורמינג, גם כן, בנוי כולו על הבוס ולא על להגיע ממקום למקום. אני באמת לא רואה את ההשוואה לאנצ'רטד או למעשה לכל משחק אחר, SOTC היה ועדיין משחק סופר ייחודי (היחידים שמזכירים אותו איכשהו הם המשחקים האחרים של החברה האלו). זה בערך כמו שתגיד שאין טעם במשחק הזה כי גם בRDR יש סוס שאתה רוכב עליו ומסתובב בעולם..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 ינואר 2018, 13:59

Stick כתב:אני לא חושב שיש עוד משחק שמזכיר את SOTC בבוסים שלו גם היום. נכון שמשחקים כמו GOW או DS ועוד רבים וטובים מציגים גם כן אויבים ובוסים ענקיים, אבל הקרבות תמיד בנויים על מכניקת H&S של אותו המשחק.
בSOTC זה לא המקרה, למעשה אתה לא כל כך נלחם בבוס כמו שאתה "מפצח" אותו ומטפס עליו, הקטע של הלחימה הוא בסך הכל לתקוע בו חרב אחרי שהגעת לנקודה הרגישה שלו.
הפלטפורמינג, גם כן, בנוי כולו על הבוס ולא על להגיע ממקום למקום. אני באמת לא רואה את ההשוואה לאנצ'רטד או למעשה לכל משחק אחר, SOTC היה ועדיין משחק סופר ייחודי (היחידים שמזכירים אותו איכשהו הם המשחקים האחרים של החברה האלו). זה בערך כמו שתגיד שאין טעם במשחק הזה כי גם בRDR יש סוס שאתה רוכב עליו ומסתובב בעולם..

אתה צודק ב100%, SOTC הוא חיה מוזרה שלא היה כמותה בזמנו ולא באמת קיים עוד ממנה גם היום, אולי חוץ מהפרוייקט הקיקסטארטר מלפני שנתיים Praey for the Gods.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 31 ינואר 2018, 14:02

kririn כתב:נכון שאנצארטד הרבה יותר מהיר ואוטומטי
אבל אחת מהסיבות ,שאנשים נמשכו למשחק הזה
היה בגלל הטיפוס

כן מצריך יותר מחשבה ,וסבלנות מאנצארטד
אבל מצד שני ,גם הרבה פחות מגוון

הבוסים הענקים האלו ,היו דבר גדול בזמנו
היום יש הרבה משחקים עם בוסים ענקים
אני פשוט לא מוצא סיבה היום ,להמליץ על המשחק
חוץ מנישה מסוימת
של כאלו שרואים את המשחק האומנות
ושל כאלו דפוקים כמוני ,שרוצים לסיים בלעדים מסוימים

אני חושב שזה יותר קשור לכך שויזואלית, לפחות מהמשחק השני, מדובר תמיד באחד המשחקים הכי מרשימים ויזואלית בתעשייה, שיש לו סצינות אינטרקטיביות ברמה הוליוודית, שהכתיבה של הדמויות סבבה וכל המסע אינדיאנה ג'ונס של דרייק מאוד כיפי וכו' קצת לפני הקטעי פלטפורמה האוטומטים שמגוונים קצת את החוויה בין קרב יריות אחד לשני...
בשאדו אתה צריך לנהל סטמינה, להיות מודע לתנועות של הענק, הגיימפלי לופ של הטיפוס פשוט שונה.. ככה שגם אתה חושב שהגישה של אנצ'רטד עדיפה אני לא מבין איך זה מוריד ממשחק שעושה את זה אחרת ובקונטקס שונה לחלוטין. זאת השוואה מלאכותית ולא רלוונטית בעיני.

בוסים ענקיים היה אפשר למצוא גם לפני SOTC , ענקים שאתה מטפס עליהם היה מעט מאוד גם אחריו וחוץ ממשחק קיקסטארטר שנמצא בפיתוח ומנסה לעשות משהו דומה אני חושב שהוא עדיין נשאר מאוד ייחודי. וגם אם זה לא היה המצב, אני עדיין לא מצליח להבין מה הטיעון פה, שענקים זה כ"כ 2004 ?

זה שאתה לא אוהב את המשחק אני יכול להבין, את הקטע הזה שכל דבר שלכאורה נעשה טוב יותר במשחק אחר (גם אם הם לא אותו דבר, אבל לא משנה) מבטל אוטומטית את הערך של SOTC אני קצת פחות מבין.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 31 ינואר 2018, 14:04

DrKeo הקדים אותי, בדיוק על המשחק הזה דיברתי ולא זכרתי איך קוראים לו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 ינואר 2018, 14:08

idan כתב:DrKeo הקדים אותי, בדיוק על המשחק הזה דיברתי ולא זכרתי איך קוראים לו.

fun fact, הם רק שלושה אנשים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 ינואר 2018, 18:53

משחקי הפלוס של פברואר הם מאורע מיוחד. זו הפעם הראשונה שאחד המשחקים נמצא בwishlist שלי!
שני משחקי הPS4 הם נאק (לא בדיוק משובח, אבל שווה את זה שהוא הפך לבדיחה חביבה ביותר) וריים (שנמצא ברשימה שלי!!!) שקיבל לא מעט מחמאות כשהוא יצא.

שאר המשחקים:

Spelunker HD, PS3
Mugen Souls Z, PS3
Exiles End, PS Vita
Grand Kingdom, PS Vita (Also available on PS4)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 פברואר 2018, 09:49

החברה שעשו את הרימייקים/רימאסטרים של היילו לא היו סיייבר אינטראקטיב (או משהו דומה)?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 פברואר 2018, 10:10

swiss-the-engine כתב:החברה שעשו את הרימייקים/רימאסטרים של היילו לא היו סיייבר אינטראקטיב (או משהו דומה)?

אתה לגמרי צודק, כנראה התבלבלתי בגלל TITANFALL :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 פברואר 2018, 09:43

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 פברואר 2018, 19:37

זה אתר שומר שבת אז החבילה נעלמת אחרי שניה אבל אם הספקתי לראות נכון אז אתה משלם שם 500₪ בשביל שלט נוסף, מטען ואחריות של ישפאר שכולנו יודעים פה שהם די גרועים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 פברואר 2018, 20:25

ומשחק. לא עדיף שתהיה אחראיות בכל זאת?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2018, 02:46

יש אחריות גם לזולים, של יבואן מקביל בשם קאיה. אין לי מושג אם זה היבואן מכוניות קאיה אבל השם דומה. ממה שאני מכיר, ישפאר נוראיים בשירות כך שאני לא בטוח כמה האחריות שלהם שווה, אין לי נסיון איתם ואני בטוח שיש לאנשים אחרים כאן שיוכלו לתת עליהם חוות דעת האם הם שווים פרמיה של כמה מאות שקלים. עם משחק זה יותר שווה אבל שים לב שמשחקי פס4 יותר ישנים עולים 40$ ומטה, נניח אנצ'רטד 4, אז אולי זה יצא משתלם אם תוכל לקחת את GOW למשל.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 03 פברואר 2018, 10:03

היבואן של מכוניות קיה נקרא טלקאר...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2018, 02:02

יש את הקטע הזה עדין שהיה בפס3 של לעשות login עם יוזר אחר לפס4 שלך, להוריד משחקים מהחשבון שלו, ואז לחזור לחשבון שלך ולשחק חופשי במשחקים?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 פברואר 2018, 11:20

אמת, אתה יכול להוריד משחקים בחינם/בתשלום מאיזה חנות שאתה רוצה (בשביל לשלם צריך לפעמים לקנות קודם כל gift card שיתאים).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2018, 19:16

כיף לדעת, איזה יופי :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 פברואר 2018, 10:39

קניתי את SOTC, מת להתחיל אותו כבר... בטח רק בסופ"ש :/

בחדשות אחרות - יש ראיון חדש עם קורי עם כל מני שאלות של אנשים ששלחו ל-GI, שהוא לא הכי הכי מעניין, אבל מה שכן - הוא אומר שהוא לא חשף לדעתו בכלל יותר מדי בטריילר האחרון, למרות שהוא מבין למה אנשים חושבים שכן. אני עדיין לא אצפה בו, אבל זה משמח לשמוע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 פברואר 2018, 11:02

פיצ'ר "מוזר" לכל הפחות, ו"פשוט שערורייתי" לכל היותר - נכלל בעדכון החדש של הPS4:
יש משהו בשם FEATURED CONTENT" תחת הקטגוריה של AUTOMATIC DOWNLOADS בהגדרות המערכת, ואם אתה מפעיל אותו - אז הוא פשוט מוריד לך משחקים שסוני החליטו שהכי מעניינים כרגע... מה זה אומר בפועל? אחד מהחבר'ה של EASY ALLIES למשל מדווח שהוא הדליק את המכשיר שלו והוא התחיל להוריד לו את SOTC, למרות שהוא בכלל לא קנה אותו! הוא חשב שאולי זו טעות או משהו והוא קיבל את המשחק בחינם, אבל לא - פשוט מדובר ב"פרסומת" ששוקלת 14GB, שמבקשת ממך אחרי ההורדה לרכוש את המשחק, ועד אז הוא יישאר "נעול". באותה מידה זה היה יכול לקרות גם עם משחק של 50GB ובלי שום קשר גם 14GB יכולים לתקוע אותו בלי מקום בהארד דיסק, והוא מעולם לא ביקש לקנות את המשחק או אפילו לנסות דמו שלו.

בקיצור, במידה והם לא מסבירים בהגדרות מה זה בדיוק עושה - אני לא מבין למה הם עושים את זה... זה לא צעד חכם מצד סוני.
לינק לסיפור:
https://wccftech.com/playstation-4-auto ... downloads/

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים