Laskin כתב:יש באנדל, והוא נראה נחמד...
https://blog.us.playstation.com/2018/03 ... ro-bundle/
נדב, לזה חיכית (;
ועוד לא הכריזו על SUPER SLIM PRO
DrKeo כתב:Days gone לא יצא השנה.
Stick כתב:אחרי שקצת השתעשנו במחשבה על משחק מקורי מבלופוינט, מסתבר שהם כבר עובדים על הפרויקט הבא שלהם וגם הוא רימייק (וטוענים שהפרוירט אפילו גדול יותר מsotc). הסיבה שאני כותב את זה כאן היא כי אני מניח שאם הם כבר בתוך הפרויקט הבא אז כנראה זו סוני שסגרה איתם עוד כשהם ראו את ההתקדמות על sotc, ככה שאנחנו הולכים לראות רימייק נוסף של משחק קלאסי מסוני? מעניין מה זה יהיה.
Uncle Pey'j כתב:אל תשכחו את הרימייק/רימאסטר הכי מבוקש בשנה שנתיים האחרונות: Demon's Souls ואני די בטוח שזה הפרויקט הבא של bluepoint - הסקופ ללא ספק גדול יותר מ-SOTC וה-IP שייך לסוני שאיתה כנראה יש להם מערכת יחסים מצוינת.
Stick כתב:הIP אולי שייך לסוני אבל זכויות ההפצה שלו לא.
כתבתי על זה כבר פעם אבל בקצרה יש איזה סיפור עם המשחק הזה, סוני כל כך לא האמינו במשחק המוזר והחצי שבור הזה מfrom שהם מכרו את הזכויות הפצה שלו בארה"ב לאטלס ובאירופה לNB. ככה שבלי להגיע לאיזשהי פשרה איתם שתעלה מן הסתם לסוני הם יכולים להפיץ אותו רק ביפן.
בכל מקרה, בתור מעריץ של כל סדרת סולס באשר היא, אני חושב שאין כל כך טעם ברימייק של דימון סולס (עם זאת אני יודע שיש לו ביקוש אדיר), בטח לא אחד שלא נעשה על ידי from עצמם שיכלול גם ליטוש נוסף והשלמת המשחק.
המשחק מצוין ולא סתם יצר את הסדרה הזאת אבל גם אם אתה מחפש את הראשוניות, נשווה אותו לDS הראשון שטוב ממנו בהרבה ושלם ממנו, והוא המשחק שיש לו את "הקסם" הראשוני האמיתי. ואם נסתכל על דימון סולס באופן כללי אז מול המשחקים המאוחרים כמו BB בו כבר יש לfrom טונות של נסיון אז בכלל אין מה להשוות.
Laskin כתב:קניתי אתמול את GOW בגירסת הDIGITAL DELUXE סתם כי בא לי את הארט וכי אני פאנבוי שסופר את הימים עד שייצא כבר... עוד חודש ושבוע!!!
אוף, אני עסוק כל הזמן ועדיין הזמן לא זז מהר מספיק :/ לפחות יש לי סופ"ש שלם לבד בבית, אני לא הולך לאכול או לשתות, חייב לסיים אותו מהר ואז לא לפחד מספוילרים ביוטיוב... אגב, מישהו פה יודע בדר"כ באיזו שעה (שעון ישראל) המשחקים בחנות האמריקאית משתחררים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 15 אורחים