PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 18 מרץ 2018, 14:13

הסדרה לוקחת כיוון חדש ואני מעריך את קורי ברלוג שלא הלך על בטוח,והחליט לשנות את הגיימפלי כמעט מהיסוד. גם ככה המשחקים הקודמים לא בדיוק היו חוד החנית של hack and slash כשזה מגיע לעומק המערכת וכמות הקומבואים שניתן לבצע,בטח שלא בהשוואה ל-DMC,Bayonetta וכו'. אני די בטוח שאם היינו מקבלים עכשיו gow עם מצלמה קבועה והגיימפלי המוכר מהקודמים אנשים היו מתלוננים הרבה יותר. אני בכל מקרה כבר לא יכול לחכות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מרץ 2018, 17:04

Laskin כתב:היי, NI NO KUNI 2 אומר שלום :)
יש גם את DREAMS ו-CONCRETE GENIE ועוד כמה פרוייקטים קטנים יותר... אני לא חושב שסוני בולטים בחוסר הגיוון שלהם, אלא אם משווים לנינטנדו למשל, זה פשוט שהאקשן+*הכנס ז'אנר כאן* מגוף שלישי שלהם ממש ממש מוצלחים :)
מסכים שאולי חסר להם שוטר ממבט ראשון, אבל פה הם משלימים את החסר במשחקי הPS VR שלהם, שגם שם לא חסרים בלעדיים.

תראה, פחות או יותר כתבת פה "אתה צודק ואני מסכים איתך".

אמרתי שמפתחות יפניות שמוציאות משחקים בלעדיים (בקונסולות) מצליחות לגוון קצת את היצע הבלעדיים של הקונסולה והדוגמא הראשונה שעלתה לך לראש זה משחק יפני שאינו של סוני.
שאר הדוגמאות הם כאמור משחקים בקנה מידה קטן הרבה יותר מאלו שאליהם התייחסתי.

כמו שאמרתי, זה גם "לחפש בנרות" בעיה, כי למרות שברור מאוד שהם מאשרים יותר פרויקטים מסוג מאוד מסוים, הם גם מאוד מאוד מצליחים בהרבה מקרים (וכשלונות כמו האורדר, שגם היה באותו סגנון לא מורידים מזה).
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 18 מרץ 2018, 17:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 18 מרץ 2018, 17:12

GOW היה משחק של button mashing כמעט חסר מחשבה בקרבות. אולי חוץ מרמת הקושי האחרונה. הכיוון שהמשחק החדש לוקח נראה טוב בהרבה, גם אם פחות נאמן לשורשים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מרץ 2018, 18:44

פחות נאמן לgow אבל נראה הרבה יותר טוב. אני בספק אם זה מגיע על חשבון קרבות אפים, כבר בe3 ראינו למשל את הworld serpent שהוא אולי היצור הכי גדול שראינו אי פעם בgow. גם אם לא נלחמים בו, הרי בטריילר הוא היה ידידותי, זה עדין מצביע על הscale.

דיוויד ג׳אפי תמיד קרא לgow1 הגרסה השטחית של dmc כי הוא טוען שהוא בחיים לא יצליח לעשות משחק בעומק של dmc. זה כיף טפשי, לפוצץ יצורים לענן דם ולעשות שלישיות בעזרת qte. ד״א, השאלה האהובה שלי מgi כשהם עשו 100 שאלות לקורי ברלוג הייתה האם הילד של קרייטוס נעשה בqte :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מרץ 2018, 00:03

מחר יורד אמברגו על previews
נראה שסוף סוף כתבים קיבלו זמן משחק איתו ונוכל לשמוע רשמים לפחות מתחילת המשחק, ונראה מה הם אומרים... עלה כבר אחד והוא הוסר, לא הספקתי לקרוא מה כתבו שם /:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2018, 00:32

Laskin כתב:מחר יורד אמברגו על previews
נראה שסוף סוף כתבים קיבלו זמן משחק איתו ונוכל לשמוע רשמים לפחות מתחילת המשחק, ונראה מה הם אומרים... עלה כבר אחד והוא הוסר, לא הספקתי לקרוא מה כתבו שם /:

בדיוק ראיתי שלשום שג'ף קנטה העלה באינסטגרם תמונה שלו בסנטה מוניקה והוא כתב שהוא הולך לשחק בGOW, כנראה היו להם 24 או 48 שעות איתו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מרץ 2018, 10:36

מאוד קשה לי להאמין שהיה להם כל כך הרבה זמן, זה מספיק כדי לעשות פלטינום :)
אני חושב שיותר הגיוני שנתנו להם שעות בודדות מתחילת המשחק, אבל תיכף נגלה!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2018, 11:06

באירועים של COD נותנים להם 48 שעות כולל לינה וארוחות. אני גם זוכר של-MGS4 הטיסו את כל העיתונאים ליפן ונתנו להם כמה ימים בקמפוס לשחק במשחק. אם המשחק 30 שעות, כדי לעשות ביקורת צריך לתת להם ימים :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2018, 11:11

פרסומת, היא CGI אז אין באמת ספויילרים, רואים טיפה סביבות שונות:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מרץ 2018, 12:30

איזה יופי של טריילר!
נדב, במקרה של COD זה בעיקר מולטי אז מן הסתם זה שונה... לא זוכר מה היה עם MGS4 אבל כמה ימים? מעניין.
אני חושב שיותר סביר שנתנו להם טעימה ועוד שבועיים ישלחו עותקים של המשחק המלא, למבקרים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2018, 17:00

הרבה חברות אוהבות אירוע ביקורת כי הם יודעים שהמבקרים היו בסביבה נוחה ושקטה עם 100% ריכוז. אין לי מושג אם זה היה אירוע ביקורת או רק אירוע preview.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מרץ 2018, 17:00

ביקורות של NI NO KUNI 2

RPG Site – 9
Destructoid – 7.5
PlayStation Universe – 9.5
Just Push Start – 9.5
Hobby Consolas – 94/100 (In Spanish)
Hardcore Gamer – 4.5/5
CogConnected – 88/100
Polygon – 9
GameSkinny – 8
Attack of the Fanboy – 4.5
Gamespot – 8
Game Informer – 8
Twinfinite – 5/5
GamingBolt – 9
CG Magazine – 95/100
Gamespew – 80/100
GamesRadar+ – 4.5/5
GameingTrend – 95
Press Start – 9
EGM Now – 8.5
IGN – 7.8
PC Gamer – 90/100
US Gamer – 3.5/5
Dualshockers – 10

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מרץ 2018, 17:06

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מרץ 2018, 17:21

ממה שהבנתי הם שיחקו בין שעה לשלוש השעות ראשונות של המשחק

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2018, 19:44

אם כך כנראה שזה היה רק ביקור :)

אמ:לצ לסרטון של DF:
רץ ב-4K דמקה, המשחק יפה כמו שרק משחק צד א' יכול להיות, יש שימוש די כבר באפקטים של חלקיקים, אור ווליומטרי אמיתי. האכזבה העיקרית הייתה מההשתקפויות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2018, 11:06

אחרי שראיתי וקראתי כל כך הרבה, הנה תקציר של מה שהיה שם:

- נתנו להם לשחק בערך שעתיים וחצי מהמשחק, מהרגע שאתה לוחץ PRESS START TO PLAY במסך הבית... זאת אומרת זה יהיה בדיוק ככה כשאנחנו נתחיל לשחק, ומאותו רגע - אין ולא יהיו CUTS במשחק, הכל ONE SHOT ואין עוד טעינות (הטעינה היחידה תהיה עוד לפני שאתה מגיע למסך הבית).

- אף אחד לא אומר מה קורה כשמתים או כשהילד מת... מעניין אם מצאו דרך לעשות את זה גם בלי CUTS :)

- הפאזלים טובים מאוד ואפילו חכמים, לטענת חלק מהמבקרים... די מהללים את החלק הזה

- אומרים שהוא *באמת* מרגש ומעניין, מבחינת העלילה, וזה הפתיע גם את הסקפטים יותר

- כולם בערך אומרים שמערכת הקרב פשוט מעולה, ומעדיפים אותה על מה שהיה בעבר

- לוקח טיפה זמן להתרגל לשליטה, אפשר לשנות את זה אבל כדיפולט אתה נלחם עם ה-R2 ו-R1 (מכה קלה וכבדה), ה-L2 נועד כדי לכוון את הגרזן ואז זורקים אותו עם אחד הRים אבל אפשר גם "להחזיק" את זה כדי לזרוק עם יותר עוצמה, מגנים עם ה-L1, אבל צריך הפעם לכוון לכיוון ממנו יורים עלייך או תוקפים אותך, העיגול נועד להשתמש בדברים או לאחוז/לקפוץ מכל מני קירות טיפוס, המשולש מחזיר לך את הגרזן ליד אם זרקת אותו, ה-X נועד לברוח... הריבוע זה הכפתור של הילד, זה עושה כל מני דברים שונים, החץ למטה מסובב אותך 180 מעלות... בכל אופן אומרים שאחרי שמתרגלים זה מעולה.

- מה שלא ראינו מההתחלה הזו כי זה ספוילרים וגם ביקשו מהכתבים לא לפרט יותר מדי - זה קרב הבוס שיש יחסית בהתחלה... אומרים שזה קרב עוצמתי במיוחד, ובין הטובים בכל הסדרה. גרג מילר אמר שזה קרב ה"סופר הירו'ס" הכי טוב ששיחק בו אי פעם במשחק כלשהו.

- גם בקרב הבוס הזה וגם בקרבות גדולים יותר שאינם בוסים של ממש - השימוש בילד הוא כמעט הכרחי, ואומרים שזה עשוי טוב וגורם למערכת הקרב להיות עוד יותר טובה

- לגבי הגרפיקה כבר נאמר הכל וזה די ברור שזה אחד המשחקים היפים ביותר, אבל בנוסף כולם אומרים שהוא רץ חלק לגמרי (לפחות על הפרו, נקווה שגם בגירסה הרגילה יהיה ככה) ולא הורגשה שום האטה הכי קטנה אפילו... נקווה שזה נכון גם לכל אורך המשחק, גם בשלבים היותר עמוסים ומורכבים.

יש עוד הרבה דברים על עלילה שלדעתי לא הורסים שום דבר אבל לא אכתוב אותם כאן...
פאקינג עוד חודש בדיוק מהיום... 4 וחצי שבועות... שמישהו יעביר את הזמן מהר יותר בבקשה :(

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 מרץ 2018, 12:13

בניתי על לשחק את המשחק ביום היציאה ואז קלטתי שהוא יוצא ביום שישי מתי שאצלי לפחות לא מתבצעת חלוקת דואר ומדובר גם ביום אחרי יום העצמאות אז אין לי מושג אם הדואר יעבוד בכלל,כך שגם אם אני אזמין אותו מ-Amazon שעד היום לפחות קיבלתי משלוח עד הבית מחברת שילוח חיצונית לא יהיה לי מושג אם הם בכלל עובדים באותו יום...ואני ממש לא רוצה לקנות את המשחק ב-PS Store,אומנם אין לי בעיה עם דיגיטלי אבל יש משחקים שאני רוצה physical copy והוא לגמרי אחד מהם. מקווה שיהיו חנויות במרכז שימכרו אותו בשישי,ובמחיר שפוי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2018, 12:16

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 מרץ 2018, 12:30

2018! ואני עדיין מסרב לשחרר לגמרי מעותקים פיזיים :)
בנימה יותר רצינית,עם MS למשל ויתרתי מזמן על עותקים פיזיים כשאני קונה משחק לXB פעם ב...טוב,המון זמן,כי אני מרגיש שה-ecosystem שלהם הרבה יותר בשלה ל-digital only וכמובן הפלוס הענק הוא שאני מקבל גרסאת PC בלי באמת לשלם אקסטרה ועם סוני..יש מצב שזה רק אני,אבל אני באמת מרגיש שאם יגיע היום שתהיה לי בעיה עם המשתמש שלי לא באמת יהיה לי עם מי לדבר שם (קראתי גם המון ת'רדים על סיפורים כאלה עם סוני ב-resetera ומספר הפריצות לחשבונות משתמשים שם,אפילו אחרי הפעלת 2FA,הוא הרבה יותר גבוה ממה שלי יצא לראות על MS) ועם התמיכה של MS היה לי עד היום רק ניסיון חיובי.
ועוד שיקול משמעותי בשבילי לפחות הוא המהירויות הורדה האיומות שאני מקבל ב-PSN,לפחות ב-WI-FI שכרגע הוא הדרך היחידה שלי לחבר את ה-PS4,ועם ה-One אני מחובר חוטית ומקבל מהירויות סבבה לגמרי ולא בא לי לשנע את הPS4 כל פעם שאני ארצה להוריד משחק..

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 מרץ 2018, 12:39

נמשחק נראה נהדר, המשחק נשמע נהדר, מת שיצא כבר :) .
ובאופן רשמי אני מפסיק לראות סרטונים מהמשחק לפני שהוא יצא. הצלחתי עדיין לא לראות את הטריילר המספלייר אבל עכשיו אני מרגיש שהרבה מתחילת המשחק כבר ראיתי.
בכל מקרה מה שכתוב כאן אני אמשיך לקרא, אז אני אשמח אם תוכלו להיות קפדניים לגבי אילו ספוילרים אתם כותבים, במידה וישתחרר איזה מדיע חדש או סרטוני גיימפלי חדשים בחודש הקרוב.. :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2018, 12:45

עותק פיזי.... כל כך הרבה חסרונות פוטנציאליים... תתאר לך שהדור הבא יוצא בלי דיסק, אבל כל מה שקנית בדור הקודם (הזה) בחנות הדיגיטלית עדיין יהיה אצלך בספרייה ותוכל לשחק בו בגירסה משופרת... מה תעשה? :) זו רק דוגמא אחת כמובן, אני פשוט לא מבין את זה. אפס יתרונות ולא מעט חסרונות.
כאילו, ברור שיש את הקטע הסנטימנטלי, אבל די נו... זה כמו לקנות דיסק מוזיקה. WTF.
לגבי מהירות ההורדה - יש PRELOAD היום למשחקים, אתה יכול להוריד את רוב המשחק עוד לפני שהוא יוצא אם אתה מזמין מראש, וגם ככה בטח יהיה DAY 1 PATCH אבל בשש בבוקר כבר תוכל לשחק בו, גג שבע...

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 מרץ 2018, 13:10

סנטימנטליות לחלוטין משחקת פה תפקיד מרכזי אני לא אשקר :roll: ובוא נהיה כנים,אין באמת סיכוי שהדור הבא יהיה נטול מדיה פיזית אולי יהיה איזה SKU בלי כונן UHD בהמשך אבל ברור שזה יהיה אופציונלי. ואם משחקים דיגיטליים יעבדו,אין שום מגבלה טכנית שמונעת מעותקים פיזיים לעבוד,הקוד הרי זהה וגם ככה משחקים פיזיים מתקינים את עצמם ל-HDD לחלוטין בדור הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2018, 13:25

אם לא בדור הבא אז בעוד 2 דורות, או 3... לא תעדיף שכולם יהיו לך בספרייה האישית שלך "לנצח"? למה להיות תלוי בעותק פיזי שיכול להתקלקל או להשבר חלילה? גם אם אתה שומר הכי טוב על הדיסקים שלך זו סכנה קיימת. גם אם אתה מתקין משחק על ההארד דיסק זה לא מחשיב אותו כאילו רכשת אותו והוא לא מצרף אותו לחשבון שלך, או לפחות נדמה לי שזה לא עובד ככה (כי אז יש את הקטע של יד2 או חבר שמביא אלייך משחק... הוא לא יכול אחר כך להוריד את המשחק מהחנות הדיגיטלית).
פשוט לא מבין את זה, וניסיתי הרבה פעמים להבין :/

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 מרץ 2018, 13:45

זו סוג של אספנות.
כמו לשאול למה אנשים אוספים מכוניות/עתיקות/קלפים או כל דבר אחר, גם אם הם לא משתמשים בהם.
יש אנשים שנהנים מעצם האיסוף עצמו, ויש משהו מוחשי בלהחזיק ספריית משחקים פיזית מאשר קבצים בספריית ההורדות שלך בpsn.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2018, 14:05

זה שונה, כי האופציה הדיגיטלית פה נותנת לך יתרון משמעותי, ובדרך כלל אספנות כוללת גם שווי שעולה עם הזמן אם זה משהו נדיר.
אם הוא היה מזמין גירסת אספנים עם פסל וכו' לא הייתי אומר שום דבר, אבל זה אותו משחק, בלי שום יתרון או שווי לאספנים, רק שאחד יכל לההרס/ללכת לאיבוד והשני שייך לחשבון שלך לנצח ויעבוד כנראה גם בדורות הבאים מבלי להיות תלוי בסוג המדיה... זה לא כמו אספנות, זה פשוט כדי לשים אצלך בחדר ליד המכשיר ואחר כך באיזה קרטון במחסן. אפשר באותה המידה פשוט להדפיס את הקופסא או לקנות בכמה גרושים ממישהו באינטרנט.

אני באמת חושב שיש סיכוי בהחלט סביר שהמדיה הפיזית לא תעבוד נגיד בPS5, ובזמן שאני אשחק בו שוב ב-4K 60FPS - הוא לא יוכל לעשות זאת. זה "סיכון" שאני לא הייתי לוקח.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים