במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Laskin » 26 מרץ 2018, 12:53

תמכור כליה, זה נראה לי לגמרי יהיה שווה את זה... ועם העודף תוכל לנסות ולרכוש כליה סינית, ועוד כמה איברים... ליתר בטחון

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מרץ 2018, 12:54

Laskin כתב:תמכור כליה, זה נראה לי לגמרי יהיה שווה את זה... ועם העודף תוכל לנסות ולרכוש כליה סינית, ועוד כמה איברים... ליתר בטחון

אני לא מאוד מאורע בשוק הכליות, אז כנראה לא אכנס אליו כרגע, אבל אני די איתך בנוגע לכך שזה שווה את זה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מרץ 2018, 12:56

אני לא צוחק... כבר שבוע שאני כל יום מתעורר ומתבאס שעוד לא ה-20 לאפריל, ואפילו אי אפשר לעשן את קרייטוס (לכאורה)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 מרץ 2018, 10:23

הסתובבתי קצת בטירת קיינהרסט. הגעתי עד לאזור שנראה כאילו אולי יהיה בו בוס וחזרתי דרך קיצור הדרך למנורה. זה האזור האהוב עליי במשחק. גם אם יש בו מעט מהאויבים הכי גרועים בהיסטוריה של FROM. אני מצליח לפגוע בתולעים המקוללות האלו באופן יותר עקבי, אבל זה עדיין לא לגמרי עובד ועל זה הוסיפו את הקטע שהן לא מפסיקות לתקוף גם כאשר הן מותקפות. זוועה של אויב.
חוץ מאזור קטן הן לא הופיעו, אז ממש נהניתי מכל השאר. העיצוב של השלב מגניב ממש. הטירה הגדולה בשלג. הספריות הלא נגמרות. האויבים ממש מגניבים (אם זה הסייפים המוזרים, רוחות הרפאים שחלקן בלי ראש, הגרגויילים). נגד כולם כיף לי להלחם. אפילו נגד הקרציות העצומות שנמצאות בחוץ. ממש הרגשתי שאחרי 3-4 קרבות פיצחתי את הדרך להלחם בהן וזו הרגשה ממש כיפית. השלב גם גרם לי לעשות יותר שימוש בשוט. בערך הפעם הראשונה במשחק שאני משתמש בנשק כשהוא "פתוח" ליותר משניה. גם איכשהו האווירה בטירה הזאת יותר נעימה. אני פחות מרגיש עומס כשאני משחק שם. לא יודע להסביר את זה כל כך.

בקיצור, האזור האהוב עליי במשחק, בפער. מעניין עוד כמה זמן הוא ימשיך. אני מניח שלא הרבה, כי יש בו רק קיצור דרך אחד (לפחות שראיתי). מצאתי אפילו שני צ'אנקס. עוד אחד ואוכל לשדרג בעוד רמה את המקל-שוט שלי. אני ממש נהנה מהנשק הזה. אני גם מרוצה מזה שלא השתמשתי בו מההתחלה, כי יש הרגשה שהשתדרגתי מהמסורים והפכתי לצייד יותר אלגנטי עם המעבר למקל-שוט. בטח לא משהו מכוון במשחק (זה נשק שאפשר לקבל ממש בהתחלה, בכל זאת), אבל קטע מגניב שקרה בגלל איך שבחרתי לשחק.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 27 מרץ 2018, 11:35

הבוס שם מצוין גם הוא. למעשה הוא האהוב עלי במשחק הבסיסי, אז בכלל הרווחת :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 מרץ 2018, 22:01

Stick כתב:הבוס שם מצוין גם הוא. למעשה הוא האהוב עלי במשחק הבסיסי, אז בכלל הרווחת :)

סיימתי עם הטירה. הבוס היה... בסדר כזה. לא ממש התלהבתי ממנו. הוא גם הופך לסופר זול בצורה השניה שלו אם אתה לא חושב לדקור אותו בגב כשהוא מנסה לעשות את הכישוף.
ניצחתי אותו בניסיון השישי או השביעי. היו נסיונות שלא הספקתי לשים עליו יד ובסוף ניצחתי אותו עם 18 מבחנות דם, אחרי 4 ויסראל + דקירה בגב + חשמל במקל הליכה + מלא מזל ואגרסיביות. לא הרגיש לי משהו.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 29 מרץ 2018, 17:21

טוב אז ההייפ מGOW החדש היה חזק ממני ויצא לי לשחק בכל ששת משחקי GOW על הPS3 בחודש-חודשיים האחרונים.
האמת, אם הייתם שואלים אותי לפני המרתון הזה הייתי אומר בבטחון מלא ובלי ספק שGOW 2 הוא המוצלח בסדרה כמעט בכל פרמטר, אבל זה התהפך לגמרי מבחינתי.
כנראה זה קשור לעובדה שהוא המשחק שבזמן אמת תפס אותי בדיוק בגיל המתאים (14-15) אבל אחרי הריצה הזאת הוא נמצא בצד התחתון של השישייה מבחינתי, והמשחק ה'ראשי' הפחות מוצלח דווקא.
גם גיליתי שהמשחקים האלו מאוד מהנים. וגם מאוד קצרים, בקטע הכי טוב שאפשר, זה נחמד לחזור לשחק משחקים של 6-8 שעות מהודקות ומהנות במקום כל המשחקים היום שנעים על 15-115.
גם מצחיק לראות איך חלק מהמכניקות שלהם התיישנו לגמרי, או יותר נכון זו סוג של קלאנקיות בבסיס של המשחק (כמו למשל הפלטפורמה בGOW הראשון) שהולכת ומתיישרת ככל שאתה מתקדם בציר הזמן שבו המשחקים יצאו. יש שם דברים, שגם אם הרעיון שלהם נחמד, פשוט לא היו עוברים היום בשום צורה.
אבל בגדול מאוד נהנתי, אלו משחקים שנורא אהבתי בזמנו ולחזור אליהם היום הייתה חוויה נחמדה מאוד.
גיליתי גם שCOO הוא המשחק היחיד שלא הייתי מגדיר ככל כך טוב. שיחקתי אותו בזמנו על הPSP והוא היה זכור לי אחלה לגמרי, אבל היום על הPS3 זה פשוט לא משחק טוב כל כך. זה מעבר לעובדה שהוא משחק PSP כי אם תמשיכו לקרוא תגלו שאני חושב שGOS הוא מאוד מוצלח, פשוט משהו במבנה ובהתקדמות של המשחק לא מוצלחים ביחס לשאר הסדרה, או בכלל.
אם אני אמשיך בסוג של דירוג שיצא לי לחשוב עליו לאורך הזמן ששיחקתי, אז ascension מגיע אחריו למרות שהוא לא כזה נורא כמו שעשו ממנו. אבל הוא כן פחות מעניין משאר המשחקים.
GOW 2 אמנם מאוד הפתיע אותי בנפילה שלו בדירוג האישי שלי אבל הוא כבר כמה רמות מעל השניים הקודמים, הוא עדיין משחק באמת מדהים.
מGOW הראשון נהנתי יותר כי היתה בו איזו המשכיות שלא חזרה בשום משחק אחר. העובדה שכל המשחק מתקיים בגדול בשני מקומות בלבד היא אולי חסרון כשהוא עומד לבד אבל כשיוצא לשחק את כולם ביחד והגיוון בסביבות הוא לא בדיוק בעייתי, פתאום יש לו איזה ייחוד שלא חוזר באחרים.
במקום השני הפתעה אדירה - GOS. משחק נהדר, טוב יותר משני משחקי הPS2 בעיניי. העובדה שהוא יצא על הPSP מורגשת ומצערת מבחינה טכנית, אבל יש לו המון רעיונות מגניבים מאוד ופייסניג כמעט מושלם. משחק GOW יוצא מן הכלל.
ובמקום הראשון, GOW 3. זה גם מפתיע אותי, כי בזמן אמת עם כמה שאהבתי אותו הוא נצרב לי בראש כאכזבה קלה. הוא היה טוב, אבל הגעתי עם ציפיות פסיכיות ובגדול התאכזבתי ממנו קלות. היום הוא פשוט היה הדבר הכי אפי ששיחקתי, כל מה שהיה טוב בכל הסדרה הזאת פשוט מוקצן לרמות הכי גבוהות. משחק הGOW האולטימטיבי ואחד מהH&S הטובים ששיחקתי.

זהו.. עכשיו שיצא כבר GOW החדש. :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 מרץ 2018, 18:32

אצלי זה מסודר כך:
הכי אפי: GOW3,לא תחרות בכלל.
הכי מרשים טכנית: Ascension-פשוט מדהים שהמשחק הזה רץ על פס3.
המהודק והטוב מבין כולם: יאפ,GOW2-המשחק הזה פשוט מושלם כשזה מגיע ל-pacing,פשוט רכבת הרים של כיף. הסיפור שלו הוא גם המוצלח
מבין כולם לדעתי,עם GoS לא הרבה אחריו.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 29 מרץ 2018, 19:07

לא יודע, זו כם התמונה של gow2 שהייתה לי בראש מהזכרון אבל אחרי ששיחקתי בו לאחרונה הוא הרגיש לי קצת נמתח מדי ביחס לאחרים וכולל לא מעט רגעים שיכלו להחתך.
רגעי השיא שלו מצוינים, אבל יש לו הכי הרבה רגעים דלים בכל הסדרה הראשית לטעמי.

עדיין משחק מדהים, שלא יווצר רושם מוטעה. פשוט האפיות של gow3 והמעגליות של gow1 עשו לי את זה יותר במרתון הנוכחי. ואם כבר משחק של פייסינג - GOS עשה את זה טוב יותר.

בקשר לסיפור אני חושב שבאופן כללי אי אפשר ממש להשוות כל אחד לסיפור של הראשון. גם הוא לא איזה משהו יוצא דופן בקטע הזה אבל הוא היחיד שיש לו איזשהו מבנה סיפורי אמיתי והתפתחות של הדמות עם כל הפלאשבקים. כל האחרים זה תמיד "מסע אל המטרה" שמלווה בצעקות על נקמה ומוות.
זה לגמרי עושה את העבודה כסיפור h&s במשחק מחשב, ובסוף המרתון רציתי להרוג את זאוס כמעט כמו קריטוס, אבל רק לראשון באמת יש איזשהו סיפור אמיתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מרץ 2018, 02:41

אני לא בטוח שזה פייר לשפוט משחק פס2 מול משחק פס3 שיצא 3 שנים מאוחר יותר. הבדל של דור, מנוע חדש ודוגרי כל האפיות הזאת לא הייתה אפשרית על הפס2. אני משער שהזיכרון שלי מטעה אותי כי את כולם שחקתי אך ורק בזמן שהם יצאו (חוץ מ-2 ששחקתי שוב לפני 3) אבל ביחס לתקופה שהם יצאו? 1 היה מדהים כי לא שחקתי בחיים במשהו כזה, 2 היה אפילו יותר מדהים כי הוא פשוט משחק טוב בהרבה ו-3 אכזב אותי מאוד. למרות שהטיטאנים הם אולי החלק הכי מרשים בסדרה, מה שהגיע בינהם פשוט הרגיש כמו פייסינג רע. חידות לא משהו, אזורים לא מעניינים וזה כמעט הרגיש כאילו יש שלבי A ושלבי B - אלה שנתנו בהם את כל הנשמה וההפקה ואלה שמלאו מקום. הייתי עושה איזו אנלוגיה למשלוח מנות שחצי ממנו מרופד למטה, הממתקים סופר טעימים אבל חצי ממנו צלופן וקש. בנוסף כל נושא האולימפוס לא ישב לי טוב. זה הרגיש כאילו משחק שלם התקדמת 500 מטרים, מנקודת ההתחלה לראש האולימפוס, בניגוד ל-2 שהיה סוג של יומן מסע. לא יודע, חוץ מהטיטאנים שום דבר לא באמת התחבר לי בGOW3.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 30 מרץ 2018, 13:18

מצד אחד ברור שזו לא חוכמה לשפוט משחק ps2 מול משחק ps3, אבל זו בסך הכל רשימה אישית שמבוססת על הנאה אובייקטיבית שלי היום מהמשחק, לא יותר מזה. מצד שני gos הוא משחק psp (ששיחקתי על טלוויזיה) והוא הצליח לעקוף אותם בעיניי אז..
בכל מקרה, שוב, זה גם בדיוק מה שהיה לי בראש: gow2 היה השיא וgow3 היה מצוין אך מאכזב. אבל זה פשוט התהפך לי לגמרי אחרי שחזרתי אליהם. ברור שזה במבט של היום ושהם לא שווים וזו לא איזה רשימה שבודקת אלמנטים אובייקטיבים. אבל האמת? גם אם 'ההפסד' לgow3 הוא לא חוכמה, בעיניי היום gow2 (המצוין בכל זאת, אין ספק) מפסיד גם לקונסולה חלשה ממנו (gos) וגם למשחק ישן ממנו (gow1).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מרץ 2018, 13:51

קשה לי להתווכח עם זה, ביחוד שלא שחקתי ברובם שנים. היי, את GOW1 לא שחקתי 13 שנים! איך הזמן טס.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 מרץ 2018, 12:09

עברתי משימת DLC בזלדה
הזה של הנסיכה ,למי ששיחק ,מה שקיבלתי בסוף היה מגניב
סך הכל התוספת למשחק הזאת הייתה נחמדה

אבל זהו ,אני אוסף כלי נשק טובים ,וחוזר למשחק הראשי ,לא כי נימאס לי
פשוט אני צריך לפנות מקום לחזרה של הPS4 ,הWIIU פשוט תופס את המקום שלו

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 מרץ 2018, 20:44

היום התחלתי להסתובב בבירגנוורת'. עברה חצי שעה, אז סיימתי להסתובב בבירגנוורת'. הבוס היה קליל וחביב. לא מאוד מעניין. היה קסם ועכשיו אני ביארגהאל. עכשיו הכל קצת יותר קריפי וכאלה. אני מרגיש שאני לא רחוק מהסוף, שזה מאוד משמח משתי סיבות. האחת, שקצת נמאס והמשחק כבר לא מאוד מעניין לי. השניה היא שיש לי את AC:O ואני מת לשחק בו סוף סוף. ווהו!
תמונה

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 31 מרץ 2018, 23:23

סיימתי את the darkness 2 שחילקו לא מזמן בהמבל.
המשחק מאוד קצר והסוף די מפגר אבל הוא פאן בטירוף, האמנות הקרטונית שלו סטייל בורדרלנדס והסיפור המאפיונרי רק מוסיפים לתחושת ה-WTF ככל שמתקדמים במשחק.
סיימתי את הקמפיין בשמונה שעות, אני מאמין שאפשר גם בפחות אם מתרכזים רק בעלילה הראשית.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 אפריל 2018, 23:58

סימתי את זלדה botw
משחק מצוין ,ולמרות שחרשתי אליו שעות
הרגשתי שנישאר הרבה מה לעשות בעולם של המשחק

זה המשחק האחרון שרציתי לסים בwiiu
חבל שלא קניתי לns
כי אני מרגיש ,שזה משחק כמו מאריו אודיסי ,שכדי לחזור אליו לפעמים

אבל זהו, הwiiu הלך לאכסון ,ופינה לי די הרבה מקום
כי בגרסה האמריקאית ,הייתי צריך חוץ מהשנאים
לקונסולה,ושלט
גם שתי ממירי מתח

נישאר לי עכשיו לסיים כמה משחקי יאקוזה לps3
ואז מחזיר את הps4
והכל יהיה מודרני
Ps4 ,ns ,pc

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 02 אפריל 2018, 15:49

אני משחק עכשיו ב Universal Paperclips
http://www.decisionproblem.com/paperclips/

הגעתי אליו דרך המאמר הזה
https://www.gamespot.com/articles/nier- ... 0-6457827/
שמדבר על המשחקים שמפתחי משחקים אוהבים. אחד שמה מזכיר אותו במשחק שהתמכר אליו למשך 8 שעות.

אני מעולם לא שמעתי עליו. אם תעשו גוגל על המשחק הזה תראו שהרבה מקומות מזכירים אותו כחוויה מיוחדת, ממכרת, וכו.
למשל
https://www.forbes.com/sites/insertcoin ... 99a7e44f9b

טוב, אז גם אני התמכרתי אליו. שיחקתי און אנד אוף שלושה ימים. הגעתי לשלב השלישי (והאחרון) ונתקעתי כי לא יוצאים לי פרויקטים חדשים.
המשחק נראה בהתחלה כמשחק דפדפן טיפשי עד מאד. גם הממשק נראה כמו תרגיל ב Javascript. צריך לתת לו איזה 10 דקות ואז האפקט התמכרות מגיע.

אני לא אגלה יותר, סה"כ גם אני התחלתי אותו בלי ממש לדעת מה זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אפריל 2018, 16:45

סיימתי את אידית׳ פינץ׳, משחק מאוד חמוד אבל ההייפ המטורף שהיה סביבו די הרס לי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 אפריל 2018, 19:38

טוב, אז כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, הגעתי ליארגהאל בBB. אזור מעפן ממש. קשה באופן זול במיוחד. מזכיר לי את האזורים היותר עצלניים וזולים בדימון סולס. חזרה לכל מה שFROM אי פעם עשו רע ושובר. מאכזב מאוד.
האזור הזה כל כך מעפן, שרשמית נמאס לי מהמשחק.

עברתי לAC:O ולפחות לפי המעט (מאוד) ששיחקתי, הוא חתיכת משחק יפהפה! בהדגמות המוקדמות שלו איכשהו נוצר אצלי הרושם שהוא משחק שנראה טוב, אבל לא מעבר. בפועל, מדובר באחד מהעולמות הפתוחים המרהיבים והמרשימים ביותר שאי פעם נוצרו. אז לפחות מהבחינה הזאת, הוא משחזר את ההישג של כל משחק AC לפניו.
מערכת הקרב החדשה ממש מגניבה. הבעיה העיקרית שלה היא שכפתור ההתחמקות שונה מזה של BB, אז אני לוחץ על הכפתור הלא נכון כל הזמן. אני משחק בHARD ובתוך פחות משעת משחק קצרה הרגו אותי כבר 3 פעמים.
כאמור, רק התחלתי איתו וכרגע התחושה שלי היא בעיקר רצון עז להסתובב בעולם ולגלות אותו. עשיתי טיול קצרצר לאזור מצוקים בפאתי העיירה שבה מתחילים את המשחק, צדתי כמה חיות בשביל לאסוף עורות והרגשתי איך כל העולם נפתח ומחכה שאחקור אותו.
התנועה בעולם כיפית, כצפוי. טיפוס על כמה מצוקים הזכירו לי כמה מערכת טיפוס כזאת היתה חסרה לי בהורייזן, שהיה מלא במצוקים בגובה מותניים שהיו בלתי עבירים בעליל.

כיף לחזור לAC :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 02 אפריל 2018, 20:10

סיימתי היום את הקמפיין של Infinite Warefare. רגע חכו,אל תדלגו,אני לגמרי מבין את האנשים שנמאס להם מ-COD אבל הקמפיין הזה היה..וואו. באמת,פשוט קמפיין מאוד מוצלח ומהודק שהפתיע אותי לגמרי כי באתי אליו בראש של 'אני הולך לשחק mindless shooter עם סיפור לא מעניין ודמויות שלא אכפת לי מהן' אז כן,הסיפור עצמו באמת לא משהו,סיפור מלחמה מדע-בדיוני די טיפוסי עם מישהו שחשב שזה יהיה מגניב שג'ון סנואו יהיה הבאד גאי אבל חלק לא קטן מהדמויות,וואו,שוב,לא ציפיתי לזה. הן פשוט כתובות טוב,בטח בהשוואה למשחקים אחרים בסדרה ואחת הדמויות שם,רובוט קרב בשם Ethan הוא כנראה הדמות האהובה עלי בכל הסדרה עד כה,הקמפיין אפילו הצליח לרגש אותי קצת לא אשקר,לא TLG אבל לגמרי הקמפיין COD הכי אמוציונלי עד היום. מבחינת גיימפלי,הממ,עוד מאותו הדבר בעיקרון,עם תוספת חביבה של Dogfights בחלל שבהתחלה לא ממש אהבתי אבל למדתי להנות מהם עם הזמן וכמובן שערכי ההפקה פשוט פסיכיים-גרפית,הוא עדיין נראה מצוין,סאונד מעולה ו-set pieces שלא היו מביישים גם את ND שאם אני לא טועה כמה מאנשי המפתח שלה עברו ל-IW לעבוד על המשחק הזה בזמנו.
הקמפיין מרגיש כמו שילוב מוצלח בין Mass Effect לבאטלסטאר גלקטיקה ואני באמת לא יכול להדגיש מספיק כמה הופתעתי ממנו לטובה וחבל לי שכנראה לא נראה המשך ממנו בהתחשב במוניטין הרע שיצא לו (שרובו אגב מתרכז במולטיפלייר ולא בסינגל) והמשחק הבא של IW יהיה MW4. בקיצור,מומלץ לכל מי שמתחשק לו קמפיין שוטר קצר אבל מהודק וכיפי.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 02 אפריל 2018, 22:10

IW הוא ה-COD הלא treyach-י הכי פחות טוב שיצא עד היום לדעתי. העלילה גם ממש פח. הרעים כתובים פשוט נורא, בצורה בנאלית להחריד, והסיום חלש ביותר.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 אפריל 2018, 22:30

Nucleus_Dawn כתב:טוב, אז כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, הגעתי ליארגהאל בBB. אזור מעפן ממש. קשה באופן זול במיוחד. מזכיר לי את האזורים היותר עצלניים וזולים בדימון סולס. חזרה לכל מה שFROM אי פעם עשו רע ושובר. מאכזב מאוד.

עברתי לAC:O ולפחות לפי המעט (מאוד) ששיחקתי, הוא חתיכת משחק יפהפה! בהדגמות המוקדמות שלו איכשהו נוצר אצלי הרושם שהוא משחק שנראה טוב, אבל לא מעבר. בפועל, מדובר באחד מהעולמות הפתוחים המרהיבים והמרשימים ביותר שאי פעם נוצרו. אז לפחות מהבחינה הזאת, הוא משחזר את ההישג של כל משחק AC לפניו.
מערכת הקרב החדשה ממש מגניבה. הבעיה העיקרית שלה היא שכפתור ההתחמקות שונה מזה של BB, אז אני לוחץ על הכפתור הלא נכון כל הזמן. אני משחק בHARD ובתוך פחות משעת משחק קצרה הרגו אותי כבר 3 פעמים.
כאמור, רק התחלתי איתו וכרגע התחושה שלי היא בעיקר רצון עז להסתובב בעולם ולגלות אותו. עשיתי טיול קצרצר לאזור מצוקים בפאתי העיירה שבה מתחילים את המשחק, צדתי כמה חיות בשביל לאסוף עורות והרגשתי איך כל העולם נפתח ומחכה שאחקור אותו.
התנועה בעולם כיפית, כצפוי. טיפוס על כמה מצוקים הזכירו לי כמה מערכת טיפוס כזאת היתה חסרה לי בהורייזן, שהיה מלא במצוקים בגובה מותניים שהיו בלתי עבירים בעליל.

יש לfrom איזשהי בעיה והם אף פעם לא מוציאים משחק 'מושלם'.
אני לא מתכוון מושלם במובן של משחק של 10/10 או משהו כזה, המשחקים שלהם מצוינים, אבל בכל משחק יש איזה משהו לא אפוי. איזה חלק משמעותי שלא נמצא ברמה של הרוב.
ds3 לדוגמה נהנה מפתיחה וסיום נהדרים, אבל השליש האמצעי מרגיש לגמרי מזורז. בds הראשון וbb שני שליש ראשונים מדהימים והשליש האחרון לא לגמרי עובד.
הם היו בסוג של הוצאה שנתית עם המשחקים האלו בכמה שנים האחרונות, אני מקווה שהעובדה שהם קצת יותר לוקחים את הזמן הפעם היא סימן שנקבל משחק שלא סובל מהתסמונת המצערת הזו.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 02 אפריל 2018, 22:50

sharonbn כתב:אני משחק עכשיו ב Universal Paperclips
http://www.decisionproblem.com/paperclips/

הגעתי אליו דרך המאמר הזה
https://www.gamespot.com/articles/nier- ... 0-6457827/
שמדבר על המשחקים שמפתחי משחקים אוהבים. אחד שמה מזכיר אותו במשחק שהתמכר אליו למשך 8 שעות.

אני מעולם לא שמעתי עליו. אם תעשו גוגל על המשחק הזה תראו שהרבה מקומות מזכירים אותו כחוויה מיוחדת, ממכרת, וכו.
למשל
https://www.forbes.com/sites/insertcoin ... 99a7e44f9b

טוב, אז גם אני התמכרתי אליו. שיחקתי און אנד אוף שלושה ימים. הגעתי לשלב השלישי (והאחרון) ונתקעתי כי לא יוצאים לי פרויקטים חדשים.
המשחק נראה בהתחלה כמשחק דפדפן טיפשי עד מאד. גם הממשק נראה כמו תרגיל ב Javascript. צריך לתת לו איזה 10 דקות ואז האפקט התמכרות מגיע.

אני לא אגלה יותר, סה"כ גם אני התחלתי אותו בלי ממש לדעת מה זה.

משחק מצוין. תודה על ההמלצה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אפריל 2018, 22:50

Uncle Pey'j כתב:סיימתי היום את הקמפיין של Infinite Warefare. רגע חכו,אל תדלגו,אני לגמרי מבין את האנשים שנמאס להם מ-COD אבל הקמפיין הזה היה..וואו. באמת,פשוט קמפיין מאוד מוצלח ומהודק שהפתיע אותי לגמרי כי באתי אליו בראש של 'אני הולך לשחק mindless shooter עם סיפור לא מעניין ודמויות שלא אכפת לי מהן' אז כן,הסיפור עצמו באמת לא משהו,סיפור מלחמה מדע-בדיוני די טיפוסי עם מישהו שחשב שזה יהיה מגניב שג'ון סנואו יהיה הבאד גאי אבל חלק לא קטן מהדמויות,וואו,שוב,לא ציפיתי לזה. הן פשוט כתובות טוב,בטח בהשוואה למשחקים אחרים בסדרה ואחת הדמויות שם,רובוט קרב בשם Ethan הוא כנראה הדמות האהובה עלי בכל הסדרה עד כה,הקמפיין אפילו הצליח לרגש אותי קצת לא אשקר,לא TLG אבל לגמרי הקמפיין COD הכי אמוציונלי עד היום. מבחינת גיימפלי,הממ,עוד מאותו הדבר בעיקרון,עם תוספת חביבה של Dogfights בחלל שבהתחלה לא ממש אהבתי אבל למדתי להנות מהם עם הזמן וכמובן שערכי ההפקה פשוט פסיכיים-גרפית,הוא עדיין נראה מצוין,סאונד מעולה ו-set pieces שלא היו מביישים גם את ND שאם אני לא טועה כמה מאנשי המפתח שלה עברו ל-IW לעבוד על המשחק הזה בזמנו.
הקמפיין מרגיש כמו שילוב מוצלח בין Mass Effect לבאטלסטאר גלקטיקה ואני באמת לא יכול להדגיש מספיק כמה הופתעתי ממנו לטובה וחבל לי שכנראה לא נראה המשך ממנו בהתחשב במוניטין הרע שיצא לו (שרובו אגב מתרכז במולטיפלייר ולא בסינגל) והמשחק הבא של IW יהיה MW4. בקיצור,מומלץ לכל מי שמתחשק לו קמפיין שוטר קצר אבל מהודק וכיפי.

גם אותי הוא מאוד הפתיע, לא סיימתי אותו אבל הוא בהחלט הרגיש כמה רמות מעל כל cod אולי מאז mw1-2.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אפריל 2018, 11:24

Stick כתב:
Nucleus_Dawn כתב:טוב, אז כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, הגעתי ליארגהאל בBB. אזור מעפן ממש. קשה באופן זול במיוחד. מזכיר לי את האזורים היותר עצלניים וזולים בדימון סולס. חזרה לכל מה שFROM אי פעם עשו רע ושובר. מאכזב מאוד.

יש לfrom איזשהי בעיה והם אף פעם לא מוציאים משחק 'מושלם'.
אני לא מתכוון מושלם במובן של משחק של 10/10 או משהו כזה, המשחקים שלהם מצוינים, אבל בכל משחק יש איזה משהו לא אפוי. איזה חלק משמעותי שלא נמצא ברמה של הרוב.
ds3 לדוגמה נהנה מפתיחה וסיום נהדרים, אבל השליש האמצעי מרגיש לגמרי מזורז. בds הראשון וbb שני שליש ראשונים מדהימים והשליש האחרון לא לגמרי עובד.
הם היו בסוג של הוצאה שנתית עם המשחקים האלו בכמה שנים האחרונות, אני מקווה שהעובדה שהם קצת יותר לוקחים את הזמן הפעם היא סימן שנקבל משחק שלא סובל מהתסמונת המצערת הזו.

אני מסכים איתך מאוד. באמת משחקים מעולים, אבל תמיד משהו מחורבן באופן לא פרופורציונאלי. זה מרגיש לי זוועה ברמת העיר הרעילה בDS1. פשוט אזור מעפן שלא כיף לשחק בו. בDS3 הנפילה באמת שם, אבל היא לא כל כך קיצונית, להערכתי.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים