avive כתב:קילזון לא היה משחק רע אבסולוטית ( לפחות ממה שאני זוכר), הוא נועד להיות מתחרה להלו ולא ממש עמד ברמה המצופה ממנו.
אבל גם הדוגמא של אנצרטד 3 הולכת.
אני לא חושב שאנחנו מדברים על אותן ליגות בכלל.
avive כתב:קילזון לא היה משחק רע אבסולוטית ( לפחות ממה שאני זוכר), הוא נועד להיות מתחרה להלו ולא ממש עמד ברמה המצופה ממנו.
אבל גם הדוגמא של אנצרטד 3 הולכת.
Laskin כתב:משחקי אפריל בPSN PLUS יהיו - MAD MAX ו-TRACKMANIA TURBO
לי אישית מן הסתם לא אכפת מטראקמאניה, אבל מאד מקס מגניב! תמיד רציתי לשחק בו אבל לא מספיק כדי לקנות אותו
Laskin כתב:סוף סוף משהו חדש... מקווה שכבר יכריזו על תאריך כי עבר יותר מדי זמן מאז ששמענו עליו משהו.
Laskin כתב:פה מסבירים איך הWEB SWINGING עובד, ויש גם וידאו... פשוט זה "סקופ" של GAME INFORMER אז זה עוד לא ביוטיוב, למרות שעלה לפני כמה ימים כבר באתר שלהם...
כנסו ללינק ותראו את הסרטון.
http://www.gameinformer.com/b/features/ ... r-man.aspx
נראה פשוט כיף אדיר... יש סיכוי שיש להם ממש ארקהם בידיים.
חוץ מזה, הם יצאו בציוץ אתמול שמסביר שקטעי ה-QTE שמורים רק לSET PIECES הגדולים ביותר (כמו זה שראינו בחשיפת הגיימפליי הראשונה), אז נראה שלא צריך לחשוש יותר מדי בנוגע לזה.
DrKeo כתב:ובקשר לחלק השני, אני לא חושב שמפיצת צד ג' באמת יכולה ליצר משחקים ברמה של צד א' כמו נינטנדו או סוני עושות, זה מאוד נדיר. יש להם פוליש ברמה אחרת לגמרי. אפילו כשמדפדפים לאחור בהסטוריה, רוב ה-AAA הבאמת איכותיים היו בלעדיים, אם זה ל-PC (נגיד HL1-2 או המשחקים של בליזארד או דאוס אקס לדוגמה) ואם זה לקונסולות ששם ככל שנחזור לאחור בזמן יותר ויותר משחקים יהיו בלעדיים. אני חושב שהיתרון מגיע בעיקר בגלל חוסר האיכפתיות (היחסי) של צד א' ממכירות. צד ג' מחפש מאיפה לגרד עוד שקל, צד א' צריך לקדם קונסולה ולהראות שיש לה תוכן איכותי. גם העובדה שכמעט כל הרווחים (ועכשיו בעידן הדיגיטלי ממש 100% מהרוויחים) הולכים ישר לצד א' עוזרים להרגע את הדאגה הפיננסית. כלומר צד א' רגועים יותר, נותנים לצד האומנותי לפעול ופחות לחוצים בצד הפיננסי.
כן, זו הפעם הראשונה שבאמת ניתן להגדיר משחק ספיידרמן כ-AAA אמיתי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים