PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מרץ 2018, 21:20

avive כתב:קילזון לא היה משחק רע אבסולוטית ( לפחות ממה שאני זוכר), הוא נועד להיות מתחרה להלו ולא ממש עמד ברמה המצופה ממנו.
אבל גם הדוגמא של אנצרטד 3 הולכת.

אני לא חושב שאנחנו מדברים על אותן ליגות בכלל.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 מרץ 2018, 21:29

החשש היחיד שלי הוא בעיות פייסינג. פאקינג 30 שעות לפחות בוואן-שיט... זה פסיכי. כל דבר מתחת ל-9.8 יאכזב אותי (:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מרץ 2018, 21:47

אני מהמר שהוא יהיה יותר טוב מLair.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מרץ 2018, 15:09

סתם משעשע...

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 מרץ 2018, 15:55

the hype is real

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 מרץ 2018, 09:12

משחקי אפריל בPSN PLUS יהיו - MAD MAX ו-TRACKMANIA TURBO
לי אישית מן הסתם לא אכפת מטראקמאניה, אבל מאד מקס מגניב! תמיד רציתי לשחק בו אבל לא מספיק כדי לקנות אותו :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 מרץ 2018, 09:26

Laskin כתב:משחקי אפריל בPSN PLUS יהיו - MAD MAX ו-TRACKMANIA TURBO
לי אישית מן הסתם לא אכפת מטראקמאניה, אבל מאד מקס מגניב! תמיד רציתי לשחק בו אבל לא מספיק כדי לקנות אותו :)

כשהייתי נער צעיר ופוחז שיחקתי עשרות שעות בגירסא המקורית של טרקמאניה, אז ברגע שראיתי את החשיפה של ההמשך ממש רציתי אותו. הוא אפילו בwishlist שלי בסטים. אז זה מאוד משמח אותי. כנראה שהיום אני כבר פחות בראש של משחק בסגנון, אבל עדיין בטח אכנס אליו קצת ואעשה כמה מרוצים.

במד מקס, למרות שהוא ממש אחלה, פחות סביר שאשחק דווקא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 31 מרץ 2018, 16:31

עותקי הביקורת של GOW נשלחו, הן צפויות להגיע ב-12 באפריל.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 31 מרץ 2018, 16:42

אם אתם שומעים על אתר שמחפש מבקר למשחק אחד, אני מתנדב. בחינם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אפריל 2018, 22:55

הוווווו
תמונה

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 04 אפריל 2018, 00:52

נראה מעולה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אפריל 2018, 14:10

סוף סוף משהו חדש... מקווה שכבר יכריזו על תאריך כי עבר יותר מדי זמן מאז ששמענו עליו משהו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אפריל 2018, 15:24

Laskin כתב:סוף סוף משהו חדש... מקווה שכבר יכריזו על תאריך כי עבר יותר מדי זמן מאז ששמענו עליו משהו.

לאחרונה ראיתי חדשה שאומרת שסוני כבר קבעו תאריך יציאה, אבל הם עדיין לא רוצים לספר מהו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 04 אפריל 2018, 15:49

אמור להיחשף עוד כמה שעות. מתאים לי ספטמבר, גם ככה יש את GOW ודטרויט.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 04 אפריל 2018, 18:00

וואלה, 7 בספטמבר

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 אפריל 2018, 18:02

בדיוק כמו שחשבתי,מספיק זמן לזרוח לפני RDR2.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אפריל 2018, 02:29

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אפריל 2018, 11:19

פה מסבירים איך הWEB SWINGING עובד, ויש גם וידאו... פשוט זה "סקופ" של GAME INFORMER אז זה עוד לא ביוטיוב, למרות שעלה לפני כמה ימים כבר באתר שלהם...
כנסו ללינק ותראו את הסרטון.

http://www.gameinformer.com/b/features/ ... r-man.aspx

נראה פשוט כיף אדיר... יש סיכוי שיש להם ממש ארקהם בידיים.

חוץ מזה, הם יצאו בציוץ אתמול שמסביר שקטעי ה-QTE שמורים רק לSET PIECES הגדולים ביותר (כמו זה שראינו בחשיפת הגיימפליי הראשונה), אז נראה שלא צריך לחשוש יותר מדי בנוגע לזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אפריל 2018, 11:28

Laskin כתב:פה מסבירים איך הWEB SWINGING עובד, ויש גם וידאו... פשוט זה "סקופ" של GAME INFORMER אז זה עוד לא ביוטיוב, למרות שעלה לפני כמה ימים כבר באתר שלהם...
כנסו ללינק ותראו את הסרטון.

http://www.gameinformer.com/b/features/ ... r-man.aspx

נראה פשוט כיף אדיר... יש סיכוי שיש להם ממש ארקהם בידיים.

חוץ מזה, הם יצאו בציוץ אתמול שמסביר שקטעי ה-QTE שמורים רק לSET PIECES הגדולים ביותר (כמו זה שראינו בחשיפת הגיימפליי הראשונה), אז נראה שלא צריך לחשוש יותר מדי בנוגע לזה.

נראה שזה איפשהו בראש סדר העדיפויות שלהם, שזה מעולה. נראה ממש זורם וכיף. קצת מתחשק לי שAC יגנבו איכשהו את הקטע של web slinging ויעשו איתו AC מודרני.

קצת מצער שלא תהייה משימה אחת של לתפוס בלון בשביל ילד, אבל אני מניח שזה בסדר.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 אפריל 2018, 11:39

המשחק נראה מצוין, אני בטוח שהוא יצא נהדר.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל זו למעשה פעם ראשונה שאנחנו מקבלים משחק ספיידרמן עולם פתוח עם המכניקת תנועה המצוינת (והעתיקה כבר) הזאת שמפותח בתקציב גבוה ובלי דד-ליין רצחני.
כלומר, עד היום עד כמה שאני זוכר המשחקים האלו היו קשורים לסרט, וככאלו מידת הפוליש שלהם נעה בין 'מספיק טוב' בספיידרמן 2 והאמייזינג הראשון ל'דמו טכני שבור' בספיידרמן 3 והאמייזינג השני.
אם חלקם הצליחו להיות לכל הפחות מהנים גם תחת תנאים כאלו, קשה לי להאמין שנקבל משחק פחות ממצוין ממפתחת מוכשרת כמו אינסומניאק שמקבלת לידיה את הבסיס הזה וגב מסוני.

-- --

אגב, זה שולח אותי לדיון קצת אחר שיצא לי להחשף ולחשוב עליו בימים האחרונים בכל הקשור לקונסולות ואקסלוסיבים.
יותר נכון, האם זה טוב או רע לגיימרים. מצד אחד כמובן ש'למנוע' מנתח שלם של גיימרים משחקים מסוימים באקסלוסיביות בעקבות שיקולים כלכליים זה על הנייר רע לגיימרים, מצד שני, יש יותר ויותר מפיצות היום (אקטיוויזן, יוביסופט, לאחרונה בעיקר ea) שההרגשה היא שהן מוציאות משחקים לפי תאריכים ולא לפי הגימור של המשחק.
כלומר, זה לא בהכרח שמשחק x של מפיצה y יהיה לא טוב או שבור, אבל תמיד יש סיכוי שמשחק בפרופיל גבוה קודם כל יצא במצב סביר ואחרי זה ילך וישתפר.
אם אני חושב על זה, יש שתי מפיצות שלגביהן יש לי את הבטחון הגבוה ביותר נכון להיום שהמשחקים שהן יוציאו יהיו מושלמים מבחינת הפוטנציאל שלהם - סוני ונינטנדו.
ולמה זה? לא כי הן 'טובות' יותר או קדושות יותר, נטו כי המשחקים שלהן מוכרים לא רק את עצמם אלא גם את הקונסולות והשם הטוב שלהן. וכשיש למפיצה משקל אחריות גבוה יותר על המשחקים אותה היא מפיצה, אני חושב שבמבחן התוצאה גם אם אני לא יכול לשחק בכל המשחקים שאני רוצה (כי כלכלית אני לא יכול להחזיק בכל הקונסולות), זה עדיין טוב לי כגיימר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2018, 12:28

ספיידרמן 2 לפלייסטיישן 1 היה משחק ממש טוב ולתקופתו הוא היה AAA. אני חושב שזאת הפעם האחרונה שספיידרמן היה בגדולתו במשחקי וידאו ואני משער שאינסומניאק הולכים להחזיר אותו לשם. אני די בשוק שזה לא קרה קודם, המכניקת קורים של ספיידרמן 2 לבד יכלה להחזיק כמה וכמה משחקים; כל מה שצריך זה מסגרת סבירה מסביב ומערכת קרב שעוברת מסך. ממש חבל שאקטיוויז'ן עשו כל כך מעט עם פרנצ'ייז שיש לו כל כך הרבה פוטנציאל.

ובקשר לחלק השני, אני לא חושב שמפיצת צד ג' באמת יכולה ליצר משחקים ברמה של צד א' כמו נינטנדו או סוני עושות, זה מאוד נדיר. יש להם פוליש ברמה אחרת לגמרי. אפילו כשמדפדפים לאחור בהסטוריה, רוב ה-AAA הבאמת איכותיים היו בלעדיים, אם זה ל-PC (נגיד HL1-2 או המשחקים של בליזארד או דאוס אקס לדוגמה) ואם זה לקונסולות ששם ככל שנחזור לאחור בזמן יותר ויותר משחקים יהיו בלעדיים. אני חושב שהיתרון מגיע בעיקר בגלל חוסר האיכפתיות (היחסי) של צד א' ממכירות. צד ג' מחפש מאיפה לגרד עוד שקל, צד א' צריך לקדם קונסולה ולהראות שיש לה תוכן איכותי. גם העובדה שכמעט כל הרווחים (ועכשיו בעידן הדיגיטלי ממש 100% מהרוויחים) הולכים ישר לצד א' עוזרים להרגע את הדאגה הפיננסית. כלומר צד א' רגועים יותר, נותנים לצד האומנותי לפעול ופחות לחוצים בצד הפיננסי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 אפריל 2018, 12:46

DrKeo כתב:ובקשר לחלק השני, אני לא חושב שמפיצת צד ג' באמת יכולה ליצר משחקים ברמה של צד א' כמו נינטנדו או סוני עושות, זה מאוד נדיר. יש להם פוליש ברמה אחרת לגמרי. אפילו כשמדפדפים לאחור בהסטוריה, רוב ה-AAA הבאמת איכותיים היו בלעדיים, אם זה ל-PC (נגיד HL1-2 או המשחקים של בליזארד או דאוס אקס לדוגמה) ואם זה לקונסולות ששם ככל שנחזור לאחור בזמן יותר ויותר משחקים יהיו בלעדיים. אני חושב שהיתרון מגיע בעיקר בגלל חוסר האיכפתיות (היחסי) של צד א' ממכירות. צד ג' מחפש מאיפה לגרד עוד שקל, צד א' צריך לקדם קונסולה ולהראות שיש לה תוכן איכותי. גם העובדה שכמעט כל הרווחים (ועכשיו בעידן הדיגיטלי ממש 100% מהרוויחים) הולכים ישר לצד א' עוזרים להרגע את הדאגה הפיננסית. כלומר צד א' רגועים יותר, נותנים לצד האומנותי לפעול ופחות לחוצים בצד הפיננסי.

סבבה, מצאת סיבה נוספת אבל התוצאה היא אותה תוצאה - משחקים בלעדיים הם דבר שמשפיע באופן חיובי על תעשיית המשחקים. ספיידרמן ומה שאתה מדבר עליו זו בדיוק ההוכחה, עברו 14 שנים מאז שאקטיוויזן גילו איך לעשות משחק ספיידרמן מצוין, הם עלו על הנוסחא וכמו שאתה אומר פשוט היו צריכים לקחת מפתחת מוכשרת, לתת להם 3 שנים פלוס מינוס לפתח את המשחק ויש לך משחק סופר איכותי בסבירות מאוד גבוהה.
אבל העובדה היא שזה לא קרה, ולראשונה לפחות מאז שאני זוכר שספיידרמן הופך לבלעדי, זה קורה.

מצד שני אני לא בטוח שזה נכון שתמיד משחקים מצד א' הם איכותיים יותר לאורך כל ההיסטוריה, לא חסרים לך משחקים סופר מלוטשים כמו gta או סופר מושקעים כמו הוויצר. גם לא חסרים לך נסיונות למקוריות וחופש אומנותי כמו ac וwd של יוביסופט, אבל כאן כן אפשר לראות בבירור את הגישה של קודם כל להוציא את המשחק במקסימום הייפ ואחרי זה לראות מה עושים עם המשחק.
אבל חופש אומנותי או מקוריות זו לא בהכרח הבעיה שלי (כמה מקורי היה אנצ'רטד 4?) אלא יותר עמידה בלוח זמנים על פני מימוש מקסימלי של פוטנציאל המשחק (פוליש בין השאר). ההרגשה היא שאם מפיצה גדולה צריכה שובר קופות באביב, ושובר קופות בחורף, הם קודם כל יצאו. אחרי זה יראו אם צריך לתקן אותם באלפי פאצים.
כשסוני לדוגמה מכריזים על gow ב20 לאפריל ואת ספיידרמן ב7 לספטמבר, אני כמעט בטוח גם בלי לשחק בהם עוד שזה פשוט התאריך שבו העבודה עליהם מסתיימת. ואם לא, לסוני גם אין בעיה לדחות משחקים פעם אחר פעם, זה אולי מעצבן אבל זה מחזק את מה שאני אומר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2018, 12:54

אני לא מתכווח, רק מרחיב. בלעדיים זה חשוב בעולם שבו כשרוצים להוציא משחק חייבים לפתח אותו למינימום 3 פלטפורמות ותמיד צריך להשוות רמה עם החלשה מהשלוש וכמובן לנסות למשוך מליונים לקנות את המשחק שלך אחרת אתה לא וולידי.

אין מה לעשות, חיים של בלעדי הם קלים בהרבה. אתה מפתח לפלטפורמה אחת (מקסימום גרסת פרו), יש עליך לחץ פיננסי קטן יותר, יש עליך לחץ תאריך יציאה קטן יותר ולרוב זה גם אומר יותר חופש אומנותי. אגב, זאת אחת הבעיות הכי גדולות של מיקרוסופט מאז ומתמיד, הם לוחצים על המפתחים שלהם כאילו היו צד ג'. מה שמיקרוסופט כושלת להבין בכל האסטרטגיה שלה, מלהוציא משחקי צד א' בלחץ על המפתחים וכמובן אסטרטגית "אנחנו לא צריכים בלעדיים", שבלעדיים הם אלה שנותנים יחוד לקונסולה שלך וגם אם הם לא ימכרו כמו היילו או ידחו כמה פעמים או לא יהיו צינור לאיזה שירות סטרימינג שאתה בדיוק מפתח הם עדין משרתים את הקונסולה שלך.

דווקא יוביסופט דוגמה לחברה שהמשחקים שלה יוצאים מאוד "צד ג'", לא משנה כמה הם מתאמצים. משחקי AC הם דוגמה קלאסית לסחיטת פרנצ'ייז, לא מעט מהם יצאו מוקדם מדי, לא מעט מהם היו "עוד מאותו דבר" ולאף אחד מהם אין באמת את הפוליש צד א' שיש לנניח משחקי סוני. דוגמאות לצד ג' שיצרו גדולה תמיד אפשר למצא, זאת לא בעיה, אבל להתחשב בזה שיש פי עשרות מונים יותר מפתחי צד ג' מאשר צד א' ועדין בסוף השנה תראה את צד א' זורח ברשימת המשחקים הכי איכותיים של השנה אומרת משהו.

אה, ובנוגע לוויצ'ר, אני חושב שCDPR משחקת משחק אחר לגמרי ממפיצות אחרות. זה לא בדיוק הוגן כשעלות עובד שלך היא שליש, קל להיות עם ראש פתוח, נדיב ואיכותי כשאתה עושה משחק AAA בשליש עלות :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אפריל 2018, 13:36

אני מעולם לא שיחקתי במשחק ספיידרמן לדעתי... אולי רק כמה דקות אצל חבר מתישהו, אבל גם לא זכור לי.
כן, זו הפעם הראשונה שבאמת ניתן להגדיר משחק ספיידרמן כ-AAA אמיתי, והוא באמת נראה מעולה, אבל אני לא יודע... גם סנסט אוברדרייב היה נראה לי מעולה, וברור שיש הבדל גדול אבל עדיין - הם צריכים להוכיח את עצמם שוב :)
אני זהיר איתו כי הגיימפליי יכול להיות מעולה או יכול להרגיש "על אוטומט" שזה נחמד לקז'ואלים, פחות לשאר...

לגבי הבלעדיים - זה ללא ספק דבר טוב לגיימרים שיש בלעדיות, ובמיוחד כשהיא מגיעה מצד א', ולא ג'.
זה קודם כל טוב כי אז יש שוני ותחרות אמיתית בין המתחרות, שמתבטא בדבר הכי חשוב בתחום - התוכן.
אגב, אני חושב שזה אפשרי להיות עקביים יותר עם מוצרים "מוכנים/בשלים" גם ללא קונסולה, ובליזארד הוכיחו זאת שנים רבות, למשל... או רוקסטאר (גם אם היו נפילות קטנות באפסקטים של משחקים מסויימים).

זה פשוט מאוד מאוד קשה כיום להוציא משחק מורכב ומושקע "בלי בעיות", מבלי לעבוד עליו עוד שנה וחצי אחרי שהוא "מוכן", רק כדי לוודא שאין בעיות שוברות משחק, אלא אם יש לך הכנסה נוספת - מה שיש למיקרוסופט, נינטנדו וסוני (גם אם רק נסתכל רק חטיבות המשחקים שלהן ולא מסביב) ואין למפיצות האחרות.
מה שמביא אותנו לחברות עם הסכם בלעדיות מוחלט בתמורה לגיבוי כלכלי... פה מיקרוסופט, נינטנדו וסוני יודעות שהן לא "יקבלו על הראש" יותר מדי אם יצאו קצת פחות טוב, ומקסימום לא חייבים להשקיע בחברות הללו בפרוייקט הבא, אז הן יותר לוחצות על הזמנים, אבל כאן סוני הרבה הרבה יותר סבלנית ממיקרוסופט, שאם הפרוייקט לא נראה משהו אז הם פשוט זונחים לגמרי את הפרוייקט, ואם הוא נראה "מפסיק טוב" אז הם דוחפים לשיגור ולא לתמוך בחברה עוד טיפה כדי לקבל משחק מצויין, וחבל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2018, 13:45

כן, זו הפעם הראשונה שבאמת ניתן להגדיר משחק ספיידרמן כ-AAA אמיתי

אבל זה עובדתית לא נכון כי ספיידרמן 1 ו-2 היו משחקי AAA איכותי שכולם אהבו :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים