PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי kririn » 12 אפריל 2018, 19:18

כל הרעיון הזה ,של קונסולה רגילה ,ואחת משודרגת
באותו הדור ,ניראה לי טיפשי

זה גורם לבעיות כאלו ,ומקשה על המפתחים

חוץ מזה ,אני לא מבין למה לא מאפשרים בכל משחק
Ps4 ,שרץ על הפרו
לרוץ במצב ps4 רגילה ,למי שרוצה את זה

נכון שבדרך כלל מצבי הפרו עדיפים ,אבל פה ושם
יש דוגמאות כמו פה ,של פרימים לא יציבים ,למי שזה מפריע

בכל מקרה אני מרוצה שהמשחק יצא טוב
אבל אני לא יקנה אותו במחיר מלא
אני מעדיף ללכת אחורה בספריה של הps4
בבלעדים שעוד לא הגעתי אליהם ,ולקנות אותם במחיר זול
ועד שאני יגיע לgow ,בטח יהיה באיזה 30 דולר באיבי

אני גם לא אוגר משחקים ,ושאני יסיים אותו ,אני מעריך
שבידי 2 ימכר מהר גם בישראל

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אפריל 2018, 19:52

Stick כתב:
DrKeo כתב:הזוי שהם לא מציעים איזה מצב 1440p עם דאונסקייל לבעלי פרו. משגע אותי כששחקני פס4 רגילה נהנים מfps יציב יותר.

זהו זה ממש מוזר, עד כדי כך מוזר שאני מניח שזה לא יהיה המצב בשיגור.. אבל אין איזו אמירה בינתיים מצד SM.
בכל מקרה מתבקש להניח שאו שהם יודעים שמצב ה4K יהיה יציב עד השיגור, או שכן יהיה מצב 1440 או אפילו מצב 1080 שיהיה שווה לPS4 הבסיסי ויציב לגמרי למי שירצה.

בכל מקרה צריך לזכור שאלו לא ניתוחים טכנים מעמיקים בידי אנשי מקצוע, יותר מה שאנשים בפורומים אספו בהתבסס על התיחסויות לזה בביקורות. בשביל לדעת באמת נחכה לסרטון של DF שצפוי מחר.

העובדה שלא מדובר בניתוח מעודדת כי יכול להיות שהחוסר נעילה ל30 גורמת לסטאטרינג והעין הלא מקצועית של המבקרים רואה את זה כנפילת פריימים.

מצד שני כבר ראינו משחקים שרצים פחות טוב על הפרו, למשל ffxv.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 אפריל 2018, 20:12

כן אבל סוני יכולים לתת למשחק הדגל שלהם לשנה הזו, משחק שמפותח מצד א' ועל ידי אחת מהמפתחות הטכניות היותר טובות שלהם, להיות יח"צ רע לפרו?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 אפריל 2018, 21:59

נחשפתי למבקר הזה בעקבות מה שפייג' הראה פה, והייתי חייב לראות על מה כל הטיזינג שהוא עשה..
בקיצור, יש פה ביקורת מאוד מפורטת וחסרת ספוילרים לגמרי (הוא לא מדבר על הסיפור בכלל, ומראה מעט מאוד גיימפלי וגם הוא מההתחלה), הוא מדבר על כל המערכות של המשחק ואיך הן עובדות, ובגדול הוא פשוט מדבר על מה המשחק עושה ולמה הוא כל כך טוב.
זהירות, הסרטון עשוי להכפיל או לשלש את מדד ההייפ, הוא באמת מאוד אהב את המשחק :).

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 אפריל 2018, 00:37

הוא מבקר מעולה לדעתי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 אפריל 2018, 01:48

האויבים נראים מאוד פסיביים. קרייטוס מרביץ לאחד, כל השאר עומדים ומסתכלים. כשהוא מסיים להרביץ הם כמעט ולא תוקפים ובקושי זזים, ואנימציות התקיפה כ״כ איטיות, שאפשר לראות אותן מקילומטרים. מה זה? גם קבוצות האויבים נראות די קטנות, סטייל סולס. מקווה שהסרטונים בעיקר מתחילת המשחק ולא מייצגים.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 13 אפריל 2018, 03:03

לא מכיר את הבחור אבל היה מעניין לשמוע, בעיקר 3 הדקות הראשונות, כי הדעות שלו לגבי האקסלוסיביים שהוא מזכיר מאוד דומות לשלי ולפי מה שהוא אומר המשחק באמת משלב את הטוב מכולם עם גיימפליי שאשכרה גם כיף.

אינטר, אם אתה מתייחס לסרטון אז הסצנה שם באמת נראית קצת חשודה, אבל יכול להיות שהוא צילם ברמת קושי קלה.. לפחות בגזרת כמות האויבים, נשמע ממנו שזה יגיע בהמשך למצבים כאוטיים כמו במשחקים הקודמים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 אפריל 2018, 12:52

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 אפריל 2018, 13:08

מאוד רוצה לצפות,אבל חושש מספויילרים,מישהו צפה ויכול להגיד אם הסרטון 'נקי'? כלומר,גיימפלי שפלוס מינוס כבר ראינו?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 אפריל 2018, 13:22

Uncle Pey'j כתב:מאוד רוצה לצפות,אבל חושש מספויילרים,מישהו צפה ויכול להגיד אם הסרטון 'נקי'? כלומר,גיימפלי שפלוס מינוס כבר ראינו?

אני רק מקשיב לו.

עריכה:
אמ;לק של נושא הביצועים - הביצועים במוד הרזולוציה הם פחות או יותר זהים לאלו של הPS4 הבסיסי. כלומר, FPS ממוצע של 29.8 בערך. מוד ה"ביצועים" מציג FPS שנע בין 60 לעיתים רחוקות ו40. כלומר, מלא גמגומים בגלל העדר VSYNC.
נשמע לי שמוד הביצועים לא מומלץ בכלל וגם הכתב של DF אמר שהוא מעדיף בהחלט את הFPS החלק של מוד הרזולוציה.

במילים אחרות, (ה)משחק צד א' של סוני שלא מנצל כראוי את הפרו. חבל. מוד נעול ב30 FPS, עם 1080P ורמת פירוט גבוהה יותר נראה לי כמו המינימום המתבקש.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 אפריל 2018, 13:44

נשמע מאוד מוזר, אבל שוב, בוא נשפוט את המשחק אחרי פאץ השיגור שלו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 אפריל 2018, 13:58

Stick כתב:נשמע מאוד מוזר, אבל שוב, בוא נשפוט את המשחק אחרי פאץ השיגור שלו.

צפוי פאטצ' שיגור משמעותי? לרוב DF יודעים אם משהו כזה בקלפים ומדברים על זה ולא זכור לי שזה הוזכר.

קשה לי להאמין שפאטצ' יוכל לשפר את הFPS ממוצע 50 לממוצע 60 במוד ביצועים. המשחק כבר סופר מלוטש מבחינה טכנית ואני לא בטוח שיהיה אפשר לשפר אותו יותר מידי.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 אפריל 2018, 14:15

יש פאץ שיגור, לא ידוע עליו יותר מדי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 אפריל 2018, 16:39

שני סרטונים נחמדים שקפצו לי ביוטיוב וחשבתי לשתף:

הראשון זו שיחה עם קורי על הציונים של המשחק ואיך הוא הגיב כשהוא ראה איך המשחק התקבל, נחמד לראות את הצד השני שנמצא שם ואיך המפתחים עצמם מגיבים לביקורות

הסרטון השני זו השוואה גרפית של IGN על איך המשחק השתנה בין החשיפת E3 2016 שלו לעכשיו. אין פה ספוילרים, מדובר רק בסרטון E3 2016 שרץ לצד אותו השלב במשחק המלא (וזה גם ככה מהשעה - שתיים הראשונות) אבל השלב עצמו לא ב100% זהה למה שהיה בE3 מבחינת התסרוט שלו ככה שלמי שבאמת מאוד רגיש, אפשר לראות מה זהה ומה טיפה שונה גם מבחינת גיימפלי.

בגדול המשחק נראה (גרפית) קצת פחות טוב, בעיקר התאורה בלטה לי והיא נראת משמעותית יותר שטוחה היום מאשר בהכרזה. מעניין לראות שדווקא המודלים של קריטוס ושל הילד עברו שדרוג די רציני ודברים כמו העור והזקן של קריטוס נראים הרבה יותר טוב, אבל בכל הקשור לסביבה עצמה נראה קצת פחות מפורט וטיפה יותר שטוח.
עדיין נראה מדהים, כמובן, אבל מעניין לראות איך המשחק השתנה בשנתיים האלו.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 אפריל 2018, 19:25

https://boards.greenhouse.io/sonyintera ... s9TV4jwYdU

אוקיי חבר'ה,זה יכול להיות הכל או שזה סתם כלום אבל נראה שסוני מרימה צוות בסן דייגו שיעבוד בשיתוף פעולה עם סטודיו מרכזי שלהם על משחק הרפתקאות/אקשן בגוף שלישי. כולנו יודעים באיזה סדרה מדובר ואני לא מופתע,לרגע לא חשבתי שסוני תיתן לה להתמוסס. אני שמח שזה לא על חשבון המשאבים של נוטי דוג שבטח יעברו ל-IP חדש אחרי TLOU 2. סוף סוף אני אקבל את האנצ'רטד אטלנטיס שלי :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אפריל 2018, 19:56

אני חושב שהגיע הזמן לתת לאנצ׳רטד לנוח דור או שניים. שלא יעשו לו היילו/גירס.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 אפריל 2018, 20:13

ו....הממוצע של GOW עלה ל-95. פאק,איזה מאסטרפיס.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 13 אפריל 2018, 21:06

לא מאמין שה 95 יחזיק.
94 זה מדהים מספיק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אפריל 2018, 00:50

יש לו עוד איזה 30 ביקורות בדרך, מחזיק אצבעות ל94 רק בגלל הנושא התערבויות :)

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 15 אפריל 2018, 12:28

רק הזהרת ספוילרים קטנה, ממליץ לא לראות את הביקורת של גיימספוט. יש קטע שמדברים על "בוס סופי קצת חלש" על רקע גיימפליי של קרב בוס כלשהו. לא נראה לי שזה הקרב הסופי אבל יש לי הרגשה שזה אותו אחד.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 15 אפריל 2018, 13:17

InterAl כתב:האויבים נראים מאוד פסיביים. קרייטוס מרביץ לאחד, כל השאר עומדים ומסתכלים. כשהוא מסיים להרביץ הם כמעט ולא תוקפים ובקושי זזים, ואנימציות התקיפה כ״כ איטיות, שאפשר לראות אותן מקילומטרים. מה זה? גם קבוצות האויבים נראות די קטנות, סטייל סולס. מקווה שהסרטונים בעיקר מתחילת המשחק ולא מייצגים.

(לא נראה לי שיש בהודעה שלי ספוילרים אבל אם אתם ממששששששש מחמירים ולא רוצים לקרוא שום דבר על מערכת הקרב של המשחק אז דלגו הלאה, אני מניח)

מערכת הקרב כולה, מרמת הכפתורים ועד לעיצוב הקרבות עצמם, ממש ממש לא מזכירה את המשחקים הקודמים. קבוצות האויבים אכן קטנות הרבה יותר מפעם. האויבים ממש לא עומדים ומסתכלים כשקרייטוס מרביץ לאחד מהם, ואנימציות התקיפה האיטיות היא סימטרית, דהיינו גם האנימציות של קרייטוס איטיות (ולא ניתנות לביטול), ככה שבסופו של דבר זה לא נותן לשחקן יתרון משמעותי אם הוא יזהה פתאום שאחת מדמויות האויב התחילה מתקפה חזקה, כי סביר להניח שכבר יהיה מאוחר מדי להרים את המגן או להתחמק בהרבה מהמקרים.

בתחילת המשחק גם אני כל הזמן נזכרתי בדארק סולס. יש למשחק הזה בעיה קשה בשעות הראשונות, לדעתי. לא מסבירים מספיק על איך המערכת עובדת, והרבה מאוד מהמהלכים עדיין נעולים, ככה שמראש האופציות די מעטות. אחרי כמה שעות משחק טובות זה נפתח ומשתפר פלאים, והכל הופך להרבה יותר הגיוני (וגם הרבה יותר קז'ואלי מדארק סולס, כי בכל זאת, זה God of War, משחק סופר-מיינסטרים). אני עדיין לא ב-100% בטוח חושב שמערכת הקרב החדשה טובה יותר מהישנה, אבל היא מעניינת וכיפית בדרכה שלה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 15 אפריל 2018, 13:39

אם אתה כבר משחק, ואם כבר הזכרת את דארק סולס, באיזו רמת קושי אתה ממליץ לשחק?
אני מתלבש בין השנייה והשלישית (נורמל והארד), מצד אחד אני רוצה להרגיש שהמשחק מאתגר ושיש 'משקל' להתקלות עם אויבים, כמו דארק סולס אני מניח(לא ברמה שזה יהיה משחק שהנקודה בו היא שהוא קשה, אלא בכך שצריך לחשוב בקרבות ולא סתם ללחוץ כפתורים) וככה אני משחק את כל משחקי gow עד היום, אבל מצד שני זו מערכת חדשה ואני לא יודע אם זה באמת נכון לשיק על ההתחלה ועם הריצה הראשונה בהארד. כמה הוא מאתגר על הרמה שאתה משחק?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 אפריל 2018, 13:54

hard, תמיד hard במשחק ראשון. במיוחד כשזאת לא רמת הקושי המקסימלית במשחק.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 15 אפריל 2018, 13:58

אני משחק ב-Normal הדיפולטי. לא ניסיתי את הקשה יותר אז אין לי מושג איך זה יהיה.

תחילת המשחק היה מאוד מאתגר בשבילי כאמור. הרגו אותי הרבה מאוד פעמים. מאז שהיה את הקליק של "אה אוקיי אני מבין איך מערכת הקרב הזאת עובדת" זה הרבה יותר קל עכשיו אני בדרך כלל צולח קרבות רגילים בלי לספוג (כמעט) נזק. עדיין פה ושם יש היתקלויות שמקשות עליי. משום מה אין למשחק טיימר פנימי אז אין לי מושג באיזה חלק שלו אני נמצא, אבל אני מניח שאני בסביבות ה-10-12 שעות פלוס מינוס פנימה. אני מקווה ומאמין שככל שאתקדם הלאה יהיו יותר ווריאציות של אויבים ושילובים מעניינים ביניהם כדי להגביר את האתגר שקצת ירד באיזור האחרון בו שיחקתי.

אני מניח שלאנשים שאוהבים יותר אתגר ממני / יש להם יותר זמן פנוי לשחק - Hard יהיה בסדר גם בריצה הראשונה, עם הדיסקליימר שאולי השעות הראשונות יהיו ממש ממש ממש מתסכלות עד הקליק הנ"ל (שגם תלוי ברכישת כמות מינימלית של שדרוגים ומכות מיוחדות, לא רק עניין של להתרגל לכפתורים). זכור גם שזה חתיכת משחק ארוך ולך עכשיו תתחייב לרוץ עליו יותר מפעם אחת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אפריל 2018, 14:08

נשמע כאילו GOW תמיד היה DMC לייט ו-GOW החדש נשמע כמו DS לייט.

ארז, אפשר להחליף רמת קושי באמצע? נניח ואני מתחיל בHARD ואז נזכר שיש לי ילד וזה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים