Uncle Pey'j כתב:אני מקווה שהבחור החדש מחליף את שאנון לופטיס.. ואני עוד יותר מקווה ש-RARE מפתחת את PD,למרות שאחרי SoT,אני לא יודע כמה יש להם את היכולת לעשות צדק עם ה-IP הזה ולמען האמת,אני לא חושב שיש הרבה מפתחות באופן כללי שיכולות לעשות איתו צדק. במקום ספנסר,הייתי זורק תקציב עצום על הריבוט הזה,זה יכול להיות האנצ'רטד של MS.
Laskin כתב:לא חושב שזה ריאלי שהיילו יחזור לפיתוח של 5 שנים, זה אומר משחק אחד בדור, לדעתי הם לא יכולים להרשות לעצמם כזה דבר... כאילו, הם יכולים, כי זה מיקרוסופט, אבל זה יחתוך את הרווחים שלהם לפחות בחצי.
לגבי רייר, לא טענתי שהם חברה מחורבנת, הם פשוט יותר עושים משחקים "סבבה" ולא מעבר, אז אני לא מתרגש משום דבר שהם עושים יותר מדי, למרות שתמיד העיצוב כל כך יפה ומושך אותי מאוד מאוד.
אני חושב שכדאי בשבילך שתפסיק לחכות לקראקדאון ופרפקט דארק, כנראה שלא תראה שוב משחק ממש טוב בסדרות הללו...
Laskin כתב:2 משחקים זה שונה מאוד ממשחק אחד, יש יאמרו שזה כמעט כפול!![]()
אם המחזור היה 5 שנים זה היה אפשרי רק אם הראשון יוצא בהשקה. 4 זה הגבול העליון, לדעתי 3.5 יותר סביר ו"בטוח" מבחינתם (צריך לזכור ש"מטרה" של 5 שנים בקלות יכולה להתארך ולקחת 6 בסופו של דבר, בגלל כל מני בלת"מים.
מסכים שמשחקי רייר הם *מאוד* מיוחדים, אבל זה לא מספיק היום... אני בכיף קונה משחקים "מיוחדים" של 7.5 אפילו, אבל במחיר של 10-15 דולר ככה, מקסימום.
ואני בהחלט האופטימי של הפורום, אבל סדרת קראקדאון אף פעם לא עשתה לי את זה, ופרפקט דארק זה קצת כמו לחכות לקונקר - סדרה שהייתה מתאימה לשנות התשעים יותר, היום אני חושב שהיא לא רלוונטית.
dean כתב:נדב, אתה כבר שנים מחכה לישועה בכל מה שנוגע לצד א' של מיקרוסופט.. כמה שנים צריכות לעבור בשביל שתניח לזה וזהו?
dean כתב:מקסימום ימחקו.. יבוא מישהו חדש שימלא את הוואקום.
ועל אילו 12 שנים אתה מדבר?
dean כתב:לא חכמה, אתה מדבר על תקופה שבה היו מיליון משחקים רק לפלייסטיישן גם בלי משחקי צד א', ברור שהתפוקה הייתה פחותה מהצד של סוני. מאז תחילת הדור הקודם ב 90% מהמקרים אם אין לך משחקי צד א' אין לך בלעדיים.. מה שמדהים זה שלמרות ההצלחה של ה PS2 סוני עדיין השקיעה בסטודיואים צד א'.. מיקרוסופט עשתה בדיוק את הדבר ההפוך אחרי ההצלחה של ה 360.
DrKeo כתב:בדיוק מה שסוויס אמר. את ה360 מכרתי ב2012 כשאבדתי במיקרוסופט אמונה ואין לי one. אני רוצה לקנות פס4, לא וון, אז בעצם נטשתי, לא? סך הכל דיון בפורום באינטרנט ובדיוק כמו שמותר לי להחזיק אצבעות ל-blast corps חדש שלעולם לא יגיע או ביושוק חדש מקן לוין, מותר לי לקוות שמיקרוסופט יתאפסו על עצמם כי יש להם כמה אולפנים מצויינים ופרנצ׳ייזים שאני אוהב
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים