PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי BiA » 20 אפריל 2018, 22:12

שיחקתי בערך שעתיים וה-control scheme מאוד לא טבעית לי. אולי זה קשור לכך שאת הקודמים שיחקתי לפני איזה חודשיים, אבל אני מתבלבל כל כך הרבה פעמים שזה לא מצחיק - חצי מהפעמים אני לוחץ ריבוע במקום על הטריגרים כדי להרוס חביות, פתאום אני קולט שאין לי גרזן כבר כמה שניות כי החזרתי אותו עם כפתור אחר במקום משולש וכו'.

אני ב
ספויילר: הצג
איזור של אחרי המפגש השני עם Revenant, עד עכשיו הסתדרתי על Balanced אבל המצב בו אני מאבד שליטה על הקונטרולס מדאיג לאור העליה הצפויה ברמת הקושי.. מקווה שאתרגל :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 אפריל 2018, 22:51

הדבר היחיד שהפריע לי בקונטרול זה שמשומה הם בחרו לשים את הקפיצה והאינטרקציה עם חפצים על עיגול, ואת הגלגולים וההתחמקויות על איקס.. זה בדיוק הפוך מds והעובדה ששאר הכפתורים זהים פשוט שיגעה אותי כי הייתי 'על אוטומט'.
בכל מקרה החלפתי ביניהם מהר מאוד וזה עובד יופי. אגב, יש גם בהגדרות גם אפשרות קונטרול שמדמה את המשחקים הישנים, תבדוק את זה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 אפריל 2018, 00:12

אני חייב להודות שלשחק במשחק,ולראות את ה..אין דרך אחרת להגיד את זה,נס טכנולוגי שהם הצליחו לעשות על מכונה עם חומרה שנחשבה סבירה ב-2012,פשוט גורם לי לפנטז מה הם יוכלו לעשות עם המשך ל-GOW בדור הבא..וואו,זה באמת הולך להיות משהו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2018, 00:21

Uncle Pey'j כתב:אני חייב להודות שלשחק במשחק,ולראות את ה..אין דרך אחרת להגיד את זה,נס טכנולוגי שהם הצליחו לעשות על מכונה עם חומרה שנחשבה סבירה ב-2012,פשוט גורם לי לפנטז מה הם יוכלו לעשות עם המשך ל-GOW בדור הבא..וואו,זה באמת הולך להיות משהו.

אנחנו אומרים את זה על סנטה מוניקה כל דור :)
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 אפריל 2018, 01:03

DrKeo כתב:
Uncle Pey'j כתב:אני חייב להודות שלשחק במשחק,ולראות את ה..אין דרך אחרת להגיד את זה,נס טכנולוגי שהם הצליחו לעשות על מכונה עם חומרה שנחשבה סבירה ב-2012,פשוט גורם לי לפנטז מה הם יוכלו לעשות עם המשך ל-GOW בדור הבא..וואו,זה באמת הולך להיות משהו.

אנחנו אומרים את זה על סנטה מוניקה כל דור :)

שיחקתי בgow 3 לפני איזה חודש ועם טיפול של 1080p הוא לגמרי נראה משחק ps4, ויש לו רגעים שאפילו היום מצליחים להרשים. אבל המשחק החדש פשוט מדהים מבחינה גרפית (לא רק :)) וגם מעבר לאיך שהוא נראה, אני אמנע מספוילרים אבל עברתי לא מזמן איזשהו קרב בוס ש.. תשמע באיזשהו שלב עזבתי את השלט רק כדי להיות בטוח שזה באמת רץ בזמן אמת ומגיב למה שאני עושה, כי זה לגמרי נראה משוגע.
אני גם חייב להגיד שהם עשו עבודה מדהימה מבחינת שמירה על ספוילרים, כנראה מאוד האמינו במשחק, כי אפילו לא להראות שנייה בלי הקשר מהבוס הראשון (שזה בתפיסה לא ספוילר חריף כי זו התחלה).. קורים על המסך דברים פשוט משוגעים והמשחק לא הראה כלום! אני לא יודע אם אלו אנשי שיווק נוראיים כי אפשר להכין רק ממה ששיחקתי בינתיים עשרות טריילרים, או שזה קו מחושב.. אבל ראיתי עכשיו את הטרילר של gow3 כדי לבדוק ומראים שם הכל.. פוסידון, קרונוס, האדס, הרקולס.. איזה שינוי בין השיווק של זה והשיווק של זה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 אפריל 2018, 01:10

אני יודע שקורי ברלוג רוצה לעשות IP חדש,אבל אני ממש מקווה שהוא ישנה את דעתו (או שיזרקו עליו מספיק כסף) כדי שיחזור גם להמשך. כל כך הרבה מההומור שלו והתשובות שלו בראיונות משתקפים בסיפור בצורה כל כך טובה,באמת קשה לי לחשוב שיש מישהו שיעשה עבודה טובה ממנו על ההמשך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2018, 03:20

אני מקווה שיתנו לו לעשות משחק חדש ושישמרו את GOW2 לאמצע הדור הבא או משהו כזה. תמיד טוב לראות פרנצ'ייז מקורי וחדש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2018, 12:06

סוני מורידה באופן קבוע מחיר ללא מעט משחקים כולל הורייזן, אנצ׳רטד, sotc ו-gt:
Gran Turismo Sport – $39.99
• Paranormal Activity (PSVR)- $14.99

• PSVR Worlds (PSVR)- $14.99

• Knack 2- $19.99

• No Man’s Sky- $19.99

• The Last Guardian- $19.99

• Everybody’s Golf- $19.99

• RIGS Mechanized (PSVR)- $19.99

• Gravity Rush 2- $19.99

• Farpoint (PSVR)- $19.99

• Battlezone (PSVR)- $19.99

• Eve: Valkyrie (PSVR)- $19.99

• Nioh- $19.99

• Wipeout: Omega Collection- $19.99

• The Inpatient (PSVR)- $19.99

• Psychonauts (PSVR)- $19.99

• Uncharted: The Lost Legacy- $29.99

• Shadow of the Colossus- $29.99

• Horizon Zero Dawn- $29.99

• Horizon Zero Dawn: Complete Edition- $39.99

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 אפריל 2018, 12:20

DrKeo כתב:אני מקווה שיתנו לו לעשות משחק חדש ושישמרו את GOW2 לאמצע הדור הבא או משהו כזה. תמיד טוב לראות פרנצ'ייז מקורי וחדש.

הניחוש שלי הוא שאחרי ההצלחה של GoW יש סיכוי לא רע ש-SSM ינסו שוב את מודל שני הצוותים: קורי יקבל מספיק זמן לבנות צוות משלו ולהתחיל לעשות פרוטוטייפים ל-IP חדש,משימה לא פשוטה,אבל עדיין הרבה פחות מתישה מאשר המשך למשהו מבוסס ועם ציפיות עצומות כמו GOW,לפחות בתחילת הפיתוח. רוב סנטה מוניקה יתחילו בעבודה על המשך ל-GOW,מן הסתם לפס5,אבל אין שום סיכוי בעולם שהוא יהיה כותר השקה,מה שייתן להם אפילו יותר זמן פיתוח איתו,הייתי מניח ש-3.5-4 שנים יהיה זמן לא רע לעשות משהו מדהים. כמובן שהייתי שמח לראות את קורי ממשיך עם GOW ולראות את החזון שלו להמשך פשוט כי כל כך אהבתי את הנוכחי,אבל זה קצת אנוכי מצידי :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 אפריל 2018, 13:42

זה מדהים שהמשחק הזה בכלל עובד כל כך טוב, רק ברמה הנרטיבית הם ניסו ליצור עולם חדש לגמרי, עם לור עשיר ויצורים חדשים מא' עד ת', לבנות מסגרת סיפורית לסאגה חדשה, לבנות סיפור עצמאי שיחזיק את המשחק הזה, ליצור קשר קוהרנטי עם משחקי הדור הקודם שבכלל לא הכינו את הקרקע לזה ולפתח דמות חב מימדית בטירוף לדמות שתעמוד בסטנדרטים של היום מבלי שזה ירגיש מאולץ. בנוסף לזה מערכת קרב חדשה לגמרי, מצלמה חדשה, וואן שוט, מבנה משחקי אחר שהם לא התנסו בו.. כשאני באמת חושב על זה, זה היה אמור להיות מקרה קלאסי של משחק שמנסה יותר מדי ומתרסק, אבל איכשהו זה הצליח ברמה היסטרית. באמת מרשים.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 21 אפריל 2018, 14:13

מדהים לראות שצד א' של סוני כל הזמן מתפתחים וממציאים את עצמם מחדש. קשה לחשוב על הרבה אולפנים שעושים זאת בצורה מוצלחת אם בכלל, ובטח על כזה מקבץ מרשים תחת אותו צד (סוני).

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 אפריל 2018, 16:19

DrKeo כתב:סוני מורידה באופן קבוע מחיר ללא מעט משחקים כולל הורייזן, אנצ׳רטד, sotc ו-gt:
Gran Turismo Sport – $39.99
• Paranormal Activity (PSVR)- $14.99

• PSVR Worlds (PSVR)- $14.99

• Knack 2- $19.99

• No Man’s Sky- $19.99

• The Last Guardian- $19.99

• Everybody’s Golf- $19.99

• RIGS Mechanized (PSVR)- $19.99

• Gravity Rush 2- $19.99

• Farpoint (PSVR)- $19.99

• Battlezone (PSVR)- $19.99

• Eve: Valkyrie (PSVR)- $19.99

• Nioh- $19.99

• Wipeout: Omega Collection- $19.99

• The Inpatient (PSVR)- $19.99

• Psychonauts (PSVR)- $19.99

• Uncharted: The Lost Legacy- $29.99

• Shadow of the Colossus- $29.99

• Horizon Zero Dawn- $29.99

• Horizon Zero Dawn: Complete Edition- $39.99

מצוין ,כי אני רוצה את
Horizon Zero Dawn

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 אפריל 2018, 16:49

המחיר בחנות הישראלית היה גבוה מדי וכבר שנים שלא קניתי שום דבר בחנות האמריקאית של סוני... זה היה תהליך מהישבן... הסוני האלה צריכים איזה ניעור...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2018, 22:52

קצת מהאבטיפוס ש-SM הראו לסוני בשביל לקבל אור ירוק לפרוייקט עם פרשנות של קורי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 אפריל 2018, 00:28

omerkot כתב:המחיר בחנות הישראלית היה גבוה מדי וכבר שנים שלא קניתי שום דבר בחנות האמריקאית של סוני... זה היה תהליך מהישבן... הסוני האלה צריכים איזה ניעור...

אני פשוט עוקף את זה
קונה קוד דיגיטלי ,מחול ,ומפעיל את הקוד

וזה פועל ,רק צריך לבדוק שזה תקף לאזור ,כי חלק חסומים לאזורים מסוימים
זה פועל לי גם בחנות של הXBO ,וWIN10
רק לנינטנדו אין חנות ישראלית ,אז אפשר לקנות ישר מהם ,מארצות הברית

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 אפריל 2018, 02:30

טוב אז אחרי מרתון באמת משוגע, סיימתי את המשחק.. כמעט לא עשיתי משימות צד כי הסיפור מאוד עניין אותי וכל הזמן נמשכתי למשימות הראשיות, אבל אני בהחלט מתכוון לחזור אליו.
לא תכננתי לשחק בו כל כך הרבה ביומיים, אבל זו כנראה תעודת כבוד בשבילו. ארחיב עליו קצת יותר מחר אחרי שהוא טיפה ישקע, ואני גם מחכה שעוד כמה יסיימו ונוכל לדבר קצת ספוילרים, אבל בינתיים בקצרה - חד משמעית אחד מהמשחקים הכי טובים ששיחקתי.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 22 אפריל 2018, 03:38

אני כמה שעות בפנים (קצת אחרי שאתה יכול לקנות את השריון הראשון ולשים נקודות בעץ היכולות שלך) ועדיין לא סגור על איזה רמה לשחק.

יש 4 רמות, התחלתי עם הרמה השלישית וקיבלתי קצת בראש בהתחלה אבל בקטע טוב של להבין שאוקיי זה לא המשחק שחשבתי שזה, אם אתה עושה טעויות אתה נענש. וזה סבבה אני אוהב את זה ככה, הבעיה שהם לא הרימו רק את הקושי או את הפגיעות של דמות שלך אלא גם את המד HP של האויבים וזה מעצבן אותי. שאני משתמש בגרזן זה מרגיש כאילו אני מרביץ עם מקל , האויבים הכי פשוטים מצריכים המון מכות וזה מרגיש קצת טרחני וחסר משקל .
אז אחרי איזה שעתיים הורדתי לרמה השנייה שהיא הברירת מחדל ועכשיו לאויביים יש מד HP פחות מופרך אבל הם גם פחות אגרסיביים , המד שמהמם אותם נבנה הרבה יותר בקלות והם יכולים לפגוע בך יותר פעמים לפני שאתה מת וזה די מוציא את העוקץ מכל ההרגשה של המערכת קרב.
אז די מהר חזרתי לרמה השלישית אבל עדיין לא לגמרי נהנה לנופף בגרזן שלי כאילו אני עושה מנגל כל פעם שאתה פוגש את האויב הכי פשוט.

אז שאלה למי שהתקדם במשחק, ככל שאתה מתחזק ופותח יכולות אתה מרגיש שאויבים רגילים נופלים מהר יותר או שככל שאתה מתחזק כך גם האויבים וזה נשאר בערך אותו דבר לאורך כל המשחק?

ועוד שאלה בלי קשר, האם בהמשך המשחק יהיה פאסט טרבל ואתה יכול לחזור למקומות שהיית בהם בלי לעשות את כל הטיול אחורה? היה איזה מקום שלא לא יכלתי להיכנס אליו וסתם מעניין אותי אם הייתי צריך לעשות שם משהו שפספסתי או שזה פשוט משהו שאני פותח בהמשך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אפריל 2018, 04:31

גם אני הרגע סיימתי את המרתון שלי, שיחקתי אני חושב כל דקה שיכולתי מלבד הפסקות אוכל, שירותים וכד׳
כן, אני יודע... אבל היה שווה את זה!
מחר אכתוב רשמים פאקינג ארבע וחצי

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 22 אפריל 2018, 09:51

MGS FREAK כתב:מדהים לראות שצד א' של סוני כל הזמן מתפתחים וממציאים את עצמם מחדש. קשה לחשוב על הרבה אולפנים שעושים זאת בצורה מוצלחת אם בכלל, ובטח על כזה מקבץ מרשים תחת אותו צד (סוני).

אכן. גם גארילה וגם SSM הפכו למפתחי על בדור הזה. העיניים שלי עכשיו על סאקר פאנץ'.. רואים שסוני נתנו להם חופש ותקציב עצום בשביל Ghost of Tsushima. אם הם יספקו את הסחורה סטייל גארילה זה יהיה מטורף.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 אפריל 2018, 10:14

idan כתב:אני כמה שעות בפנים (קצת אחרי שאתה יכול לקנות את השריון הראשון ולשים נקודות בעץ היכולות שלך) ועדיין לא סגור על איזה רמה לשחק.

יש 4 רמות, התחלתי עם הרמה השלישית וקיבלתי קצת בראש בהתחלה אבל בקטע טוב של להבין שאוקיי זה לא המשחק שחשבתי שזה, אם אתה עושה טעויות אתה נענש. וזה סבבה אני אוהב את זה ככה, הבעיה שהם לא הרימו רק את הקושי או את הפגיעות של דמות שלך אלא גם את המד HP של האויבים וזה מעצבן אותי. שאני משתמש בגרזן זה מרגיש כאילו אני מרביץ עם מקל , האויבים הכי פשוטים מצריכים המון מכות וזה מרגיש קצת טרחני וחסר משקל .
אז אחרי איזה שעתיים הורדתי לרמה השנייה שהיא הברירת מחדל ועכשיו לאויביים יש מד HP פחות מופרך אבל הם גם פחות אגרסיביים , המד שמהמם אותם נבנה הרבה יותר בקלות והם יכולים לפגוע בך יותר פעמים לפני שאתה מת וזה די מוציא את העוקץ מכל ההרגשה של המערכת קרב.
אז די מהר חזרתי לרמה השלישית אבל עדיין לא לגמרי נהנה לנופף בגרזן שלי כאילו אני עושה מנגל כל פעם שאתה פוגש את האויב הכי פשוט.

אז שאלה למי שהתקדם במשחק, ככל שאתה מתחזק ופותח יכולות אתה מרגיש שאויבים רגילים נופלים מהר יותר או שככל שאתה מתחזק כך גם האויבים וזה נשאר בערך אותו דבר לאורך כל המשחק?

ועוד שאלה בלי קשר, האם בהמשך המשחק יהיה פאסט טרבל ואתה יכול לחזור למקומות שהיית בהם בלי לעשות את כל הטיול אחורה? היה איזה מקום שלא לא יכלתי להיכנס אליו וסתם מעניין אותי אם הייתי צריך לעשות שם משהו שפספסתי או שזה פשוט משהו שאני פותח בהמשך.

הייתי בדיוק בבעיה שלך, התשובה היא לחלוטין כן. שיחקתי ברמה הקשה ואצלי הקושי התחיל מאוד גבוה. ירד לרמה מושלמת כמעט לאורך כל המשחק ונגמר גם כן ברמה טיפה גבוה מידי, אבל סבירה. בקשר לכוח שלך, כן, זו בעיה בכמה שעות הראשונות (לפחות ברמה הזו, לא בדקתי אחרות) אבל זה מסתדר אחרי שתעלה את הגרזן כמה רמות ותלמד מהלכים. אתה תרגיש מאוד, מאוד חזק..

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 22 אפריל 2018, 10:24

לא מבין אנשים שמשחקים ברמה הכי קשה. אני שיחקתי ב balanced והיו לי הרבה רגעים של משחק souls. לא מקנא באנשים שבחרו רמת קושי קשה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 אפריל 2018, 10:32

מבחינתי הרמה הכי קשה שמורה לריצה השנייה, בעוד שנה-שנתיים שהיא תבוא. שיחקתי ברמה השלישית, כמו כל משחק gow עד עכשיו (את הטרילוגיה הראשית סיימתי גם על הרביעית בזמנו, אבל שם היא גם ככה נפתחת רק לריצה שנייה) ונכון שהנוכחי יותר קשה מהם, אבל אני מאוד אוהב את האתגר קודם כל ואת העובדה שאני חייב להיות מרוכז בכל קרב ולאורך כל הדרך. ברגע שאני מתחיל לשחק על אוטומט אני נהנה הרבה פחות, בכל משחק שהוא.
בקשר לקושי במשחק הספציפי הזה, הוא לא מושלם. אתה מרגיש חלש מדי בכמה שעות הראשונות והאויבים חזקים מדי בשעה וחצי האחרונות, אבל בכל ה25 שעות שבאמצע הוא היה מושלם ברמה הזאת. זה גם עניין של הרגל, ברגע שאתה לומד את המערכת ברמה קשה יותר אתה לומד איך להתמודד איתה במצב הזה, ולומד הרבה טריקים שמחייבים אותך, ברגע שאתה משחק על רמה נמוכה יותר התקרת זכוכית שלך נמוכה יותר.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 22 אפריל 2018, 11:18

אני מסכים. אני תמיד משחק משחקים על הרמה הבינונית ומשאיר את הרמה הגבוהה לעתיד, ככה אני מוסיף עוד ערך למשחק חוזר.

למרות שאני חייב להגיד, יש משחקים שבהם המשחק זורח ברמה המקסימלית. זכור לי במיוחד מאס אפקט 2 שנהנתי ממנו הרבה יותר ב-insanity בגלל שהוא הכריח אותי לשחק בצורה הרבה יותר טקטית ולחשוב על כל פרט קטן.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 אפריל 2018, 12:19

טוב, סידרתי קצת את המחשבות שלי לגבי המשחק והנה דעתי עליו (לספוילרים אני אכנס בהודעה אחרת בעתיד) :

מאוד חכיתי למשחק הזה, אני חושב שמבחינת הייפ זה אחד המשחקים שהייתי הכי אובססיבי לגביהם לפני היציאה. זה קשור גם לכך שהוא נראה לי מדהים כבר מהטריילר חשיפה ב2016, העובדה שהצוות שלו וקורי במיוחד נראה היה כל כך נרגש לקראת היציאה כאילו הם יודעים שיש להם פה משהו מיוחד, וכמובן העובדה שבשנים 2005-2010 כשהייתי נער מחוצ'קן GOW הייתה סדרת המשחקים האהובה עלי. ובכל זאת, היו לי ספקות והייתי מוכן להתאכזב מגודל הצפיות. שיחקתי בכל ששת משחקי הסדרה בחודש האחרון (הייפ משוגע כבר אמרתי? :)) ועם כמה שאהבתי אותם בזמנו, היום הם היו mindless fun עם סיפור מגוחך ודמות ראשית מגוחכת עוד יותר. נהנתי מהם, אבל תעשיית המשחקים התפתחה המון בעשור שעבר בלי קריטוס.
ובשורה התחתונה, אם הצפיות היו עד כדי כך גבוהות, תאמינו לי אם אגיד שהוא אפילו התעלה עליהן?
קודם כל הסיפור והדמויות עברו דרך מאוד, מאוד ארוכה. העובדה שבדיוק סיימתי את מרתון GOW הישנים רק הדגיש את זה - קריטוס הוא אותה דמות, אבל הוא פשוט כתוב הרבה הרבה יותר טוב, הוא רוצה דברים יותר גדולים מלהרוג את זאוס כי.. זה מגניב. המשחק חוזר ותוקף אותו עם העבר, עם העובדה שהוא היה דמות חד מימדית שרק הורגת בשביל היופי, וזה מצליח. הוא מעניין, הסיפור מעניין והמסע מעניין.
גם הדמויות האחרות מעולות, יחסית למשחק של 30 שעות יש פה מספר מינמלי של דמויות, וזה נותן להן את הזמן לזרוח. יש קשת רחבה של סיפורים, וכולם אמינים ומעניינים בדרך שלהם. המשחק אפילו מצחיק! מי היה מאמין, אני לא חושב שבכל ששת המשחקים הקודמים הייתה בדיחה אחת שקשורה לסיפור, ופה צחקתי לא מעט פעמים, בין אם בעקבות הרצינות של קריטוס שמקבלת אור אחר, ובין אם באינטרקציה בין הדמויות שיוצרת לא מעט רגעים יפים (והמשחק כולל את אחת מדומויות הגיימינג היותר מצחיקות שראיתי, לא יודע מה היה בו, אבל הוא פשוט קרע אותי מצחוק בכל פעם שהוא דיבר).

המשחק יפייפה, באמת אבל, ובשלב מסוים עברתי למצב הביצועים של הפרו ומשם לא יכלתי לחזור. הוא לא יציב על 60FPS, אבל הוא הרגיש מספיק יציב בשבילי וההבדל לחלוטין היה מורגש עד כדי כך שהוא השפיע על הגיימפלי. עם זאת, קחו בחשבון שאני בדרך כלל לא בעייתי בקצב פריימים לא יציב כל עוד הוא לא יורד מ30.
הוואן שוט שלו סופר מרשים, ולמרות שיש כמה רגעים שברמה השטחית כן יכולים להחשב כקאט, הוא לא עושה קאט מסורתי בכלל לכל אורכו וזה יפה. זה נותן סוג של מיידיות לכל דבר, והעובדה ששיחקתי אותו ביומיים בישיבות מאוד ארוכות רק הוסיפה לזה.
הסאונדטרק גם כן נהדר, אני בדרך כלל לא מתייחס לדברים האלו אבל זה באמת הוסיף פה - קריטוס הוא דמות כל כך שקטה שהרבה פעמים כל המצב רוח שלו ושלך הועבר רק דרך המוזיקה.

והגיימפלי.. פשוט תענוג. בשעתיים הראשונות לוקח לו זמן להתחבר, וכמו שכבר ציינתי ברמה השלישית אתה מרגיש די חלש בהתחלה והאויבים סופגים הרבה מכות, אבל ברגע שזה מתחבר ואתה שולט בגרזן מבלי לחשוב.. זה פשוט מדהים. כל כך כיף, והיכולת לזרוק אותו ולקרוא לו בכל זמן היא ללא ספק ההיילייט של המשחק הזה.
אם יש לי טענה אחת לגבי הקרבות זה שאין מספיק סוגים של אויבים ביחס לאורך המשחק. זה לא שאין הרבה אבל הייתי שמח לראות עוד כמה סוגים שונים לגמרי כי המשחק אוהב להציג אויב ואז להביא אותו שוב בגרסאת הרעל, ואז בגרסאת הקרח, ואז בגרסאת האש.. זו נקודה טיה מעצבנת אבל ניחא, האויבים שכן פה מצוינים.
קרבות הבוסים מועטים יותר אך נהדרים לגמרי. יש פה שניים מקרבות הבוס הטובים בסדרה ועוד אחד שאני לא אשכח בקרוב, אלו הרגעים שבהם אתה באמת מרגיש שזה חלק מאותה סדרת GOW שהתרגלת לאהוב.
ואפרופו GOW הישנים, המשחק הזה לגמרי עומד בפני עצמו אבל למי שאוהב את הסדרה הישנה מצפים כמה רגעים מחממי לב, מאוד מחממי לב. אני לא אכנס עכשיו לספוילרים ותשתדלו להמנע מהם, אבל המשחק נותן המון אהבה למי שנמצא עם הסדרה הרבה זמן.

העולם עצמו של המשחק פשוט עצום, וזה מאוד מפתיע. יש משימות צד מעניינות, יש הרבה לוט, יש ממלכות שונות לגמרי עם סטינג אחר לגמרי והכל כל כך יפה וכל כך עצום וכל כך מרשים. מאוד מרשים למען האמת, יש רגעים במשחק שבאמת מפילים אותך מהכיסא וזה מדהים שהכל רץ בזמן אמת על הPS4.
וזהו, אני יודע שזה אולי קצת משעמם לשמוע שוב ושוב רק תשבוחות על המשחק מכל אחד אבל הוא באמת עד כדי כך מדהים. כמו שכבר אמרו פה - מפתה אותי להגיד שזה המשחק הכי טוב ששיחקתי בחיי, אבל אני אתן לזה קצת לשקוע קודם

אז אני אחכה עוד כמה ימים שמי שמשחק פה יגיע לסוף ונוכל להתחיל לדבר ספוילרים, כי ברוך השם יש על מה לדבר, אבל זו בינתיים דעתי הכללית על המשחק :).

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 22 אפריל 2018, 12:44

הרבצתם מרתונים משוגעים, שיחקתי לא מעט שעות ואני מעריך שאני בערך בחצי ועוד לא ראיתי כלום (
ספויילר: הצג
אני בחזרה למידגרד, אחרי שלוקחים את האור מאלפהיים
). אגב, בדיוק הרצתי את המשחק ויצא אפדייט בבוקר שמאפשר להגדיל את הפונט סוף סוף. נראה לי שב-SM היו תקועים יותר מדי בעמדות המחשבים במשרד ולא שמו לב שממרחק כמה מטרים אתה מקבל כאב ראש מגודל הטקסט.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 49 אורחים