נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אפריל 2018, 15:15

נחמד לדעת שאף אחד לא מסכים עם אף אחד על היילו 4-5 :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 29 אפריל 2018, 16:14

היו לי סבירים, לדעתי 5 היה יותר טוב מ4, אבל שניהם לא ברמה של הקודמים.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 אפריל 2018, 16:24

לדעתי 2 היה הכי טוב
ולפי הסדר הזה

2
4
1
5
3

3 היה הגרוע ביותר ,לא יודע איך הוא באוסף
אבל אני זוכר ש גרפיקה ממש הפריע לי במשחק

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 29 אפריל 2018, 20:53

בלי קשר שכחת לדעתי לכלול את ריץ וODST. ריץ לדעתי היה הכי טוב. הראשון היה מעולה בעיקר כי הוא היה מפוצץ ראשים בזמנו, השלישי הביא את העולם הפתוח ומשחק בקו אופ לרמה אחרת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2018, 02:21

ריץ' באמת הכי טוב בסדרה אבל גם לו הייתי נותן איזה 8 על הסינגל. הוא הראשון שבאמת הצליח להפטר מהמון בעיות שהיו בסדרה עד אותו משחק (בעיקר שלבי COPY PASTE, ארכיטקטורה מזוויעה והמון BACK TRACKING) אבל הוא לא מצליח להתרומם לרמה של הקרם של משחקי ה-FPS. היילו 3, אני די שונא את המשחק. כלומר הסינגל, המולטי שלו פשוט מעולה. הסינגל של היילו 3 משמים, מכוער מאוד ביחס לתקופה שהוא יצא (בדיוק שחקנו באנצ'רטד, גירס 1 היה בן שנה, ME, ביושוק, HL E2, קילזון 2 כבר נחשף וכך הלאה) , ברזולוציה מביכה והעלילה שם פשוט לא זכורה בשום צורה. אבל אין ספק שהמולטי שלו מדהים.

בנוגע להיילו 1, כבר בשיגור הוא נראה מאוד MEH גרפית, ביחוד שהתצוגות שלו כבנצ'מארק טכנולוגי היו כבר בנות שנתיים וחצי שביחס ל-N64 ולפס1 של זמנו נראו סופר מרשימות אבל כשהפס2, קיוב והאקסבוקס הוצגו המשחק כבר נראה מיושן, ביחוד שודברים באמת יפים כמו מקס פיין, MGS2, FFX, רוג סקוודרון ו-DMC בדיוק יצאו לשוק בצד הלינארי שנראה מרשים פי כמה ובצד העולם הפתוח GTA 3 כבר היה בן כמה חודשים והיה פתוח פי עשרות מונים. הגיימפליי שלו פוצץ לשחקני אקסבוקס את השכל כי הם לא ידעו מה זה FPS, אבל אין ספק שהקז'ואליזציה של ה-FPS שהיילו בצע הפכה את הז'אנר לז'אנר קונסולות כשלפני זה רק יצירות מופת כמו גולדן איי, טורוק 1-2 ו-PD באמת הצליחו על הקונסולות. וכן, היילו הביא את הכלי רכב הכיפים ל-FPS סופסוף, אחרי שנים של כשל בתחום שזה היה נהדר.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 אפריל 2018, 09:12

היילו 3 היה נראה בסדר בתקופה שהוא יצא (יחסית לזאנר, אבל ממש מהר הוא הדרדר), וגם הסינגל היה כיפי (למעט אתה ודודי שהחלטתם להרוס לי אותו).
בכל מקרה היילו תמיד היה חוויה כוללת, גם של סינגל וגם של מולטי, ככה שאי אפשר לשפוט רק לפי אחד מהם. (ושוב, אני לא חושב שהוא היה גרוע בסינגל בכלל. מאוד אהבתי את הראשון, ששיחקתי על המחשב, אגב, למרות הקופי פיייסט הארור.) אני חושב שהעלילות של 3 זכורות בהחלט, אני בטח יותר זוכר אותה מאנצ'רטד שיצא באותו זמן...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 אפריל 2018, 09:45

אחח היילו 3,כל כך נהניתי מהסינגל שלו..כל כך הרבה רגעים שקשה לשכוח ובייחוד את 2 Scarabs הלוואי הלוואי ש-343 יצליחו לשחזר רגעים כאלה ביילו 6. גם ריץ' היה מעולה,אפילו שדיכאוני משהו ו-ODST ניסה לעשות משהו מיוחד ביקום של היילו,כמה הוא הצליח נתון לוויכוח אבל אני בהחלט מעריך אותם על הניסיון. אבל מבחינתי,היילו 3 היה נוסחת הסנדבוקס הייחודית של היילו של אויבים חכמים,נשקים מגניבים ורכבים מגוונים במפה בגודל סביר עם המון אפשרויות לגשת לקרבות,במיטבה. להיילו 5,אגב,לא היה כלום מזה בסינגל לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אפריל 2018, 10:36

כל שיחות ההיילו פה בעיקר גורמים לי ממש לקוות שאחרי 5 מייקרוסופט אמרו ל343 "טוב, בסדר. תעשו איזה IP חדש שמתחשק לכם ואחרי זה תחזרו להיילו". אני חושב שזה יהיה בריא להיילו לקחת מנוחה ארוכה ואני חושב שזה יהיה בריא ל343 לנסות לעשות משהו שמתחשק להם. אם ייצא להם איזה הורייזן מזה, אז בכלל כולם ירוויחו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 אפריל 2018, 12:52

מאוד מאוד לא סביר,אפילו השם 343(כמו גם the coalition לגירס) נגזר מהlore של היילו-זה סטודיו שמוקדש להיילו ורק להיילו,ואני בטוח שכל מי שעובד שם או רוצה להתראיין למשרה שם לוקח את זה בחשבון. יש פוטנציאל לכמעט כל משחק בכל ז'אנר כשזה מגיע ליקום של היילו,ו-343 בסך הכל עשו שני משחקים חדשים בסדרה עד היום. new ip זה הדבר האחרון שהייתי רוצה לראות מהם למען האמת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2018, 13:06

יש שם הרבה אנשים מוכשרים שתקועים בקוביה המשמימה של היילו.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 אפריל 2018, 13:17

נשמע קצת קר,אבל אם זה כל כך כל כך קריטי עבורם עד לרמה הם מוכנים לשנות מקום עבודה בשביל זה,אולי זה מה שעליהם לעשות. אני לא חושב שיש כאן איזושהי הטעיה כלפי מי שמגיע לעבוד ב-343: הוא יודע שהוא הולך לעבוד על משהו שקשור ליקום של היילו,ואני לגמרי בעד ניסויים בז'אנרים אחרים ביקום הזה ש-343 יכולים לגבש צוותי פיתוח נוספים עבורם בנוסף לפיתוח הסדרה הראשית,שבין אם מוצא חן בעינינו או לא,לא הולכת לשום מקום. היילו בשיאו היה ואולי,אולי עדיין,פרנציי'ז הרבה יותר גדול מכל מה שיש לסוני להציע,זה המגה פרנצ'ייז של MS,הסטאר וורס שלהם,הם לא יוותרו על היילו בכזו קלות רק בגלל משחק אחד או שניים שנויים במחלוקת. אני אולי לא אובייקטיבי כי אני מעריץ גדול של הסדרה,אבל אני באמת חושב שאי אפשר לבוא בטענות ל-MS ש-343 עובדים רק על היילו כי,טוב,זו הסיבה לקיום שלהם מלכתחילה. פיתוח new ip הוא דבר מבורך ו-MS לחלוטין צריכה להשקיע בו,אבל לשנות זהות של סטודיו רק לשם פיתוח new Ip הוא לא משהו שאני אישית תומך בו. אם SSM לדוגמא הייתה ממשיכה עם פיתוח משחק ה-sci-fi שלהם למרות שידעו שהוא לא עומד בסטנדרטים שלהם רק בשביל לברוח מהמשבצת של 'החבר'ה של GOW',סיכוי לא רע שלא היינו מקבלים את GOW הנוכחי בצורה בה קיבלנו אותו,אם בכלל. אני לא הייתי רוצה לראות את היילו נפגע כתוצאה ממהלך כזה. אני מבין את הצורך ב-New Ip,אבל יש סדרות ששווה להחזיק בחיים,ואני באמת חושב שהיילו היא אחת מהן. אני לא חושב שזה יימשך לנצח,אבל אני מרגיש שהנקודה בה צריך לשקול את המשך העתיד של היילו אפילו לא קרובה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אפריל 2018, 13:26

לי אישית לא אכפת בכלל מהיילו, והייתי ממש ממש שמח אם הם יעבדו על משהו חדש לגמרי, כי מהיילו אני ממש לא מתרגש והייתי כן שמח לקבל IP חדש לגמרי במחשב, בהשקעה הכספית האדירה שהיילו מקבל.... אבל אני לא רוצה ממש סיכוי שזה יקרה, זה ה-כותר של מיקרוסופט, קצת כמו שנינטנדו יוותרו על זלדה או מריו לתקופה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 אפריל 2018, 13:58

אני חושב שגם MS רוצים את זה,לא סתם מסתובבות שמועות על PD חדש כבר תקופה. אם יש ל-MS טיפת שכל,ואני מאמין שיש להם,PD צריך לקבל תיקצוב וזמן פיתוח בדיוק כמו כל אחד מה-Pillars שלהם היילו גירס פורצה ופייבל. מה גם שלפעמים הימור על IP חדש לא בהכרח מבטיח כותר איכותי,ראה מקרה SoT. אני כן חושב ש-MS מוותרים מהר מדי על משחקים שלא עמדו בציפיות שלהם,כמו למשל Sunset Overdrive,Quantum Break,Alan Wake ואולי גם Ryse,למרות שעם איך שקרייטק נראית עכשיו,אני מניח שיצא להם טוב. בעיקר משעשע אותי שהמון אנשים רוצים שבאנג'י תחזור לעבוד על היילו..ברצינות? אני אוהב את מה שבאנג'י עשו עם הסדרה הרבה יותר ממה ש-343 עשו עד כה,אבל אלוהים ישמור טוב שהם לא יכולים לגעת בהיילו במצבם הנוכחי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2018, 14:13

גם גיטר הירו היה פעם יותר גדול מכל מה שהיה לסוני, תראה איפה הוא היום. פרנצ'ייזים קמים ונופלים, כשחברות נדבקות לפרנצ'ייזים וחושבות שהם יחזיקו אותן לנצח הן מסיימות כמו קונאמי. לא צריך להיות אנאלים, קוראים להם 343 כי הם סטודיו שקם כדי להמשיך את המורשת של באנג'י אבל לא צריך להתקע בהתחייבות לפרנצ'ייז אחד שנמצא בהליכי דעיכה רק מתוך איזו נאמנות פנאטית לפרנצ'ייז. כלומר צוות ICO נקרא צוות ICO ועדין הוא פתח משחק בשם the last gaurdian :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אפריל 2018, 14:39

הלוואי, אני פשוט באמת לא רואה את זה קורה... מלא אנשים קנו ONE רק בשביל היילו, זה נכון שהם בטח כבר קיבלו את האכזבה שלהם, אבל מיקרוסופט יכולים עדיין לשפר, ולהוציא משחק היילו ממש ראוי, שיחזיר את הסדרה לגדולתה. לדעתי זה הימור סביר יותר בשביל מיקרוסופט מאשר פשוט לעבור לIP חדש. זה לא מתאים למיקרוסופט לקחת כאלה סיכונים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2018, 15:24

מלא אנשים קנו אקסבוקס ONE ולא ראו בלעדי טוב כבר שנתיים ומעולם לא ראו משהו ברמה של אנצ'רטד 4 או GOW, אתה לא חושב שמגיע להם? רוב בעלי האקסבוקס ONE לא קנו את היילו, אולי 30% מהם קנו אם אני נדיב כלפי היילו. אבל כן, מיקרוסופט תקועים בתחת של עצמם, יש עכשיו דיבורים על זה שהם רוצים להביא את החדש של קליפי B שנראה כמו צואה תחת חוזה בלעדי. באמת שהבחירות שלהם גובלות בהזוי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 מאי 2018, 22:46

הבעיה הענקית של סדרת הילו ,זה שהיום יש המון FPS בקונסולות
וחלקם עם ערכי הפקה מאוד גבוהים

זה מזמן מזמן לא הסביבה של הילו 1-2
ולפני זה הסביבה של גולדנאי וסדרת טורוק

למעשה כבר בהילו 3 יצא מתחרה ענק מולו בשם COD4
סוני ראתה בזמן מה קורה ,והרבה את הסדרה המתחרה שלה עם הילו ,כבר לא זוכר את השם אפילו
והמתחרה שלה בCOD-קילזון ,בתרדמת מאז ההשקה של הPS4

יש היום סדרות כמו פאר קראי ,COD,דיסטני,באטלפילד,באטלזון ,וכו
יש משחקי באטל רויאל פופולרים
יש משחקים כמו אווראוץ ,(לא יודע איך לרשום בעברית )
אז נכון שכותר ראשי ,בסדרת הילו ,בכל זאת יצליח למכור כמה מיליון עותקים ,אבל השאלה הענקית זה כמה לקוחות חדשים
הוא יביא לחנות WIN10 ,או לקונסולת הXBOX ONE

ונגיד עם במקום הילו ,יגיע כותר שונה לגמרי ,כמה לקוחות יגיעו ,וכמה ינטשו בגלל זה

אני אישית חושב שבמצב היום ,יש 2 סוגי לקוחות לXBO

1-מעריצים של הקונסולה ,שלא יעזבו בקלות ,כי החזיקו מעמד בלי הרבה בילעדים גדולים כבר בערך שנתיים אולי יותר

2- לקוחות שבילעדים לא חשובים להם יותר מידי
סתם לדוגמה ,לקוחות שהקונסולה שלהם מכונת FIFA או מכונת COD וכו

בכל מקרה גם עם נישארים בעולם של הילו ,לא נימאס כבר מהסיפור של מאסטר ציף ?
אני מרגיש בדיוק אותו הדבר בזיכון של STAR WARS ,חופרים על אותו הסיפור ואותם דמויות
אני שמח שלפחות בSTAR WARS ,חלק מהדמויות הישנות מתו ,כי זה מרענן את הזכיון

אבל רוצה סיפור שונה לגמרי באותו העולם

ככה גם בהילו ,די עם מאסטר ציפ וקורטנה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2018, 12:40

FYI גיא, כבר יש לוחות אם לסדרה 8000 ב-270 שקלים. יצאו, גם בארץ, כל הלוחות של M310 וצפונה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2018, 20:19

חדשות טובות, בחנות האונליין של nvidia כבר יש שוב מלאי והוא אשכרה נמכר במחיר הרשמי, כלומר לפחות בצד של nvidia המחירים חזרו לנורמה. בטח amd ירדו לאט יותר בגלל היעילות שלהם בכריה אבל נראה שגם הם לאט לאט חוזרים למחיר הרשמי.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 מאי 2018, 09:29

DrKeo כתב:FYI גיא, כבר יש לוחות אם לסדרה 8000 ב-270 שקלים. יצאו, גם בארץ, כל הלוחות של M310 וצפונה.

נה, זה מה שנקרא too little too late... אינטל קצת פיקששו עם השקת הנייר של הדור הזה (ונראה שגם עם הדור הבא הם קצת מתקשים: הוא יישאר בסוף ב-14 ננו, וזה בזמן שAMD כבר הוציאו עכשיו את הzen+ 2600/2700 ב12 ננו).

אני בארה"ב והיה עכשיו את ה2400g שתכננתי עליובאיזה 140$, אבל בסוף ירדתי מהעניין כי המחירים של רכיבים אחרים הופכים את כל החבילה ללא אטרקטיבית. החלטתי שיותר משתלם mi box פשוט לסטרימינג של סרטים ותוכניות, ובנפרד ps4 pro בשביל הגיימינג והשלמת פערים.
אבל כמובן שעם המזל הנאחס שלי הבאנדל שרציתי לקנות אזל מכל החנויות ביבשת בערך, ועכשיו לא בטוח שיהיה לי מתי לקנות פה סתם קונסולה (וכמובן שכל זה אחרי שהזמנתי שלט נוסף מראש).

אמ;לק: יש מצב שיש לי דואלשוק 4 למכירה...
קבצים מצורפים
IMG_20180509_225204.jpg
IMG_20180509_225204.jpg (3.24 MiB) נצפה 10694 פעמים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מאי 2018, 11:12

אתה בארה"ב, למה אתה צריך זמן לרכוש משהו? אתה יכול לקנות אונליין ולשלוח למלון, יגיע לפעמים גם באותו היום...

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 מאי 2018, 08:30

יש מעט מאד מקומות שבהם אפשר לקבל משלוח באותו היום. תוסיף לזה את העובדה שמשלוח באותו יום מקפיץ את המחיר, שהמיסים בקליפורניה עולים לך עוד 8%, ושאין באנדל שווה במלאי - וזה הופך את העסק להרבה פחות משתלם. בטח כשלוקחים בחשבון את הקנס של המכס בחזרה לארץ.
אני בתכלס עוד יכול לקפוץ פיזית לטארגט ולקנות pro נטול באנדל ב430$ עם המיסים המקומיים. שוקל את זה אבל זה לא נראה כמו הניצול הכי יעיל של הזמן והכסף...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מאי 2018, 18:11

אתה יכול לקנות בארץ פרו בפחות מ1700₪ וזה בלי סכנה להתפס במכס ולשלם 30% נוספים וקנס. לא ממש נשמע משתלם בלי מבצע מפתה.

ובנושא אחר, אחרי כל הביקורות על התמחור של סדרת 970 של סמסונג, הם מורידים את המחירים לקראת השיגור של הsss.
אני חושב שהקניה הכי משתלמת היא ה970pro שירד מ330$ ל250$. ה970 evo ירד ל200$ מ$250. יש אחד שנמצא בסוויט ספוט למי שרומה ssd מהיר בצורה הזויה ויכול להסתפק ב250gb וזה ה970 evo בנפח הזה שירד ל110$.

כמובן שמדובר בדיסקי NVMe למי שלא היה ברור לו לפי המחיר ושזאת סדרה 900.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2018, 17:41

לא ממש הנושא הנכון לשאול אבל יש למישהו המלצה על אנדרואיד tv טוב? אני עם שילד והוא מצויין אבל זה עבור אמא שלי והיא לא צריכה הזרמות משחקים ושיט כזה. אנדרואיד tv חזק שיעבוד טוב בעיקר בשביל נטפליקס, סטינג וקודי.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 12 מאי 2018, 17:44

לא השתמשתי אבל המי בוקס הוא המלצה גורפת בכל הפורומים כבר המון זמן.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 34 אורחים