נושא ההתערבויות הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

Re: נושא ההתערבויות הרשמי

הודעהעל ידי bozeman » 21 אפריל 2018, 21:30

נו, נדב, קצת מאמץ (וכפתור לייק) ואולי גם ווקסלים ייכנס... :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2018, 21:40

bozeman כתב:נו, נדב, קצת מאמץ (וכפתור לייק) ואולי גם ווקסלים ייכנס... :)

גם בvgames אין כפתור לייק :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 21 אפריל 2018, 21:44

ובגלל זה אנחנו לא שם!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 28 אפריל 2018, 23:56

הממוצע של GOW ירד ל-94. מעביר את השרביט ל-DrKeo.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אפריל 2018, 23:59

InterAl כתב:הממוצע של GOW ירד ל-94. מעביר את השרביט ל-DrKeo.

אני משער שזה היה צפוי ברגע שידענו ש-EDGE, מגזין שמקבל משקל מאוד גדול ב-MC, נתן לו 8. בדאבל קומבו עם game critic שגם לו יש משקל לא קטן ונתן 75, זה הטה את הכף. אני חושב שיש עוד בערך 10 ביקורות שאמורות להתווסף, אם הן בסביבות 10, ורובן בסביבות 10, זה עוד יכול לחזור ל95. מאוד גבולי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אפריל 2018, 10:22

וואלה, הביקורת של GAME CRITIC היא ממש קליקבייט... פשוט נתנו להייטר מוחלט לכתוב אותה :) אבל ככה זה תמיד יהיה, יבואו כמה "שונים ומיוחדים" ויתנו את השנקל שלהם, וזה נכנס לשקלול.
לפחות בMC זה עדיין נחשב ביקורת חיובית, ככה שכל 105 הביקורות שלו נמצאות על הקו הירוק :P אפילו לזלדה האחרון יש 3 ביקורות "מעורבות"

אני בספק אם יחזור ל-95, נראה לי שמקסימום נשארו איזה 3 ביקורות שעוד יתווספו

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 29 אפריל 2018, 10:37

כל עוד ההייטרים דופקים במידה שווה את כולם, זה לא באמת משנה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 מאי 2018, 14:04

טוב, אין לי כח לפתוח נושא E3, אבל אני חושב שעכשיו זה זמן טוב להתחיל להמר, כי עוד אין מלא מלא שמועות חזקות במיוחד, והכל די פתוח

חשבתי לחלק את זה לקטגוריות שונות, אחת כללית ועוד 3 לכל אחת מהגדולות...
ננסה להשאיר את זה על "כן/לא"... אם אני כותב "הכרזה" זה מינימום להכריז על המשחק + לוגו או משהו, "חשיפה" זה כבר לפחות טיזר, גיימפליי זה ממש גיימפליי, או משהו מאוד מייצג, לא סתם טריילר במנוע של המשחק. מן הסתם משחקים שב"כללי" יכולים להחשף או להיות בתצוגות של שלושת הגדולות.
ההימורים פתוחים עד ה-1.6 :)

כללי:
1. גיימפליי של AVENGERS? כן
2. יחשפו את המשחק הבא של רוקסטדי? כן
3. יחשפו משחק STAR WARS חדש (AAA)? כן
4. גיימפליי של ANCESTORS: THE HUMANKIND ODYSSEY (של יוביסופט)? לא
5. הכרזה על ספלינטר סל חדש? כן
6. הכרזה על ביושוק חדש? לא
7. חשיפה של המשחק שקן לוין עובד עליו? לא
8. הכרזה של ELDER SCROLLS הבא? כן
9. הכרזה של DMC5? כן
10. חשיפה של בורדרלנדס 3? לא

סוני:
1. חשיפה מחודשת של DEEP DOWN? לא
2. הכרזה על רימאסטר של משחק/י JAK? לא
3. גיימפליי של צושימה? כן
4. הכרזה על GT7? לא
5. חשיפה של BB2? כן

מיקרוסופט:
1. הכרזה של היילו הבא? כן
2. חשיפה של המשחק RPG מהצוות של פורצה הורייזון? לא
3. הכרזה על פייבל חדש? לא
4. הכרזה של GEARS5? כן
5. הכרזה על ירידת מחיר של ה-X? כן

נינטנדו:
1. חשיפה של POKEMON הבא (אני מדבר על הAAA שמחכים לו)? כן
2. גיימפליי של METROID PRIME 4? כן
3. הכרזה על המשך או פריקוול של זלדה האחרון? לא
4. הכרזה על המשך למריו אודיסי? לא
5. הכרזה על אנימל קרוסינג חדש? כן

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוגוסט 2018, 11:44

אז מה עם הימורים על הציונים של ספיידרמן? אני הולך על 87.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אוגוסט 2018, 11:57

88

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 05 אוגוסט 2018, 12:07

85
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 אוגוסט 2018, 12:23

89

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 05 אוגוסט 2018, 13:25

אם היית שואל לאורך כל השנה האחרונה הייתי אומר משהו בין 78 ל82, אבל ממש לאחרונה נפלתי ברשת ההייפ :)

91.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 04 ספטמבר 2018, 19:10

לכמה ביקורות מחכים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ספטמבר 2018, 20:20

כבר יש 80 ביקורות, אני לא חושב שהממוצע יזוז יותר מנקודה או שתיים. בקיצור, כנראה אני או לאסקין. האם נדב יצליח להחזיק ניחוש מדוייק בפעם השניה ברצף? האם לאסקין יגרום לכולם לקנות משקפי vr? הצטרפו אלינו לפרק הבא.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 ספטמבר 2018, 08:54

טוב אפשר להכריז רשמית שקיאו ניצח את ההתערבות, כבר 92 ביקורות, זה לא הולך כבר לזוז מפה. כל הכבוד קיאו! זכית בלייק הלא קיים שלי כי אין כפתור :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 ספטמבר 2018, 10:40

זה יכול לזוז נקודה לפה או לשם, אבל אני גם אלחץ בינתיים על כפתור הלייק האבוד, עם היד הנעלמה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ספטמבר 2018, 13:22

bling כתב:טוב אפשר להכריז רשמית שקיאו ניצח את ההתערבות, כבר 92 ביקורות, זה לא הולך כבר לזוז מפה. כל הכבוד קיאו! זכית בלייק הלא קיים שלי כי אין כפתור :)

תודה אמיגוס והיד הנעלמה. אז מה הבלעדי סוני הבא שמתערבים עליו? Days gone? אני חושב שעכשיו מוקדם מדי, נחכה קצת בכדי לראות לאיזה כיוון הרוחות נושבות, יש מצב שאולי הוא ידחה שוב. יש לי הרגשה שסוני מבואסת כל באנד, לא משנה כמה זמן הם נותנים להם המשחק לא נראה כמשהו מרשים במיוחד. אני לא חושב שזאת תהיה נפילה אמיתית כמו האורדר או קילזון אבל הסיכוי שלו לשבור את ה8 די נמוכים אני משער.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 ספטמבר 2018, 13:50

שמע הם עשו קפיצה די משמעותית מבחינת הפקה והכל, אולי צריכים קצת יותר סבלנות איתם אבל סוני מסורתית לא אוהבת לתת יותר מדי צ׳אנסים ואם הפרויקט הזה יצא כושל יש סיכוי טוב שהגרזן יונף.

למזלם של bend המשחק זוכה להתעניינות מסחרית מפתיעה בקרב הקהל היותר מיינסטרימי, הנתוני צפייה של הטריילרים של המשחק הזה במסיבות E3 האחרונות מרשימים מאוד, הוא כנראה עושה משהו נכון ברמה הזו של לסמן את כל הקופסאות הנכונות, הקונספט עצמו מדבר להרבה אנשים. תראו למשל גם כמה Dying Light מכר יפה, ובדור הקודם זבל בינוני כמו דד איילנד גם הפציץ, אנשים עדיין עפים על זומבים במיוחד בעולם פתוח וזה מה שיכול להציל את בנד למרות הביקורות הכנראה פושרות.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 06 ספטמבר 2018, 13:58

דור קודם אלו היו גרילה וסאקר פאנץ' שהיו המפתחות הקטנות של סוני שקיבלו מהם צ'אנס ועברו לליגה של הגדולים.
זה השתלם ושתיהן הצליחו והוכיחו את עצמן (קילזון 2-3 ואינפמוס 1-2, גם אם לא מושלמים הם כן משחקים שהצליחו הן בביקורות והן ביצירת קהל) ובדור הזה כבר לגמרי סיימו את התהליך עם הורייזון ו, כנראה, GOT.

לעומת זאת הדור הזה אלו היו RAD וסוני בנד שנכנסו למשבצת, ובינתיים נראה ששתיהן הפעם לא מצליחות להתרומם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ספטמבר 2018, 14:12

לגרילה לקח 5 משחקים תחת הכנף של סוני להגיע לרמה גבוהה, סאקר פאנצ' עדין לא הגיעו לשם אחרי 5 משחקים תחת הכנף של סוני ובתקווה השישי (GOT) יביא אותם לשם. אני לא חושב שזה הוגן להפיל עליהם משקל שכזה במשחק קונסולה ביתית AAA הגדול הראשון שלהם מאז הפס1. כן, זה אולפן ותיק אבל סוני תוקעת אותם בעולם ה-VITA וה-PSP כבר שני דורות כך שאפילו אם DAYS GONE לא יהיה איכותי במיוחד, הוא צעד ראשון בלהיות צוות איכותי. הם צריכים את הזמן להבשיל ולהחשב בעובדה שגרילה כשלה שוב ושוב בין 2005 ו-2013, אולי גם לבנד צריך לתת את ההזדמנות להכשל פעמיים או שלוש לפני שמחליטים אם הם מגיעים לרמת ה-AAA הידועה של סוני או לא. לדעתי אם סוני מורידה עליהם את הגרזן, זה צריך לקרות עוד 2-3 משחקי AAA שלהם, כלומר הם צריכים להוציא איזה 2 משחקים על הפס5 ואולי אפילו אחד על ה-6 לפני שפוסלים אותם.

אין מה לעשות, לוקח לאולפנים זמן להבשיל. תראו אפילו את נוטידוג, קראש היה נחמד אבל כשמשווים אותו לפלטפורמרים של נינטנדו ו-RARE הוא היה קילומטרים מאחור. גם J&D היה אחלה ודרג לגמרי מעל לקראש אבל עדין הם לא היו בדיוק הקרם של הדור פס2. אפילו אנצ'רטד 1 לא בדיוק היה הקרם של הדור, הוא יצא שנה אחרי גירס 1 ונפל ממנו בכל פרמטר. אבל אז הגיע אנצ'רטד 2 ומשם רק גרף עליה. שלא נדבר על גרילה שעשתה אשפה טוטאלית עוד מהפס2 ועד השיגור של הפס4. כלומר צריך סבלנות, לא ישר לקפוץ על בנד רק כי DAYS GONE נראה קצת MEH. ומי יודע, אולי כבר הוא יהיה 80+ והדרך שלהם לגדולה כבר מתחילה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 06 ספטמבר 2018, 14:25

DG עוד יכול להיות ברמה של אינפמוס וkz2-3, ואז הסיפור אחר. אבל זה לא נראה ככה, לפחות כרגע.

בדור הקודם גרילה וסאקר פאנץ' כבר עשו את קפיצת המדרגה. אולי kz2 ואינפמוס הם לא משחקים שאתה ידוע בחיבה מוגזמת אליהם אבל הם משחקים שהצליחו גם בביקורות וגם ביצירת קהל. זה לא שם אותם ברמה של נוטי דוג או משהו כמובן, גרילה רחוקה משם גם היום ובטח סאקר פאנץ שרק נראית מבטיחה על סמך טריילר גיימפלי, אבל הם כן עשו קפיצת מדרגה אמיתית בדור הקודם ונראה שבדור הזה הקפיצה ממשיכה.

לעומת זאת RAD, שהוציאו שני משחקי gow מצוינים על הpsp בדור הקודם (אבל לא חידשו בהם כלום כמובן, כלומר העתיקו בהצלחה את SM) הוציאו בצאנס האמיתי שלהם את האורדר 1886, ש.. היה טיפונת נפילה ועד היום הם בבוידעם בגללו.
סוני באנד גם הם העתיקו משחקים (של נוטי דוג הפעם) בדור הקודם בהצלחה יחסית, אבל הנה הגיע הצאנס שלהם. אמנם הם עוד לא הוציאו את DG אבל אם לא תהיה הפתעה כולנו רואים לאן הוא הולך.

כמובן שאני לא 'רוצה' שיורידו אותם או משהו, אני מה אכפת לי זה לא כסף שלי. שימשיכו לפתח ואולי יבוא יום שיוציאו משהו שיעניין אותי.
אבל מבחינת סוני יש כאן הקבלה מעניינת.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 ספטמבר 2018, 14:43

מה שסטיק אמר.

איפה Death שיעלה אותך פה על המוקד קיאו על דברי הכפירה שלך על קילזון :)

אבל ברצינות למרות שגם אני לא אהבתי את קילזון בדור הקודם הם קיבלו ציונים מעולים, במיוחד קילזון 2 שהגיע ל 90 ומכר מצויין, המולטי שלו נחשב לאגדי בקרב הקהילה, משהו שגרילה לא הצליחה לשחזר מאז, אבל הנקודה היא שאכן היתה עליית מדרגה מסויימת בקרב הסטודיואים האלה בדור הקודם, הם יצרו בסיס של קהל ושם מסויים, מן הסתם הם לא נוטידוג אבל תשווה את הכח של המותג של אינפמוס וקילזון לעומת האורדר למשל, אלו מותגים שכן יוצרים עניין וטראפיק בעוד שאת האורדר אתה יכול כבר לזרוק לפח והוא בסוג של סטטוס של ״בלתי ניתן לשיקום״ אחרי משחק אחד בסדרה.

RAD קיבלו את הצ׳אנס שלהם והם נפלו, הם לא היו צריכים ליצור פה סנסציה אבל כן היו חייבים לבנות משהו סולידי עם בסיס מסויים לפרנצ׳ייז, אם בנד יפשלו במידה דומה אז גורלם לא יהיה טוב, סוני לא רחמנית במיוחד כשזה נוגע לכשלונות, ראו RAD, או המפתחת של דרייבקלאב וגם בהסטוריה משחקי סוקום, וויפאאוט וכו׳. סוני מפיצה עם pedigree מעולה אבל עדיין מדובר בעסק, אין להם הרבה סבלנות לכשלונות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ספטמבר 2018, 14:45

גרילה מעולם לא הייתה מפתחת טובה מעבר לפן הטכני. אני לא בטוח למה נפל כזה מסך עשן מול העיניים של המבקרים עם KZ2 אבל הוא היה משחק שנע בין ממוצע לרע מכל בחינה חוץ מאשר הגרפיקה. היו שם כשלים מאוד גדולים בעיצוב שלבים, בעיצוב גיימפליי, בפייסינג וכמובן שגם כל מה שקשור לעלילה או דמויות לא בדיוק זרח במשחקים שלהם. גם אפשר לראות את ההתפקחות של המבקרים עם הסדרה הזאת כשKZ2 אולי קבל ממוצע 91 משום מה (אני חושב שגם 81 זה מוגזם עבורו), כנראה בגלל איזו מערבולת הייפ גרפית הזויה וכל הסיפור CGI שהגיע לפני, אבל 3 כבר ירד ל84 ו-4 ל-73. הם מעולם לא היו בליגה של הגדולים, הם רק עשו משחקים ברמה טכנית של הליגה של הגדולים. הורייזן העלה אותם דרגה, הם עכשיו עושים משחקי AAA אמיתיים ברמה של הטופ של התעשיה, אבל זה לקח להם שנים.

אני לא חושב שזה פייר לבוא לבנד או RAD שהיו על ניידות שנים ולתת להם לעשות משחק AAA גדול אחד בודד ואז לשרוף אותם על המוקד. הסיבה שסוני מצליחה לרומם אולפנים היא העובדה שהיא נותנת להם הזדמנות אחרי הזדמנות עם תקציבים וזמן פיתוח ארוך. אולפנים צריכים למצא את עצמם, את המומחיות שלהם, ונראה שבנד ו-RAD עדין לא מצאו. גם נוטידוג לא הבינה שהם אולפן של בניית דמויות עם סיפור נרחב והמון SET PIECES ואנימציות עד שהם עשו את אנצ'רטד 2. הראשון היה תגלית עבורה וסגר להם פינה על החצי הראשון שמאפיין אותם, אנצ'רטד 2 סגר להם פינה על החצי השני. בעצם מאז אנצ'רטד 2 הם עושים בערך אותו דבר כבר 10 שנים אבל הם מומחים ענקיים בתחום.

אולי RAD ובנד צריכים למצא את המומחיות שלהם וזה לוקח זמן. צריך לתת להם להכשל קצת, לעשות משחקים ממוצעים פה ושם עד שהם יצליחו לזקק מכל כישלון את מה שהם טובים בו ולבסס עליו משחק שלם.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 06 ספטמבר 2018, 14:56

DrKeo כתב:גרילה מעולם לא הייתה מפתחת טובה מעבר לפן הטכני. אני לא בטוח למה נפל כזה מסך עשן מול העיניים של המבקרים עם KZ2 אבל הוא היה משחק שנע בין ממוצע לרע מכל בחינה חוץ מאשר הגרפיקה. היו שם כשלים מאוד גדולים בעיצוב שלבים, בעיצוב גיימפליי, בפייסינג וכמובן שגם כל מה שקשור לעלילה או דמויות לא בדיוק זרח במשחקים שלהם. גם אפשר לראות את ההתפקחות של המבקרים עם הסדרה הזאת כשKZ2 אולי קבל ממוצע 91 משום מה (אני חושב שגם 81 זה מוגזם עבורו), כנראה בגלל איזו מערבולת הייפ גרפית הזויה וכל הסיפור CGI שהגיע לפני, אבל 3 כבר ירד ל84 ו-4 ל-73. הם מעולם לא היו בליגה של הגדולים, הם רק עשו משחקים ברמה טכנית של הליגה של הגדולים. הורייזן העלה אותם דרגה, הם עכשיו עושים משחקי AAA אמיתיים ברמה של הטופ של התעשיה, אבל זה לקח להם שנים.

אני לא חושב שזה פייר לבוא לבנד או RAD שהיו על ניידות שנים ולתת להם לעשות משחק AAA גדול אחד בודד ואז לשרוף אותם על המוקד. הסיבה שסוני מצליחה לרומם אולפנים היא העובדה שהיא נותנת להם הזדמנות אחרי הזדמנות עם תקציבים וזמן פיתוח ארוך. אולפנים צריכים למצא את עצמם, את המומחיות שלהם, ונראה שבנד ו-RAD עדין לא מצאו. גם נוטידוג לא הבינה שהם אולפן של בניית דמויות עם סיפור נרחב והמון SET PIECES ואנימציות עד שהם עשו את אנצ'רטד 2. הראשון היה תגלית עבורה וסגר להם פינה על החצי הראשון שמאפיין אותם, אנצ'רטד 2 סגר להם פינה על החצי השני. בעצם מאז אנצ'רטד 2 הם עושים בערך אותו דבר כבר 10 שנים אבל הם מומחים ענקיים בתחום.

אולי RAD ובנד צריכים למצא את המומחיות שלהם וזה לוקח זמן. צריך לתת להם להכשל קצת, לעשות משחקים ממוצעים פה ושם עד שהם יצליחו לזקק מכל כישלון את מה שהם טובים בו ולבסס עליו משחק שלם.

סבבה, kz2 היה הצלחה ענקית בביקורות ובמכירות ועם זה אינאפשר להתווכח. אתה טוען שהוא לא משחק כזה מוצלח ואני חושב שהמון כולל אותי יסכימו איתך, אבל *במבחן התוצאה* הוא הצליח. קצת מוזר שאתה מייחס לkz2 כשלון על סמך נסיון אישי למרות ביקורות טובות ולהורייזן מייחס הצלחה וקפיצת מדרגה על סמך ביקורות ללא נסיון אישי :)
אם תשאל אותי אז שניהם באותה רמה. כלומר כן, הורייזן מורכב וגדול ופתוח ומסובך ממנו בהרבה, אבל מבחינת איכות התוצאה הם שניהם בעיניי משחקים של 80 בז'אנר שלהם.

בכל מקרה אף אחד לא שורף שום חברה. מבחינתי יש להם עוד 11 כשלונות לפני שאני יוצא לרחוב ושורף צמיגים, בסדר? :)
ברצינות, אני בסך הכל מעלה את הנקודה שבדור הקודם שני ה'הימורים' או שני הצאנסים שסוני לקחו השתלמו ובדור הזה השניים שנכנסו למשבצת לא הביאו את אותה תפוקה. ברור שעוד יכול להיות שהן יהיו מפתחות גדולות אבל בסך הכל יש פה הקבלה מעניינת.
נערך לאחרונה על ידי Stick ב 06 ספטמבר 2018, 14:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים