PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Laskin » 22 מאי 2018, 16:49

לא חושב שאפשר לסמוך על השמועה הזו... ואפילו אם FS לא חלק ממנו, הסטודיו היפני של סוני לדעתי כן עובדים עליו.

בנושא אחר, מחר/תיים יעלו ביקורות של Detroit
דלפו כמה ביקורות מאוד חיוביות ורשמים כלליים שהוסרו כבר בגלל האמברגו, אבל לא חושב שזה מדד כלשהו, זה היה מאתרים שאני לא מכיר.
מצד אחד זה מעודד, מצד שני אני משוכנע שגם ככה נראה הרבה ביקורות של 90 והרבה של 60.
אני די בטוח שזה יהיה המשחק הכי טוב שלהם, אבל בכל הכנות זה לא כזה הישג

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 מאי 2018, 17:11

Laskin כתב:לא חושב שאפשר לסמוך על השמועה הזו... ואפילו אם FS לא חלק ממנו, הסטודיו היפני של סוני לדעתי כן עובדים עליו.

זה הרבה יותר מסתם איזו שמועה, חוץ מהכרזה רשמית עם שם המשחק זה כמעט ודאי שהוא לא bb2.
קודם כל FS אמרו בעצמם כבר לפני שנים שאחרי ds3 הם יעשו משחק חדש, הם גם אמרו בהזדמנות אחרת שהם לא מפתחים את bb2 ואמרו גם שהם סיימו לזמן הקרוב עם סדרת סולס (המורחבת, כולל bb) ומחפשים לנסות דברים חדשים בפיתוחים הקרובים.
אחרי כל זה הגיע הטיזר שהיה גם במסיבה של סוני (כלומר עשוי להיות בלעדי) וגם היה כל כך מעורפל שאפשר היה להשליך אותו על כל דבר, כולל bb2.
אז התחילו שמועות על bb2 בכל זאת, אבל לאחרונה אנשים (חיצוניים, לא מטעם סוני או fs) שראו את המשחק אומרים בצורה ברורה שזה לא bb2 אז.. הסיכוי שזה בכל זאת יהיה bb2 הוא די אפסי.

יכול להיות בהחלט שהוא מפותח על ידי סוני בלי fs, או שסוני מחכים לps5 ואז fs יעשו להם אותו, אבל המשחק המוכרז של fs עם הטיזר שעומד כרגע על הפרק הוא לא bb2.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2018, 17:18

פס5 ב2019 לא יקרה, פשוט לא. הטכנולוגיה לא שם, זה לא ישתלם להם. הם צריכים את 7nm עומד ופועל בצורה יעילה מספיק ושלא נדבר על כך שעולם הסלולרי תמיד מקבל זכות ראשונים על הפסים הללו כך שאני פשוט לא רואה איך הפס5 בכלל נכנסת ליצור לפני סוף 2019 אם לא תחילת 2020 ושיגור שכזה דורש כמה חודשי יצור מראש. בנוסף שנת שיגור של קונסולה הוא בדרך כלל מכה כלכלית ליצרנית, שילוב של יצור המוני לפני שמוכרים קונסולה אחת (שגם אז כנראה תמכר בהפסד), r&d יקר ופרסום מסיבי יוצרים לרוב חור לא קטן בכיס של היצרנית כך שזה לגמרי תואם את התחזיות הפסימיות של סוני לאותה שנה.

בנושא בלעדיים, יש לסוני כרגע מוכרזים כמה וכמה משחקים ועדין לא הייתה e3. הם צריכים רק עוד שנתיים מe3 הקרובה כדי ״להחזיק״ עד שיגור של חגים 2020 כך שאפילו בלי להכריז על משחק אחד הם בסדר (ואני בטוח שיש להם כמה בקנה). כלומר כבר יש להם ל2019-2020 את ds, המשחק של סאקר פאנץ׳, tlou2, days gone, חלומות. זה לגמרי מספיק לשנתיים, ביחוד שהחל מ-q2 של 2020 כולם יתעניינו בפס5 בלבד. אני גם בטוח שבמינימום יש להם את gt7 ואולי הורייזן 2 או gow5 בקנה. מעל ומעבר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 מאי 2018, 17:19

המקור שיש לו מידע על המשחק של FS מאוד אמין ועבר אימות על ידי האדמינים של ResetEra שלוקחים את כל עניין ה"insiders" ברצינות. בנוסף אליו יש עוד בחור די מוכר בטוויטר שגם מכיר את המשחק של FS וגם הוא אומר שלא מדובר ב-BB2,ובנוסף שלא מדובר באקסקלוסיבי. הטיזר לא הופיע באירוע של סוני,הוא הופיע ב-The Game Awards,רק שבאופן מוזר אנשים אומרים שלא ראו אותו בסטרימינג של MS.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 22 מאי 2018, 17:25

אם המשחק של FS הוא לא בלאדבורן 2 (לא יודע על איזה שמועה אתם מדברים אבל זה היה ההימור שלי אחרי שראיתי את הטיזר) אז לא הייתי מניח שהוא אקסלוסיבי של סוני, במקרה כזה אני הייתי דווקא מהמר שהוא לא. והסיכוי שסטודיו יפן עובדים על bb2 לבד נשמע לי בין לא סביר לממש לא סביר.
מעבר לזה FS הם לא סקוור אנקיס, המשחקים שלהם לא יוצאים 40 שנה אחרי שהם חושפים אותם (בדר"כ פחות משנה) ככה שלא חושב ש "shadow die twice" - מה שהוא לא יהיה - יצא ב 2020. מה גם שהמשחק האחרון שלהם יצא בתחילת 2016 ומדובר בסטודיו שהוציא משחק ב 2014, 2015, 2016 וגם כל מיני הרחבות בין לבין, ככה שפתאום לחכות 4 שנים למשחק הבא שלהם נראה לי לא סביר.
מיאזאקי אכן אמר שהם עובדים על שלושה משחקים אחד מהם אמור להיות כמו מה שאנחנו מצפים מהם בסגנון פנטזיה אפלה, בשני אמורים להיות Mecha אז כנראה ArmoredCore , ואת השלישי הוא הגדיר כ"משחק מוזר" מז'אנר מוזר ועם תוכן מוזר שיגרום לאנשים להרים גבה.. זה לא הוויב שקיבלתי מהטיזר הקצר שנראה מתאים יותר לקטגוריה של פנטזיה אפלה. ככה שלא נראה לי שיהיה גם "shadow die twice" וגם משחק כמו סולס.
נערך לאחרונה על ידי idan ב 22 מאי 2018, 17:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 מאי 2018, 17:26

DrKeo כתב:פס5 ב2019 לא יקרה, פשוט לא. הטכנולוגיה לא שם, זה לא ישתלם להם. הם צריכים את 7nm עומד ופועל בצורה יעילה מספיק ושלא נדבר על כך שעולם הסלולרי תמיד מקבל זכות ראשונים על הפסים הללו כך שאני פשוט לא רואה איך הפס5 בכלל נכנסת ליצור לפני סוף 2019 אם לא תחילת 2020 ושיגור שכזה דורש כמה חודשי יצור מראש. בנוסף שנת שיגור של קונסולה הוא בדרך כלל מכה כלכלית ליצרנית, שילוב של יצור המוני לפני שמוכרים קונסולה אחת (שגם אז כנראה תמכר בהפסד), r&d יקר ופרסום מסיבי יוצרים לרוב חור לא קטן בכיס של היצרנית כך שזה לגמרי תואם את התחזיות הפסימיות של סוני לאותה שנה.

בנושא בלעדיים, יש לסוני כרגע מוכרזים כמה וכמה משחקים ועדין לא הייתה e3. הם צריכים רק עוד שנתיים מe3 הקרובה כדי ״להחזיק״ עד שיגור של חגים 2020 כך שאפילו בלי להכריז על משחק אחד הם בסדר (ואני בטוח שיש להם כמה בקנה). כלומר כבר יש להם ל2019-2020 את ds, המשחק של סאקר פאנץ׳, tlou2, days gone, חלומות. זה לגמרי מספיק לשנתיים, ביחוד שהחל מ-q2 של 2020 כולם יתעניינו בפס5 בלבד. אני גם בטוח שבמינימום יש להם את gt7 ואולי הורייזן 2 או gow5 בקנה. מעל ומעבר.

אני דווקא חושב שהורייזון 2 ובוודאי GOW2 הם פרויקטים של הדור הבא. לגבי GT7,לא יודע,עדיין לא ברור לי אם הם מחשיבים את sports שמשחק בסדרה ראשית או משהו אחר,אני גם לא יודע כמה הוא עמד בתחזיות שלו. אם הייתי צריך לנחש: Dreams,TLOU2,Days Gone ו-Ghost הם משחקים של 2019 ו-DS 2020. מבחינת הפתעות? הממ,אני לגמרי יכול לראות איזה רימייק של bluepoint בקנה,ואולי גם כל העניין הזה עם Rayspace השמועתי שחלק חושבים שקשור לסטודיו יפן. עד כמה שאני יודע,כל הסטודיואים שלהם שיחררו את המשחקים הגדולים שלהם וכרגע בתחילת הפיתוח/שלבי קונספט של ההמשכים שלהם. לפס4 הם כבר לא יהיו,אלא אם כן גרילה/נוטי דוג/סנטה מוניקה החזיקו איזה צוות שני שעבד בשקט בשקט על משהו,מה שאני לא חושב שהמצב.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 מאי 2018, 17:31

idan כתב:אם המשחק של FS הוא לא בלאדבורן 2 (לא יודע על איזה שמועה אתם מדברים אבל זה היה ההימור שלי אחרי שראיתי את הטיזר) אז לא הייתי מניח שהוא אקסלוסיבי של סוני, במקרה כזה אני הייתי דווקא מהמר שהוא לא. והסיכוי שסטודיו יפן עובדים על bb2 לבד נשמע לי בין לא סביר לממש לא סביר.
מעבר לזה FS הם לא סקוור אנקיס, המשחקים שלהם לא יוצאים 40 שנה אחרי שהם חושפים אותם (בדר"כ פחות משנה) ככה שלא חושב ש "shadow die twice" - מה שהוא לא יהיה - יצא ב 2020. מה גם שהמשחק האחרון שלהם יצא בתחילת 2016 ומדובר בסטודיו שהוציא משחק ב 2014, 2015, 2016 וגם כל מיני הרחבות בין לבין, ככה שפתאום לחכות 4 שנים למשחק הבא שלהם נראה לי לא סביר.
מיאזאקי אכן אמר שהם עובדים על שלושה משחקים אחד מהם אמור להיות כמו מה שאנחנו מצפים מהם בסגנון פנטזיה אפלה, בשני אמורים להיות Mecha אז כנראה ArmoredCore , ואת השלישי הוא הגדיר כ"משחק מוזר" מז'אנר מוזר ועם תוכן מוזר שיגרום לאנשים להרים גבה.. זה לא הוויב שקיבלתי מהטיזר הקצר שנראה מתאים יותר לקטגוריה של פנטזיה אפלה. ככה שלא נראה לי שיהיה גם "shadow die twice" וגם משחק כמו סולס.

אני דווקא חושב שהטיזר הוא למשחק ה"מוזר" שלהם בהתחשב במה שכתוב פה. אני מניח שהם עובדים על משחק "מסורתי" שלהם כסוג של פוליסת ביטוח במקרה שזה ייכשל :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2018, 17:46

מה שיש להם עכשיו זה מספיק לסגור את הפס4 בסוף 2020, דברים כמו gt7 יהיו רק תבלין נוסף. אגב, מעולם לא הייתה קונסולה של סוני עם רק משחק gt בודד, כל קונסולה קבלה שני ראשיים. כך שבדור הזה, אם ספורט נחשב כסוג של פרולוג, זאת תהיה הפעם הראשונה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 מאי 2018, 17:47

ראיתי את זה לפני כמה ימים אבל עכשיו גם DF עשו על זה סיקור קצר אז הרשיתי לעצמי לשים את זה פה:
https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-sony-is-working-with-amd-ryzen-and-ps5-is-the-most-likely-target

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 מאי 2018, 17:48

DrKeo כתב:מה שיש להם עכשיו זה מספיק לסגור את הפס4 בסוף 2020, דברים כמו gt7 יהיו רק תבלין נוסף. אגב, מעולם לא הייתה קונסולה של סוני עם רק משחק gt בודד, כל קונסולה קבלה שני ראשיים. כך שבדור הזה, אם ספורט נחשב כסוג של פרולוג, זאת תהיה הפעם הראשונה.

לא היה גם דור בלי משחק GTA חדש ו..טוב,אני חושב שתמיד יש פעם ראשונה :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 מאי 2018, 17:58

האמת שסוני בכלל לא הוציאה הרבה משחקים בדור הזה, כלומר יש לה הרבה מפתחות ואיכשהו כל מה שהיא נוגעת בו הופך לזהב ככה שהליינאפ מאוד מרשים, אבל כל מפתחת בנפרד הוציאה כמות משחקים קטנה מההומצע.
גרילה הוציאו אולי 2 אבל אחד מהם הוא משחק השקה כושל, סאקר פאנץ כנ"ל אבל קצת פחות השקה וקצת פחות כושל.
סנטה מוניקה אחד, יש לנו gt אחד, RAD וסוני באנד עשו קפיצה לAAA אבל הוציאו משחק אחד, סטודיו יפן שומר על שקט..
רק נוטי דוג איכשהו הצליחו להוציא משחק בשנה האחרונה של הps3, את אנצ'רטד 4 שעבר ריבוט באמצע הפיתוח, המשך כמעט שלם שנה אחרי ועוד את tlou2 בקרוב, וכל אחד מהם בסטנדרט משוגע.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 22 מאי 2018, 18:00

אני קורא את זה הפוך לגמרי.. הציוץ דווקא מסתדר לי עם זה שהם אמרו שהם לוקחים פסק זמן מסולס אבל עדיין עושים משחק שהוא "מה שאנחנו מצפים מהם", כלומר זה יהיה משהו חדש מבחינת גיימפלי אבל עדיין בתחומי המוכר - פנטזיה אפלה, Arpg, משחק הארדקור וכו' , יעני כמו שהוא אמר זה "עדיין הולך להיות משחק של Fromsoft" .
ואיך שמיאזקי התייחס למה שהוא הגדיר כמשחק מוזר נשמע כמו משהו שהוא בכלל לא בכיוון ממה שאנחנו מכירים מהם.. אנערף אם איך שהוא תיאר אותו זה יכול להיות כל דבר בין דייטינג סים להמשך לבנג'ו קזואי.. ויותר ברצינות כנראה פרוייקט ניסיוני וקטן יותר ולא משחק AAA שאתה חושף ב gamesawards.
אבל זה הכל ניחושים בשלב הזה, נהיה יותר חכמים בעוד שלושה שבועות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2018, 18:03

האמת שאני לא חושב שזה גס לחשוב שיצא ב2019 gta6.

בנושא הפיתוח של סוני, הוא די מאוזן מדור קודם. אני לא חושב שיש יותר או פחות משחקים, כן יש פחות ״זבל״.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 מאי 2018, 18:06

Stick כתב:האמת שסוני בכלל לא הוציאה הרבה משחקים בדור הזה, כלומר יש לה הרבה מפתחות ואיכשהו כל מה שהיא נוגעת בו הופך לזהב ככה שהליינאפ מאוד מרשים, אבל כל מפתחת בנפרד הוציאה כמות משחקים קטנה מההומצע.
גרילה הוציאו אולי 2 אבל אחד מהם הוא משחק השקה כושל, סאקר פאנץ כנ"ל אבל קצת פחות השקה וקצת פחות כושל.
סנטה מוניקה אחד, יש לנו gt אחד, RAD וסוני באנד עשו קפיצה לAAA אבל הוציאו משחק אחד, סטודיו יפן שומר על שקט..
רק נוטי דוג איכשהו הצליחו להוציא משחק בשנה האחרונה של הps3, את אנצ'רטד 4 שעבר ריבוט באמצע הפיתוח, המשך כמעט שלם שנה אחרי ועוד את tlou2 בקרוב, וכל אחד מהם בסטנדרט משוגע.

נוטי דוג הם לגמרי מכונה משומנת כשזה מגיע לשחרור עקבי של משחקים מעולים. לגי השאר,זה מתקשר למה שאמרתי,פיתוח AAA פשוט לוקח הרבה יותר זמן,new IP או לא.
אני דווקא לא חושב שנראה עלייה רצינית,אם בכלל,בזמני הפיתוח בדור הבא. הכלים יהיו כנראה אותם כלים והמנועים יישארו והחומרה תהיה פחות או יותר דומה,הכל פשוט יעבור סקיילינג לדור החדש. אני כן סקרן לראות אם שיפור הביצועים הרציני שאנחנו צפויים לקבל עם ה-CPU באמת יוביל למשחקים ורעיונות שלא דמיינו בכלל. כלומר,עד כמה שהורייזון,GOW ואנצ'רטד מדהימים,לגמרי יכלתי לדמיין אותם גם בדור הקודם. אני רוצה לראות קונספטים חדשים,דברים שישמטו לסתות ולאו דווקא בהיבט הגרפי,ואני מקווה שסוף סוף נקבל את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2018, 18:08

זה כי הקפיצה היחידה בדור הנוכחי היא זיכרון, אלוהים יודע מה יעשו עם קפיצה של שני דורות ב-cpu. אנצ׳רטד לא אמור להיות מושפע מדי אבל משחקי עולם פתוח הולכים לעבור מהפכה כאילו קפצנו 10 שנים לעתיד.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 מאי 2018, 18:09

DrKeo כתב:האמת שאני לא חושב שזה גס לחשוב שיצא ב2019 gta6.

בנושא הפיתוח של סוני, הוא די מאוזן מדור קודם. אני לא חושב שיש יותר או פחות משחקים, כן יש פחות ״זבל״.

GTA חדש ב-2019? יש בערך סיכוי של 1% שדבר כזה יקרה לדעתי. לרוקסטאר,כמו לסוני במידה מסויימת,יש הרגל מפוקפק להכריז על המשחקים שלהם שנתיים לפני השחרור שלהם,עם דחיות קטנות כל חצי שנה-שנה. אם GTA6 היה מיועד ל-2019,הוא כבר היה מוכרז מזמן. לא,אני לא חושב שייצא GTA חדש בדור הזה ואני גם די בטוח שלא נראה אותו בשנתיים הראשונות של הדור החדש. אבל אני אשמח מאוד לטעות,אני סקרן לראות מה רוקסאר יכולים לעשות עם הסדרה הזו כשיש להם יותר מחצי גי'גה של RAM :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 22 מאי 2018, 18:29

סנטה מוניקה כנראה יסגרו על משחק אחד בדור הזה אבל זה בעיקר בגלל שהם ביטלו את המשחק sci fi שהם עבדו עליו. מניח שהוא היה אמור לצאת ב 2016 כזה, והיינו מקבלים את גוד אוף וור ב 2019/2020 על הפס4.

אבל חוץ מהם שאר הסטודיואים של סוני עושה רושם שנותנים תפוקה רגילה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2018, 18:33

על rdr הכריזו שנה לפני שהם תכננו להוציא אותו, אין סיבה שהם לא ינסו לעשות אותו דבר עם gta. דחיות זאת כבר חיה אחרת אבל דחיה לא תעביר את המשחק לדור הבא אם הוא מיועד ל2019. מן הסתם 2019 זה הכי מוקדם שיכול להיות אבל הם עובדים על המשחק מ2013, אני לא רואה שום סיבה שיהיה לו הליך פיתוח של 8 שנים. את 4 הם עשו ב4 שנים, את 5 ב5 שנים (במקור 4 שהפכו ל5).

בנושא סנטה מוניקה, בדור הקודם הם הוציאו את אסנשן ממש לפני הפס4 ובדור הקודם הם הוציאו את 2 כמעט חצי שנה אחרי שיצא הפס3 אז אף פעם אל תגידו אף פעם. יכול להיות שgow 2 יהיה משחק פס4 במרץ 2021 בדיוק כמו... gow 2 :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 מאי 2018, 18:35

idan כתב:סנטה מוניקה כנראה יסגרו על משחק אחד בדור הזה אבל זה בעיקר בגלל שהם ביטלו את המשחק sci fi שהם עבדו עליו. מניח שהוא היה אמור לצאת ב 2016 כזה, והיינו מקבלים את גוד אוף וור ב 2019/2020 על הפס4.

אבל חוץ מהם שאר הסטודיואים של סוני עושה רושם שנותנים תפוקה רגילה.

ממה שאני הבנתי,GOW לא היה קיים אלמלא פרויקט ה-SCI-FI שלהם היה מבוטל. קורי הגיע לסטודיו אחרי גל הפיטורים ואחרי שהסטודיו חיפש כיוון חדש.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 מאי 2018, 18:39

DrKeo כתב:על rdr הכריזו שנה לפני שהם תכננו להוציא אותו, אין סיבה שהם לא ינסו לעשות אותו דבר עם gta. דחיות זאת כבר חיה אחרת אבל דחיה לא תעביר את המשחק לדור הבא אם הוא מיועד ל2019. מן הסתם 2019 זה הכי מוקדם שיכול להיות אבל הם עובדים על המשחק מ2013, אני לא רואה שום סיבה שיהיה לו הליך פיתוח של 8 שנים. את 4 הם עשו ב4 שנים, את 5 ב5 שנים (במקור 4 שהפכו ל5).

בנושא סנטה מוניקה, בדור הקודם הם הוציאו את אסנשן ממש לפני הפס4 ובדור הקודם הם הוציאו את 2 כמעט חצי שנה אחרי שיצא הפס3 אז אף פעם אל תגידו אף פעם. יכול להיות שgow 2 יהיה משחק פס4 במרץ 2021 בדיוק כמו... gow 2 :)

אני עדיין חושב שמשחק GTA ב-2019 זה מאוד לא רוקסטארי,זה פשוט לא מסתדר עם זמני הפיתוח שלהם. אל תשכח גם שמאז MP3 המשחקים שלהם הם כבר מזמן לא פרויקט של סטודיו אחד- כל הסטודיואים שלהם כרגע עובדים על RDR2 במשותף. אני לגמרי משוכנע שיש איזשהו צוות שעושה עבודה על GTA חדש אבל אני לא חושב שהם בשלב כזה שמאפשר להם להכריז עליו,בטח לא לשחרר אותו ב-2019.
לגבי gow2 זה קצת שונה הפעם-הסיבה ש-gow2 יצא בזמנו לפס2 ולא ל-3 היא כי סנטה מוניקה העדיפו להתרכז בפיתוח על חומרה שהם מכירים ולא להיכנס להרפתקה עם החומרה של הפס3. קורי ציין את זה במספר הזדמנויות. אני לא חושב שזה יהיה שיקול עבורם הפעם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2018, 18:51

אם gow החדש לפס5 אז יהיה לו הליך פיתוח של 4 או 5 שנים לדעתי ובגלל שקורי הביע רצון לעשות משחק קטן יותר עכשיו, אם סוני לא תאשר לו את המשחק הקטן אני בספק אם הוא ירצה הרפתקאה של 5 שנים במקום פיתוח יעיל יותר על מנוע וחומרה קיימים ב3 שנים. אם סוני כן תאשר אז זה בטח יהיה משחק דור נוכחי ועדין יהיו לסנטה מוניקה שני משחקים בדור הזה אפילו אם השני לא gow :)

בנושא רוקסטאר, אף אחד לא אומר לנורת׳ מה לעשות. אני בטוח שנורת׳ עובדים על 6 ועליו בלבד אלה אם ממש בא להם לגעת בrdr. במקורי הם לא נגעו, לא רואה סיבה שהם יגעו ב-2. אני משער שהמגע היחיד שלהם זאת הרכיבה של rdr2 על רייג׳ 2 והם עוזרים בבכורה שלו על המנוע אבל זה לא שונה מדי מrdr המקורי שרץ על סופר שדרוג למנוע של 4 שלא ידע להתמודד עם סביבה טבעית ועדין לא דחה את 5.

בקיצור, לדעתי רוקסטאר נורת׳ חזק בgta6 כרגע והם חזק שם כבר לפחות 4 שנים עם הסחות דעת קלות מפורטים לקונסולות hd והאונליין של 5. אני אפילו וגדיל ואומר שאין מצב שהפס4 לא תקבל את 6, אפילו אם הוא יהיה משחק קרוס ג׳ן. הבאסה היחידה היא שמאז gta4 לא הייתה להם קפיצת cpu וזה בערך הרכיב הכי חשוב לgta אחרי זיכרון שכבר יש בפס4 בשפע.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 מאי 2018, 18:59

DrKeo כתב:אם gow החדש לפס5 אז יהיה לו הליך פיתוח של 4 או 5 שנים לדעתי ובגלל שקורי הביע רצון לעשות משחק קטן יותר עכשיו, אם סוני לא תאשר לו את המשחק הקטן אני בספק אם הוא ירצה הרפתקאה של 5 שנים במקום פיתוח יעיל יותר על מנוע וחומרה קיימים ב3 שנים. אם סוני כן תאשר אז זה בטח יהיה משחק דור נוכחי ועדין יהיו לסנטה מוניקה שני משחקים בדור הזה אפילו אם השני לא gow :)

אני לא חושב שזה מה שהוא אמר,הוא אמר שהוא רוצה לעשות new Ip,זה לאו דווקא אומר משחק קטן יותר- פשוט אני מניח ששלבי הקונספט והפרוטוטייפינג יהיו פחות שוחקים וזה מה שהוא מחפש כרגע פלוס היכולת ליצור משהו שיהיה שלו לגמרי מרעיון מקורי שלו. אם כבר,אני מניח שבשלב מסויים,אם סוני יאשרו לו את זה(ואם יש להם טיפת שכל הם יעשו את זה,למרות שזה ישבור לי את הלב לא לראות אותו אחראי על GOW2) ההפקה תגדל למשהו שיותר מזכיר את GOW.

לגבי GTA,אין לי מושג,יכול להיות,אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה ב-2019. Cross-gen זו בהחלט אופציה,שאני אישית אעדיף לא לראות,אבל יש סיכוי לא רע שזה אכן מה שיקרה בסוף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2018, 19:11

יצא להם מדהים עם 5 שיצא רק חודשיים לפני הפס4. בחינת מכירות ואורך חיים, יש מצב שהם ישחזרו את זה עם 6 וזה אומר 2020 עם בטח הכרזה באמצע 2019.

בנושא gow, שמעתי אותו אומר במפורש שהוא רוצה לעשות משחק קטן יותר בראיון וידאו, אני כבר לא בטוח באיזה כי ראיתי מליון :)

אה, ורק נזכרתי להגיד שהתפוקה של נוטי דוג גם ירדה בדור הזה, הם עשו 4 משחקים דור קודם וסיפור dlc לtlou. בדור הזה רק שני משחקים, רימאסטר והרחבה לאנצ׳רטד. מצד שני הם פתחו את אנצ׳רטד 4 כמעט פעמיים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 מאי 2018, 20:37

קורי אכן מתכנן כרגע על משחק מקורי וקטן לפי מה שהוא אומר, אז גם אם זה יאושר לא נקבל מssm עוד משחק AAA סופר גדול כמו gow הדור.
זה גם לא לגמרי נכון שללא הביטול של הפרויקט מד"ב לא היה gow, קורי כבר היה שם בזמן הזה ולפי מה שהוא אומר הוא היה אמור לעבוד במשך כל זמן הפיתוח של המשחק ההוא על קונספט גמור (מיתולוגיה, סיפור, מערכת קרב.. שהכל יהיה מוכן ברמת הקונספט) ביחד עם צוות מאוד קטן, ורק אחרי שיצא משחק המד"ב הוא היה אמור להציג את הgow החדש שהוא מתכנן ואז לקבל אור ירוק ואת כל הצוות, או שלא.
מה שקרה בפועל לפי מה שהוא מספר, שאחרי חודשים בודדים שהוא עבד בוטל הפרויקט, והוא קיבל בפתאומיות את כל הצוות למספר שבועות כדי לארגן רעיון כללי ולהציג אותו. זה עבד :) .

בקשר לנוטידוג, ה'הרחבה' של אנצ'רטד היא לגמרי משחק בסטנדרט אמיתי. גם באורך, משהו כמו אנצ'רטד 1 אני מניח.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 22 מאי 2018, 20:52

אכן lost legacy הוא לא פחות משחק מלא מהמשחקים על הפס3, בוודאי לא מהמשחק הראשון שגם הוא מתרחש בעיקר בלוקיישן אחד. מה גם שהמשחק הרביעי הכי ארוך בסדרה בפער כל כך גדול שאתה יכול לקרוא לו משחק וחצי בסטנדרטים של אנצ'רטד :)
בכל מקרה זה לא מדוייק להגיד שהתפוקה של נוטי דוג בהכרח ירדה כי כמות המשחקים בכל דור היא גם פונקציה של אורך הדור ושל מתי הם סיימו לפתח את המשחק האחרון על הפס 3 או על הפס 2 והתחילו בעבודה על המשחק הראשון לדור הבא.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 17 אורחים