PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 יוני 2018, 21:51

גם אחרי שנגמר המשחק, אני ממשיך להתקדם.
ספויילר: הצג
אחרי שקניתי את השיריון מעולם הגז, הצלחתי להביס די בקלות את הואלקירי הנותרות (כולל זאת שבעולם הגז). אני מרגיש כרגע ברמה 7 וחצי וזה מרגיש לי מאוד קרוב למקסימום שאפשרי.
שמתי את כל הקסדות בקונסוליה של הואלקירי ונלחמתי כמה פעמים מול המלכה שלהן. הצלחתי להוריד אותה לאיזה שישית חיים בפעם הכי טובה. כל פעם אני עושה איזו טעות בתגובה להתקפות שלה ומת מאוד מהר. סה"כ, אני מרגיש שזה אפשרי לחלוטין. רק צריך להתרכז ולהיות סבלני. כל קרבות הואלקירי היו ממש כיפיים. כל אחת עם התקפות קצת שונות שצריך ללמוד והמלכה שלהן בעצם משלבת את הכל. לא רעיון מלא השראה, אבל מאוד אפקטיבי כי זה מגיע עם קומבואים חדשים שצריך להתמודד איתם. אתגר מאוד מהנה.

אחרי שאסיים איתה, סביר שאנסה לפצח את עולם הגז. הוא העולם היחיד שאני לא ממש קרוב לסיים אותו. את כל השאר כנראה אשלים עם מדריך, כי יש לי פה ושם איזה עורב להרוג, או תיבה לפתוח. אני בדרך הנכונה לפלאטינום הראשון שלי בPS4. היחיד שיש לי הוא של ג'ק ודקסטר ובגלל שהחלפתי פרופיל, אין לי אותו כרגע (מצב מצער, אך זמני. ברגע שיהיה אותו באיזה מבצע מגוחך, או שיהיה לי קצת כסף לבזבז אדאג לחזור אליו ולעשות בו 100% שוב).

המשחק הזה פשוט תענוג. מעבר לפרזנטציה המושלמת והפסקול המרשים, מדובר בחתיכת מערכת קרב מהודקת ומושלמת. ההרגשה בכל מכה פשוט מושלמת. האויבים מגוונים מספיק בשביל לדאוג שתמיד יהיה לך ממה לדאוג ולמה לשים לב. אני מוצא את עצמי מנסה דברים חדשים אפילו עכשיו, אחרי שסיימתי את המשחק ומוסיף אותם לרפרטואר שלי. תענוג.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 יוני 2018, 11:32

"עולם הערפל" מתאים יותר לדעתי, חוץ מזה ש"עולם הגז" גורם לצד האשכנזי שבי להיזכר בתקופות אפלות ;)

אני לא הרגשתי את הצורך לעשות פלטינום ולו רק בגלל 2 דברים:
1. יש איזה מקום שאתה לא יכול לגשת אליו ולהשלים את מה שפיספסת, וזה פשוט מעצבן בטירוף... יש שם גם חלק שצריך אותו בשביל איזה סוד של המשחק שקשור ל"נוקמים", והוא היחיד שחסר לי, אז בכלל מבאס :(
2. יש את העורבים האלה, שזה פשוט סתם לא מעניין ויש יותר מדי מהם :/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 יוני 2018, 11:37

Laskin כתב:"עולם הערפל" מתאים יותר לדעתי, חוץ מזה ש"עולם הגז" גורם לצד האשכנזי שבי להיזכר בתקופות אפלות ;)

1. יש איזה מקום שאתה לא יכול לגשת אליו ולהשלים את מה שפיספסת, וזה פשוט מעצבן בטירוף... יש שם גם חלק שצריך אותו בשביל איזה סוד של המשחק שקשור ל"נוקמים", והוא היחיד שחסר לי, אז בכלל מבאס :(

1) באמת? איזה מקום זה?
2) נשארו לי איזה 10, אז לא אכפת לי לחפש אותם עם מדריך.

האמת שמה שנראה לי ממש בעייתי זה דווקא המבחנים הנוספים במוספלהיים. אני תקוע בראשון.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 יוני 2018, 11:49

Nucleus_Dawn כתב:
Laskin כתב:"עולם הערפל" מתאים יותר לדעתי, חוץ מזה ש"עולם הגז" גורם לצד האשכנזי שבי להיזכר בתקופות אפלות ;)

1) באמת? איזה מקום זה?

האמת שמה שנראה לי ממש בעייתי זה דווקא המבחנים הנוספים במוספלהיים. אני תקוע בראשון.

אשים כבר הכל בספוילר למרות שלא ממש:

זוכר את הקטע עם המלכודות בכספת של טיר? זה לדעתי שם, אני כבר לא ממש זוכר... וגם לאיזור איפה שהענק נמצא אי אפשר כבר להכנס אחרי שהמשחק נגמר.
לדעתי איפה שהמלכודות נמצא אחד מהחלקים שצריך בשביל העלאק-אינפיניטי-גונטלט.
הכי קשה מתוך כל האתגרים במוספלהיים זה ההוא שצריך לא להפגע... אבל אחרי שתעבור פעם אחת אתה תוכל לקפוץ לכל אחד מהאתגרים וצריך רק 3 בשביל לפתוח את העליון... בקיצור זה לא מאוד קשה, פשוט צריך סבלנות.
אני אישית לא מאוד נהנתי מהאתגרים שם, זו הייתה מטלה לעומת הכיף של הערפל שהיה גם מקורי וגם תחושת לחץ בגלל הזמן... אם אתה רוצה פשוט להפטר מהשטות של מוספלהיים - תוריד לרמה הקלה, תעבור, ואז תחזיר לרגילה :) לא נספר לאף אחד ;)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 יוני 2018, 12:39

Laskin כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

1) באמת? איזה מקום זה?

אשים כבר הכל בספוילר למרות שלא ממש:

זוכר את הקטע עם המלכודות בכספת של טיר? זה לדעתי שם, אני כבר לא ממש זוכר... וגם לאיזור איפה שהענק נמצא אי אפשר כבר להכנס אחרי שהמשחק נגמר.
לדעתי איפה שהמלכודות נמצא אחד מהחלקים שצריך בשביל העלאק-אינפיניטי-גונטלט.
הכי קשה מתוך כל האתגרים במוספלהיים זה ההוא שצריך לא להפגע... אבל אחרי שתעבור פעם אחת אתה תוכל לקפוץ לכל אחד מהאתגרים וצריך רק 3 בשביל לפתוח את העליון... בקיצור זה לא מאוד קשה, פשוט צריך סבלנות.
אני אישית לא מאוד נהנתי מהאתגרים שם, זו הייתה מטלה לעומת הכיף של הערפל שהיה גם מקורי וגם תחושת לחץ בגלל הזמן... אם אתה רוצה פשוט להפטר מהשטות של מוספלהיים - תוריד לרמה הקלה, תעבור, ואז תחזיר לרגילה :) לא נספר לאף אחד ;)

וואלה? אני חושב שבאמת לא פתחתי שם תיבה אחת, אז קיוויתי לחזור. נראה.

יש טרופי של להביס את כל המבחנים במוספלהיים, אז נראה לי שאני צריך לטפל בכולם, בכל מקרה. בכל מקרה, נראה. לא מן הנמנע שימאס לי לפני הפלטינום.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 יוני 2018, 14:36

אפשר לחזור לכספת. המקום האמיתי היחיד במשחק שאי אפשר לחזור אליו זה הבטן של הנחש.
כמובן שגם אי אפשר לחזור לבית של פריה, ולזירות קרב קטנות כמו למשל המעלית עם הדרקון או הזירה של הטרול הראשון, אבל שם לא היה כלום.
אני דווקא מאוד נהנתי מהמבחנים של מוספלהיים ופחות מ'עולם הגז'. את המבחנים סיימתי ואתה לא צריך לסיים את כולם כדי לקבל את הטרופי, אתה צריך רק לסיים את האחרון שנפתח לך לפני שאתה מסיים את כולם. 'עולם הגז' באיזשהו שלב כבר נהיה לי רפטטיבי מדי וזנחתי אותו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 יוני 2018, 14:42

Stick כתב:
אפשר לחזור לכספת. המקום האמיתי היחיד במשחק שאי אפשר לחזור אליו זה הבטן של הנחש.
כמובן שגם אי אפשר לחזור לבית של פריה, ולזירות קרב קטנות כמו למשל המעלית עם הדרקון או הזירה של הטרול הראשון, אבל שם לא היה כלום.
אני דווקא מאוד נהנתי מהמבחנים של מוספלהיים ופחות מ'עולם הגז'. את המבחנים סיימתי ואתה לא צריך לסיים את כולם כדי לקבל את הטרופי, אתה צריך רק לסיים את האחרון שנפתח לך לפני שאתה מסיים את כולם. 'עולם הגז' באיזשהו שלב כבר נהיה לי רפטטיבי מדי וזנחתי אותו.

אני די בטוח שאתה טועה, בדקתי בעצמי ולא היה ניתן לחזור לשם, אבל אולי התבלבלתי לגבי המיקום... אני מדבר על זה:

Eye of the Outer Realm (Space Stone) - Found in the Secret Chamber of Odin at the end of the Escape From Helheim main story quest.

ולגבי הענק - שם אני משוכנע כי חזרתי רק כדי לראות איך ולמה לעזאזל הוא חזר "למקום" שלו, והוא באמת שינה מיקום ולא יכולתי להגיע לשם.
אני עדיין מחכה שיהיה פאץ' שיאפשר לי איכשהו לחזור לשם כי אחרת אין לי את האיסטר אג הזה, שהוא גם במקרה ממש חזק :(

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 יוני 2018, 14:44

אה, בדקתי עכשיו שוב, וב-10 למאי היה אמור להיות עדכון (1.21) שיוסיף לי את זה אוטומטית לLOST ITEMS בחנות. אני אבדוק כשאחזור :)
אם זה נכון זה פשוט נהדר :D

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 יוני 2018, 00:40

אני אולי לא אעשה 100% במשחק, אבל אני די סביר אעשה פלטינום.
נשארו לי 6 עורבים, 4 אוצרות לחפור (בהנחה שמצאתי את כל המפות), למצוא את הסוד של ניפלהיים, לשדרג את הגרזן עוד פעם אחת (אני מניח שבשביל זה אני צריך למצוא את הסוד של ניפלהיים) ולנצח את מלכת הואלקירי.
סה"כ, הכל מרגיש לי אפשרי מאוד. העורבים והאוצרות זה עניין של שעה-שעתיים משחק אפילו בלי מדריך. האתגרים האמייתים זה ניפלהיים והואלקירי. את הואלקירי אני מרגיש שאני בהחלט יכול להביס (כבר עליתי לרמה 8 מאז שנפגשתי איתה, כך שאני קצת חזק יותר). ניפלהיים כנראה אתגר יותר גדול, אבל גם אפשרי אם אתמיד בזה.

אני לא רחוק כלל :)
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2018, 11:43

אתמול בדקתי ואכן פתאום החלק שהיה חסר לי הופיע משום מקום בLOST ITEMS
סוף סוף יש לי את הINFINITY GAUNTLET!!! :)

עכשיו לגבי מה שכתבת:
לדעתי ייקח הרבה יותר זמן בלי מדריך, העורבים יכולים להיות בכל מקום, איך לעזאזל נראה לך שתצליח למצוא אותם בשעה-שעתיים? :)

הואלקירי האחרונה יכולה לקחת המון זמן, אבל זה תלוי לגמרי ביכולת שלך לקלוט את המתקפות שלה ולהצליח להגן כמו שצריך... זה ממש קשה

כל מה שקשור לניפלהיים ממש ממש קל, פשוט צריך לעשות את זה שוב ושוב ושוב... ולא להפגע מהמלכודות שממש רוצות לפתות אותך להשאר "רק בשביל עוד תיבת אוצר אחת..."
יש 2-3 פריטים שיכולים לעזור לך עם זה, להשאר יותר זמן בתוך הערפל, ואז תוכל בפעם אחת לעשות מה שאולי היה לוקח לך 4 פעמים ללא הפריטים האלה.
אין פה שום דבר "קשה" מלבד הואלקירית שכבר הרגת, רק צריך סבלנות. והאוצרות שם שווים את זה :)

מה שכן, גם פה וגם בעולם האש יש משאבים שצריך לעשות להם גריינד כדי לקבל את הRUNE הכי חזק של הגרזן ושל החרובת, ושניהם באמת ממש מגניבים, אז ממליץ על הדרך גם לשאוף לשם.

בהצלחה!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 יוני 2018, 13:40

Laskin כתב:אתמול בדקתי ואכן פתאום החלק שהיה חסר לי הופיע משום מקום בLOST ITEMS
סוף סוף יש לי את הINFINITY GAUNTLET!!! :)

עכשיו לגבי מה שכתבת:
לדעתי ייקח הרבה יותר זמן בלי מדריך, העורבים יכולים להיות בכל מקום, איך לעזאזל נראה לך שתצליח למצוא אותם בשעה-שעתיים? :)

הואלקירי האחרונה יכולה לקחת המון זמן, אבל זה תלוי לגמרי ביכולת שלך לקלוט את המתקפות שלה ולהצליח להגן כמו שצריך... זה ממש קשה

כל מה שקשור לניפלהיים ממש ממש קל, פשוט צריך לעשות את זה שוב ושוב ושוב... ולא להפגע מהמלכודות שממש רוצות לפתות אותך להשאר "רק בשביל עוד תיבת אוצר אחת..."
יש 2-3 פריטים שיכולים לעזור לך עם זה, להשאר יותר זמן בתוך הערפל, ואז תוכל בפעם אחת לעשות מה שאולי היה לוקח לך 4 פעמים ללא הפריטים האלה.
אין פה שום דבר "קשה" מלבד הואלקירית שכבר הרגת, רק צריך סבלנות. והאוצרות שם שווים את זה :)

מה שכן, גם פה וגם בעולם האש יש משאבים שצריך לעשות להם גריינד כדי לקבל את הRUNE הכי חזק של הגרזן ושל החרובת, ושניהם באמת ממש מגניבים, אז ממליץ על הדרך גם לשאוף לשם.

בהצלחה!

זה יקח שעה שעתיים, כי רשום במפה באיזה אזור הם נמצאים. האזורים עצמם לא מאוד גדולים ויחסית לינאריים, אז סביר להניח שאם פשוט אעבור בהם אשים לב לעורבים שלא שמתי לב אליהם כשגם נלחמתי ולא ממש חיפשתי אותם. זה כבר קרה לי כמה פעמים כשחזרתי לאזורים. בכל מקרה, לא אתבייש להשתמש במדריך אם אסתובב 10 דקות באזור כלשהו ולא אמצא את העורב האחד שאני צריך למצוא בו.

הואלקירי האחרונה מרגישה לי ממש אפשרית. כבר כשהייתי בערך רמה שלמה פחות הצלחתי להביא אותה לאיזה שליש-רבע חיים. פשוט צריך להתרכז מאוד.

גם בניפלהיים זה באמת לא קשה מסיבה טכנית. פשוט צריך להיות סבלני (אם אני מת שם, זה רק בגלל חוסר סבלנות). אני כבר עם השיריון המלא של איוולדי (ובהחלט זורם לי לשדרג את המעט שנותר לי לשדרג בו). מה שהכי חשוב לי שם זה שני הטרופיז. ברגע שיהיה לי אותם, בטח אעזוב את העולם הזה לנפשו. הוא באמת מאוד חוזר על עצמו.
אגב, זה שהוא חוזר על עצמו זה ממש לא נורא. העובדה שבכלל יש אזור בונוס פוסט גיים כזה ממש מגניבה בעיני.

כנראה באמת אטפל בניפלהיים, בעורבים ובאוצרות לפני הואלקירי. גם כי ממש מגניב אם היא תהייה הדבר האחרון שאעשה וגם כי הגיוני לטפל בה כשאגיע לרמה המקסימלית ביותר שאליה אני מסוגל להגיע.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2018, 13:55

היא ממש קשה, לקח לי המון זמן לטפל בה... אחד הקרבות היותר קשים שיצא לי להתקל בהם בגיימינג בעשור האחרון, עד כמה שזכור לי, אבל זה בעיקר בגלל שאני לא שחקן סולס ושות' :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 יוני 2018, 14:20

Laskin כתב:היא ממש קשה, לקח לי המון זמן לטפל בה... אחד הקרבות היותר קשים שיצא לי להתקל בהם בגיימינג בעשור האחרון, עד כמה שזכור לי, אבל זה בעיקר בגלל שאני לא שחקן סולס ושות' :)

היא ממש קשה. צריך לתזמן את כל התגובות להתקפות שלה בצורה מאוד מדויקת. כל פעם שמפספסים קצת יכולים לאבד רבע-חצי חיים. זה קרב ממש לא סלחני. הסיבה שהיא מרגישה לי אפשרית זה שבכל הפעמים שהיא הרגה אותי (יותר מ10, לדעתי), היה לי ברור לחלוטין מה עשיתי לא נכון ומה הייתי צריך לעשות במקום. לאט לאט קראתי אותה יותר טוב ולמדתי את הקומבואים שהיא עושה עם ההתקפות של כל שאר הואלקיריות.
אם לא היה לי מושג למה מתתי, או איך הייתי יכול להמנע מהמוות הזה, אז סביר שהייתי מרגיש הרבה יותר מיואש. בגלל שמערכת הקרב כל כך מושלמת והאויבים במשחק כולו בכלל ובקרב הזה בפרט מעוצבים כל כך טוב וקריא, אני בטוח שאני אהיה מסוגל להתמודד איתה.

אחד הדברים שאהבתי בקרב מולה ,זה שהיא גרמה לי לנסות דברים חדשים. החלפתי לראשונה מאז תחילת המשחק את היכולת המיוחדת שלי. במקום יכולת האטת זמן סבילה (פועלת כל פעם שאני מתחמק ברגע האחרון), יש לי את היכולת הפעילה. החלפתי מכת גרזן כבדה, כי זאת שבה השתמשתי פשוט נמשכה יותר מידי זמן ואפשרה לה לעשות לי מלא נזק.
הקרב ממש מרגיש כמו נקודת הסוף הקיצונית של מה שמערכת הקרב מנסה לעשות ומה שלמדתי במהלך המשחק כולו. אתגר ממש כיפי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2018, 16:28

סוני הכריזו שהחל ממחר יעלו (בכל יום?) טיזרים לדברים שיוכרזו ויוצגו בתערוכה... מעניין אם זה יהיה 2-3 שניות ממה שיראו או משהו שרק מרמז על מה שיראו... נדע מחר

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 יוני 2018, 16:45

אני מנחש שיוכרז תאריך ל-Days Gone,תאריך לבטא של Dreams ואולי גם תאריך שיחרור רשמי ועוד כל מיני הכרזות VR- סוני למעשה פורסת את ה-Pre Show המסורתי שלה שקורה לפני המסיבת עיתונאים בדרך כלל על פני כמה ימים. הייתי שמח לראות הכרזה מ-Super Massive על Until Dawn 2 אבל אני לא חושב שהם עדיין מוכנים לזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 יוני 2018, 21:05

הנה העורבים והאוצרות הקבורים מאחוריי :) לקח בערך שעה ובאמת חוץ מ2, הצלחתי למצוא את כולם די מהר בלי מדריך. את 5 האוצרות שנשארו לי עשיתי עם מדריך וזה לא לקח יותר מידי זמן.

עכשיו נשארו לי 3 טרופיז. הואלקירי, השדרוג לגרזן והסודות של ניפלהיים. שני האחרונים הם פחות או יותר אותו אחד, כי אני צריך מניפלהיים item כדי לשדרג פעם אחרונה את הגרזן.

עדיין ממש נהנה. אני לא בטוח כמה זמן זה ימשך עם ניפלהיים. עוד לי מצאתי אפילו עוגן ערפל אחד :/
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 יוני 2018, 23:58

הו... רק עכשיו קלטתי שכדי לקבל את הטרופי של ניפלהיים אני צריך רק לפתוח את התיבות במרכז. גם רק עכשיו קלטתי שזה מצריך בסה"כ לשלם עם ערפל ולא לטפל בקרעים. כלומר, יש לי ממש מעט להסתובב בניפלהיים בשביל לפתוח את התיבה האחרונה. את השדרוג האחרון לגרזן יש לי. אם יתחשק לי, אוכל להסתובב עוד ולשדרג עוד קצת את השיריון שלי.

כלומר, ניפלהיים כבר לא אתגר. אני ממש קרוב לסוף. נשאר לי רק לטפל בואלקירי. אני ממש קרוב לפלטינום :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 יוני 2018, 18:31

Nucleus_Dawn כתב:
הו... רק עכשיו קלטתי שכדי לקבל את הטרופי של ניפלהיים אני צריך רק לפתוח את התיבות במרכז. גם רק עכשיו קלטתי שזה מצריך בסה"כ לשלם עם ערפל ולא לטפל בקרעים. כלומר, יש לי ממש מעט להסתובב בניפלהיים בשביל לפתוח את התיבה האחרונה. את השדרוג האחרון לגרזן יש לי. אם יתחשק לי, אוכל להסתובב עוד ולשדרג עוד קצת את השיריון שלי.

כלומר, ניפלהיים כבר לא אתגר. אני ממש קרוב לסוף. נשאר לי רק לטפל בואלקירי. אני ממש קרוב לפלטינום :)

מסתבר שטעיתי ובעצם כן צריך לטפל בדבר שחשבתי שלא צריך לטפל. החדשות הטובות הן שכבר יש לי את 3 האייטמים שאני צריך. נשאר לעשות עוד 3-4 ריצות ואני יכול לטפל בהכל :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 יוני 2018, 22:29

ו...זהו! עשיתי את זה. ניצחתי אותה. הייתי צריך לשנות את הטקטיקה שלי לא מעט. ברמת לבחור setup אחר של התקפה כבדה וקלה שיתאימו בול לקרב. ההחלטה הצדיקה את עצמה ואפשרה לי לנצח. אפילו הייתי צריך להכניס לmoveset שלי התקפה חדשה, כי קלטתי שהיא סופר יעילה נגדה ומונעת המון התקפות.

בספוילר שמתי סרטון של הקרב, אם מישהו רוצה איך עשיתי את זה. הוא נמשך בערך 8 דקות. הוא לא כולל את מה שקורה אחריו, אז אם מישהו לא הגיע לשם, אין ספוילרים לזה.

*הסרטון כרגע עושה upload. אמור להיות זמין 20 דקות אחרי פרסום ההודעה הזאת.

---

סיכום של המשחק הזה במילה - מופת.
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 יוני 2018, 22:54

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 יוני 2018, 00:28

וואו!

אז כן זה כולל פס4 וגם באנדלים שהיו ועדיין, פשוט מספר הזוי.

אפשר ללמוד מהמקרה הזה ומ GTA5 ששווה להוציא משחק כבד טכנית ומלא הייפ בסוף הדור, ואז לעשות קופה כפולה כשמגיע הרימאסטר עם השיפורים הנרחבים בשנה הראשונה והמתה של הדור החדש כשאין מה לשחק ובסיס המשתמשים מורכב מהפאנבייס הכי כבד של הפלטפורמה שלך.

אין מצב שבתסריט שלא היה יוצא פס4 כמה חודשים אחרי המשחק היה מגיע למספרים כאלו על הפס3 לבד. יש פה מקרה ייחודי שאני לא יודע מתי סוני תוכל לשחזר את זה בדיוק.

אולי עם TLOU2?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 15 יוני 2018, 02:36

bling כתב:וואו!

אין מצב שבתסריט שלא היה יוצא פס4 כמה חודשים אחרי המשחק היה מגיע למספרים כאלו על הפס3 לבד. יש פה מקרה ייחודי שאני לא יודע מתי סוני תוכל לשחזר את זה בדיוק.

אולי עם TLOU2?

אבל הרימאסטר לפס4 יצא בסוף 2014,כמעט שנה אחרי היציאה של הפס4 ושנה ומשהו אחרי היציאה של המשחק לפס3 אז אני לא יודע כמה השפעה הייתה לעניין,לפס4 עדיין לא היה יוזר בייס באמת גדול אז.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2018, 07:46

לדעתי לא יוכלו לשחזר את זה עם TLOU2 כי אם הPS5 לא תתמוך בBC הלך עליהם (:
זאת אומרת, לא תוכל לדרוש מאנשים שכבר רכשו אותו לPS4 לרכוש אותו שוב לPS5 בשביל קצת שיפורים.... במקרה הכי גרוע הם יוכלו למכור איזה פאץ׳ ב-5 או 10 דולר שישדרג משמעותית, אבל זה לא יתקבל טוב, בלשון המעטה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 יוני 2018, 11:58

Uncle Pey'j כתב:
bling כתב:וואו!

אולי עם TLOU2?

אבל הרימאסטר לפס4 יצא בסוף 2014,כמעט שנה אחרי היציאה של הפס4 ושנה ומשהו אחרי היציאה של המשחק לפס3 אז אני לא יודע כמה השפעה הייתה לעניין,לפס4 עדיין לא היה יוזר בייס באמת גדול אז.

בפעם האחרונה ששמענו על המכירות של המשחק מהפס3 הוא ישב על 7 מיליון. אפשר להעריך אם ככה שלפחות 50% מהמכירות היו על הפס4 ושם ברור שהיו לקוחות חדשים (הרבה אנשים שעברו מהאקס בוקס) אבל גם ברור שמספר ענקי מהמכירות אלו קניות חוזרות של כאלו ששיחקו בו על הפס3 ורצו סיבוב נוסף בגרסה נורמלית, זה שלא היה יוזר בייס ענקי זה פחות משנה כי היוזר בייס הקיים הוא כל כך אדוק ו engaged שזה מכסה על זה.

רק תראה מה נינטנדו יכולה לעשות עם יוזר בייס קטן ואילו מכירות מרשימות יש לחלק מהכותרים שלה.

לאסקין, מסכים איתך, וזו אחת הסיבות שאני חושש שסוני תעז לא להכניס BC בסוף, בדור הזה מפיצות חגגו על כל הרימאסטרים האלה, כאילו GTA5 הגיע למספרים האלו הרבה בזכות העובדה הזו כנראה. זה ממש יוריד לי מלקנות פס5 בהשקה אם הם יעזו. אני אשקול לעבור לבוקס ולבנות שם את רוב הספרייה שלי ופשוט לקנות פס5 בשביל בלעדיים וזהו אם זה יקרה, זה לא יעבור בשקט הפעם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2018, 15:21

בצד הטכני ובצד הפיננסי סוני מפחדת מ-bc, הם צריכים להכניס את זה לפס5 מבחינה שיווקית ולשמר את אוירת ״for the gamers״ אבל בניגוד למיקרוסופט יש להם אנטרס כפול לא לעשות bc בפס5.

אגב, אני מנחש שאני לא היחיד פה עם שני עותקים של tlou? אחד לפס3 ואחד לפס4?
We're just normal men. We're just innocent men

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים