Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 21 יוני 2018, 23:56

מעולה!

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 יוני 2018, 00:23

סירטון ענק

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 יוני 2018, 12:09

Uncle Pey'j כתב:ריקור תמיד היה על הרדאר שלי תקופה ארוכה,הוא פשוט מסוג המשחקים שאתה רוצה להגיע אליהם אבל החיים ומשחקים אחרים קורים לך בדרך.
אגב,אני בעד לקדם כאן איזה משחק ב-Horde בגירס 4 אם יש ביקוש..מאז firefight ב-ODST לא נהניתי ככה מחוויה מהסוג הזה,או versus אם אתם מוכנים להתמודד עם הרמת משחק הגרועה שלי.

מדי פעם שורה עלי המוזה למשחק גירס, אז יכול להיות שאפשר יהיה לארגן איזה משחק "פעם ב-"
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2018, 08:54

מיקרוסופט ונינטנדו ממשיכות:

We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 יוני 2018, 09:36

וואו אין מילים, בחיים לא ראיתי כזה PR מצד שתי מתחרות.

לסוני כמובן זה מגיע כל ה rubbing in הזה אבל רואים בו זמנית עד כמה היא שולטת בצורה חזקה בדור הזה אם אנחנו מגיעים למצב ששתי פלטפורמות מתחרות מנצלות את הסיפור הזה כמה שיותר בשביל לפגוע בדימוי הציבורי שלהם.

בתכלס עכשיו, סוני חארות אבל כל הקרוס פליי הזה זה נון אישו, זה כבר הרבה זמן ככה וזה לא עשה רעש שיצא מהמקומות הנישתיים של ERA ושות׳. האישו היחסית רציני זה שהם נועלים את החשבונות לפס4 וזה משפיע בעיקר על בעלי סוויץ׳ (שמן הסתם להרבה מהם אם לא לרובם יש קונסולה ראשית נוספת שזה לרוב הפס4) שרוצים להמשיך לשחק עם החשבון פס4 על הסוויץ׳ שלהם. זו הסיבה העיקרית לדעתי שפתאום הפרשה התפוצצה ככה, כשהמוני אנשים שזה באמת רלוונטי להם מחו וצעקו ברשת.

אפשר להבין למה סוני חוסמת את זה, זה הרי פוגע לה בהכנסות אם היא תאפשר לבעלי פס4 להעביר את המשחק לפלטפורמה אחרת, אבל מצד שני אני לא בטוח שה PR השלילי הזה שוות את זה עבורם, אני מתאר לעצמם שאם הם מתבצרים בעמדתם אז הראשים הבכירים והיועצים למיניהם הגיעו למסקנה שהרעש התקשורתי לא שווה את אובדן ההכנסות הפוטנציאלי בלפתוח את המשחק לפלטפורמות אחרות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2018, 10:34

זה לא ברור אם זאת הסיבה היחידה, אבל ביום שהפרשה התפוצצה וסוני הוציאה את ההודעה הבזויה לתקשורת ,המניה שלהם נפלה ב2.5%. סוני שווה 59.9 מליארד דולר כך שזאת נפילה של מליארד וחצי דולר. הם צריכים לשחרר את שריר העכוז כי מאוד ברור שסוני מקבלת מחדש את חיידק ההתנשאות ומאוד כדאי להם להרפא לפני שיתחיל הבאזז של הפס5 וסקארלט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יוני 2018, 10:33

אני לא רואה איך זה באמת פוגע להם בהכנסות... זה PR גרוע, וזה פוגע לדעתי יותר, לאורך זמן.
הם לא יכולים לבוא עם סלוגן של FOR THE PLAYERS אם הם היחידים שמונעים קרוס-פליי.
מאוד אהבתי שנינטנדו ומיקרוסופט דוחקות את סוני לפינה, האנדרדוג וההפתעה של הדור הזה, חוברות יחד להרוג את הדרקון הרשע :) זה יעזור להן מאוד בדור הבא, אם זה יימשך, במיוחד אם משחקי F2P כמו פורטנייט ימשיכו להתחזק ככה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2018, 21:37

יש דליפת פורצה הורייזן 4 לא קטנה, בטעות המשחק עלה לחנות לרגע, אז הנה רשימת כל ה-450 מכוניות במשחק.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 יוני 2018, 00:34

מיקרוסופט כנראה מתכננת להטמיע תמיכה רחבה הרבה יותר במודים על האקס בוקס לפי מצגת שהודלפה:
https://www.windowscentral.com/how-microsoft-exploring-bringing-mods-xbox-one

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יולי 2018, 16:53

לא היה לי מושג שזה קורה אבל מסתבר שnms מגיע לאקסבוקס ב27 לחודש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יולי 2018, 17:45

ספנסר נמצא שוב ביפן, בראיון לפימיטסו הוא אמר שבסבב הוא מדבר עם מפתחות יפניות על מה הן ירצו לראות בסקארלט. נחמד לראות שספנסר מחפש גם אינפוט ביפן, אולי זה יתרום קצת לתמיכה יפנית בסקארלט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יולי 2018, 23:41

העדכון שכולל את הFAST START עלה היום, אלה ה-24 משחקים שתומכים בו כרגע:
Xbox One games
Arcade Game Series: Pac-Man
Devil May Cry HD Collection
Don Bradman Cricket 17
Don’t Starve Together: Console Edition
Game of Thrones - Episode 1: Iron from Ice
Magic Duels
Minecraft: Story Mode - Season Two - Episode 1
Naruto: Ultimate Ninja Storm
Neverwinter
Pac-Man Championship Edition 2
Rivals of Aether
ScreamRide
Tales from the Borderlands - Episode 1: Zer0 Sum
The Flame in the Flood
The Walking Dead: The Complete First Season
Tropico 5 - Penultimate Edition
Ys Origin

Xbox 360 games
Dead Space 2
Toy Story 3
Viva Piñata

Original Xbox games
Destroy All Humans!
Fuzion Frenzy
Sid Meier’s Pirates!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 יולי 2018, 10:40

DrKeo כתב:ספנסר נמצא שוב ביפן, בראיון לפימיטסו הוא אמר שבסבב הוא מדבר עם מפתחות יפניות על מה הן ירצו לראות בסקארלט. נחמד לראות שספנסר מחפש גם אינפוט ביפן, אולי זה יתרום קצת לתמיכה יפנית בסקארלט.

מה שהולך פה הוא חסר תקדים. לא מהבחינה הזו שהמנכ״ל של פלטפורמת משחקים גדולה מבקר ביפן כדי לקבל אינפוט לדור הבא, אלא זה שהוא אשכרה מדבר על זה בגלוי לפני שהוצגה הקונסולה.

ברור שמייקרוסופט מבחינתה רוצה לסיים את הדור הזה כמה שיותר מהר אבל עדיין, אני לא זוכר בכל השנים הרבות שאני עוקב אחרי התעשייה שבעלת פלטפורמה מדברת ככה בגלוי על הדור הבא שנתיים לפני שיוצא בכלל ואף חושפת את שם הקוד של המכשיר בחופשיות שכזו ואני מתאר לעצמי שהוא עוד ידבר על סקארלט לא מעט במהלך השנתיים האלו שיובילו לחשיפה. לא אומר את זה כביקורת כמובן, אבל זה פשוט מוזר לראות את זה בנוף של התעשייה הזו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 יולי 2018, 14:17

כבר שנים ,שיפן עברה לנידות
לms ,אין קונסולה ניידת
במכירות חומרה ומשחקים ביפן ,בדרך כלל נידות בטופ
לא יודע כמה הps4 ,מכרה ביפן
אני מנחש שכמו דור קודם ,המכירות לא יתקרבו לנידות
יחסית לתקופת הזמן

לא סתם המון jrpg ,עברו לנידות ,והרבה משחקים יפנים אחרים
ככה שאני לא רואה איך ms ,תכניס קונסולה
ניחת ,לבתים ביפן
התחרות מול חברה מנוסה מקומית ,כמו סוני
שגם סוני ,כניראה לא מתקרבת למכירות של הנידות

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יולי 2018, 10:44

זה נחמד... GTA V עדיין נראה מעולה, זה לא ייאמן :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יולי 2018, 14:29

bling כתב:
DrKeo כתב:ספנסר נמצא שוב ביפן, בראיון לפימיטסו הוא אמר שבסבב הוא מדבר עם מפתחות יפניות על מה הן ירצו לראות בסקארלט. נחמד לראות שספנסר מחפש גם אינפוט ביפן, אולי זה יתרום קצת לתמיכה יפנית בסקארלט.

מה שהולך פה הוא חסר תקדים. לא מהבחינה הזו שהמנכ״ל של פלטפורמת משחקים גדולה מבקר ביפן כדי לקבל אינפוט לדור הבא, אלא זה שהוא אשכרה מדבר על זה בגלוי לפני שהוצגה הקונסולה.

ברור שמייקרוסופט מבחינתה רוצה לסיים את הדור הזה כמה שיותר מהר אבל עדיין, אני לא זוכר בכל השנים הרבות שאני עוקב אחרי התעשייה שבעלת פלטפורמה מדברת ככה בגלוי על הדור הבא שנתיים לפני שיוצא בכלל ואף חושפת את שם הקוד של המכשיר בחופשיות שכזו ואני מתאר לעצמי שהוא עוד ידבר על סקארלט לא מעט במהלך השנתיים האלו שיובילו לחשיפה. לא אומר את זה כביקורת כמובן, אבל זה פשוט מוזר לראות את זה בנוף של התעשייה הזו.

אני נזכר בדור של האקסבוקס הראשונה שמיקרוסופט רק רצתה לזרוק אותה לפח כבר ולהוציא את ה-360. אני גם זוכר שקראו ל-360 אקסבוקס 1.5 בזמנו כי הם מיהרו להוציא אותה אחרי 4 שנים וביציאה שלה הכל היה קרוס ג'ן בלי יותר מדי דברים מרשימים במיוחד. כמובן שברגע שגירס יצא כולם שתקו :)

לסקין, הוא עשה עבודה מדהימה לשחזר את הטריילר אבל יש הבדל של דור בין הגרפיקה של שני המשחקים. הכל נראה דומה כשמציגים אותו בקופסה של 480p בביטרייט נמוך :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יולי 2018, 14:46

ברור שיש הבדל, זה משחק מהדור הקודם :) וחלק מהדברים פה נבנו בMODS ולא באמת קיימים במשחק.
אבל לדעתי הוא עדיין מחזיק יפה מאוד, אפילו מהבחינה של מירוצים, ומן הסתם העולם הפתוח שלו לא נגמר בצמחיה, מבנים ורכבים אחרים.
הנה באיכות נורמלית:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יולי 2018, 15:07

לא מתווכח אפילו לשניה, GTAV משחק יפיפה. גם כשהוא יצא הוא הוריד את ה970 שלי לברכיים, הייתי צריך לבחור בין הורדה גרפית די משמעותית לבין 30FPS ובסוף שחקתי אותו נעול על 30 במקום נמוך גרפית על 60. כנראה שהמעבד שלי פשוט ישן מדי :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יולי 2018, 18:48

DrKeo כתב:
bling כתב:

אני נזכר בדור של האקסבוקס הראשונה שמיקרוסופט רק רצתה לזרוק אותה לפח כבר ולהוציא את ה-360. אני גם זוכר שקראו ל-360 אקסבוקס 1.5 בזמנו כי הם מיהרו להוציא אותה אחרי 4 שנים וביציאה שלה הכל היה קרוס ג'ן בלי יותר מדי דברים מרשימים במיוחד. כמובן שברגע שגירס יצא כולם שתקו :)

לסקין, הוא עשה עבודה מדהימה לשחזר את הטריילר אבל יש הבדל של דור בין הגרפיקה של שני המשחקים. הכל נראה דומה כשמציגים אותו בקופסה של 480p בביטרייט נמוך :)

גם אני זוכר את זה. איך חגגתי בחשיפה של הפס3 ב E3 2015 עם כל הדמואים המפוברקים של סוני, צעקתי שם לעצמי ״עכשיו זה דור הבא לא כמו ה 360 המעפן הזה!!!״, הייתי באקסטזה מהפרזנטציה הזו וסוני ידעה יפה להציג נתונים טכניים שבהם הפס3 מתעלה על ה 360 כדי ליצור אשליה של אקס בוקס 1.5 מול הדור הבא האמיתי שזה הפס3.

כמובן שבדיעבד הכל היה בלוף וזו היתה חשיפה שכולה היתה פברוקים ודמואים טכניים והפס3 היה לגמרי שווה ל 360 שסוני לעגה לו אבל בזמן אמת חשבתי שזה מכשיר מהעתיד.

אני עדיין זוכר אגב את סווים מוריד לי קצת רוח מהמפרשים ומצהיר בפורום חד וחלק שהדמו של קילזון היה CGI, אבל הפאנבוי הפנימי שבי סירב להאמין והעדפתי לחשוב שהוא טועה :)

והסרטון GTA Horizon מדהים, איזה תותח מי שיצר את זה למרות שזו אכן השוואה לא הוגנת שנותנת תחושה כאילו הם די שווים מבחינה גראפית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יולי 2018, 19:12

זאת הייתה תקופה כל כך מעניינת, גם העובדה שהפס3 וה360 התעלו כל אחת על השניה בתחומים אחרים ובכל אחת מהן היו חלקים ממש high end, זאת הייתה אחת מקפיצות הדור היותר מעניינות.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 16 יולי 2018, 13:35

יורוגיימר פרסמו כתבה על קראקדאון 3,כולל שיחות עם אנשים שהיו מעורבים בפיתוח לאורך השנים ומה אני אגיד לכם...נשמע שהמשחק היה ועדיין בכאוס מוחלט,ואף אחד לא באמת חושב שייצא ממנו משהו טוב.
בין היתר מוזכרות שם בעיות ניהוליות,בלגן בין הסטודיואים השונים שהיו מעורבים בפיתוח ב-4 ומשהו שנים שהדבר הזה קיים וכמובן המולטיפלייר שפשוט סיבך את העניינים בצורה מטורפת. שווה לקרוא: https://www.eurogamer.net/articles/2018-07-04-four-years-after-it-was-announced-crackdown-3-is-in-a-tough-spot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יולי 2018, 13:40

יורוגיימר העלו כתבה על קראקדאון 3 עם ראיונות חשאיים מאחורי הקלעים עם מפתחים אנונימים יותר ואנונימים פחות שמדברים על מה לעזאזל לוקח כל כך הרבה זמן ואיך כל הקטע של "עיר הריסה בענן" פשוט זיין להם את כל הפרוייקט. זאת קריאה ממש קצרה יחסית, מומלץ:
https://www.eurogamer.net/articles/2018 ... tough-spot

סוג של אמ;לק בנקודות, אבל לא באמת כי יצא לי ממש ארוך :)
- דיוויד ג'ונס רק היה יועץ בפרוייקט, הוא לא ממש עבד עליו בניגוד למה שמיקרסופט רמזו בהכרזה. כלומר זה ממש מפי הסוס, דיוויד ג'ונס עצמו שאמר ליורוגיימר:
I wasn't doing the development."
"I really felt I was there more importantly at the start to get the thing off the ground," Jones told Eurogamer. "If we were going to do a Crackdown 3, what would be some of the strong features for it? I was really there in an advisory role more than anything else.

- המפתחת האמיתית היא Sumo Digital, המפתחת של Snake Pass והמשחק מירוץ קארטינג החדש של סוניק (דווקא בחירה לא רעה, אני חושב שהם יודעים את העבודה).

- Sumo Digital היא המפתחת מהיום הראשון של פיתוח המשחק, לא היו תחלופות או משהו כזה, רק מיסאינפורמציה ממיקרוסופט.

- ג'ונס עזב את קראקדאון לגמרי בספטמבר 2017.

- האולפנים Ruffian (שעשו את קראקדאון 2 בפאקינג 10 חודשים מה שהפך אותו לקטסטרופה ממוחזרת) של פליטי RTW ו-Red Kite Games עשו עבודות מיקור חוץ למשחק.

- השאיפות של ג'ונס לקראקדאון 3 היו גדולות מדי ל-ONE על פי מקורות בצוות וברגע שהוא שפך אותם מול העולם בגיימסקום 2015 הוא דחק אותם לפינה.

- הפיתוח של קראקדאון 3 סובל מחוסר הובלה או מנהיג ומהתנגשויות חזון.

- התצוגת נזק מגיימסקום 2015 הייתה נטו דמו טכנולוגי, נראה שלג'ונס לא הייתה כל כוונה בכלל להגיד שככה המשחק הסופי יראה אבל זה לגמרי מה שכולם הבינו, כי זה בעצם היה מה שהם אמרו. סוג של תצוגה חצי מזוייפת. כלומר זה לא היה מזוייף, זה היה בזמן אמיתי על אקסבוקס עם ענן אמיתי והכל, פשוט זה לא היה בשום צורה במשחק בשלב הזה.

- עוד ציטוט מעניין מספנסר:
Phil Spencer, boss of Xbox, told Eurogamer that Sumo Digital should be thought of as the primary developer of the game. He said Dave Jones was "critical" in the early system design and intellectual property design for Crackdown 3, but, "at some point then it becomes, okay we've got to finish the game".

- הסינגל הוא סינגל קלאסי של קראקדאון, מיקרוסופט רואה אותו כמשחק נפרד לגמרי מהמולטי עם ההרס. אפשר לשחק את הסינגל עם עוד 4 חברים יחד, לא שונה מדי מקראקדאון 1 שיכלת לשחק את הסינגל עם עוד חבר אחד.

- המולטי נקרא Wrecking Zone ובו משחקים 5V5 כשכל קבוצה צריכה להרוס את המגדל של הקבוצה השניה לפני שנגמרות 30 דקות.

- האם ה-100% הרס יהיה משחק הסופי? ג'ונס אומר שאין לו מושג, הם פתחו את הטכנולוגיה אבל השרתים המוקדשים יחסית יקרים כך שאין לו מושג אם מיקרוסופט תהיה מוכנה לשלם את העלות כדי לתחזק מולטי שכזה. כלומר 100% הרס תלוי אך ורק בכמה מיקרוסופט מוכנה להוציא על קראקדאון 3.

- כתגובה ליורוגיימר מיקרוסופט אמרו שהטכנולוגית הרס עדין שם. אולי בגיימסקום בסוף אוגוסט יראו לנו את זה? לא יודע, מאוד מוזר שהם מסתירים את זה כבר שלוש שנים אם זה עדין משחק.

- ב-12 חודשים האחרונים היו שמועות על ביטול של המשחק כי נראה שלשחקנים פשוט לא אכפת מהמשחק אבל פיל ספנסר מאוד אוהב את המשחק הראשון אז הוא נתן להם עוד שנה וחצי של זמן פיתוח.

- הצוות היה במצב קראנצ' לקראת שיגור ביולי 2018 (כלומר בערך עכשיו) ואז הם קבלו דחיה לפברואר 2019 מה שאומר שהזמן קראנצ' שלהם גדל מחצי שנה לשנה+, הם גמורים.

- בשנה האחרונה מיקרוסופט נתנו לקן לוב האגדי להוביל את הפרוייקט בשביל לפתור את כל בעיות החוסר מנהיגות וחזון שהיו בו. למי שלא מכיר את קן, הוא באמת אגדה והרובה KLOB בגולדן איי נקרא על שמו.

ונסיים בזה:
"Multiplayer is in some ways more complicated than single-player," Spencer told Eurogamer, "but we're committed to both."

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יולי 2018, 13:40

אוי צחוקים, שנינו פרסמנו את זה, אני פשוט התפרעתי כי קראקדאון 1 הוא אחד ממשחקי הדור הקודם האהובים עלי ואני מגה פאנבוי :)

בכל מקרה שווה לקרא, קריאה מעניינת וזה ממש קצר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יולי 2018, 14:53

אחלה סיכום קיאו, לא נראה לי שנשאר מה לקרוא מהכתבה אחרי ההודעה שלך :P

נשמע שהמשחק היה במצב לא טוב במרבית חייו אבל זה גם נשמע שיש סיבות אולי לקצת אופטימיות, הם בקראנצ׳ כבר חצי שנה שעכשיו מוארך לשנה שלמה (איך זה בכלל אנושי??) מה שאומר שלמייקרוסופט כן חשוב להוציא פה משהו ראוי שלא יבייש יותר מדי את הפירמה, זה ראוי לציון גם אם המשחק אכן יצא רע בסופו של דבר. הם כן מנסים לפחות ולא מזלזלים, נשמע שבקלות יכלו כבר לזרוק אותו לשוק סטייל קראקדאון 2, לחתוך בהוצאות ולקוות שלמרות הכישלון (לפחות מבחינת איכות) הם לא יצאו מופסדים מדי אבל הם בוחרים בגישה יותר אחראית כלפי המותג והקהל שלו.

הקונספט מולטי נשמע דווקא מאוד יצירתי וכיפי על הנייר, הרבה תלוי בעד כמה ההרס יהיה משכנע אבל יש פה פוטנציאל למשהו ממש מגניב אם הכל יצא כמו שצריך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יולי 2018, 15:06

האמת שזה מאוד מעודד שהם אלו שעשו את SNAKE PASS וSONIC RACING, שיחקתי בשניהם והם פשוט מעולים, הראשון מקורי בטירוף...
אבל כנראה שהצוות שלהם על קראקדאון הוא חדש, או בעייתי, או פשוט לא מנוסה... מעניין ומשונה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 29 אורחים