נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יולי 2018, 15:38

זוכרים שדברנו לפני כמה ימים על זה שיש עודף של כרטיסי סדרה 1000 בשוק ו-NVIDIA מקבלת כבר החזרות משותפים? אז מעבר לעובדה שהמחירים חזרו ל-MSRP שלהם, NVIDIA כבר מנסה בכוח להפטר מכרטיסים בסדרה ועכשיו באירופה הם נותנים SSD בנפח 120 ו-240 גיגה של קינגסטון בחינם עם סדרה 1050 ו-1060:
https://www.nvidia.co.uk/geforce/made-to-game/

זוכרים שלפני שנה כשהשוק רתח הם חלקו גג קצת כסף ל-tank world? עכשיו הם מחלקים SSD של 240 גיגה חינם עם כרטיס LOW/MID RANGE. אין ספק שהם מנסים להעיף את זה מהמדפים לפני סדרה 1100 בספטמבר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 יולי 2018, 23:44

DrKeo כתב:למה אתה משער שיהיה לו המון DLC?

כי זה לאסקין?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 יולי 2018, 23:58

לאו דווקא בתשלום אבל עוד מכונות, מחלות וכו'? מתבקש וברור שיצאו עם הזמן ויהיה לדעתי כיף יותר לשחק בו מההתחלה עם יותר תוכן/גיוון ואולי גם איזון טוב יותר ושאר שיפורים

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 יולי 2018, 00:09

לאסקין אתה צריך לארגן תגובה קופי פייסט לנושא "המשחק לא מלא, יש גרסת משחק השנה ואני מחכה לה".
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 יולי 2018, 00:17

:lol:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יולי 2018, 09:06

Laskin כתב:לאו דווקא בתשלום אבל עוד מכונות, מחלות וכו'? מתבקש וברור שיצאו עם הזמן ויהיה לדעתי כיף יותר לשחק בו מההתחלה עם יותר תוכן/גיוון ואולי גם איזון טוב יותר ושאר שיפורים

אפשר להגיד את זה על כל משחק, לא? כלומר יכול להיות שיהיה למרות שאני יודע שהם רוצים לקפוץ בין משחקים שונים שיתרחשו באותה עיר (נניח two point theme park) שידברו אחד עם השני והם צוות קטנטן כך שאני לא בטוח שיהיה להם זמן או כוח אדם לפוצץ את המשחק בdlc. אני כן הייתי שמח להרחבה בינונית ב10$ שבאמת מוסיפה מחלות, מכונות, סוגי חדרים וכו׳, ביחוד אם זה יעזור לצוות לשרוד.

אגב, כבר עשיתי preorder :mrgreen:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 יולי 2018, 10:51

לא ממש... נגיד משחקים כמו אנצ'רטד או GOW, RDR2 וכו', עלילתיים כאלה, ליניארים יותר או פחות - שם זה פחות אכפת לי. אז אולי יוסיפו NG+ ועוד כמה פריטים נחמדים, אבל שום דבר שבאמת ישנה לי בחוויה של הפעם הראשונה, אבל למשחקי בנייה למשל זה משנה המון, גם משחקי מירוצים רבים ומשחקים שבונים על תוכן של יוזרים (כמו TRIALS וLBP)...
זה עוד יותר "ברור" במקרים של משחקי שמומנו בקיקסטארטר ושות', שהרבה פעמים הם מוציאים משחק לא גמור או גמור אבל עם תוכן יחסית דל, ועם הזמן הם מוסיפים דברים ומשנים אותו מקצה לקצה, בהתאם להצלחה שלו, וגם משחקי אינדי רבים עושים זאת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יולי 2018, 13:55

דווקא אני בטוח ש-RDR2 הולך לקבל DLC עד 2025, כמו GTAV. אני גם בטוח שמשחק כמו אנצ'רטד יכול לקבל DLC למולטי במשך שנים. זה נכון שקל לעשות למשחק בניה אינסוף תוכן להורדה, אבל זה נכון ל-90% מהז'אנרים. ברור שיכול להיות שהמשחק יהיה מפוצץ ב-DLC לאורך שנים, אבל גם יכול להיות שלא. אני כן יודע שהם דברו על לעשות two point resort או two point prison, שתי דוגמאות למשחקים שיתקיימו בעיירה two point וידעו לדבר עם שאר המשחקים שמתרחשים ב-two point כך שאני לא בטוח שהם ירצו לעשות DLC לנצח למשחק. אני די בטוח שהם ירצו ב-2020 כבר להוציא משחק סימולציה קומי אחר באותו יקום והם צוות קטנטן.

אה, והוא לא משחק קיקסטארטר אז הפסקה האחרונה יכולה לרדת :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 יולי 2018, 15:42

נו לא הבנת אותי.... ברור לי שהם יקבלו תוספות אבל זה הרבה פחות מעניין אותי במשחקי אקשן ומשחקים עם עלילה טובה (=רוב המשחקים שאני ממש אוהב), ויותר מעניין אותי במשחקים בז׳אנרים אחרים, של ניהול משהו, בניית משהו או מירוצים.
הפיסקה האחרונה לא התייחסה ספציפית אליו אלא למשהו שאני שמתי לב אליו בכמה וכמה משחקים שאני מימנתי, שהם יוצאים בתאריך מסויים אבל ממש כדאי לחכות כמה חודשים טובים לשיפורים, תוספות ואיזונים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יולי 2018, 20:02

אה, כן אני לגמרי מבין את הגישה. אבל אני לא חושב שזה הולך להיות מהמשחקים האלה שיוצאים להם אלף הרחבות ובסוף גרסת goty, הם צוות קטן ורוצים לרוץ כבר למשחק הבא לפי הראיונות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוגוסט 2018, 09:37

חומרה פריקית לגמרי בשם Subor הוכרזה אתמול, מחשב של חברה סינית בשם Zhongshan עם SOC יחודי של AMD שכולל מעבד רייזן מרובע עם שמונה ת'רדים שרץ ב-3GHZ ומשולב בו כרטיס VEGA עם 4TFLOPS ו-8GB של GDDR5. כלומר זה בייסיקלי פס4 פרו (רק מבוסס VEGA) רק עם GPU חלש ב-5% אבל מצד שני CPU שמנגב את הרצפה עם כל קונסלה קיימת.

המחשב הזה יוצא בשתי וריאציות, "קונסולה" שמיועדת לשוק הסיני עם מערכת הפעלה מקוסטמת רק בשבילה וכ-PC סטנדרטי לגיימינג LOW END.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אוגוסט 2018, 21:46

DF מתקלים את הקונסולה שדברתי עליה בהודעה הקודמת:

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 אוגוסט 2018, 06:01

Fallout 76 יהיה בלעדי ל Launcher של Bethesda.net ולא יגיע לסטים... לחברות פשוט נמאס לשלם את המס 30%... לא זוכר איפה היה הדיון על סייברפאנק - אבל אם המשחק הזה יוצא על Laucnher שאני מאמין שלרוב המכריע של הגיימרים בכלל לא היה מושג שהוא קיים - לא תהיה שום בעיה להוציא את סייברפאנק לGOG בלבד.

https://www.pcgamer.com/fallout-76-wont ... -on-steam/
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוגוסט 2018, 09:08

וואלה, גם אני לא ידעתי שיש דבר כזה BETHESDA.NET

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2018, 09:39

גם אני שומע על המשגר הזה פעם ראשונה. וצריך לזכור שה30% זה לא רק על המשחק, זה גם על כל המיקרו תשלומים ו-fo76 הוא game as a service.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 אוגוסט 2018, 10:19

נראה לי הם אמרו שלא יהיו מיקרותשלומים
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2018, 10:33

אבל בטח תהיה להם מונוטיזציה מעבר למשחק בסיס, הרי אפילו למשחקי סינגל בלבד שלהם תמיד יש לא מעט תוכן dlc.

אגב, גם אפיק דלגו על הפליי סטור של האנדרואיד עם הורדה ישירה של פורטנייט. טים סוויני דבר על זה ש30% זה נתח ענקי שהם לא רוצים לשלם וכשאתה מותג חזק כמו פורטנייט או fo (או סייברפאנק?) אז אתה לא באמת צריך להיות עבד לחנות.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 אוגוסט 2018, 13:00

יהיו במשחק MT,אבל הכל יהיה קוסמטי בלבד לפי מה שטוד האוורד אמר.
בכל מקרה,מבאס,כי זה כנראה אומר שגם דום,סטארפילד ו-ES הבאים לא יהיו על סטים והם משחקים עם דגש הרבה יותר חזק על סינגל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוגוסט 2018, 13:13

DrKeo כתב:אבל בטח תהיה להם מונוטיזציה מעבר למשחק בסיס, הרי אפילו למשחקי סינגל בלבד שלהם תמיד יש לא מעט תוכן dlc.

אגב, גם אפיק דלגו על הפליי סטור של האנדרואיד עם הורדה ישירה של פורטנייט. טים סוויני דבר על זה ש30% זה נתח ענקי שהם לא רוצים לשלם וכשאתה מותג חזק כמו פורטנייט או fo (או סייברפאנק?) אז אתה לא באמת צריך להיות עבד לחנות.

אבל פורטנייט כן נמצא למיטב זיכרוני על האייפון/אפסטור, ועד כמה שזכור לי ההבדל לא כזה גדול... או שאני טועה?
אגב, יש שמועות שהNOTE 9 יקבל את פורטנייט בבלעדיות (באנדרויד לפחות), אז יהיה מעניין...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2018, 13:21

כן, באסה, אבל האמת שהיום זה כבר פחות מפריע לי. פעם שירותים אחרים היו אשפה טוטאלית, היום שירותים אחרים מרגישים הרבה יותר מתקדמים מסטים כי הם צועדים במקום כבר 10 שנים. עוד כמה זמן סטים הולך להראות כמו WEB APP משנת 2007? אני לא מאמין שאוריג'ן כבר מרגיש לי טוב יותר מסטים, מה הולך פה?

לאסקין, באייפון אתה לא יכול לעקוף את האפסטור, באנדרואיד אתה יכול. האמת שזה ממש מצחיק כי טים סוויני משבח את הפתיחות של האנדרואיד אבל בו בזמן הוא מנצל את הפתיחות כדי לעקוף את החנות שלהם ולמכור את התוכן של פורטנייט בלי לתת לגוגל את ה-30%. יש בזה משהו אירוני ומשעשע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוגוסט 2018, 13:29

הבעייה הכי גדולה עם סטים זה שכל יום יש איזה 2 עדכונים שמצריכים ריסטרט, למה זה עדיין דבר?!?!?
כמו כן הם דחפו בזמנו את הBIG PICTURE MODE שנראה מעולה, אבל רץ ממש גרוע וכבר המון זמן שלא פתחתי אותו ככה... מעניין אם היו שיפורים, ואם כן - חבל שהם נשארים עם הממשחק המעייף הזה עד עכשיו, כי הBPM כל כך הרבה יותר "מזמין" ונותן תחושה של קונסולה.

ואני לא לגמרי הבנתי את הקטע של לעקוף את החנות... זה משחק אונליין, ועוד חינמי (אז זה לא שיורידו פיראטית והם יפסידו מזה משהו), איך יעקפו את זה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2018, 13:56

אתה נכנס בדפדפן לאתר של אפיק/פורטנייט ושם יש לך אינסטולר שאתה מוריד. כלומר אתה לא עובר בגוגל פליי בשום שלב. בכלליות אתה יכול להתקין על מכשירי אנדרואיד אפליקציות חיצוניות, לא התעסקתי בזה 10 שנים, מאז ה-HTC DESIRE HD שהיה לי בין האייפון 1 לאייפון 5, אבל אני זוכר שאפשר להתקין קבצי APK.

בנוגע ל-BPM, לצערי הוא ממש אותו דבר. כשהוא יצא הוא היה מגניב לגמרי, אבל אני חושב שעדין אין מספיק שליטה שם. למשל הייתי מאוד שמח לקשר בין הכפתור GUIDE בשלט אקסבוקס שלי ל-BPM, לא ברור לי למה זה לא עובד. כלומר אם סטים פתוח ברקע כל הזמן, הייתי רוצה שבשניה שאני לוחץ עליו לחיצה ארוכה הוא יפתח לי את ה-BPM. בכל מקרה אני לא הרגשתי שיפורים ב-BPM.

אה, ואם תהית, כל האקוסיסטם של ה-VIVE הוא פשוט קלאסטר פאק מטורף. 80% מהדברים לא עובדים כמו שצריך בלי שלט תנועה של VIVE, אני פשוט מוצא את עצמי שוב ושוב נתקע ולא מבין מה אני צריך לעשות כדי לשגר משהו. חצי מהאפליקציות, גם הרשמיות, הן פשוט אשפה טוטאלית וכל כך קשה לעשות שם דברים בלי להוריד את המשקפיים 10 פעמים ולגגל שאלות שזאת הופכת לחוויה מתסכלת נורא. באמת עדיף ש-VALVE יתרכזו כבר במשחקים שוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוגוסט 2018, 13:58

אבל אני לא מבין איך זה יפגע באפיק... אז יקנו מהם ישירות את כל הסקינים והשיט שיש לקנות שם אונליין, אז אדרבא - עוד יותר כדאי להם שיהיה באנדרויד...
אוף, מה אני מפספס/לא מבין פה? :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2018, 14:00

אם היית מוריד את פורטנייט מגוגל פליי, כל שקל שאפיק תרוויח באפליקציה תפריש 30% לגוגל, בדיוק כמו ב-APP STORE. ברגע שאתה מתקין אפליקציה חיצונית, בלי לעבור בחנות, לגוגל אין מושג מה הולך אצלך ואפיק בעצם שומרים 100% מהרווחים. כלומר אפיק מרוויחה פה בגדול אבל כמו שכולנו יודעים 99% ממפתחי האפליקציות לא יכולים להרשות לעצמם את זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוגוסט 2018, 14:21

אז שוב - אני לא מבין למה שאפל כן תשים את פורטנייט באפל סטור, אבל לא באנדרויד... מה שאתה אומר יל פה זה שיש סיכוי שירמו את הפלייסטור, לא את אפיק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 44 אורחים