PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יולי 2018, 10:24

הורייזן הבא לגמרי הולך להיות משחק פס4, כמעט שנה לפני יציאת הפס5 הוא יהיה כבר שלוש שנים בפיתוח. יותר מזה, הורייזן 2 כנראה יצא לפני שתוכרז בכלל הפס5. זה כאילו אתם מתעלמים מאיך שסוני עובדת כל דור, הם לא כופים על אף אחד לקפוץ לדור הבא והם תמיד מוציאים מה שבא להם גם שבוע לפני או חצי שנה אחרי יציאת הדור הבא. אף אחד לא רוצה לעבוד על קונסולה דמיונית, מי בכלל עובד על כותר דור הבא 4 שנים לפני הדור הבא?

היה לנו כבר את הויכוח הזה, להגיד שגרילה עובדים אקסקלוסיבית על הדור הבא 4 שנים לפני שהוא יצא? לגמרי wishful thinking.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 יולי 2018, 10:46

אני חושב שהם ממש רוצים להוציא את ההמשך של הורייזון בשנה-שנתיים הראשונות של הפס5, אז לדעתי יהיה נכון לעבוד על משחק קטן יותר לפס4, שיצא לקראת סוף הדור (ובמקביל או לא הרבה אחרי - גם בגירסה משופרת לפס5 כמובן) ויקפיץ על הדרך את המכירות של המשחק הראשון (בכל זאת, יש איזה 70 מליון בעלי פס4 שעדיין לא רכשו אותו משום מה;), וכמובן יכין את הקרקע למשחק הבא... סוג של מסע בין איפה שאנחנו בהורייזון לאיפה שנהיה במשחק השני, עולם הרבה פחות גדול והרבה פחות פתוח, מה שיאפשר להם גם להפציץ מבחינה ויזואלית (תתארו לעצמכם את המנוע הזה במשחק ״אינטימי״ יותר), וסיפור טוב יותר, לעשות ״טיזר״ לכל מני מכניקות שנראה בטח בהמשך, נגיד אפשר שתהיה לה דרך לשוט או עוף או להציג נשק חדש שישנה הרבה דברים בגיימפליי... אולי אפילו חיית מחמד או משהו שילווה אותה במסע.
ברור שזה wishful thinking אבל זה נשמע לי אסטרטגיה טובה מבחינה כלכלית, וגם מבחינת מה שאנשים מצפים מהמשחק הבא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יולי 2018, 10:55

לעבוד שלוש שנים על טיזר? למה לא לעשות הורייזן 2 כמו שצריך ואז לעשות הורייזן 3 לפס5 ב2023?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 יולי 2018, 12:54

בוא נסתכל רגע על התהליך שהורייזון הראשון עבר: חשיפה ב-E3 2015->חשיפה נוספת שנה לאחר מכן ב-E3 עם חלון שיחרור->דחייה->שיחרור. כלומר,עברו כמעט שנתיים מהרגע שהורייזון הוכרז עד שהוא שוחרר (אותו סיפור גם עם GOW ואנצ'רטד 4 של דרוקמן ואם אני הולך להכרזה הראשונית של 4 אז תוסיפו לזה עוד כמה חודשים).

אם אני נצמד לפרקי הזמן האלו הורייזון 2 היה אמור להיות מוכרז ב-E3 השנה אם גרילה מעוניינים לשחרר אותו בתחילת 2020 ואם מישהו חושב שגרילה יכריזו עליו ב-E3 שנה הבאה עם שיחרור באמצע/סוף 2020 עם פחות משנה/קצת יותר משנה מרגע ההכרזה עד לשיחרור אז צר לי אבל זה כנראה פשוט לא יקרה. לכן אני חושב שהמשחק מיועד לפס5 וכנראה שלא ככותר השקה אלא כמשהו שייצא איפשהו בשנה הראשונה שלו.
וכן,4 שנים לפיתוח AAA,בטח כשזה מגיע מסוני, זה משהו שאני לגמרי רואה כמקובל,אפילו אם מדובר ב-IP מבוסס עם מנוע קיים ובייחוד אם המשחק אמור לרוץ על חומרה חדשה,דומה ככל שתהיה לקודמת זו עדיין חומרה חדשה. הימים של משחקים בשנתיים שלוש נגמרו לדעתי.

ובנושא אחר שקשור לגרילה,המון אנשים חושבים שההתרחבות שלהם ל-400 איש היא לא רק עבור פרויקט אחד ולאחרונה גרילה שכרו את האדם שהיה אחראי למולטיפלייר של קילזון 2 (מאוד מוצלח אגב,חבל שהשרתים מתים) וR6 Seige וקשה לי להאמין שהוא הולך לעבוד על המולטיפלייר של הורייזון 2- אני חושב שגרילה מתכננים להחיות את קילזון עם צוות שני.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 יולי 2018, 13:43

אבל זה פשוט לא מסתדר עם העובדה שנשיא גרילה אמר באופן ברור שאחרי הורייזן, מעכשיו המטרה שלהם היא להוציא משחק חדש כל שנתיים-שלוש.
ברור שזו רק מטרה ושהסטודיו לא יקום ויפול על זה, לא יחכו לו עם לפידים אם המשחק הבא יצא אחרי 4 שנים, אבל מן הסתם הוא יודע לאיזו פלטפורמה המשחק הבא מפותח וקצת מוזר שהוא יגיד דבר כזה אם הוא כבר עכשיו יודע בוודאות שלמשחק הקרוב זה לא יתפוס.

או, במילים אחרות.. גרילה די הכריזו שהמשחק הבא שלהם יצא (לפי התכנית) לכל המאוחר ב2020. הייתי אומר אפילו תחילת 2020 אבל אפשר להגיד שגם אמצע 2020 ו3 וחצי שנים עוד נחשב במעגל של שנתיים-שלוש.

באשר להכרזות, קודם כל יש עוד במות גדולות מלבד e3 להכריז עליהן משחקים וסוני כבר הוכיחו מספר פעמים שזה לא מפריע להם. מה גם שמשחקי המשך שכולם יודעים שיגיעו באופן עקבי מוכרזים אצל סוני זמן קצר יותר מאשר משחקים חדשים לגמרי (לא תמיד, לא תמיד).
זה הגיוני מבחינת מה שיש להראות, אם יראו לך את הורייזן שנתיים לפני שהוא יצא זה יראה מרשים וחדש ומרענן כי לא ראית דבר כזה אף פעם. אם יראו לך את הורייזן 2 על אותה קונסולה צריך קודם כל שכבר יהיה קיים משהו חדש שלם מגניב וגדול לבנות עליו את ההדגמה, הם הרי לא יראו קטע שנראה אותו דבר עם נשק חדש ויקוו לשבור את האינטרנט.

בכל מקרה קשה לי לראות את סוני זורקים את גרילה לדור הבא כל כך מוקדם (פברואר 2017 להזכירכם), קשה לי לראות את גרילה כל כך רוצים לחזור לעבוד על המנוע באינטנסיביות של קפיצת דור ולפתוח שוב את עולם הקונספטים (כי בחומרה חדשה אפשר לעשות דברים חדשים לגמרי), תוך כדי שהם שנתיים עובדים על קונסולה דמיונית ומקווים לטוב.
6 וחצי שנים הם פיתחו משהו חדש באדמה שהם לא מכירים, תן להם קצת לנוח עם סיקוול סטנדרטי.

מכל הסיבות האלה זה פשוט הרבה, הרבה יותר הגיוני שהורייזן 2 הוא משחק ps4.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 יולי 2018, 14:00

אני מניח שלא נותרו לנו עוד הרבה חודשים עד שנדע בוודאות מה קורה עם הורייזון 2 כי אם הוא משחק פס4 הוא חייב להיות מוכרז השנה ואני לא יודע אם סוני הודיעו על נוכחות כלשהי בגיימסקום (אחרי הכל גרילה נמצאת באירופה) אבל בעצם נשאר להם רק גיימסקום ו-PSX להכרזה עליו. אחרת,הם כבר נכנסים לאיזור של E3 2019 וכמו שאמרתי,המשחק הזה לא הולך להיות מוכרז עם הדגמה אחת בלבד ב-E3.
ואני לא חושב שגרילה התחילו לעבוד על הורייזון 2 רגע אחרי שהם שיחררו את הורייזון הראשון,אני מניח שחלק לא קטן מהצוות שלהם המשיך לעבוד על ההרחבה שיצאה בסוף שנה שעברה וחלק אחר כנראה עבר לשלבי קונספט מאוד ראשוניים שלא דורשים המון,בטח לא את החומרה עצמה. חוץ מזה,גרילה הם כנראה הסטודיו הכי מוכשר טכנית של סוני ואני בטוח שהמון input שלהם הולך לפס5,אתם באמת חושבים שסוני לא תיתן להם איזה target specs לפני כולם לפתח אליו? זה ממש לא חסר תקדים.
מישהו באמת חושב שאין מפתחות כיום שעובדות על משחקים לדור הבא? למה שגרילה לא תהיה אחת מהראשונות שתהיה לה גישה ל-specs/dev kits של הפס5? פשוט לא רואה סיבה למה לא.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 יולי 2018, 14:22

יכול להיות.
הכל יכול להיות, אין לנו שם הכרזה והכל ספקולציות, אבל אני לא אחזור שוב פעם על הסיבות שלדעתי זה הרבה יותר מסתדר שהוא יצא לPS4.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יולי 2018, 18:24

1) אף אחד לא עובד על כותר דור הבא 4 שנים מראש אקסקלוסיבית, אולי צוות ספקולטיבי קטן אבל ממש לא כל החברה. אין להם אפילו סדר גודל של מה הוא יהיה, 12TFLOPS? 16? 8? כמה זיכרון? 12? 24? אין להם שמץ של מושג מה יהיה בכלל הכיוון של הקונסולה ארבע שנים מראש ובטח ובטח שהם לא יעבדו על איזה מנוע דמיוני שלא קיים שכתוב לחומרה לא קיימת. אם דבר כזה היה אפשרי, כותרי שיגור אשכרה היו טובים. הסיבה שכותרי שיגור הם לרוב גרועים היא שעל רובם עובדים 18 חודשים, גג שנתיים, כי פשוט אין כל כך איך לפתח אותם קודם. מתי הם יוצאים טובים? כשיש לך מריו 64 ודוחים את השיגור של הN64 במשך שנה וחצי כך שיש לך 3.5 שנים לעבוד עליו במקום שנתיים.
2) בנושא המרקטינג, הורייזן הוכרז שנה לשיגור מבחינת צוות המרקטינג. כן, הוא נדחה בסופו של דבר, אבל כשחשפו אותו מה שהצוות ידע ומה שהמשווקים של סוני ידעו הוא שהמשחק יוצא עוד שנה. כלומר אין שום סיבה שלא יחשפו את הורייזן 2 שנה לפני שהוא יצא, הרי זה ממילא מה שהם עשו עם הורייזן 1. כלומר נניח פריז ליציאה בסוף 2019 או תחילת 2020? אולי PSX? האמת, גם E3 הבא ליציאה באיזה אפריל 2020 זה גם לא גס.
3) כמו שסטיק אמר, הם רוצים להוציא משחק כל שנתיים או שלוש, 2021 וצפונה ממש לא מתאים לתיאור הזה, אפילו שיגור זה 4 שנים פיתוח (טוב נו, 3 שנים ו-9 חודשים), פשוט לא מתאים למה שגרילה רוצים לעשות.
4) ההרחבה של הורייזן זה לא פרוייקט של 250 אנשים, בטוח לא של 400 אנשים, היה כנראה צוות קטן שעשה אותו בזמן שרוב החברה עבדה על 2.

כמובן שזה לא סותר בשום צורה שאין צוות שעובד על המשחק פס5 שלהם, זה פשוט לא הפוש הגדול של החברה כרגע כנראה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יולי 2018, 02:52

בואו נגיד שתקנו את המשחק אם בא לכם להתנדנד על קורים לאורך מנהטן, לא בשביל העלילה :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 יולי 2018, 13:19

קצת מוקדם מדי לקבוע את איכות הסיפור לדעתי..אנחנו לא באמת יודעים משהו למעט העובדה שיש כמות די פסיכית של דמויות.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 יולי 2018, 19:17

ספיידרמן הוא מסוג המשחקים האלו שפשוט לא ברור מה תהיה האיכות שלו עד שהוא ממש יצא.
בדרך כלל כבר די ברור מראש לכל אדם עם נסיון מינימלי בתחום מה יהיה פחות או יותר טיבו של משחק מסוים לפני שהוא יוצא, כן יש לעיתים פלופים והפתעות אבל בדרך כלל אפשר לדעת מה הכיוון הכללי של המשחק.
אבל ספיידרמן פשוט עומד במקום מוזר, יש בו דברים שנראים נפלא ומעמידים אותו כמשחק שיכול לאיים על ארקהם כסופר הירו הטוב ביותר (התנועה עם הקורים, החליפות, העיר) ונראה ברגעים האלו שאינסומניאק מבינים בדיוק מה צריך בשביל משחק ספיידרמן טוב, יש בו דברים שנראים בינוניים לגמרי (מערכת הקרב, ההתגנבות) ויש בו דברים שנראים נוראיים ממש (הסיפור, עיצובים מסויימים של חלק מהאויבים..).

אני לא יכול להגיד שאני לא מחכה לו, גדלתי על משחקי ספיידרמן לps1 ואין לי ספק שאני אקנה את החדש גם אם רק בשביל התנועה בעיר, אבל באמת שכרגע אני יכול לראות אותו מתקבל כ7 באותה מידה שהוא יכול להיות 9.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 יולי 2018, 20:53

קשה לי להאמין שהוא יהיה משחק של 7, אבל הוא כן יכול להיות המון פוטנציאל ״מבוזבז״, לי אישית נראה שזה משחק של 8 אבל ההמשך שלו יגיע מהר והוא יהיה משחק של 9 (:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 יולי 2018, 21:20

אני לא רוצה התגנבות ,במשחק ספידר מאן
זה מאוד רחוק מהדמות ,לפחות כפי שהוצגה
ברוב העשרות שנים ,שהדמות קימת

לא שאני מומחה לקומיקס ,או ספיידרמן
באופן כללי
אבל לא זכור לי הרבה חלקי סרטים או משחקיות
שספידרמן מתגנב
וגם עם זה קורה זה לזמן ממש קצר

התגנבות ,כן מתאים מאוד לבאט מאן
במיוחד שזה נעשה שחשוך ,ורצוי שיהיה גשם בחוץ

מספידרמן ,אני מצפה לזריזות ,טיפוס על קירות
שימוש בקורים ,למגוון דברים
מקומות בהירים
הצגת עצמו לאויבים ,לפני הקרבות

הוא לא דמות אפלה ,ורצינית כמו באטמן
אלה דמות שמחה ,ועם הומור

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 יולי 2018, 08:26

ספיידרמן מתגנב הרבה, לפחות לי זכור שהוא כמעט אף פעם לא "פורץ" פנימה אלא "מפתיע" את האוייבים שלו שהוא כבר נמצא מאחוריהם וכד'...

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 יולי 2018, 20:51

Laskin כתב:ספיידרמן מתגנב הרבה, לפחות לי זכור שהוא כמעט אף פעם לא "פורץ" פנימה אלא "מפתיע" את האוייבים שלו שהוא כבר נמצא מאחוריהם וכד'...

אני לא מומחה לקומיקס
אני פשוט זוכר את הדמות אחרת

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 יולי 2018, 18:09

בעניין הדיון על הוריזון, זה בסכ״ה די פשוט, אם סוני לא מכריזה עליו השנה ב PSX (וזו כן במה שסוני מכריזה בה על דברים גדולים, TLOU2 נחשף לראשונה שם) אז קשה להאמין שהוא לא מכוון לפס5 לפחות ברמה של קרוס ג׳ן לא ככה? אז רק נשאר לחכות ולראות :)

בקשר לספיידי, אני לא רואה תסריט שיצא משחק רע ואם נתבסס על משחקים קודמים של המותג אז יש פה סיכוי ממש טוב למשחק הספיידרמן הכי טוב אי פעם. הוא במינימום יהיה ברמה של משחק כמו סאנסט אוברדרייב שהיה נחמד מאוד בסך הכל.

אבל, כמובן שהציפיות שיש ללא מעט אנשים הן גבוהות יותר מסאנסט או משחק הכי טוב ביחס לשאר הספיידרמנים שיצאו, הרבה מהם מצפים לרגע הארקהם של ספיידי ולמשהו שעומד בסטנדרטים שהציבה רוקסטדי, במקרה הזה בהחלט יש סיכוי לא קטן לאכזבה ויש פה הרבה לחץ על הכתפיים של אינסומניאק.

דווקא מבחינת מערכת הקרב אני לא דואג אם נשווה לארקהם, לא ראיתי שום יתרון שיש לארקהם עליה, אבל אני כן דואג למחסור בגיוון ביחס לארקהם כמו שסווים תיאר יפה כשדיבר על הקסם של הסדרה הזו. גם מבחינה עלילתית ויש סימני שאלה, אומנם סדרת ארקהם היא לא יצירת מופת מהבחינה הזו אבל היא כן עשוייה היטב והאינטגרציה של ה LORE של באטמן בעולם ובמשימות צד ובפעילויות השונות (כמו הפאזלים של הרידלר) היא ממש ממש טובה, אני מתקשה להאמין שספיידי יציע משהו ברמה הזו.

ככה או ככה, גם אם המשחק לא יצא מאסטרפיס ששווה מחיר מלא אני בטוח שלפחות סייל בהמשך הדרך הוא יהיה שווה כי כן אפשר יהיה להוציא ממנו הנאה רבה במינימום, אינסומניאק לא הולכים להוציא פה משחק רע אין לי ספק בזה :)
נערך לאחרונה על ידי bling ב 23 יולי 2018, 19:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יולי 2018, 18:15

הורייזן הקודם הוכרז שנה לשחרור, אני לא חושב שיש לסוני בעיה להכריז עליו גם בe3 2019, כבר כמובן שהאירועים של סוף השנה הזאת הם מועמדים טובים יותר.

כלומר, השנה הם פחות או יותר רק הראו תוכן קיים בלי הכרזות (אולי רק ניהו 2? אולי הזיכרון שלי מטעה אותי), אני בספק אם שנה הבאה בe3 הם יחזרו על אותו דבר בלי הכרזות. כלומר הכרזות e3 שלהם שנה הבאה יהיו למשחקי 2020 לפס4, מה שהם לא יהיו אבל אני די בטוח שהורייזן 2 וניהו 2 יהיה בינהם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 יולי 2018, 19:44

בתכלס זה נשמע הגיוני מה שאתה אומר, אבל מצד שני 2020 תהיה כולה פס5 מבחינת סוני וכן, אני יודע שבעבר זה לא הפריע להם להוציא משחקים גדולים לדור הקודם שלהם אבל עכשיו כשכל משחק הוא פרויקט ענק שמעסיק צוות גדול למשך שנים אני חושב שגם סוני לא תהיה מטומטמת מספיק לוותר על יציאה גם לפס5 בהשקה שלו. בתקווה שיעשו מה שנינטנדו עושה עם הזלדות שלה ותדחה את הוריזון 2 גם לפס4 כדי שהפס5 תקבל ביחד איתו את כל ה PR.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2018, 01:33

אני גם חשבתי שהפס3 תהיה יבשה ב-2013, כי זה הגיוני. תראה מה קרה בסוף, איזה 5 משחקי ענק שיבשו את הפס4.

אבל הפס2? אפילו יותר קיצוני. זוכר שהפס3 הייתה קונסולה של 2005? באמצע 2005 היא נדחתה ל2006 אבל בעצם כל משחק שפותח ל2005 פותח בידיעה שהוא יצא בשנת השיגור של הפס3. ומה סוני ממנה באותה תקופה?
God of War
Sly 3
SOCOM 3
Jak X
Shadow of the Colossus
Ratchet: Deadlocked
Ape Escape 3
SOCOM Combined Assault
God of War II

זה מה שסוני הוציאה מהשנת שיגור המשוערת של הפס3 ועד סוף חייה של הפס2. תראה כמה כוח פיתוח הושקע בזה, פלא שהפס2 הייתה גוויה שנתיים? והם לא ידעו שיש להם פס3? בטח שהם ידעו. ומה עם הפס3 בסוף ימיה? הרי אתה יודע שהם עשו בדיוק אותו דבר אז. כלומר לסוני לא אכפת ליבש את הקונסולה הבאה, הם עושים את זה בכיף בכל דור שיש להם צד א', למה לא בדור הזה? מה עושה את הדור הזה מיוחד? זה ה-MO של סוני.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 יולי 2018, 12:51

צודק ועדיין משחקים היום יקרים יותר ודורשים זמני פיתוח ארוכים מאי פעם ככה שניתן לקוות שסוני לא תוותר על הוצאה בין דורית לפחות.

ובתכלס גם אם סוני לא חושבת אסטרטגית והיא ממשיכה לפתח לפס4 כל עוד הפס5 לא יצאה היא לא תוכל להספיק יותר מדי פרוייקטים כי צריך באמת הרבה זמן פיתוח לכל דבר. אני לא רואה את הוריזון 2 יוצא לפני 2020 והוא במקרה הכי רע הפרויקט האחרון הממש גדול שיצא לפס4 ולא לפס5, זאת בהנחה שהפס5 אכן מגיעה ב 2020.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2018, 19:34

אתה לא חושב שאפשר לעשות הורייזן 2 תוך 3 שנים? ביחוד שהצוות גדל מ250 ל400? הרי שלוש שניפ זה בין חג המולד 2019 למרץ 2020 ככה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2018, 14:52

זוכרים את ד"ר ריצ'רד מארקס המביך שפתח את האייטוי וה-MOVE? את תצוגות המביכות שלו על במה של סוני בתקופת הפס2 והפס3? אז גוגל שכרו אותו, בטח למשהו שקשור ל-AR או VR.

ובחדשות אחרות, עכשיו בGT ספורטס הוסיפו בעדכון האחרון מיקרו תשלומים למי שרוצה לקנות אוטו בכסף אמיתי במקום לטחון כדי לשיג אותו. כל מכונית מה-218 מכוניות עולה 1$ עד 3$. לפתוח את כל המכוניות יעלה לכם 400$.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 31 יולי 2018, 15:12

הטיימינג קצת משעשע כש-Turn10 בדיוק הכריזו שהם מעיפים את ה-MT שלהם מפורזה 7...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 יולי 2018, 15:38

קנייה ישירה של תוכן רצוי זה כמעט ההפך המוחלט מלוט קרייט אז אני לא רואה הקבלה של ממש...

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 31 יולי 2018, 15:41

יותר בכיוון של T10 מוציאים את אמצעי המונטיזציה העיקרי מהמשחק שלהם בזמן שפוליפוני מכניסים אחד.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים