PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Stick » 03 אוגוסט 2018, 20:51

זה כאילו סוני לא ידעו מה לעשות עם הדמות הזו בקולנוע, אז הם נתנו אותה למארוול שכל סרט שהם נוגעים בו הופך לזהב, ומארוול לא ידעו מה לעשות עם הדמות בעולם הגיימינג, אז הם נתנו אותה לסוני שם כל דבר שהיא נוגעת בו הופך לזהב בשנים האחרונות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוגוסט 2018, 09:49

אם כבר לראות טריילר של ספיידרמן, אז לראות אותו ביפנית.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אוגוסט 2018, 11:21

הרשמים האחרונים ממש חיוביים, אני רק מקווה שהם באמת יהיו עקביים לאורך כל המשחק ושלא יחזור על עצמו יותר מדי או יהיה חלש יותר לקראת האמצע/סוף... אם ישמרו על הרמה של השעות הראשונות אז כמעט בוודאות מדובר במשחק של 9+, אם לא אז כנראה שיש פה משחק של איזור ה-85... בכל מקרה אני חושב שמבחינת מכירות יש לו פוטנציאל אדיר למכור אפילו יותר מGOW.
אם יהיה מדובר בהצלחה כפי שזה נראה - אני חושב שסוני צריכים לעשות הכל כדי שההמשך שלו יצא בשיגור של הפס5... שנתיים וחצי, נשמע לי אפשרי לגמרי כשיש להם את הבסיס עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוגוסט 2018, 20:30

Gow מקבל ng+ ב20 לחודש.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אוגוסט 2018, 21:40

בקשר לדיון על הפלוס: לאסקין בחייאת אם אתה לא רואה ירידה חדה ברמה של הפלוס על הפס4 לעומת הדור הקודם אז באמת שאין מה לאמר, תן לי חודש אחד על הפס4 שמקביל לחודש ההוא על הפס3 שקיבלנו בו את ביושוק אינפיניט (כשהיה ממש חדש עדיין), DmC החדש בזמנו ו Brothers כאינדי החם של אותה התקופה ואני אשתוק. כלום על הפס4 לא מתקרב לחודשים הטובים של הפס3 למרות שיש שיפור מסויים בדמות יותר משחקי AAA (בינוניים הרבה פעמים כמו מאפיה 3 שאין לי ממש עניין לשחק אבל גם זה שיפור)

בקשר לספיידי: נראה מעולה אבל אני בספק שמדובר במועמד ל Goty וב 9+, הם יצטרכו לשמור על רמת גיוון גבוהה בשביל זה וכבר כל ה״פעילויות״ הרפטטיביות בעיר והעובדה שצריך לפתוח מגדלים נותנים לי וויב של משהו שיכול לחזור על עצמו אחרי כמה שעות. אני חושב שיסיים באיזור ה 8 פלוס, וגם לא 8 גבוה.

בקשר ל NG+ לגאד אוף וור: YAY! :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אוגוסט 2018, 21:48

אני ממשיך בGOW בינתיים.. הוא ממש משחק מוצלח לדעתי, לפחות עד עכשיו..

ספויילר: הצג
בדיוק הורדתי לאיש על העץ את הראש ואני הולך איתו על המותן.. WTF?! :lol:
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2018, 08:52

bling כתב:בקשר לדיון על הפלוס: לאסקין בחייאת אם אתה לא רואה ירידה חדה ברמה של הפלוס על הפס4 לעומת הדור הקודם אז באמת שאין מה לאמר, תן לי חודש אחד על הפס4 שמקביל לחודש ההוא על הפס3 שקיבלנו בו את ביושוק אינפיניט (כשהיה ממש חדש עדיין), DmC החדש בזמנו ו Brothers כאינדי החם של אותה התקופה ואני אשתוק. כלום על הפס4 לא מתקרב לחודשים הטובים של הפס3 למרות שיש שיפור מסויים בדמות יותר משחקי AAA (בינוניים הרבה פעמים כמו מאפיה 3 שאין לי ממש עניין לשחק אבל גם זה שיפור)

בקשר לספיידי: נראה מעולה אבל אני בספק שמדובר במועמד ל Goty וב 9+, הם יצטרכו לשמור על רמת גיוון גבוהה בשביל זה וכבר כל ה״פעילויות״ הרפטטיביות בעיר והעובדה שצריך לפתוח מגדלים נותנים לי וויב של משהו שיכול לחזור על עצמו אחרי כמה שעות. אני חושב שיסיים באיזור ה 8 פלוס, וגם לא 8 גבוה.

בקשר ל NG+ לגאד אוף וור: YAY! :)

לא טענתי שאין ירידה אלא שיהיה הוגן יותר להשוות בין המשחקים שקיבלנו בנקודת זמן זהה בדור, ושאני צופה שאז ההיצע יהיה בעל ערך שווה יותר.

ואני גם מת לשחק בGoW שוב אבל אני חושב שאחכה עם הNG+ עד שיהיה לי ps5 וטלויזיה עם 4k ו-HDR, או לפחות רק טלוויזיה כזו.

אגב, הם לא זורקים סתם NG+, יהיו פריטי armor חדשים, תהיה מערכת שדרוגים חדשה, יהיה ניתן לדלג על קטעי מעבר (למרות שאני לא חושב שמישהו באמת ירצה לעשות את זה אלא אם זה לצורכי ספיד-ראנינג), והכי חשוב - לחלק מהאויבים יהיו התקפות/הגנות חדשות, אז יהיה גיוון טוב עוד יותר בקרבות...
אני מקווה שיהיו גם איסטר אגס חדשים או הפתעות אחרות

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אוגוסט 2018, 11:25

אני גם אחכה קצת עם ה NG+, יש עוד דברים ברשימה לפני שאני עושה משחק חוזר אבל כיף לדעת שיש מוטיבציה לעשות סיבוב נוסף.

קליימן, זו הדמות אולי הכי מגניבה במשחק, ממש גונב את ההצגה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2018, 11:35

אוף, כל פעם שעולה דיון על חלקים מהמשחק הזה אני נזכר איזו הרפתקה מדהימה הוא... ולחשוב שכל המשחק הוא סה"כ SETUP אחד גדול למשחק/י ההמשך :O
ההמשך שלו די בוודאות יהיה המשחק שאני הכי מצפה לו עד שהוא ייצא, ואחריו בטח גם להמשך שלו... אני כל כך אוהב את הדמויות והאווירה. אשתי עדיין משחקת בו, מתקדמת לאט מאוד, כי אין לנו הרבה זמן, אבל כל כך כיף לחוות את הרגעים הקטנים והגדולים, ולשים לב לפרטים שלא שמתי לב אליהם בפעם הראשונה.
מקנא בך קליימן, שאתה רק בשלב הזה... יש עוד כל כך הרבה לפנייך, תמשיך לעדכן פה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2018, 15:18

אגב, אני היחיד אולי שלא ידע, אבל ראיתי שלשום סרטון של SPIDERMAN, ויש שם קטע שהציגו משהו שהיה חדש עבורי - מערכת "טריקים" באוויר לספיידרמן!
זה מתחיל פה בדקה 03:24 עד בערך 05:00, ומראים שם גם את העיר עצמה בלילה, שזה נחמד (נראה לי שעד עכשיו הקטעים בלילה שהראו היו מרוחקים ממרכז העיר)

לפי מה שהוא אומר הם שמרו את זה בסוד עד עכשיו, אז כנראה שזה כן חדש... פשוט לא ראיתי שמדברים על זה בשום מקום.
לדעתי זה מה שיכול להפוך את השוטטות בעיר למשמעותית פחות רפטטיבית ואפילו עוד יותר מהנה. מעניין עד כמה "עמוקה" תהיה המערכת הזו, אבל על פניו זה נראה פשוט נהדר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אוגוסט 2018, 16:30

Laskin כתב:אוף, כל פעם שעולה דיון על חלקים מהמשחק הזה אני נזכר איזו הרפתקה מדהימה הוא... ולחשוב שכל המשחק הוא סה"כ SETUP אחד גדול למשחק/י ההמשך :O
ההמשך שלו די בוודאות יהיה המשחק שאני הכי מצפה לו עד שהוא ייצא, ואחריו בטח גם להמשך שלו... אני כל כך אוהב את הדמויות והאווירה. אשתי עדיין משחקת בו, מתקדמת לאט מאוד, כי אין לנו הרבה זמן, אבל כל כך כיף לחוות את הרגעים הקטנים והגדולים, ולשים לב לפרטים שלא שמתי לב אליהם בפעם הראשונה.
מקנא בך קליימן, שאתה רק בשלב הזה... יש עוד כל כך הרבה לפנייך, תמשיך לעדכן פה

מסכים עם הכל, הבסיס שהונח פה הוא מעולה ולהמשך בכלל יש פוטנציאל ענקי, אבל מצד שני בגלל שזה סוג של בסיס להמשך יש אספקטים קצת מבאסים שהיו חסרים כחלק מה DNA של הסדרה. בסכ״ה המשחק מציב סטנדרטים חדשים לסדרה והכיוון שלקחו עם הריבוט הזה התגלה כהצלחה ענקית ככה שקשה להיות באמת מאוכזבים.

בעניין הסרטון של ספיידי, טאץ׳ נחמד שגם מתאים לדמות (עם באטמן למשל מערכת כזו לא היתה מתאימה במיוחד) אבל אני לא דואג מגיוון בטראברסל, המכניקה נראית מעולה והיא בסך הכל כלי להתניידות שלא אמור להמאס באף שלב (כמו שה Traversal של באטמן גם לא נמאס), במיוחד אם יהיה ניתן לשדרג אותה במהלך המשחק. אני חושש בעיקר ממחסור בגיוון במשימות עצמן ובמה שעושים רוב הזמן, אני מקווה שהמשחק זורק מספיק דברים מעניינים אל עבר השחקן כדי לשמור על גיוון וכיף, המכניקות עצמן נראות מעולה אבל הקונטקסט שבו נשתמש בהן זה מה שיקבע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2018, 21:03

זה רק אני או שמהראיון נשמע שלא תהיה מערכת של מחזור יום לילה אלה הם יקבעו עבורך את הזמן של היום בכל רגע נתון על פי המשימה?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אוגוסט 2018, 21:27

זה היה ידוע עוד ממש ממזמן. המערכת נקבעת על ידיהם סטייל אינפמס, היא לא דינאמית. מבחינתי לא מחיר נורא במשחק מהסוג הזה אם זה עוזר להם להוציא יותר גראפיקה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2018, 21:41

זב היה ידוע מהחשיפה השנייה שלו... אני לא רואה בזה חסרון, זה לא משחק סאנדבוקס, זה עולם פתוח... ולא אכפת לי שאין את זה בבאטמן שתמיד לילה לא משנה ששיחקת 50 שעות, או בהרבה משחקים אחרים שמונעים יותר עלילתית מאשר שאתה סתם מסתובב בעולם בלי סיבה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2018, 22:39

זו לא קטסטרופה אבל בבטמן זה ממש מבאס, מוריד קצת מהחיות של העולם. מצד שני אם בניגוד לבטמן הם יגוונו, אולי זה לא יורגש. אין ספק שטכנית זה עושה להם חיים קלים כך שאם זה לא יורגש יותר מדי וזה עזר להם להגיע לגרפיקה הזאת אז בכיף.

מצד שני כרגע ראיתי את rdr2 שעושה כל כך הרבה ובזמן אמיתי ועם סימולציה אמיתית וזה טיפה מגמד אותם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2018, 22:51

אין מה לעשות, הם תמיד דור אחד קדימה... ועובדים עשור על משחק

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 אוגוסט 2018, 07:37

השוואה ממש לא הוגנת קיאו, RDR2 לפחות מבחינת הטריילר זה המשחק הכי מרשים שיצא עד עכשיו בדור הזה בהפרש משמעותי, גם מפתחות מוכשרות יותר טכנית מאינסומניאק לא עומדות מול התצוגה הזו.

ראיתי את הטריילר עוד פעם פעמיים מאז ואני חייב להודות שאפילו משחקים עתידיים שנחשפו ב E3 האחרון ושחלק חוזים שיהיו בין דוריים לא בהכרח מרשימים יותר מהטריילר של RDR2, יש משהו כל כך חי בעולם ובאווירה שם שאף משחק אחר לא הצליח לתפוס. אפילו TLOU2 שנראה מפוצץ ראשים (ושמן הסתם באספקטים מסויימים הוא מתעלה על RDR2 אבל זה קצת לא הוגן בהתחשב בפוקוס של כל משחק) מרגיש קצת סטטי ומת באווירה שלו לעומת RDR2. כאילו אחרי הטריילר של RDR2 משהו קצת חסר שם. רוקסטאר באמת מדהימים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2018, 12:48

Tlou2 הרבה יותר מרשים ויזואלית, אבל הוא משחק לינארי ולא עולם פתוח. בכל מקרה הייתי רוצה את rdr2 בסרטון גיימפליי ארוך ורציף, לא בחיתוכים מהירים שגורמים לו להראות הכי טוב בהסטוריה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אוגוסט 2018, 13:20

שוב, חוץ מגרפיקה *מאוד* יפה, אני לא מבין מה יש פה.
מה אני מפספס? זה בסך הכל טריילר ארוך של קטעים קצרצרים שלא נותנים באמת להבין כלום. אז הצלחתי להבין שהסטינג הוא המערב הפרוע ושהגרפיקה יפה, למה לעזאזל כל האינטרנט פשוט מתפגר על הטריילר הזה? (זאת אומרת, אני יודע למה - בזכות השיווק הגאוני של רוקסטאר, שעובדים בשיטה של סיר לחץ - משחררים גיימפלי ראשון למשחק בפרופיל כל כך גבוה ממש בשנייה האחרונה וגורמים לכולם לאבד את זה רק מעצם החשיפה. ומגרפיקה יפה.)
בואו נשווה את זה לחשיפות גיימפלי באמת מרשימות - משחקי אנצ'רטד, הטריילר של GOW שהראה שינוי קיצוני ובא משום מקום, או אפילו משחקים כמו הדויז'ן שיצאו פחות מוצלחים אבל אין ספק שהיה להם טריילר חשיפת גיימפלי ששווה היה להתרגש ממנו. כאן יש בסך הכל כמה דקות של קטעים קצרצרים של שניות..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2018, 13:23

הם הדגימו אוסף של מערכות שנראות מצויין בעולם יפיפה עם השם רוקסטאר מודבק בהתחלה, מה עוד אתה צריך?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אוגוסט 2018, 13:32

אני לא צריך כלום, אני יודע שאני קונה את המשחק הזה עוד לפני שהוא הוכרז.
אני פשוט חושב שהתגובות *ספציפית* לטריילר מאוד מוגזמות, ושאנשים צריכים קצת לפתוח את העיניים ולראות (שוב, שספציפית) אין פה בטריילר הזה איזה משהו מיוחד.
התגובות באינטרנט נראות כאילו ראינו קטע גיימפלי רציף של 6 דקות שמראה איזה סט פיס שלם ומושקע או איזו מכניקת עולם פתוח מדהימה שלא נראתה עדיין בעולם הגיימינג, או איזה שינוי קיצוני והפתעה ממה שחשבנו שהמשחק יהיה עליו.
אם היינו מקבלים משהו כזה אז אין ספק שהתגובות (וזה בכל האינטרנט, פה זה עוד מעודן יחסית) היו במקום, אבל אנשים מאבדים את זה כי הם ראו כמה דקות של RDR2 עם HUD מודבק עליו..

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 אוגוסט 2018, 14:28

אני נוטה להסכים עם סטיק... אני חושב שהוא יפהפה בצורה משוגעת, שלא תטעו, אבל תכלס, בדיוק אותו הטריילר מכל חברה אחרת, כנראה שלא היה עושה כ''כ הרבה רעש. ברור לכולנו שהמשחק יהיה מעולה, אבל עדיין, הטריילר הספציפי הזה, מעבר לגרפיקה וקצת אינטראקציות עולם בסיסיות, לא הראה כלום.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 אוגוסט 2018, 15:42

רמת פירוט מטורפת, גרפיקה מטורפת, אנימציות מעולות (במיוחד של הסוס), העולם נראה מדהים... מבחינת גיימפליי לא הראו הרבה, אבל מה שכן הראו היה מדהים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אוגוסט 2018, 16:19

טריילר טוב, המשחק נראה נהדר וגרפית הוא באמת בטופ.
אבל זה לא טריילר מפוצץ ראשים שגרם לי להגיד וואו 7 פעמים במהלכו כמו שאפשר לחשוב משיטוט זריז באינטרנט. תכלס לא ראינו כלום חוץ מזה שהוא נראה טוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2018, 16:51

אולי זה מוזר אבל אני מסכים עם כולם כאן. אני די בטוח שהיינו מדברים אחרת על הטריילר אם היה כתוב בהתחלה יוביסופט אבל מסיבה טובה, אנחנו יודעים למה לצפות מרוקסטאר ולמה לצפות מיוביסופט.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 45 אורחים