bling כתב:בקשר לדיון על הפלוס: לאסקין בחייאת אם אתה לא רואה ירידה חדה ברמה של הפלוס על הפס4 לעומת הדור הקודם אז באמת שאין מה לאמר, תן לי חודש אחד על הפס4 שמקביל לחודש ההוא על הפס3 שקיבלנו בו את ביושוק אינפיניט (כשהיה ממש חדש עדיין), DmC החדש בזמנו ו Brothers כאינדי החם של אותה התקופה ואני אשתוק. כלום על הפס4 לא מתקרב לחודשים הטובים של הפס3 למרות שיש שיפור מסויים בדמות יותר משחקי AAA (בינוניים הרבה פעמים כמו מאפיה 3 שאין לי ממש עניין לשחק אבל גם זה שיפור)
בקשר לספיידי: נראה מעולה אבל אני בספק שמדובר במועמד ל Goty וב 9+, הם יצטרכו לשמור על רמת גיוון גבוהה בשביל זה וכבר כל ה״פעילויות״ הרפטטיביות בעיר והעובדה שצריך לפתוח מגדלים נותנים לי וויב של משהו שיכול לחזור על עצמו אחרי כמה שעות. אני חושב שיסיים באיזור ה 8 פלוס, וגם לא 8 גבוה.
בקשר ל NG+ לגאד אוף וור: YAY!
Laskin כתב:אוף, כל פעם שעולה דיון על חלקים מהמשחק הזה אני נזכר איזו הרפתקה מדהימה הוא... ולחשוב שכל המשחק הוא סה"כ SETUP אחד גדול למשחק/י ההמשך :O
ההמשך שלו די בוודאות יהיה המשחק שאני הכי מצפה לו עד שהוא ייצא, ואחריו בטח גם להמשך שלו... אני כל כך אוהב את הדמויות והאווירה. אשתי עדיין משחקת בו, מתקדמת לאט מאוד, כי אין לנו הרבה זמן, אבל כל כך כיף לחוות את הרגעים הקטנים והגדולים, ולשים לב לפרטים שלא שמתי לב אליהם בפעם הראשונה.
מקנא בך קליימן, שאתה רק בשלב הזה... יש עוד כל כך הרבה לפנייך, תמשיך לעדכן פה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 41 אורחים