במורשת-הרמאי ואביר את-החפירה אני בקושי עברתי בוס אחד, ונטשתי אותם

פה אני פשוט מזהה גם מערכת קרב נורמלית, אז הרבה יותר מושך אותי לנסות בכל זאת, אבל חושש ששוב אתחיל משחק בסגנון ולא אסיים רבע ממנו
DrKeo כתב:ברצינות שאני לא מבין איך בן אדם ישב וכתב את הקוד AI, אחרי זה משחק במשחק כשהוא יוצא ולא שם לב. זה לא איזה באג איזוטרי שאף אחד לא שם לב אליו, זה משהו שהמתכנת היה צריך לשים לב אליו 20 דקות לתוך המשחק. כלומר או שאף אחד בצוות AI לא שחק בכלל במשחק אחרי שהוא יצא, או שהם היו מודעים לזה ולא היה להם שמץ של מושג מה מקור הבאג.
Laskin כתב:אוקיי, סיפור קצת... מוזר:
אתמול יצאו ביקורות לDEAD CELLS - משחק שנראה ממש נהדר, והוא שילוב של ROGUELIKE-METROIDVANIA-SOULS-ACTION-PLATFORMER, ורוב הביקורות שלו ממש מהללות...
גם IGN - נתנו לו 9.7
אבל הביקורת שלהם, מסתבר, כמעט אחד לאחד העתקה של ביקורת שיצאה שבוע לפני כן. אז אלו שעשו את הביקורת הוציאו וידאו ביוטיוב, ובעקבותיו IGN הורידו את הביקורת שלהם, והם "בודקים את העניין"... בינתיים - תוכל לשפוט בעצמכם:
בכל מקרה אם מישהו משחק בו אשמח לשמוע רשמים, הוא נראה פשוט מעולה. הבנתי שיוצא גם לסוויץ' אז אמור להיות משחק שממש מתאים לשחק בו בדרך.
Laskin כתב:אז אם אני ממש אוהב להרגיש חזק עם הזמן (ואפילו OP) - זה פחות המשחק עבורי?
במורשת-הרמאי ואביר את-החפירה אני בקושי עברתי בוס אחד, ונטשתי אותם
פה אני פשוט מזהה גם מערכת קרב נורמלית, אז הרבה יותר מושך אותי לנסות בכל זאת, אבל חושש ששוב אתחיל משחק בסגנון ולא אסיים רבע ממנו
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Laskin כתב:יאפ, עם ההבדל הקטן שבאוניברסיטה לא מקבלים על זה כסף (לכאורה) ולא מציגים את זה בפומבי כתוכן מקורי
omerkot כתב:השם הטוב של מוסדות אקדמיים הוא אקוטי והוא נמדד, בין היתר, באיכות הבוגרים של המוסד.
בחזרה לביקורת, אני מאמין שברמה כזו או אחרת אפשר למצוא המון העתקות והשפעות גם בין ביקורות רבות אחרות שנראות לגיטימיות אבל לעשות את זה בצורה כל כך בוטה זה פשוט עלבון לאינטליגנציה של כל המעורבים...
bling כתב:וסוף סוף הגיע הזמן. אני ממש סקרן לראות אם רוקסטאר יצליחו להציב שוב סטנדרטים חדשים לעולם פתוח גם בדור הזה, הפעם יש להם תחרות יותר קשה כשכל משחק שני הוא עולם פתוח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים