BiA כתב:התקנתי השבוע את RDR ושיחקתי לראשונה איזה שעתיים, נראה אם יחזיק עניין.. בינתיים לא מתכוון לצפות בטריילר אבל טוב לשמוע שמוצלח.
זה פריקוול אני לא הייתי חושש למפות אבל כן, לראות את זה יכול טיפה לפגוע בהנאה של המשחק הקודם (;
BiA כתב:התקנתי השבוע את RDR ושיחקתי לראשונה איזה שעתיים, נראה אם יחזיק עניין.. בינתיים לא מתכוון לצפות בטריילר אבל טוב לשמוע שמוצלח.
DrKeo כתב:אני אגיד על GTA מה שאני אמרתי על הורייזן, אף חברה לא בונה משחק לדור הבא 4 שנים לפני שיצא הדור הבא ובטח ובטח שלא מפתחים משחק דור הבא 7 שנים לפני שיצא הדור הבא. כלומר יש שתי אופציות, או שרוקסטאר עובדים על GTA6 איזה 4 שנים והוא יצא בדור הזה, או שרוקסטאר רק מתחילים לעבוד עליו ב-2019 אחרי שהם יסיימו את RDR2 והוא יצא סביבות 2023 במקרה האופטימי.
Following the layoffs, Rockstar San Diego proceeded to only take on supportive development roles for the years following, helping Team Bondi with L.A. Noire in 2011, alongside Rockstar North and Rockstar Leeds,[81] and being part of Rockstar Studios for 2012's Max Payne 3.[82] By February 2012, Rockstar San Diego started hiring staff again, this time for an unannounced open-world game.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים