DrKeo כתב:ללא פשרות גיימפליי גדולות (חוץ מfps) אבל עם פשרות גרפיות גדולות כמובן.
אגב, אני לא חושב שכמות התוכן שתגיע היא גדולה במיוחד, זה לא רק העניין הזה. תקח לדוגמה את TR החדש, הרי הוא לגמרי עוד מאותו דבר, לגמרי כמו ROTTR שרץ על ה-360 שהיא קונסולה עם חצי מהכוח ו-1/8 הזיכרון של הסוויטצ' כך שברור שהסוויטצ' יכולה להתמודד איתו לגמרי ואפילו בגרפיקה לא רעה, אבל לסקוור איניקס אין כוונה להביא אותו לשם כרגע.Speaking to GameSpot, Eidos Montreal lead Heath Smith stated that there were "no plans" for a Switch port. According to Smith "all of the focus" is on PC, PS4, and Xbox One (a phrase I've typed hundreds of times in the past five years), and the Switch "wasn't a right fit."
כלומר ברור לכולנו שהמשחק יכול בקלות להיות על הסוויטצ', אפילו בלי פשרות מטורפות מדי על פי ROTTR, אבל הם פשוט לא רוצים להשקיע את המאמץ בפיתוח לסוויטצ' כרגע.
Laskin כתב:אבל אין לה אפשרות להכיל את המשחק על כרטיס זכרון, המשחק עם האונליין והכל יכול לתפוס איזה 100 גיגה בערך. הסוויץ' כבר תומך בכרטיסים גדולים?
ולא יודע, אם הוא יכול לעבוד עליו אני לא מבין איפה הוא... רוקסטאר יכולים בכיף למכור עוד איזה 20 מליון יחידות עליו בדור הזה, אני לא חושב שחסר להם כח אדם... אני מניח שמשהו טכני מונע את זה, הניחוש שלי הוא שטח אחסון.
It’s] not possible with the technical constraint and especially the frame rate of the game; 60 frames per second plus destruction is a bit CPU heavy and Switch is not yet the Nintendo console where it’ll be.
bling כתב:אם ואם ואם, רוב המפתחות כנראה לא מוכנות לעשות את כל האם׳ים האלה ובשורה התחתונה, הסוויץ׳ מתייבש ללא תמיכת צד ג׳ AAA משמעותית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 21 אורחים