ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי kririn » 16 אוגוסט 2018, 06:13

דיאבלו 3 בפיתוח לns
מיועד ל2018

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 אוגוסט 2018, 10:05

DrKeo כתב:ללא פשרות גיימפליי גדולות (חוץ מfps) אבל עם פשרות גרפיות גדולות כמובן.

אגב, אני לא חושב שכמות התוכן שתגיע היא גדולה במיוחד, זה לא רק העניין הזה. תקח לדוגמה את TR החדש, הרי הוא לגמרי עוד מאותו דבר, לגמרי כמו ROTTR שרץ על ה-360 שהיא קונסולה עם חצי מהכוח ו-1/8 הזיכרון של הסוויטצ' כך שברור שהסוויטצ' יכולה להתמודד איתו לגמרי ואפילו בגרפיקה לא רעה, אבל לסקוור איניקס אין כוונה להביא אותו לשם כרגע.
Speaking to GameSpot, Eidos Montreal lead Heath Smith stated that there were "no plans" for a Switch port. According to Smith "all of the focus" is on PC, PS4, and Xbox One (a phrase I've typed hundreds of times in the past five years), and the Switch "wasn't a right fit."

כלומר ברור לכולנו שהמשחק יכול בקלות להיות על הסוויטצ', אפילו בלי פשרות מטורפות מדי על פי ROTTR, אבל הם פשוט לא רוצים להשקיע את המאמץ בפיתוח לסוויטצ' כרגע.

ולמה הם לא רוצים להשקיע את המאמץ? הקונסולה נמכרת מעולה והארכיטקטורה שלה מודרנית ככה שהפורט צריך להיות די קל, רק להוריד הגדרות מגרסת הפס4.

יכול להיות שבגלל שהסוויץ׳ היא קונסולה שנייה של רוב הלקוחות הם מאמינים שלא יקנו את הגרסה הזו ויעדיפו את הגרסאות המתקדמות יותר אבל אני חושב שזה שיקול מוטעה כי הרבה אנשים מעדיפים את אלמנט הניידות גם אם זה בא על חשבון הגראפיקה.

או שאולי הטומב ריידר הזה בכל זאת דוחף את החומרה במובנים שלא נחשפנו אליהם עדיין לך תדע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אוגוסט 2018, 10:46

קודם נראה את GTA V יוצא על הNS...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2018, 14:16

מה הבעיה עם gta? זה משחק 360, קונסולה חלשה מהסוויטצ׳ מכל בחינה.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אוגוסט 2018, 14:22

אבל אין לה אפשרות להכיל את המשחק על כרטיס זכרון, המשחק עם האונליין והכל יכול לתפוס איזה 100 גיגה בערך. הסוויץ' כבר תומך בכרטיסים גדולים?
ולא יודע, אם הוא יכול לעבוד עליו אני לא מבין איפה הוא... רוקסטאר יכולים בכיף למכור עוד איזה 20 מליון יחידות עליו בדור הזה, אני לא חושב שחסר להם כח אדם... אני מניח שמשהו טכני מונע את זה, הניחוש שלי הוא שטח אחסון.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 אוגוסט 2018, 15:40

אני גם לא רואה סיבה למה שרוקסטאר לא תעשה פורט ל GTA5 לסוויץ׳, זה מאוד מתבקש ואני משער שזה יקרה, אם סקיירים מוצא את עצמו בכל חור כי הוא כזה ביג סלר אז בטח שגם GTA5 יגיע לסוויץ׳.

אם איכשהו זה לא יקרה אז יש פה משהו טכני, אבל אני מאמין שזה יקרה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 16 אוגוסט 2018, 16:19

סקיירים נראה פחות טוב על הסוויץ׳ מאשר על הפס3, בעיקר מבחינת draw distance ורמת הפירוט של נוף מרוחק.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 אוגוסט 2018, 17:30

Laskin כתב:אבל אין לה אפשרות להכיל את המשחק על כרטיס זכרון, המשחק עם האונליין והכל יכול לתפוס איזה 100 גיגה בערך. הסוויץ' כבר תומך בכרטיסים גדולים?
ולא יודע, אם הוא יכול לעבוד עליו אני לא מבין איפה הוא... רוקסטאר יכולים בכיף למכור עוד איזה 20 מליון יחידות עליו בדור הזה, אני לא חושב שחסר להם כח אדם... אני מניח שמשהו טכני מונע את זה, הניחוש שלי הוא שטח אחסון.

ההגבלה לא כמה גודל פיזי אפשר להכניס למדיה פיזית בNS
אני מעריך שהיום אפילו 512 גיגה אפשרי ,כמו שאפשר במיקרו SD

ההגבלה זה כניראה המחיר למדיות כאלו

לN64 ,GB,GBC,NES,SNES,DS,3DS, GBA
היו בעיות דומות ,למרות שהטכנולוגיה הייתה שונה מהיום
עדין הוספת רכיבים מסוימים ,היה נותן עוד זיכרון ,אבל המחיר היה עולה
למעשה לרוב קונסולות העבר ,שמבוססות קלטות ,תאורטית היה אפשר לשפר הרבה יותר דברים מי רק עוד זיכרון במדיה
היה אפשר להכניס לשם חומרה ,משופרת בהרבה מהקונסולה המקורית

נינטנדו הכניסו כמה ציפים ,למשחקים מסוימים ,ששיפרו או איפשרו דברים שהSNES לא יכלה לעשות לבד
פוליגנים בSTAR FOX למשל ,אבל זה העלה את מחיר הקלטות
ה32X ,בתכנון המקורי ,היה אמור להיות התשובה של סגה ,למרות שגם להם היו כמה ציפים לקלטות גנסיס
בגלל המחיר לכל משחק ,הם שינו את הרעיון של ה32X ,שיהיה שדרוג לקונסולה
אבל עדין זה דרך חריץ הקלטות ,כן יש תוספת כוח חשמלי חיצוני ,אבל הוא מתחבר דרך חריץ הקלטות ,ללוח אם

הNS ,כניראה שמשתמשת בטכנולוגיה שדומה או בפועל ,SD ,ושם אין אפשרות להוסיף דברים חוץ מזיכרון
אבל בכל מקרה המחיר גבוה לנפח גדול

מה שכן ,תאורטית ,החיבור USB-C ,יכול לאפשר לה לקבל יותר כוח חישוב ממקור אחר
אבל הם לא הלכו בדרך הזאת

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אוגוסט 2018, 17:33

ברור שזו גם שאלה של לכמה אנשים יש הרחבה של 120 גיגה ומעלה, אבל לדעתי נינטנדו גם הגבילו את הכרטיסים משום מה, או שהיה זכור לי משהו על זה, אז שאלתי

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 אוגוסט 2018, 18:03

לא יודע עם נינטנדו הגבילו ,אבל זה בטוח לא הגבלה מבחינת יכולת טכנולוגית
עם היה זול מספיק ,גם היו עושים כרטיסים של 512 גיגה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2018, 23:01

1) GTAV תופס 14GB על ה-360 ו-17GB על הפס3, גדלים לגמרי סבירים למשחק סוויטצ', יש אפילו משחקי סוויטצ' שחוצים את ה-30GB.
2) אינטר, נראה לי שאתה מתבלבל עם הגרסת פס4 של סקיירים. גרסת הסוויטצ' של סקיירים לא רק עם רמת פירוט, גרפיקה ותאורה גבוהות יותר משל הפס3 כי היא מבוססת על הגרסת המשופרת שיצאה לפס4 ול-ONE, היא גם רצה ב-900P כשגרסת הפס3 רצה ב-720P והיא גם רצה ב-30FPS כמו שצריך בזמן שגרסת הפס3 מגמגמת על ימין ועל שמאל.
3) מעולם לא אמרתי שפיתוח לסוויטצ' מהפס4 קל, תמיד לפתח מקונסולה חזקה לחלשה זה קשה. אמרתי שזה אפשרי, אם מוכנים להשקיע את המאמץ והחבר'ה ש
4) למה אין GTAV על הסוויטצ'? לא יודע, למה אין RDR על המחשב? למה אין RDR על הפס4 וה-ONE? למה אין RDR2 למחשב? למה לקח ל-GTAV שנה וחצי להגיע ל-PC? באמת שאין לי מושג, רוקסטאר, יש להם סדר עדיפויות שונה משלנו.

ואחרי כל זה, באמת שחבל סתם לזרוק השערות לאויר כשיש לנו עובדה בשטח, LA NOIRE. המשחק רץ על RAGE, המנוע של GTA4 ו-5, והוא יצא לסוויטצ'. הביצועים שלו דומים ל-360 כי המשחק נכתב במיוחד לפס3 (למי שלא זוכר שהוא התחיל כבלעדי לפס3 ואז עבר למולטי פלטפורם) אבל הוא רץ ב-1080P בזמן שבדור הקודם הוא רץ ב-720P (פי 2.25), יש לו טקסטורות טובות יותר משל גרסת הדור הקודם וגם AO טוב יותר. כן, ה-CPU של הסוויטצ' יותר בסביבה של ה-360 מאשר הפס3 כך שהוא קצת מתקשה עם ה-DD אבל מעבר לזה? פורט שהייתי קורא לו עליון בכל צורה לגרסת ה-360, ביחוד כשהרזולוציה יותר מכפולה והגרפיקה משופרת. אז הנה, משחק שרץ על הסוויטצ' במנוע של GTAV ואפילו עושה את זה ברזולוציה כפולה וגרפיקה עדיפה מהדור הקודם.

אין ספק שעקב אכילס של הסוויטצ' זה ה-CPU שבאלמנטים מסויימים נחות אפילו לדור הקודם, אבל לצערנו ההפרשי CPU בין הדור הזה לסוויטצ' ולדור הקודם הוא כל כך קטן שזה ממש מדכא. כשמדברים על משחקים לינארים יותר, זה קלי קלות להביא אותם לסוויטצ'. כשמדברים על עולמות פתוחים שדורשים הרבה CPU, זה יותר מאתגר אבל יש אלף דברים שאפשר לעשות כדי לרפא את המכה הזאת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אוגוסט 2018, 23:13

בדקתי, כרטיסים מעל 64 גיגה פשוט דורשים עדכון תכנה, יכול להיות שכשהסוויץ' יצא אז לקח קצת זמן עד שהעדכון יצא, זכרתי איזה משהו מוזר עם זה ומאז לא עודכנתי.

אז אני מנחש שכנראה או שרוקסטאר מחכים שתצא גירסא חדשה של הסוויץ' עם בילט-אין לפחות 128 גיגה, או שהם פשוט עובדים על גירסה מותאמת ממש טוב.

נדב, אולי זה מה שהוא תפס בשחרור, אני די בטוח שמאז הוסיפו גם לגירסת הדור הקודם מלא מלא תוכן. מלא מלא ברמה של רוקסטאר.
ובכל מקרה, הם לא יעשו פורט של הגירסה ההיא... שהפסיקה לקבל תוכן אונליין לפני כמה עדכונים, אין לה מבט ראשון... זה יהיה מוזר אם יעשו את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2018, 23:33

הסוויטצ' בולעת כרטיסי זיכרון גדולים, אני יכול להעיד כי יש לי אחד של 250GB בתוך הסוויטצ' שלי.

אבל באמת שכל הויכוח הזה לא רלוונטי כי GTAV לא יתפוס הרבה מקום בסוויטצ'. המשחק 360 תופס 14GB בזמן שגרסת ה-PC שמכילה בדיוק את אותו תוכן תופסה בשיגור 65GB. היום, אחרי כל העדכונים, המשחק תופס ב-PC רק 79GB, כלומר הוא גדל ברמת הנכסים של ה-PC רק ב-14GB. כלומר אין שום סיבה ש-GTAV עם כל העדכונים והשטויות שהתווספו עם השנים יתפוס על הסוויטצ' יותר מ-28GB וגם זה בתנאי שמפריזים עם נכסים באיכות PC, לדעתי הוא יתפוס הרבה פחות כי בדיוק כמו שגרסת המקור תופסת 14GB על ה-360 לעומת 65GB על המחשב, כך גם התוספות יתפסו פחות באיכויות הנמוכות יותר של ה-360/סוויטצ'. אם נצטרך להיות ראליסטים אז כנראה ש-GTAV עם כל התוספות שיצאו לו יתפוס על הסוויטצ' 20 וקצת GB, גודל לגמרי הגיוני להתחשב בעובדה שיש משחקי סוויטצ' שתופסים הרבה יותר מזה. אחד מהם? LA NOIRA שמגיע בדיוק מאותה רוקסטאר שתופס 29GB, יותר ממה ש-GTAV עם כל התוספות יתפוס עליה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוגוסט 2018, 18:21

בהמשך לדיון של ״הסוויץ׳ זה תכלס דור קודם״, ה Brand Director של ריינבו 6 אומר שלא יהיה לסוויץ׳ פורט בגלל מגבלות טכניות:

It’s] not possible with the technical constraint and especially the frame rate of the game; 60 frames per second plus destruction is a bit CPU heavy and Switch is not yet the Nintendo console where it’ll be.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2018, 03:22

כי הוא מדבר על 60 פריימים בשניה והרס שרץ על ה-CPU (כי משום מה עדין שמים את רוב הפיסיקה על ה-CPU היום למרות שה-GPU הרבה יותר טוב בזה), שני דברים שדורשים CPU רציני ואם יש לסוויטצ' חולשה אחת גדולה, זה ה-CPU. ב-GPU הם בערך רבע פס4, בזיכרון הם יותר מחצי פס4 אבל ה-CPU בהחלט בעיה. למזלנו רוב המשחקים בדור הזה מנסים לנצל כמה שפחות מה-CPU כי גם בפס4 וב-ONE יש CPU די גרוע.

אני בטוח שאם יחתכו את R6 ל-30 פריימים, גם הוא יוכל להגיע עם גרפיקה מופחתת כמובן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אוגוסט 2018, 08:12

אם ואם ואם, רוב המפתחות כנראה לא מוכנות לעשות את כל האם׳ים האלה ובשורה התחתונה, הסוויץ׳ מתייבש ללא תמיכת צד ג׳ AAA משמעותית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2018, 16:02

אני לא מבין איך זה קשור, אמרתי שמישהו יביא משהו לסוןיטץ׳? הם יכולים הביא אם הם יתאמצו ויעשו ויתורים גרפים מסויימים כמו דום או וולפנשטיין. כל הויכוח הזה מבוסס על האם הורייזן יכול לרוץ על הסוויטצ׳ והתשובה היא כן, פשוט עם ויתורים גרפים מסויימים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אוגוסט 2018, 16:16

זה קשור לזה שהמכשיר חלש מדי וכל פורט של משהו רציני ותובעני כנראה דורש לא מעט עבודה והקרבות ברמה של לא בטוח מה ישאר מהחזון ולכן כל הדיון סביב זה הוא די תפל כי הרי ברור שאם המכשיר היה שייך באמת לדור הזה אז הוא היה מקבל פורטים של כמעט הכל במקום התמיכה הנוכחית העלובה. וזהו מעבר לזה אין לי הרבה להוסיף, אם בעתיד ישתנה המצב אז אני אהיה הראשון להודות שהסוויץ״ מספיק חזק בשביל להריץ הכל בצורה לא רעה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2018, 18:34

אבל גם הwiiu לא קבל משחקי דור קודם כשהדור הבא עדין לא יצא והוא היה חזק משמעותית מהפס3 וה360 כך שפורט אליו היה סופר קל. אז אולי זה כי אלה החיים של מכשירי נינטנדו, מפיצות צד ג׳ לא לוקחות אותם ברצינות והסוויטצ׳ לא ממש שונה. נגיד pubg, איך תתרץ אותו? כי קשה לסוויטצ׳ להריץ אותו? לא, לא ממש, הוא רץ על אייפון 6 כבר כמעט שנה ואפילו לא הכריזו על גרסת סוויטצ׳. אז למה הוא לא שם? כי ככה, מפיצות צד ג׳ לא סופרות את הסוויטצ׳ חוץ מאשר בודדות.

כל משחק דור נוכחי יכול לצאת לסוויטצ׳, השאלה היחידה היא אילו ויתורים גרפים צריך לעשות. וולפנשטיין ודום הראו שלא יותר מדי, הם נראים לא רע בכלל להתחשב בעובדה שהם רצים על מכשיר נייד. וכן, הסוויטצ׳ קרובה יותר לדור הנוכחי מאשר הקודם מבחינת כוח gpu ובטוח שזיכרון. רק הcpu במצב לא להיט אבל זה לא מפריע ל99.99% מהמשחקים בדור הנוכחי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אוגוסט 2018, 18:49

הווי יו היה מכשיר כושל, הסוויץ׳ לא. PUBG גם לא הגיע עדיין לפס4 למרות שאני בטוח שהם כבר טכנית יכולים בשלב הזה אבל מדובר במפתחת מאוד כושלת מבחינה טכנית שבקושי סיימה לייצב עוד את הגרסאות שכבר בחוץ ככה שאני לא מתפלא.

וולפי ודום כן היו צריכים לחתוך לא מעט כדי שיעבדו וכבר אמרתי בעבר שאלו משחקי אולד סקול שאני תופס כיותר קלים לפורט, כמו שקוד 4 בזמנו גם עבר פורט לווי (למרות שברור לי ששם הפשרות היו הרבה יותר קשות מבחינה ויזואלית)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2018, 20:16

כשמפתחות קבלו ערכת פיתוח של וויו ב2011 אף אחד לא ידע אם זאת הצלחה או כישלון. ועדין לא ממש הייתה קפיצה על המערכת אפילו שהיא כמעט הכפילה את הפס3 מכל בחינה. צד ג׳ לא ממש מעוניין להביא את הaaa לנינטנדו, אפילו כשמדובר בקונסולה חזקה פי 2 שקל בצורה קיצונית להמיר אליה משחקים אז בטח ובטח כשמדברים על הסוויטצ׳ שהיא איזה שליש פס4.

מי שיחליט להגיע לסוויטצ׳, יגיע. אם ירצו את הורייזן על הסוויטצ׳, הורייזן ירוץ על הסוויטצ׳ וזאת הנקודה. גם האנשים שעושים את הפורטים האלה אומרים שהם חולמים להמיר את הורייזן, כלומר הם חושבים שזה לגמרי אפשרי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אוגוסט 2018, 20:47

דווקא הוו-יו בהתחלה קיבל כמה פורטים שכמובן כשלו קשות. הגיוני שצד ג׳ יהיה סקפטי וישב על הגדר לראות מה הולך ואם המכשיר מצליח להתרומם אבל במקרה של הסוויץ׳ כשברור כבר שהוא הצלחה אתה כן מצפה לשמוע יותר ויותר צד ג׳ משמעותי מגיע לפלטפורמה ועדיין, זה לא קורה.

מי יודע אולי בהמשך יגיע המשחק הזה שאני מחכה לו שיוכיח את מה שאני רוצה, נחכה ונראה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2018, 03:18

כמו שאמרתי, פורטים ל-WIIU הם קלים בצורה מחרידה כי היא שמה את הפס3 בכיס בכל צורה אפשרית ועדין לא הגיעו לשם יותר מדי. היא גם הייתה יורשת של הקונסולה המצליחה בדור הקודם, כלומר צד ג' ראה בה פוטנציאל מאוד גדול לפני השיגור בזמן שהסוויטצ' עקבה אחרי הקונסולה הכי כושלת של נינטנדו אי פעם. זה לא קל לעשות פורט סוויטצ' והקונסולה בשוק רק שנה. אני בטוח שכמות הפורטים תגדל אבל היא לעולם לא תהיה גדולה מדי, מפתחות לא ששות להמיר משחקים לפלטפורמה חלשה בצורה משמעותית שכזו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 אוגוסט 2018, 11:11

bling כתב:אם ואם ואם, רוב המפתחות כנראה לא מוכנות לעשות את כל האם׳ים האלה ובשורה התחתונה, הסוויץ׳ מתייבש ללא תמיכת צד ג׳ AAA משמעותית.

אולי נינטנדו לא אוהבת את זה (אבל אולי בסתר ליבה כן), אבל אני לא באמת צריך את הסוויצ' בשביל חוויות AAA מטורפות כמו BOTW (הוא תוספת נחמדה שלא תטעו, ושמתי עליו בינתיים משהו כמו 20 שעות ואני בכלל לא קרוב ללראות משהו שנראה כמו הסוף), אבל עבורי האופציה לשחק המון משחקי אינדי מגניבים על מסך טוב בצורה ניידת, היא יקרה מפז.

הדוק של הסוויצ' אפילו לא מחובר אצלי בבית... אני מטעין אותה מהשנאי :lol:
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוגוסט 2018, 11:41

זה שעברת ל GOW מראה שכנראה כבר לא תראה גם את הסוף שלו.

וכן אני מסכים שזה פלוס גדול לשחק משחקי אינדי על מסך נייד, לרוב הם יותר מתאימים לפורמט הזה מאשר הטלוויזיה בסלון בתכלס.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים