Klayman כתב:אני באמת חושב שזה אפקט הניידות. אני רכשתי את Hollow Knight למחשב ממש מזמן ולא הצלחתי להיכנס אליו באמת.. כשהוא יצא לסוויצ', ניצלתי קצת ''מטבעות נינטנדו'' (משתמשים בהם בין היתר להנחה על משחקים) שהיו לי ורכשתי אותו שוב, ומאז יש לי בו משהו כמו 20 שעות וצללתי הרבה יותר לעומקו. הקטע שאני יכול לשחק בו באוטובוס וגם במיטה אם אני רוצה, זה פלוס בלתי יאמן.
בזמנו המפתחים של steamworld dig 2 (משחק מאוד מומלץ!) אמרו שהם מכרו על הסוויצ' לבד יותר מכל שאר הפלטפורמות ביחד מבחינת כסף.
bozeman כתב:פיפא מקדים את מאדן, כי מאדן החדש יצא רק באוגוסט, ואחרי מונדיאל, עם ירידת מחיר של פיפא לפני הגרסה הבאה, עליית הכדורגל בארה"ב זה כבר הגיוני יותר
קחו בחשבון שכדורגל מתקדם להיות הספורט השלישי בארה"ב! (יותר מהנבא)
bozeman כתב:זה אולי נשמע לך לא הגיוני, אבל אלו הנתונים. אני עוקב די באדיקות אחרי מדדי "מהו הספורט האהוב ביותר על האמריקאים".
פוטבול מקום ראשון, אח"כ פוטבול מכללות, ואז בייסבול. למעשה הנבא אפילו לא מקום רביעי, כי זה נסקאר (המירוץ מכוניות)... ואז רק NBA. (אבל צמוד) והוקי צמוד גם.
הכדורגל כבר הגיע למקום של הNBA, נסקאר והוקי, ועומד להיות הספורט השלישי.
avive כתב:תמיד עניין אותי, כמות הצפיות ביוטיוב מתייחסת לכל מי שפתח את הלינק או למי שצפה בכל הווידאו?
bling כתב:הגיימפליי של סייברפאנק עבר ביומיים את כמות הצפיות שלקח לטיילר של RDR2 לצבור ב 20 יום בערך.
DrKeo כתב:יש מצב שסייברפאנק ימכור יותר מ-RDR2, יש לשניהם פוטנציאל לשבור את ה-20 מליון כך שאני חושב שזה די קשה לנבא מי מהם ימכור יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים