בשעה טובה,Master Chief Collection שוחרר מחדש,עם כל התיקונים ש-343i עבדו עליהם במשך כמעט שנה,מתוכה המשחק בילה המון חודשים בtesting על ידי הקהילה ההארד-קורית של היילו והרשמים היו מאוד חיוביים.
בין השינויים:
-שיפורים עצומים לכל עניין הmatchmaking,מעבר מלא ל-dedicated servers וכתיבה מחדש של המון מה-netcode בהסתמך על השיפורים ש-XBOX LIVE עברה במהלך השנים מאז 2014.
-תיקון כמות פסיכית של באגים שהיו במשחק מאז ההשקה
-שיפור ה-FOV של HALO 2 Anniversary
-מערכת תפריטים חדשה והרבה יותר נקייה וברורה לכל ארבעת המשחקים.
-תמיכה ב-4K/HDR ל-XBX,כולל הגדרות קליברציה ל-HDR ולפחות לפי כמה סרטונים,המשחקים פשוט זורחים גרפית.
-התקנת משחקים לפי בחירה: לא רוצים את המולטי של היילו 4? לא בא על הסינגל של היילו 2? אין בעיה,אפשר לבחור בדיוק מה להתקין ולהתאים את האוסף אל הצרכים שלכם ולחסוך מקום על ה-HDD.
-פלייליסטים מעודכנים במולטיפלייר שימשיכו להתעדכן שבועית/חודשית.
-Offline LAN support למי ששיחק היילו עם חברים במה שהיה 'מסיבות רשת' לפני שנים
וכל זה רק ההתחלה,המשחק גם מקבל public test realm בדומה למשחקים כמו PUBG שישמש לבדיקת פיצ'רים חדשים כמו custom game browser ולפי השמועות גם חזרה של firefight מ-ODST נמצאת על הקלפים,כמו גם אולי אולי אולי הוספה של Halo Reach (אבל ממש לא הייתי בונה על זה) וכמובן המשך תמיכה ותיקונים על פי צורך מ-343i.
חוץ מזה,יש לי תחושה חזקה שברגע ש-343i יסיימו לייצב את המשחק על הXBO ובהתבסס על כמה אמירות מהם,אנחנו נראה את גם גרסאת PC של המשחק,אני מניח שלוינדוס 10 עם תמיכה בקרוס-פליי.
זה פשוט יום חג למעריצי היילו.