Chwomp כתב:אני אשאיר את זה כאן.
http://angryjoeshow.com/2013/06/xbox-on ... rant-pt-3/
מסכם את העניין טוב.
Nucleus_Dawn כתב:למה ממשיכים לדבר על השמועה השקרית הזאת?
די. השמועה הוזמה. היא היתה שקר גמור ולא מבוסס. לא ברור מה המקור שלה וזה גם לא משנה יותר.
סתם פיסת שטות שצפה לה באינטרנט. היא מלכתחילה לא היתה הגיונית בכלל, אז זה לא מפתיע בכלל שהיא היתה שקר.
bling כתב:אם אתה שואל אותי המציאות היתה הרבה יותר קרובה לשמועה מאשר לחזון האוטופי ש MS ניסתה למלמל מתחת לשפם בלי לפרט יותר מדי כדי שחס וחלילה לא יאלצו להסביר למה יש להם את הfeature הכי טוב בעולם.
יכול להיות שעניין הדמו על הזמן הוא שטויות,אבל לי נראה שגם מה שנאמר על הפמילי שייר זה היה רחוק ממה שהיינו מקבלים בפועל,יכול להיות שהאמת באמצע,אבל אני בטח לא אקנה איזה ציוץ של MS שאחרי שהיא הורידה את התוכנית מרשה לעצמה לדבר עליה ולהסביר איזה מעולה היא יכלה להיות.
Nucleus_Dawn כתב:
יש לך אמירה חד משמעית וברורה של שני עובדי מייקרוסופט בכירים, ותיאור מפורט באתר של XBOX שמתארים מצב שלא קרוב אפילו למה שמתואר בשמועה לא מבוססת ולא הגיונית, שאף אתר גיימינג שמכבד את עצמו לא פירסם.
אתה בוחר לסמוך יותר על השמועה? למה?
bling כתב:כי אני יודע שהסיכוי שמייק היתה מאפשרת לדבר כזה לקרות הוא אפסי,בעוד שהשמועה של ה60 דקות,כמה מופרכת שהיא נשמעת,יותר קרובה לי למציאות כפי שאני תופס את מייק.
אם היה להם קילר שכזה ביד למה הם לא צרחו את זה מהגגות כמו שאומרים?
אני לא מאמין שמדובר ב PR בינוני,הם בקושי הועילו לדבר על זה ומקסימום הם גמגמו איזה משפט או שניים על כך שאפשר לחלוק עם חברים.
כשאנגרי ג'ו ראיין את מייג'ור נלסון הוא אמר לו "ראית את טיטאן פול?" כמשהו שאמור להשתיק את ג'ו והטענות שלו,אם היה לו כזה פיצ'ר ביד הוא אמור בערך לשים לו יד על הפרצוף ולאמר לו "פאמילי שייר פאמילי שייר להלהללהלהלהלה!!!" וזה היה מספיק טוב,סורי אבל זה לא היה קורה בחיים כמו שדמיינת ש 10 אנשים חוגגים על עותק,אין מצב שבעולם.
bling כתב:אם אתה שואל אותי המציאות היתה הרבה יותר קרובה לשמועה מאשר לחזון האוטופי ש MS ניסתה למלמל מתחת לשפם בלי לפרט יותר מדי כדי שחס וחלילה לא יאלצו להסביר למה יש להם את הfeature הכי טוב בעולם.
יכול להיות שעניין הדמו על הזמן הוא שטויות,אבל לי נראה שגם מה שנאמר על הפמילי שייר זה היה רחוק ממה שהיינו מקבלים בפועל,יכול להיות שהאמת באמצע,אבל אני בטח לא אקנה איזה ציוץ של MS שאחרי שהיא הורידה את התוכנית מרשה לעצמה לדבר עליה ולהסביר איזה מעולה היא יכלה להיות.
Kazz כתב:זה לא משנה מה הם אומרים על משהו שלא קיים כבר.
I am the queen of France.
Kazz כתב:1. הסאטירה היא על כך שאנשים מסויימים יצאו מגדרם כדי להלל את הDRM ולהתעקש שזה בדיוק כמו סטים ולגחך את כל המתנגדים. אני צריך חיבור אינטרנט כדי לכתוב משהו ברשת חברתית? you don't say.
2. ברור שכל הדברים האחרים רלוונטיים. אין לנו את התמונה המלאה והמפורטת. אפשר לתאר אולי שאתה יכול לעשות שיירינג רק למשחקים בני 3 חודשים ומעלה. אבל מיקרוסופט סתמו את הפה. אני לא יודע אם הם בעצם ידעו את כל הפרטים הגדולים והקטנים כשהם הכריזו על האפשרות הזו.
3. זה חיובי שאני אצטרך לבחור קונסולה לפי מה שהיא מציעה ולא לפי הDRM שהיא כופה. ועדיין אפשר להציע את מה שה XB1 הציעה בלי לקחת זכויות על מוצרים פיזיים. זה לא מדע טילים. אם בחירה אז תציעו גם דיסק רגיל עם הDRM הרגיל וגם רכישות דיגיטליות עם הDRM שאמור היה להיות ואז באמת כל אחד יכל לבחור איך לצרוך את המשחקים שלו ואיך להשתמש בXB1 שלו.
4. השמועה הייתה שאם אתה גר בישראל והקונסולה לא משוגרת פה ב2013, אם תסע לארה"ב ותקנה אחת ותנסה לשחק במשחקים בארץ פשוט לא תוכל לעשו אקיבציה ולשחק בהם. השמועה הזו לא הומזה באופן חד משמעי ולפי תגובת מיקרוסופט זה באמת היה המצב.
5.למה שהחנויות היו מסכימים לפאמילי שייר של מיקרוסופט עם ה DRM המקורי של ה XB1?
Death_119 כתב:ב. גרסאת Day One של האקסבוקס עדיין לא נגמרה (זו של הפס4 נגמרה תוך יומיים). היא לא הייתה בשום נקודה sold out באמאזון.
רונן כתב:אין ספק שהשיווק לא היה אופטימלי, אבל הנה, למרות זאת אתם הבנתם את יתרונותיה (בעיניכם, חלקם גם בעיניי) של המערכת לאחר שמייקרוסופט עשתה מאמצים לתקן את הרושם ושחררה ראיונות רבים בעניין.
אז פה נכנסת התהייה שלי: האם רק אתם נחשפתם? האם לא ייתכן שפשוט את רוב הציבור, כמו גם חנן שאי אפשר להאשים אותו כהדיוט שמלכתחילה לא התכוון לקנות את הקונסולה, בעיניו החסרונות עולים על היתרונות? או שדעתם מעט שונה?
Kazz כתב:
נכון. 90% מהפורום הזה מורכב מאנשים שלא מסוגלים להודות בטעות. לא מסוגלים להגיד 'וואלה טעיתי', 'האמנתי שהמצב אחרת', 'הערכתי הייתה שגוייה'. וכדי שהם לא יגידו את זה הם עושים שמיניות באוויר ונאזחים בכל קרן של כל מזבח כדי לא להודות בכך. ולכן הם משתמשים בטיעונים תלושים ובהגיון עקום מה שגורם לכל הדיון בפורום הזה להיות מתיש.
Kazz כתב:לא ידעתי איך הפאמילי שייר. ידעתי שיש מערכת שכזו אבל בלי שום פרטים ממשיים. לא הייתה לי שום סיבה לחשוב שזה באמת פשוט כמו שהם ציינו - זה פשוט too good to be true וזה שהם ביטלו את זה גם למשחקי DD במדיניות החדשה מראה זאת. The proof is in the pudding. כן, הPR שלהם היה מחורבן אבל יש גבול. אם יש להם פיצ'ר מנצח כזה ביד אז היו מראים את זה. הם בילו שעה בלהראות לך איך אתה יכול לעשות וידאו צ'אט ולהחליף מיידית בין טלוויזיה למשחקים אבל משום מה הם כשלו בלהראות הדגמה של פאמילי שיירינג? וגם הייתי מצפה שהיינו שומעים מהמפיצות או ממקור אנונימי במפיצה שזה באמת היה ככה.
להודות בכך שמרגע הכרזת הקונסולה והמדיניות הראשונית חלק נכבד מיושבי הפורום הזה אמר שזה לא משחק שום פקטור באיך שהקונסולה תתקבל ע"י השוק למרות שהבסיס לכל האמירות האלה היה הרגשתם האישית והעדפתם האישית שהם משום מה הרחיבו לגבי כולם. אתה מבין שיש פה אנשים שכדי להשאר בעמדתם טוענים שחברה ענקית כמו מיקרוסופט ששיחרה מליאן מוצרים בעבר נכנעה למיעוט קולני כאילו בכל ההיסטוריה שלהם הם אף פעם לא היו מסוגלים לנטר את השיח סביב המוצרים שלהם ולהבדיל בין משהו שבאמת מפריע לאחוז קטן לבין משהו שמפריע לחלק גדול ואיך זה הולך לפגוע בכיס שלהם?
להודות שלא הייתה שום ערובה להגיד שהDRM הזה בוא בדיוק כמו סטים ויוביל לאותן יתרונות שיש כרגע ב DD במחשב. יש מספיק סיבות לחשוב שהדברים היו מתנהלים אחרת ושלא היינו מקבלים את כל הפלוסים בDay 1. אנשים כבר מיהרו לקפוץ ראש לתוך מימי הDRM.
תראה כמה באקלאש היה ועדיין יש לוינדוס8. מדובר במערכת הפעלה נחותה למשתמשי דסקטופ (ולפי הבנתי היא עדיין כזו) אבל לא ראית אותם מבטלים אותה\משנים אותה\דוחים אותה. מיקרוסופט המשיכו בכל הכח. רק עדכון 8.1 שיגיע בחודשים הקרובים אמור לענות על חלק התלונות. ועד כמה שאני זוכר וינדוס8 מוכר בצורה פחות טובה ממערכות קודמות.
יש דברים בגו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים