Laskin כתב:7+... נו, תתן מספר מדוייק, יא פוגע
Stick כתב:אם תגיד לי שrt גם פותר אוטומטית את העובדה שאורות של רכב לא יוצרים צל (כלומר אפשר לעמוד מול מכונית עם אורות דלוקים בלילה והדמות לא 'תחסום' את האור ותיצור צל, אלא הצל ימשיך להיות זה שנוצר מהתאורה של העולם) אז אני הופך לחסיד הדוק של הrt הזה.
אני מאוד לא 'בעייתי' בדברים האלו, אין לי בעיה עם fps לא יציב או עם aa בעייתי וכל הדברים שבדרך כלל מוציאים אנשים מדעתם, אבל השתקפות וצל ממכוניות אלו שני הדברים הקטנים וחסרי המשמעות שאיכשהו באופן עקבי שוברים לי את האשליה בלי שאני מתכוון בכל משחק עולם פתוח..
DrKeo כתב:Stick כתב:אם תגיד לי שrt גם פותר אוטומטית את העובדה שאורות של רכב לא יוצרים צל (כלומר אפשר לעמוד מול מכונית עם אורות דלוקים בלילה והדמות לא 'תחסום' את האור ותיצור צל, אלא הצל ימשיך להיות זה שנוצר מהתאורה של העולם) אז אני הופך לחסיד הדוק של הrt הזה.
אני מאוד לא 'בעייתי' בדברים האלו, אין לי בעיה עם fps לא יציב או עם aa בעייתי וכל הדברים שבדרך כלל מוציאים אנשים מדעתם, אבל השתקפות וצל ממכוניות אלו שני הדברים הקטנים וחסרי המשמעות שאיכשהו באופן עקבי שוברים לי את האשליה בלי שאני מתכוון בכל משחק עולם פתוח..
ההשתקפות זאת בעיה מאוד גדולה שקשה לפתור אותה בלי המון עבודה של אמנים (וגם קצת מתכנתים) ובעולם פתוח זה כמעט בלתי אפשרי בלי צוות אינסופי כמו שיש ל-GTA למשל. העניין של הצל הסלקטיבי כמו עם הפנסים של המכוניות (ובעוד המון מקומות, כמעט אך ורק השמש יוצרת צל), הם יכלו בקלות לעשות את זה עם צל רסטוריזציה קלאסי אבל הם העדיפו איכות גרפית על דיוק תאורה. אין להם מערכת תאורה בזמן אמיתי כמעט כלל, הכל אפוי מראש, מהצללים שאפויים מראש (הצללים של הגאומטריה הסטאטית של העולם כמו בניינים למשל) ועד התאורה שכמעט לא זזה בכלל מה שהוביל אותם לזמני יום אפויים מראש במשחק, כלומר אין מעבר מיום לילה. אם הם היו הולכים לכיוון הדינאמי, כמו RDR2 או GTA או הורייזן למשל, כנראה שהיית רואה צללים מפנסים של מכוניות. האמת שאני די בטוח שב-GTAV יש.
.
DrKeo כתב:בכל מקרה זה עניין של פוקוס בפיתוח, גם לספיידרמן יכל להיות אם הם היו לוקחים אותו בכיוון הזה טכנית. דווקא די הגיוני הכיוון שהם לקחו, סך הכל רוב הזמן אתה מתנדנד בגובה 50 מטרים וזה די בזבוז להשקיע בזה משאבים של ה-GPU. אני בטוח שבהמשך בפס5 תקבל יופי של צל מהמכוניות ואם יהיה סוג של נס עם חומרה יעודית ל-RT אז אולי גם את ההשתקפויות שאתה כל כך רוצה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים