DrKeo כתב:נינטנדו היא לא מיקרוסופט או סוני, 100% מהעסקים שלהם זה קונסולות, אין להם משענת אחרת. אם הסוויטצ' הייתה נכשלת, אלוהים יודע מה היה קורה למניה שלהם ולמזומנים בשנתיים כל כך קטסטרופליות. יכול להיות שהיית רואה אותם מתרסקים על מובייל כדי להציל את עצמם, מי יודע מה היה קורה לחברה. אני לא חושב שאפשר להכחיש שהסוויטצ' הייתה לגמרי מקרה של כל הביצים בסל אחד. למזלם היא הצלחה מסחררת, אבל אני רק מדמיין מה היה קורה אם לא.
DrKeo כתב:נינטנדו היא לא מיקרוסופט או סוני, 100% מהעסקים שלהם זה קונסולות, אין להם משענת אחרת. אם הסוויטצ' הייתה נכשלת, אלוהים יודע מה היה קורה למניה שלהם ולמזומנים בשנתיים כל כך קטסטרופליות. יכול להיות שהיית רואה אותם מתרסקים על מובייל כדי להציל את עצמם, מי יודע מה היה קורה לחברה. אני לא חושב שאפשר להכחיש שהסוויטצ' הייתה לגמרי מקרה של כל הביצים בסל אחד. למזלם היא הצלחה מסחררת, אבל אני רק מדמיין מה היה קורה אם לא.
Laskin כתב:לא נראה לי שיוציאו גרסת "פרו" חזקה יותר כל כך מהר... אבל הם כן יכולים להציע מסך טוב וגדול יותר, סוללה חזקה יותר וכמה שיפורים קטנים לשלט הקטן... אני חושב שגירסת XL תהיה הדבר הכי נכון לעשות, זה יעשה את שלושת הדברים שציינתי באופן טבעי ויחסי.
Laskin כתב:אף פעם לא החזקתי אותו בעצמי, אבל ממה שאני מבין המסך הוא איפהשהו בין הגודל של ה-IPHONE X הקודם, שיש לאשתי בבית, לבין ה-XS MAX שיוצא עכשיו.
זה לא "ענק" במונחים של היום, ובטח שלא לגיימינג, ואת התלונה על הגודל של השלטים אי אפשר ממש לתקן מבלי להוציא גם מכשיר קצת גדול יותר... אני חושב ש-7.5 אינץ' יהיה בהחלט סביר, אם הם יוציאו מסך בלי הרבה "מסגרת" מסביב. למעשה, עם המסגרת ("בזל") הגדולה שיש להם היום - המכשיר לא צריך להיות גדול כל כך הרבה יותר, הם יכולים לדחוס לשם עם עיצוב טוב יותר עוד אינץ ומשהו בקלות.
ה-NEW 3DS יצאה איזה 4 שנים אחרי ה-3DS המקורית, אחרי 4 שנים זה סבבה לגמרי להוציא גירסת "פרו" או משהו כזה, הסוויץ' יצאה סה"כ לפני שנה וחצי.
Uncle Pey'j כתב:את המסכים של הסוויץ מייצרת Japan display ואתה יכול להיות בטוח שנינטנדו תמיד תלך על האפשרות הכי תקציבית שיש.
אבל ברצינות,לא ברורה לי התגובה שלך,כל מה שציינת אלו דברים שכולנו יודעים.. ועדיין את תכנון החומרה,המפרט שלה וגם הפרוטוטייפ שבסופו של דבר מגיע אל נוידיה ושותפות אחרות נינטנדו מבצעת בעצמה. איפה ראית שאמרתי שנינטנדו מתכננת מסכים? אמרתי שהיא יכולה להציע בגרסא החדשה מסך 1080P,לא שהיא אשכרה תהנדס ותייצר אותו בעצמה..כאילו,כנראה שהשמועה עצמה מגיעה מ-Japan display אז איך חשבת שזו הכוונה שלי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים