בכל אופן מעניין מה יהיו המשחקים הנוספים ואם תוכרז השנה 64 קלאסיק (למרות שאני לא בטוח שזה יקרה בכללי מכל מיני סיבות).
DrKeo כתב:לנינטנדו הרבה יותר קל מלסוני. אולי בN64 לא מעט מהמשחקים הקלאסים נעשו על ידי RARE אבל הם עדין היו רק אחוז מסויים מהמשחקים ועדין יש לך משחקים מהטובים שיצאו בהסטוריה כמו מריו 64, OOT, זלדה MM, סטאר פוקס, SSB, מריו פארטי, מריו קארט ובאמת שהרשימה לא גמרת. לסוני לעומת זאת, הם בערך עשו את GT בדור של הפס1 וכל שאר המשחקים היו צד ג'. נינטנדו יכולה בקלות להוציא גיימקיוב ו-N64 מיני באיכות מאוד גבוהה בלי צד ג' (ואנחנו יודעים שלפחות חלק מצד ג' כן יהיה שם), סוני לא ממש.
DrKeo כתב:שאלה, אם אני עושה עכשיו ps+ ל-3 חודשים:
1) אני אוכל לקבל את החודש האחרון? כלומר gow3. או שזה כמו האמבל באנדל החודשי, ברגע שחשפו מה המשחקים פספסת כבר את ההזדמנות.
2) אני אוכל לעשות redeem למשחקי ps+ בלי פס4? כלומר מהאתר psn במחשב?
3) המשחקים יכנסו לספריה שלי ויהיו שלי כאילו קניתי אותם? לעד?
4) באיזה אזור כדאי לקנות? ראיתי שארה״ב ואנגליה הכי זול כרגע.
DrKeo כתב:שאלה, אם אני עושה עכשיו ps+ ל-3 חודשים:
1) אני אוכל לקבל את החודש האחרון? כלומר gow3. או שזה כמו האמבל באנדל החודשי, ברגע שחשפו מה המשחקים פספסת כבר את ההזדמנות.
2) אני אוכל לעשות redeem למשחקי ps+ בלי פס4? כלומר מהאתר psn במחשב?
3) המשחקים יכנסו לספריה שלי ויהיו שלי כאילו קניתי אותם? לעד?
4) באיזה אזור כדאי לקנות? ראיתי שארה״ב ואנגליה הכי זול כרגע.
bling כתב:אם השמועת פלוס של אוקטובר נכונה אז זה יופי להרבה אנשים אבל זה ממש לא הסטייל שלי ככה שמדובר בחודש די MEH בשבילי. חוץ מזה קיבלנו כבר את בלאדבורן, השיא של הז׳אנר הזה, מי צריך את ני-הו? (אבל אובייקטיבית, חודש מעולה כמובן)
DrKeo כתב:אוי, ממש מאכזב שאם המנוי עוצר אין לי גישה למשחקים. זה הוציא את כל העוקץ כי חשבתי שאני אביא פה ב18$ את gow3, דיאבלו 3 וניהו אבל אם צריך לתחזק מנוי ps+ אז כל העסקה הופכת ללא משתלמת עבורי
אה, ויהיה לי פס4 עוד השנה עומר!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים