PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי BiA » 19 ספטמבר 2018, 15:10

אם אתה רוצה לשלם מאה דולר על זה אף אחד לא יגיד לך אחרת.. בסופו של דבר זה מוצר חמוד, אלא שמבחינתי הגבול למחירי קונסולות מיני הוא בערך איפה שיושבת הנס קלאסיק (ואולי אולי הסנס בגלל השלט הנוסף), וגם זה רק אחרי הפריצה, בזכות הפורם פאקטור שבאמת מגניב שם וגם עולה לך אותו דבר עם רטרופאי, ובזכות השלטים לווי. בשביל psx עם 20 משחקים ושלט קלאסי ב-20 דולר יותר.. פחות, אני כבר אשחק על הקונסולה אם אני רוצה. אבל אני לא הטרגט אודיינס שמכוונים אליו כאן :)

בכל אופן מעניין מה יהיו המשחקים הנוספים ואם תוכרז השנה 64 קלאסיק (למרות שאני לא בטוח שזה יקרה בכללי מכל מיני סיבות).

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 ספטמבר 2018, 18:19

קודם כל עדכנתי שזה שני שלטים
ככה שזה כמו הsnes קלאסיק מהבחינה הזאת

עכשיו אני לא הלקוח למוצרים כאלו
יש לי ps2 ,שמריץ משחקי ps1
עם אני צריך
וגם מתאם hdmi לps2

אבל בגדול מעדיף לשחק על פלטפורמות מודרניות

אבל אני כן מבין את המשיכה
זה מוצר מתנה לחגים מצוין
וגם מצוין לאספני ראטרו

כמו הnes ,והsnes
אבל בגדול ,הsnes בגלל שהמשחקים שלו יזדקנו טוב יותר
ניראה לי הרבה יותר טוב מהps 1
ומה nes

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2018, 19:01

אני דווקא חושב שזה ממש חמוד. אבל אם אתה רוצה לדבר על מחירים, זוכר כשהגיימקיוב ירדה ל-99$ עוד בדור שלה? איזו תקופה :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 ספטמבר 2018, 21:19

אם אין שם מטאל גיר ורזידנט איוול אפשר לזרוק את האוסף לפח. כבר הם בזבזו ספוט של קלאסיקה אמיתית עם Jumping Flash הזה, גם ווילד ארמס לא מרגיש לי כזה essential כשיש כזו ספרייה ענקית של קלאסיקות לבחור ממנה אבל עוד מילא.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 ספטמבר 2018, 22:36

יש לסוני את אותה בעיה
כמו שיהיה לנינטנדו ,עם הn64 קלאסיק

וזה תלות בצד שלישי
לנינטנדו הבעיה נוצרה ,כי חלק מהגדולים שיכים למיקרוסופט ,בגלל המכירה של רייר

באנגו קזוי ,פארפקט דרק
קילר אינסטינקט ועוד ,שיכים היום לms

לסוני לא היה צד ראשון חזק בps1

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2018, 23:14

לנינטנדו הרבה יותר קל מלסוני. אולי בN64 לא מעט מהמשחקים הקלאסים נעשו על ידי RARE אבל הם עדין היו רק אחוז מסויים מהמשחקים ועדין יש לך משחקים מהטובים שיצאו בהסטוריה כמו מריו 64, OOT, זלדה MM, סטאר פוקס, SSB, מריו פארטי, מריו קארט ובאמת שהרשימה לא גמרת. לסוני לעומת זאת, הם בערך עשו את GT בדור של הפס1 וכל שאר המשחקים היו צד ג'. נינטנדו יכולה בקלות להוציא גיימקיוב ו-N64 מיני באיכות מאוד גבוהה בלי צד ג' (ואנחנו יודעים שלפחות חלק מצד ג' כן יהיה שם), סוני לא ממש.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 19 ספטמבר 2018, 23:20

יאללה! מלחמת קונסולות 1996 מחדש!
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 ספטמבר 2018, 01:53

DrKeo כתב:לנינטנדו הרבה יותר קל מלסוני. אולי בN64 לא מעט מהמשחקים הקלאסים נעשו על ידי RARE אבל הם עדין היו רק אחוז מסויים מהמשחקים ועדין יש לך משחקים מהטובים שיצאו בהסטוריה כמו מריו 64, OOT, זלדה MM, סטאר פוקס, SSB, מריו פארטי, מריו קארט ובאמת שהרשימה לא גמרת. לסוני לעומת זאת, הם בערך עשו את GT בדור של הפס1 וכל שאר המשחקים היו צד ג'. נינטנדו יכולה בקלות להוציא גיימקיוב ו-N64 מיני באיכות מאוד גבוהה בלי צד ג' (ואנחנו יודעים שלפחות חלק מצד ג' כן יהיה שם), סוני לא ממש.

גימקיוב ,מאוד יהיה קשה לעשות
בקונסולה של 100 דולר היום

כבר שנים לא מייצרים את החומרה שלו
ולא את של הwii ,דבר שהיה מאפשר לעשות את זה בקלות ,עם חומרה אמיתית

במצב הקיים לא רואה גימקיוב קלאסיק בשנתיים הקרובות
ובפועל לא באמת צריך ,כי רוב הwii שיוצרו
תומכות אחורנית
אני כן חושב שפורטים לns ,זה דבר מתבקש

ועוד כמה שנים ,שהחומרה תיהיה זולה מספיק
אז גימקיוב קלאסיק ,יהיה דבר טוב

מאותה הסיבה ,לא חושב שניראה ps2 קלאסיק בקרוב
יש מעבדי arm חזקים מספיק כבר היום
אבל הם יקרים למוצר של 100 דולר

גם אכסון ,מדובר על 1.5 ג'יגה של משחק גימקיוב
ועד 8 ג'יגה למשחק ps2
להשוות משחק ps1 ממוצא ,פחות מ700 מגה
פה ושם יש משחקים של 4 דיסקים
אבל גם אז ,זה בגלל כפילויות על הדיסקים
שאפשר לצמצם מאוד ,שמשחק שלם מותקן
על אותו המדיה

קלאסיק של ps2,xb1,קיוב
אני מעריך שיצריך חומרה בסדר גודל של סנאפדרגון 820
ואיזה 4 ג'יגה זיכרון ,וגם אז בגלל שזה מצריך רק משימה בודדת של אמולציה לקונסולה מסוימת
ובגלל שכל יצרנית מכירה מצוין את החומרה שלה

שמחשיבים את הכל ,חומרה
גימפאדים
שטח אכסון
משחקים

לא חושב שניראה את זה בשנתיים הקרובות
כי צריך גם רווח אחרי מיסים

גם לא ראינו את זה מיצרניות סיניות
למרות שיש פורטים לאמולטורים מהpc
שפועלים טוב במכשירי arm חזקים

אני חושב שזה פשוט יקר מידי כרגע

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2018, 02:23

השילד חזק בערך פי 30-40 מהגיימקיוב, אם לא יותר, לא קשה לבנות היום מכשיר ARM שאוכל משחקי קיוב לארוחת בוקר. אבל כנראה שמיני קונסולה שכזו תהיה יקרה יותר כי גם צריך CPU/GPU חזקים משמעותית ממה שצריך למיני האחרים וגם צריך הרבה יותר אכסון. מכשיר שכזה יצטרך לפחות 16GB איכסון אם לא יותר כדי לדחוס 15-20 משחקי גיימקיוב פנימה.

אגב, מסתבר שהשלטים שמקבלים הם שלטי PS1 קלאסים, כלומר בלי סטיקים אנלוגים או רטט. גם מסתבר שהמכשיר מגיע בלי כבל לחשמל, אם רוצים להשתמש בו צריך כבל USB מיני לחשמל.

בצד החיובי, דלפו המשחקי אוקטובר של PS+ והם פשוט מטורפים, ניהו ודיאבלו 3.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 ספטמבר 2018, 07:14

דיאבלו כבר יש לי
אבל ניהו תכננתי לקנות למחשב
מצוין שזה יגיע בחינם לps4

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2018, 09:22

שאלה, אם אני עושה עכשיו ps+ ל-3 חודשים:
1) אני אוכל לקבל את החודש האחרון? כלומר gow3. או שזה כמו האמבל באנדל החודשי, ברגע שחשפו מה המשחקים פספסת כבר את ההזדמנות.
2) אני אוכל לעשות redeem למשחקי ps+ בלי פס4? כלומר מהאתר psn במחשב?
3) המשחקים יכנסו לספריה שלי ויהיו שלי כאילו קניתי אותם? לעד?
4) באיזה אזור כדאי לקנות? ראיתי שארה״ב ואנגליה הכי זול כרגע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ספטמבר 2018, 09:38

השאלה היא האם זה בכלל נכון...
אם כן זה באמת חודש מעולה, ניהו נראה מדהים, גם אם קשה מדי, ולקראת משחק ההמשך יהיה ממש מגניב לשחק בו כדי לדעת אם יש סיכוי שהוא בשבילי

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 20 ספטמבר 2018, 09:43

עד כמה שאני זוכר זה צריך להיות תקף עד סוף החודש.
לגבי האופציה לעשות redeem במחשב, אני ממש לא יודע.
המשחקים יכנסו לספריה שלך אבל יהיו תקפים רק כל זמן שיש לך פלוס בתוקף. כשיגמר הפלוס לא תוכל להשתמש בהם עד שלא תחדש את הפלוס.
למעט ברכישה של משחקים פיזיים, ארה"ב כמעט תמיד יותר נוחה וזמינה. אמריקה.

לא הגיע הזמן לקנות כבר קונסולה?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 ספטמבר 2018, 10:10

DrKeo כתב:שאלה, אם אני עושה עכשיו ps+ ל-3 חודשים:
1) אני אוכל לקבל את החודש האחרון? כלומר gow3. או שזה כמו האמבל באנדל החודשי, ברגע שחשפו מה המשחקים פספסת כבר את ההזדמנות.

1) כן, המשחק זמין עד שמשחקי הפלוס הבאים יעלו, זאת אומרת שאפילו בתחילת אוקטובר (הם לא עולים איך שמתחיל החודש, לוקח כמה ימים לרוב) תוכל להוריד אותם.

2) כן, אני לפחות עשיתי redeem למשחקי פלוס דרך האתר מבלי להדליק את הקונסולה.

3) כן, בכל פעם כשתחדש את המנוי תוכל לשחק בהם. גם ללא מנוי הם יופיעו לך אבל ברגע שתכנס הוא יקח אותך למסך של ״הצטרף לפלוס״, זה לפחות איך שזה עבד בפעם הקודמת שלא היה לי פלוס.

4) ארה״ב הכי עדיף מנסיוני. המשחקים זהים ב 99 אחוז בין האזורים בכל מקרה אבל החנות האמריקאית מציעה לרוב את הסיילים והמבצעים הכי טובים והרבה פעמים בסיילים האלו יש הנחות נוספות לבעלי פלוס.

5) דעה אישית נדחפת: למה לרכוש פלוס בשביל GOW3? שיחקת וסיימת את המשחק על הפס3, אני זוכר שחשבת שהוא אחלה משחק אבל הכי חלש בטריולוגיה (ואני גם נוטה להסכים עם זה) והרימאסטר שלו על הפס4 הוא די low effort שכזה. כן יש לך עכשיו 60 פריימים נעולים ו 1080P אבל זהו בגדול. אני הייתי מחכה עם הפלוס לחודש יותר שווה, GOW3 בכל מקרה נמצא במחירי זנות כשהוא עולה לסייל, אין לך סיבה לשלם מנוי פלוס בשבילו.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 ספטמבר 2018, 10:17

עריכה:
BIA הקדים אותי..

בכל מקרה זו רק שמועה מבוססת כרגע ועדיין לא בטוח, המשחקים נחשפים רשמית ביום רביעי האחרון של החודש, שזה עוד שישה ימים.
אבל אם זה נכון זה חודש אדיר, ניהו בעיניי זה משחק חובה ואולי האנדרייטד הכי גדול של הדור הזה.
כן זה משחק קשה ובעיקר קורץ לחובבי סולס, למרות שהוא גם מאוד שונה ממנו במבנה שלו (לטעמי דווקא לרעה - שלבים עצמאיים ונפרדים ומערכת לוט וסטס על הנשקים, יש כאלו שדווקא מעדיפים את זה) אבל יש לו את מערכת הקרב הכי טובה ומתגמלת ופשוטה להבנה אך קשה לשליטה שאפשר.
זה לא ביונטה או dmc עם מליון קומבואים ואנימציות מטורפות, אבל זו מערכת הקרב ה"ריאליסטית" שמתמקדת בקרבות 1v1 או ניהול יריבים הכי טובה ששיחקתי בחיים, אני באמת חושב שזה משחק שלחלוטין לא קיבל את הקרדיט שמגיע לו כמשחק טופ קלאס בזאנר הH&S.
נערך לאחרונה על ידי Stick ב 20 ספטמבר 2018, 10:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 ספטמבר 2018, 10:18

DrKeo כתב:שאלה, אם אני עושה עכשיו ps+ ל-3 חודשים:

1 לא יודע

2 לא יודע

3 אתה מאמין שהpsn ,ישרוד לנצח נצחים
וגם יתמוך אחורנית בps4 ...

אבל ברצינות ,זה תקף רק עם יש לך רצף של מנוי
ורק עם שזה היה חינמי ,סימנתה אליו כקניה
אתה לא חייב להוריד ,אבל כן לסמן

4 לא רלוונטי ,כי אין הגנת אזורית על משחקים
או הגנה איזורית על psn
והספק כוח אוניברסלי

לא בדקתי ,אולי על סרטי dvd ובלו כי יש הגנה אזורית
עם זה מעניין אותך בכלל
כי של שרותים כמו נטפליקס ,ואמזון ווידאו
ויוטיוב

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 ספטמבר 2018, 10:25

אם השמועת פלוס של אוקטובר נכונה אז זה יופי להרבה אנשים אבל זה ממש לא הסטייל שלי ככה שמדובר בחודש די MEH בשבילי. חוץ מזה קיבלנו כבר את בלאדבורן, השיא של הז׳אנר הזה, מי צריך את ני-הו? (אבל אובייקטיבית, חודש מעולה כמובן)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2018, 10:34

אוי, ממש מאכזב שאם המנוי עוצר אין לי גישה למשחקים. זה הוציא את כל העוקץ כי חשבתי שאני אביא פה ב18$ את gow3, דיאבלו 3 וניהו אבל אם צריך לתחזק מנוי ps+ אז כל העסקה הופכת ללא משתלמת עבורי :)

אה, ויהיה לי פס4 עוד השנה עומר!

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 ספטמבר 2018, 10:37

bling כתב:אם השמועת פלוס של אוקטובר נכונה אז זה יופי להרבה אנשים אבל זה ממש לא הסטייל שלי ככה שמדובר בחודש די MEH בשבילי. חוץ מזה קיבלנו כבר את בלאדבורן, השיא של הז׳אנר הזה, מי צריך את ני-הו? (אבל אובייקטיבית, חודש מעולה כמובן)

על זה בדיוק אני מדבר כשאני אומר שהוא לא מקבל את הקרדיט שמגיע לו! :)
זה ממש לא בלאדבורן. בלאדבורן זה DS ואת זה אני יכול להבין, אבל ניהו זה משחק שבנוי סביב מערכת קרב מופתית, באמת אני יכול לשפוך פה מגילה שלמה ולא אצליח לתאר עד כמה היא מושלמת בעיניי.
בלאדבורן הוא משחק שבנוי סביב עיצוב עולם ועיצוב שלבים, אלו נושאים שבהם הוא טוב שנות אור מניהו אבל הוא לא מבוסס ובנוי סביב מערכת הקרב שלו, שהיא מהצד השני רחוקה שנות אור מזו של ניהו ופשוטה הרבה, הרבה, הרבה יותר.

באותה מידה אתה יכול להגיד שGOW החדש הוא משחק מאותו הזאנר. הוא עובד אותו דבר בדיוק, רק שהוא משחק שנבנה סביב המסע והסינימטיות שלו. מערכת הקרב שלו הרבה יותר פשוטה ונחותה לניהו ועיצוב השלבים שלו חסר מעוף לחלוטין מול זה של בלאדבורן, לא הייתי אומר שלא שווה לשחק בGOW אם שיחקת בבלאדבורן :).
בכל מקרה אם יש לך פלוס הוא בחינם, זה סוג של פשע לא לנסות אותו בחינם לדעתי..

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ספטמבר 2018, 10:49

בלינג, כשאתה אומר "כבר קיבלנו את בלאדבורן" - אתה מודע לזה שלא לכולם בעולם היה פס4 בחודש מרץ :)
לי אישית היה, ויש לי את בלאדבורן על המכשיר, אבל לא הפעלתי אותו עדיין, כי אני פשוט פחות מתחבר לסגנון... אבל דווקא את ניהו בא לי לנסות.
גם אני מניח שהוא לא מוכר ממש כלום כי חוץ מביקורות ממש טובות - לא הרבה אנשים באמת שמעו עליו הרבה, ומאחר ויש לו משחק המשך בקרוב - מאוד כדאי להם לחלק אותו בחינם ולקוות שאנשים יהנו מספיק כדי לרכוש את ההמשך כשיצא

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 ספטמבר 2018, 11:08

אני ניסיתי את הדמו בזמנו וגם שם קיבלתי בראש אז... :(

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 ספטמבר 2018, 11:57

בלודבורן עלה איזה 6$ לפני שבועיים ב psn.. מאמין שמי שרצה אותו, קנה..מי שרוצה ולא קנה, כדאי שיחכה למבצע הבא, אם הם כבר היו מוכנים לרדת איתו למחיר כזה, הוא כנראה לא ממש מוכר יותר.

אנצ'רטד 3 ממשיך להיות סבבה של משחק בינתיים (בדיוק סיימתי את הטירה הבוערת).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ספטמבר 2018, 12:16

DrKeo כתב:אוי, ממש מאכזב שאם המנוי עוצר אין לי גישה למשחקים. זה הוציא את כל העוקץ כי חשבתי שאני אביא פה ב18$ את gow3, דיאבלו 3 וניהו אבל אם צריך לתחזק מנוי ps+ אז כל העסקה הופכת ללא משתלמת עבורי :)

אה, ויהיה לי פס4 עוד השנה עומר!

השאלה היא אם יהיה לך זמן לסיים את כל מה שיש לך עד סוף הדור הזה :D

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 ספטמבר 2018, 12:17

הם שניהם משחקים 'קשים', או יותר נכון 'מאתגרים' (סולס וניהו), אבל המקום ממנו הקושי והאתגר שלהם נובע הוא לא בדיוק זהה. אין לי ספק שאדם שניסה ולא אהב את האתגר של סולס יכול לעוף על זה של ניהו.

כלומר כן, בשניהם יש אויבים עם stats גבוהים באופן יחסי למשחקי אקשן אחרים, אבל בזה כמעט שהדמיון בנושא הספציפי מסתיים. בסולס הראשונים האתגר ברובו הוא בכלל 'משחק סבלנות', כשאתה חדש במשחק כל מה שצריך לעשות זה לעמוד עם מגן מורם וללמוד מתי אפשר להתקיף ומתי תענש על כך. אחרי שאתה כבר לומד את כל האויבים זו גם ממש לא בעיה לנצח בצורה לא זהירה בכלל אבל זה לחלוטין דורש פשוט נסיון והכרות עם האויבים וההתקפות שלהם.
הסיבה היא פשוטה - הדמות שלך חלשה. היא חלשה לא רק מבחינת הנזק שהיא עושה, גם מערכת הקרב מאוד בסיסית וחסרת אופציות וקומבואים. זה כמובן מכוון כי אתה משחק איזשהו אביר פשוט שנמצא תמיד במקומות שגדולים ממנו בכמה מידות ולכן הקושי הוא בעיקר כזה שבו גם האויבים הכי בסיסיים ינצחו אותך כמעט תמיד בקרב פשוט, ואתה צריך ללמוד על ידי נסיון להשתמש בסבלנות וללמוד מתי האויב פתוח לתקיפות ולנצל את זה, אם סתם תקפוץ עליו הוא ינצח.

זה המצב הכל כך פשוט ובסיסי של המערכת הזו שבאמת זה כמעט מצחיק עכשיו עד כמה המשחקים הראשונים יכולים להיות פשוטים, פשוט צריך לעשות את הסוויצ' הזה בראש ולהבין שאתה האנדרדוג בקרבות ולא להפך כפי שהורגלנו מכל משחק אחר. הרבה מהרתיעה היום נובעת מהשם שנוצר למשחקים האלו ומהעובדה שהוא פשוט לא מסביר *כלום*, מה שיכול לתסכל ולהרתיע שחקנים חדשים (ומה שניהו לא עושה, הוא עמוס בהמון דפי טקסט משעממים ונוראיים שמסיבירים על כל דבר במשחק..), יש מדי פעם איזה בוס קשה באמת או שלב קטן ומציק אבל באמת שהמשחקים האלו לא *עד כדי כך* מסובכים בבסיסם, אלו משחקים מאוד פשוטים שלא מסבירים על עצמם כלום.
בבלאדבורן ואפילו קצת DS3 המצב אולי טיפה שונה, אבל לא באמת,
המשחק אמנם יותר מהיר,פחות מעניש על טעויות ופחות שם דגש על 100% סבלנות, אבל הדמות שלך עדיין לא מאוד חזקה ביחס לעולם ופחות או יותר צריך ללמוד טכניקות אחרות לעשות את אותו הדבר.

וניהו הוא גם כן משחק מאתגר אבל כמו שאמרתי, לחלוטין אדם שלא אהב את האתגר של סולס יכול לעוף על האתגר של ניהו.
בניהו אתה חזק, מה זה חזק.. המשחק מאפשר להגיע לרמה קוריאנית שבה אתה מחבר התקפות במשך דקות בלי שאפשר לגעת בך בכלל. אבל גם אם לא מגיעים לרמה ששמורה רק לשחקנים קוריאנים, המערכת קרב כל כך יותר ורסטילית (ומוצלחת.. אה כמה מוצלחת) מזו של סולס שלמרות שהאויבים חזקים וצריך להיות ערניים תמיד, אתה יכול בכל זמן פשוט לקפוץ ולחסל כל אויב בודד ברגע שאתה עובר את סף הלמידה והאתגר הראשוני של השעות הראשונות עם מערכת הקרב.
המערכת בנויה הרבה יותר על 1v1 ובמצבים כאלו המערכת קרב באמת מאפשרת ורסטיליות יוצאת דופן ולכן הרבה מהאץגר בהמשך מגיע ממקומות בהן יש הרבה אויבים וצריך לחשוב קצת יצירתי ולהבין איך אפשר להשתמש בחפצים ובסביבה כדי למשוך אותם לדו-קרב פשוט במקום לקפוץ על כולם, ובמקרים בהם אתה מוצא את עצמך מוקף המערכת מספקת לא מעט פתרונות מעניינים לניהול אויבים.

בקיצור גם מי שחושב שמדובר במשחק סולס, אז לא.. המשחק באמת עשה כמה טעויות שיווקיות מהבחינה הזאת ואגב הרבה מהביקורת 'פה לאוזן' שלו נובעת מתוך קהילת הסולס שחשבה שזה מה שהיא מקבלת והתאכזבה לגלות שלא.
אני זוכר בזמנו שהייתי בטוח שמדובר באכזבה רק כי זו קהילה שיצא לי לשמוע מדברת על המשחק הכי הרבה, ולקח לי זמן עד שהגעתי לבדוק אותו בעקבות כך, אבל אני ממש שמח שעשיתי את זה.
אם הוא בחינם.. תעשו לעצמכם טובה ותשחקו בו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 ספטמבר 2018, 12:20

הטירה הבוערת בין הקטעים החזקים שם. מעניין אותי מה תרגיש בסיום :)

קיאו, בתכלס אתה עדיין יכול לעשות את זה, הרי רוב הסיכויים שמתישהו תרצה לחדש את הפלוס, בתקווה גם שהפס5 יציע הרצה לאחור (חסר להם שלא!!!) ככה שגם עליו כשתפעיל את הפלוס תהיה לך גישה למשחקי עבר של הפס4.

אני גם די מתפלא עליך שאשכרה חשבת שזה מקביל לקנייה מלאה של המשחקים האלה, השירות הזה קיים שנים והוא כבר המודל של כל תעשיית הקונסולות, באמת חשבת שעד עכשיו המשחקים הם שלך בלי קשר לשירות?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים