תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי bling » 22 אוגוסט 2018, 10:43

ריסט באמת הרבה יותר גרועים ממה שגאף אי פעם היה, כשהת׳רד המקורי על הציוץ נפתח במקור עוד לפני שהתחיל לצבור תאוצה, 12 אנשים קיבלו שם באן על תגובות בסגנון ״מה הבעיה?״ ״לא רואה מה מעליב פה״ וכו׳. מהר מאוד האדמינים הבינו שבקצב הזה, אם הם לא יסגרו את הנושא המוני אנשים שלא מעודכנים במדריך פתיתי השלג מהדורת 2018 יקבלו באנים.

אז הם סגרו ופתחו נושא חדש על הנושא עם אזהרה גדולה שנותנת הסבר (שהעתקתי לפה) ושבעיקרון אומרת שמי שלא מסכים שזה ציוץ נוראי עדיף לו לא להגיב אחרת יקבל באן.

הם פשוט הזויים וחבל שאין מקום אלטרנטיבי שמספק חדשות גיימינג ושמועות/ הדלפות ברמה הזו כי בשמחה לא הייתי נותן לפוצים האלה שמנהלים את המקום קליקים.

אגב הת׳רד לא ממש נרגע כי הם לא מקבלים את ההתנצלות של CDP שמבחינתם היתה רפה ולא מספקת, כנראה הם מצפים לפיטורים ותליית מנהל המדייה החברתית של CDP בשלטי חוצות, רק אז הם יסלחו :roll:

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 22 אוגוסט 2018, 11:25

מעניין אותי לדעת עד כמה לטרנס הממוצע באמת אכפת מאמירות אקראיות כאלה. איכשהו היחידים שתמיד עושים בלגאן הם האנשים שמרגישים צורך עז לספר לעולם שהם גיי\קוויר\טרנס וכו' , שהטייטל הזה הוא מרכז האישיות והחיים שלהם.

אגב, לא נראה לי שדיברנו על ההתבכיינות שעורר הטריילר של דום שגם הוא צחק קצת על לוחמי צדק ("שד" הוא מילה פוגענית, השתמשו במונח "mortally challenged" :) )

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אוגוסט 2018, 11:34

אותי אישית זה משעשע... לא יכול להגיב יותר מדי בנושא כי חוץ מהפורום הזה ומה שהיה בויגיימס - אני לא משתתף ולא נכנס לפורומים האלה אף פעם, אבל שיהנו ויסללו את הדרך שלהם למטה... מתישהו אפנת הPC הזאת תחלוף והם יישארו במרחב הבטוח שלהם. לבד.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוגוסט 2018, 11:40

MGS FREAK כתב:מעניין אותי לדעת עד כמה לטרנס הממוצע באמת אכפת מאמירות אקראיות כאלה. איכשהו היחידים שתמיד עושים בלגאן הם האנשים שמרגישים צורך עז לספר לעולם שהם גיי\קוויר\טרנס וכו' , שהטייטל הזה הוא מרכז האישיות והחיים שלהם.

אגב, לא נראה לי שדיברנו על ההתבכיינות שעורר הטריילר של דום שגם הוא צחק קצת על לוחמי צדק ("שד" הוא מילה פוגענית, השתמשו במונח "mortally challenged" :) )

חחח פספסתי את הקטע הזה של דום וההתבכיינות שבאה בעקבותיו, זה נשמע משעשע מאוד, חבל :)

לאסקין זה בסדר אתה בכל מקרה לא היית מחזיק שם יומיים עד שהיית חוטף באן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוגוסט 2018, 12:16

טוב חפירה אחרונה שלי בנושא אבל אני פשוט בהלם מהשיאים שהם שוברים שם, אשכרה בנאדם טראנס הגיב בנושא שם את התגובה הבאה:

I'm trans and I feel this entire thing is a tad silly. Transphobia means 'A fear or hatred of transgender people', and the CDPR comment is neither fearful or hateful. It's a derpy meme/comment and nothing else. There's no malice to it. I mean sure, some people use it as a means to be offensive, but it's certainly not the majority. And it's certainly not how I perceive CDPR to have used it. I think people should just calm down. There's no point raging over such harmless comments. Honestly, getting so outraged just hurts trans people like me. So many folks are just rolling their eyes at this anger, and it reflects poorly on people struggling with their gender identity. It just makes us look weak. According to polls, the acceptance of LGBT folk is going down, and while it's easy to blame it on the current administration, there needs to be some self reflection to see that this stuff isn't helping. People are just exhausted by the outrage of the week, especially in cases where what's creating the anger is far from being 'that' bad. This stuff pushes people away from our cause to find acceptance. It's just making us look like whiny and emotionally unhinged individuals. And making us look weak is not what we should be doing. Save the rage for things that are actually hurtful/harmful.

וקיבל בתגובה באן ללא הגבלת זמן על זה שהוא מתרץ חוסר סבלנות וגזענות (bigotry) :shock:

איך מגיעים למצב שהראש ככה תקוע בתחת אלוהים יודע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אוגוסט 2018, 12:55

חחחח זה נהדר.
במקביל למה שקרה עם סקארלט ג'והנסון, לא אתפלא אם בקרוב ג'ארד לטו ייאלץ להחזיר את האוסקר שלו ויאסרו על הקרנה והפצה של Dallas Buyers Club

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 22 אוגוסט 2018, 13:28

מצחיק שאותם אנשים שמכנים כל מה שלא מתיישב טוב עם האידיאולוגיה שלהם "פשיסט" עושים פשיזם לפי הספר בעצמם. אם אתה לא איתנו אתה נגדנו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוגוסט 2018, 13:53

זה סוג של חובה להיות ביחד איתם בדבקות ובאמונה עיוורת, אפילו לגלות סקפטיזם בריא או לשאול שאלות מתוך סקרנות ורצון להבין ולא מתוך התנגדות פרופר נחשב למרד, אין שאלות, אין דיונים ולא אכפת להם אם אתה אפילו קהל היעד שהם כביכול מגינים עליו, אין מקום לדיעות אחרות ואין מקום לשאלות, אשכרה מצפים ל Hivemind טוטאלי כמו במשטרים טוטאליטרים.

הטרנס שהגיב קיבל מטר של צעקות ותגובות קשות לפוסט שלו והוא חזר ואמר שזו בסך הכל דעתו, שהוא פתוח לדיון ושאין צורך לרדת ככה נמוך ולהאשים אותו בהאשמות קשות, ממש דיבר לעניין ובצורה תרבותית מבלי לקלל ועדיין קיבל באן על הפוסט שציטטתי בשם הקהילה שיצאה להגנתו. טמטום טהור.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ספטמבר 2018, 15:18

ועוד באותו נושא (;
חברת riot games שעומדים מאחורי LoL יערכו פאנל בPAX, אבל בגלל שנמאס להם מגברים בכיינים והרעל שהם כידוע מפיצים - הם החליטו להזמין רק נשים וגברים ״נונ-בינאריים״.
מן הסתם - יש לזה השלכות ברשת

https://www.altchar.com/games-news/5758 ... -manbabies

אם הייתי שם הייתי אומר שאני מזדהה כאשה ונראה אותם מתמודדים עם זה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 ספטמבר 2018, 17:44

איזה מוזר זה, איך קובעים אם מישהו הוא לא בינארי? והאם רק גברים יכולים להיות לא בינאריים? אני כבר מסתבך עם כל ההגדרות האלו :(

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 ספטמבר 2018, 17:36

יאי! Alan Wake חוזר!

כסדרת טלוויזיה........
https://variety.com/2018/gaming/news/alan-wake-tv-show-1202938003/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 ספטמבר 2018, 17:43

מגניב! תמיד אהבתי והתחברתי לאווירה ולעולם של המשחק הזה, פוטנציאלית יכולה להיות פה אחלה של סדרה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 ספטמבר 2018, 09:58

Laskin כתב:ועוד באותו נושא (;
חברת riot games שעומדים מאחורי LoL יערכו פאנל בPAX, אבל בגלל שנמאס להם מגברים בכיינים והרעל שהם כידוע מפיצים - הם החליטו להזמין רק נשים וגברים ״נונ-בינאריים״.
מן הסתם - יש לזה השלכות ברשת

https://www.altchar.com/games-news/5758 ... -manbabies

אם הייתי שם הייתי אומר שאני מזדהה כאשה ונראה אותם מתמודדים עם זה

זה לא נגמר שם מסתבר. אחד ממעצבי המשחק בRiot (שכבר מזה זמן מה מתבטא נגד שחקנים של LOL) התחיל להשתלח בטוויטר נגד כל מיני שחקנים שביקרו את המהלך הזה:
https://twitter.com/danielzklein/status ... 5350586368
או שזה היה ניסיון מראש להיתפוטר, או שהוא היה מספיק יהיר בשביל לחשוב שהוא בלתי-פגיע, אבל בסופו של דבר גם הוא וגם עובד נוסף שתמך בדעות שלו כבר לא נמצאים בRiot החל מהשבוע.
נתנחם בזה שאולי יחליפו אותן בתפקיד נשים וזה בהחלט יתרום ליצוג שלהן בתעשייה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ספטמבר 2018, 10:35

לא ייאמן שאנחנו ב-2018 ואנשים עדיין מעזים לבקר מהלכים של הנהלה פרוגרסיבית...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ספטמבר 2018, 22:48

גוגל מפסיקה את אתר ואפליקציות ״יוטיוב גיימינג״, שלא תפס כל כך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2018, 23:00

Laskin כתב:לא ייאמן שאנחנו ב-2018 ואנשים עדיין מעזים לבקר מהלכים של הנהלה פרוגרסיבית...

האמת שהם הגנו על המהלך של ההנהלה טוויטר, הם תקפו את המעריצים שהתעצבנו. RIOT בבלגן מטורף סביב כל עולם ה-SJW כבר לא מעט זמן והם זזים כמו מטוטלת מצד לצד של הויכוח כשפעם אחת מאשימים אותם בתרבות רעילה נגד נשים ומיעוטים ובפעם אחרת הם קופצים לקיצון השני ומתרסקים לתוך כל עניין הנשים/טראנסים/א-בינארים.

להגיד את האמת, אם צוללים קצת לעניין, הם לא בדיוק עשו דבר נוראי במיוחד. הם סך הכל עשו פאנל של עזרה לנשים/בי/טראנס להשתלב בתעשיה עם עיצות ועזרה בהרכבה של CV וכדומה. הפאנל גם היה סגור לאיזה שעתיים ואחרי זה, לאורך כל היום, הם המשיכו את הפנאל הזה לכולם. כלומר לא צריך להיות הסטרי סביב זה רק בגלל הכותרת המפוצצת "RIOT לא מרשים לגברים לבנים להכנס לפאנל", הם רק ניסו לתקן את השם הרע שיצא להם אחרי שכל העניין של התרובות הרעילה אצלם התפוצץ ובסך הכל היה מדובר בסוג של פעילות צדקה שאחרי שעתיים הייתה פתוחה לכולם.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 ספטמבר 2018, 13:26

אז........ לא יודע אם זה יותר מתאים פה, בנושא נינטנדו או ב-PP, אבל כוכבת הפורנו סטורמי דניאלס מתארת את איבר המין של טראמפ:
״כמו הפטרייה ממריו קארט״
אז עכשיו שיש לכם תמונה בראש אפשר להמשיך...

קאפקום סוגרת את הסטודיו שלה בקנדה שאחראי לDead Rising

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 ספטמבר 2018, 17:04

סין חסמה את הגישה לטוויץ׳... לא אמרו עדיין מה הסיבה הרשמית אבל אחרי גוגל, פייסבוק, יוטיוב, טוויטר וכו׳ כל שזה לא באמת מפתיע, אבל עצוב :/

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 ספטמבר 2018, 22:36

יש שמועות מאוד לא טובות בנוגע ל-Telltale,חלקן מדברות על סגירה של המפתחת,אחרות מדברות על הצמטצמות לצוות קטנטן של 25 איש בלבד. בכל מקרה,משהו לא טוב כנראה קורה שם עכשיו :(
עריכה: אוי לא,זה באמת קורה,הם נסגרים אחרי שיסיימו עם TWD S4,כל הפרוייקטים,כן,גם TWAU S2 ו-Stranger Things,מבוטלים. איזו מכה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ספטמבר 2018, 00:03

Laskin כתב:אז........ לא יודע אם זה יותר מתאים פה, בנושא נינטנדו או ב-PP, אבל כוכבת הפורנו סטורמי דניאלס מתארת את איבר המין של טראמפ:
״כמו הפטרייה ממריו קארט״
אז עכשיו שיש לכם תמונה בראש אפשר להמשיך...

תודה לאסקין.

Uncle Pey'j כתב:יש שמועות מאוד לא טובות בנוגע ל-Telltale,חלקן מדברות על סגירה של המפתחת,אחרות מדברות על הצמטצמות לצוות קטנטן של 25 איש בלבד. בכל מקרה,משהו לא טוב כנראה קורה שם עכשיו :(
עריכה: אוי לא,זה באמת קורה,הם נסגרים אחרי שיסיימו עם TWD S4,כל הפרוייקטים,כן,גם TWAU S2 ו-Stranger Things,מבוטלים. איזו מכה.

וואו איזו מכה באמת, כבר מזמן אין הייפ כלפי אף פרויקט שלהם ובכלל כל הז׳אנר הזה מחוץ ל AAA של סוני ששם אפשר להציג ערכי הפקה שממש הולמים אותו, נמצא לפי התחושה שלי בצלילה קשה מאוד. מאוד מקווה ש LiS2 יצליח יפה כי בניגוד לטיילטייל פה יש תחושה של פרויקט מושקע ומלא נשמה ואני מקווה שייעשה איתו צדק.

אני חושב שקל לאמר מהן הטעויות העיקריות שטיילטייל עשו. הם לא ניהלו נכון את התקציב שלהם והם העדיפו להתפזר בין אינספור פרויקטים במקום להשקיע כמו שצריך במנוע שלהם ולהתמקד בהוצאות גדולות ומושקעות יותר, ההרגשה היתה של בית חרושת ברמת הפקה של מתחת לכל ביקורת.

בנוסף הם לא השכילו לפתח קצת מכניקות שונות וגיוון בתוך הנוסחה שלהם, לא היה להם איזה קטע. זה לא שמצופה עכשיו שידביקו מכניקות ברמה של מגס5 או משהו, אבל כן קצת לגוון בתוך הנוסחה עם טיפה גיימפליי שחורג מהבנאליות QTE ובחירות של דיאלוגים שלא באמת משנות הרבה. למשל ל LiS היה את כל המכניקה של הזמן שהוסיפה טוויסט מגניב ורעננות לגיימפליי הרגיל, גם במשחקי דייויד קייג׳ תמיד יש הפתעות וקטעים לא צפויים בתוך השטף של המשחק, גם UD הוסיף דברים מגניבים וייחודיים משלו (כל אפקט הפרפר, הסטטיסטיקות של הדמויות השונות שמשתנות לפי העלילה והבחירות, הפסיכיאטר וכו׳), בקיצור משחקי טיילטייל הפכו לצפויים ומשעממים מבחינת ״הגיימפליי״, ואין מותג שמגיע לו לקבל גיימפליי במרכאות כמו משחקי טיילטייל כי שם ליטרלי אין כמעט גיימפליי מלבד חידות פשוטות בשקל תשעים ו QTE מעפנים (גם את זה הם עשו לרוב די רע).

אפילו בחירה אמיתית אין שם והאינטרקטיביות של העלילה שואפת לאפס. זו אשכרה סדרה טלוויזיה ברמת הפקה של מתנ״ס נתיבות שרצה לך מול העיניים עם אינפוט והשפעה מינימלית מצד השחקן.

באמת שזה מצער אבל הם הביאו את זה על עצמם, חבל אבל במקום מסויים זה גם קצת מוצדק במקרה שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 ספטמבר 2018, 00:07

R.I.P TWAU 2

:(

וכן, בלינג די צודק בניתוח שלו. אם הם לא היו מתפזרים בין כ"כ הרבה סדרות, יכול להיות שהם אשכרה היו מצליחים להצדיק את הקיום שלהם עם משחקים עם גיימפליי טיפה יותר מעניין..

זה עצוב מאוד מצד אחד, אבל לא נוראי מצד שני, כי עכשיו יוצאי האולפן יפתחו חברות אינדי שיעשו את זה כנראה טוב יותר:). מקווה לפחות...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ספטמבר 2018, 00:48

הנה יצאה ההודעה הרשמית מצד טיילטייל על הסגירה:

וסורי קליימן:

סוני Bend וסנטה מוניקה מציעות את תנחומיהן וגם הצעות עבודה ;)

בטיילטייל יש כמובן צוות כותבים מעולה שיכול להעשיר כל מפתחת שמתבססת על storytelling בתעשייה, אבל חוץ מהם אני באמת לא רואה שם טאלנט מיוחד שיכול לתרום למפתחות רציניות. אולי יש שם עוד כמה אומנים סבירים שניסו להוציא מה שאפשר מהמנוע המתפרק שנתנו להם לעבוד איתו לא יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2018, 01:03

אני משער שגם העובדה שרוב המשחקים שלהם היו עם רשיון הובילה חלק גדול מהרווחים למחזיקות הרשיון. אני מנסה לחשוב על משחק מקורי שלהם שלא מבוסס על רשיון וקשה לי. זה אחד הדברים שהרגו את THQ.

זה מצחיק אותי שאמרת פה שהם אולי פשוט יתכווצו ל-25 אנשים, המשחקים שלהם נראים כאילו עובדים שם פחות מ-25 אנשים :)

אגב, בנוגע לכותבים, לא מעט מהם הם שכירי חרב.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 ספטמבר 2018, 09:29

אולי בעתיד אם איזו חברה תקנה את הזכויות של TWAU, אבל לא נראה לי שזה יקרה..

גם Respawn ו Remedy מציעות עבודות למפוטרים.. זה נוהג די סטנדרטי בתעשייה הזאת האמת... נראה שהרבה מהאנשים די מחבבים אחד את השני (לפחות לפי טוויטר וסיפורים על ביקורים הדדיים וכו')
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ספטמבר 2018, 12:05

ועכשיו נראה שלפי USGAMER שגם העונה האחרונה של המתים המהלכים ששני פרקים כבר שוחררו ממנה תבוטל גם כן. במקום זה הצוות הקטן הנותר יעשה עבור נטפליקס את מיינקראפט לפני שגם אותו ישלחו הביתה, כנראה שלבטל חוזה מול נטפליקס זו מכה כלכלית יותר קשה מאשר לבטל את מה שנשאר מהמתים המהלכים:

Update 4 [4:12pm]: As information continues to come out of today's announcement that Telltale Games is closing, and particularly in light of Telltale's statement, there are new revelations to the situation at Telltale.

We previously reported that a skeleton crew will remain behind to complete work on The Walking Dead Final Season. That information was inaccurate. Sources who wish to remain anonymous explained that there is a skeleton crew at Telltale, but they will be working on the Minecraft Story Mode project for Netflix. In fact, The Walking Dead team was also laid off today and The Walking Dead Final Season will not be completed.

This matches with the statement issued by Telltale games where the company promised to "fulfill the company's obligations to its board and partners." Our sources say The Walking Dead Final Season is set to end after the second episode launches next week.

בקיצור אחרי הפרק השני של המתים שישוחרר בשבוע הבא הסדרה מתה, שזה די ביזיון מצד ההנהלה שהם לא יכלו לחזות את התסריט עוד לפני שהתחילו את ההפקה ואת שיווק ה season pass לאנשים, הרי זה לא מאתמול להיום שהחברה בקשיים מבחינת ההנהלה. מן הסתם כולם בטח יקבלו זיכוי אבל כבר מזה אפשר לראות עד כמה הניהול וקבלת ההחלטות שם שם היו רעים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 11 אורחים