Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 25 ספטמבר 2018, 13:20

פשוט מדהים,Playground Games הם הנכס הכי גדול של MS ללא ספק,פשוט חבורה של אנשים סופר מוכשרים עם מוסר עבודה מאוד חזק כנראה אם הם הצליחו להוציא רייסר מופתי כזה בסך הכל תוך שנתיים ולשפר הכל מהרייסר המופתי הקודם שלהם,שגם אותו פיתחו בשנתיים.
אני חושב שאעשה לו הזמנה מוקדמת בקרוב,אני כל כך אוהב את הסדרה הזו (ואני ממש לא משוגע על מירוצים באופן כללי) שאני פשוט לא יכול להתאפק.
ואחרי כל זה,אני פשוט לא יכול לחכות לראות מה הם יעשו עם Fable עם זמן הפיתוח הארוך יותר שהם כנראה מקבלים מ-MS.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 ספטמבר 2018, 13:45

באמת מפתחת סופר מוכשרת ותותחית על אין מה לאמר, הם כבר הנכס הכי איכותי שיש למייקרוסופט בהפרש גדול אבל אם הם יוכיחו את עצמם באותה רמה גם מחוץ לז׳אנר המרוצים אז המעמד שלהם כבר בכלל יקפוץ ל Naughty Dog tier.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2018, 13:59

אני ממש מעריך את מה שהם עושים אבל לעשות משחק אקשן גוף שלישי ולספר סיפור זה כל כך שונה מלעשות משחק מירוץ. אין לי מושג אם נוטידוג מסוגלת לעשות משחק מירוץ ברמה של פורצה הורייזן ואין לי מושג אם פלייגראונד מסוגלים לעשות משחק בגוף שלישי ברמה של נוטידוג. הסגנונות כל כך שונים שזאת לגמרי יריה באפלה.

אבל נתן לפלייגראונד את הספק, הם מאוד מוכשרים טכנית והם הראו שהם יודעים להגיע לרמות פוליש מטורפות. נקווה שהם יצליחו להביא את התכונות האלה גם לסגנונות אחרים. אם הם הצליחו להפוך פרנצ׳ייז עבש כמו פורצה למשהו מלהיב, אולי הם יכולים לעשות את זה גם לפייבל.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 ספטמבר 2018, 14:07

את האמת ,ניראה ממש טוב

אני מתגעגע ,לתקופה של הn64/ps1/סאטורן
שחלק ממשחקי המירוצים ,היו עם מזג אוויר משתנה
ושעות שונות ביום

וגם שלג לדוגמה ,היה מחליק יותר ,ודברים בסגנון
נכון לא היו הרבה מסלולים ,או מכוניות ברובם
אבל לפחות בזמנו ,כל מסלול בעצם קיבל כמה גוונים
עם המזג אוויר ,והשעות יום
שמח ליראות את זה חוזר

היתי רוצה ליראות גם הרס במכוניות ,אבל בגלל
הזכיונות ,זה כניראה לא יקרה במשחקים כמו פורצה
או גראנד טוריזמו ,וחבל

בכל מקרה ,סוף סוף משחק מרוצים מודרני
שמעניין אותי
שיהיה זול לpc ,אני כניראה יקנה אותו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2018, 14:16

מנסיון עם פורצה הורייזן 3, שנתיים מאוחר יותר והוא לא יורד מ-30$. כלומר או שאתה מחכה ל-30$ שיקרה עוד בערך שנה, או שתאלץ לחכות שנים למחיר באמת נמוך על המשחק. אה, ויש עוד אפשרות, GAME PASS, אם זה הקטע שלך. אני חושב שזה יכול להיות אופציה די שווה אם ב-2019 יצא היילו MCC והיילו 5 למחשב כי זה אומר שאפשר לעשות מנוי לכמה חודשים של GAME PASS ולשחק בגירס 5, היילו 1-5 ופורצה הורייזן 4 שזה לא מעט תוכן למנוי של כמה חודשים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 ספטמבר 2018, 15:02

היה לי בעבר xbo ,והיה לי בעבר 360
שגם ישתמשתי בו לתאימות לאחור
למשחקי xbox אורגינליות

למעשה המשחק היחיד שחסר לי להשלים כרגע
במשפחת הxbox
זה דינו קריסס 3 ,להשלים את הסדרה

ככה שאני לא יקנה ,מנוי רק בגלל משחקים בודדים

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 25 ספטמבר 2018, 15:34

DrKeo כתב: אין לי מושג אם נוטידוג מסוגלת לעשות משחק מירוץ ברמה של פורצה הורייזן

הם כבר עשו את CTR, ועוד על הPS1.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2018, 18:29

Stick כתב:
DrKeo כתב: אין לי מושג אם נוטידוג מסוגלת לעשות משחק מירוץ ברמה של פורצה הורייזן

הם כבר עשו את CTR, ועוד על הPS1.

חיקוי מריו קארט מלפני 20 שנים שעשו אותו חבורה של אנשים שאפילו לא עובדים בnd יותר כהשוואה לפורצה הורייזן 4? משחק ברמה שאפילו מומחיות מירוץ כמו codemasters או קריטריון או אבולושן לא מצליחות לעשות? אני לא בטוח זה מעיד שנוטידוג ב2018 יודעת לעשות משחק מירוץ ברמה הזאת. שלא נדבר על הנסיון האחרון שלהם בז׳אנר, המשחק מירוץ/לחימה של ג׳ק ודקסטר, שהיה מאוד פושר.

אני בטוח שנוטי דוג יכולה לעשות אחלה משחק מירוץ, אני לא יודע אם היא מסוגלת לעשות משחק מירוץ ברמה של פלייגראונד. אני בטוח שפלייגראונד יכןלה לעשות אחלה משחק גוף שלישי (האמת שגם את זה אני לא ממש יודע כי מעבר.מגוף שלישי למירוץ נראה לי פשוט יותר ממעבר ממירוץ לגוף שלישי), אני לא יודע אם היא יכולה לעשות משחק בגוף שלישי ברמה של נוטידוג.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 25 ספטמבר 2018, 19:25

אני.. צחקתי.. :oops:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ספטמבר 2018, 19:27

אני בספק גדול אם ינסו להתחרות בנוטי דוג... יותר הגיוני לעשות משחק אקשן ארקיידי או תפקידים עם איזה טוויסט של פאן בעולם פתוח... מה שזה לא יהיה, יהיה בזבוז אם לא יהיו מעורבים שם רכבים או משהו כזה.
כדי לעשות משחק מירוצים אתה צריך צוות מומחים בפיתוח, בתחום הרכב, שאני לא יודע מה יש לעשות איתם אם הם הולכים להתרכז עכשיו במשהו שלא קשור לזה בשום צורה... אז הכי הגיוני שהם ימשיכו במקביל להוציא גם משחקי הורייזון או סדרת מרוצים חדשה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 25 ספטמבר 2018, 19:31

אבל זה צוות נפרד לחלוטין מזה של הורייזון,יש להם פאקינג 150 מקומות עבודה פתוחים באתר שלהם :)
כמובן שבפייבל יהיה איזשהו אמצעי תחבורה כמו סוסים או כירכרות או ווטאבר,אבל זה ממש לא בגלל שצוות הורייזון של פלייגראונד מפתח רייסרים,אלא כי זה מה שהעולם שלו דורש. אבוי לנו על היום שבו מפתחת תרגיש מחויבת לכלול אלמנטים מסדרות קודמות שלה במשהו חדש לחלוטין רק בגלל שהיא 'טובה' בזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2018, 20:08

Stick כתב:אני.. צחקתי.. :oops:

:oops:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2018, 22:45

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 25 ספטמבר 2018, 23:24

תמונה

משחקי גולד: Victor Vran, Stuntman Ignition, Overcooked, היטמן בלאד מאני

העיפו עכשיו באינסייד כמה מאות קודים של גיים פאס לשנה שהיו מודבקים על יגואר לקראת פורצה.. כולם עפו בשניה כמובן :cry:

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 25 ספטמבר 2018, 23:43

הוכרז פיצ'ר ממש מגניב שיגיע בהמשך לפורזה הורייזון 4- יצירת מירוצים על ידי הקהילה. כל אחד יוכל ליצור מסלול מירוצים בעולם של הורייזון 4 (כולל מיקומי checkpoints) ואז לשתף אותו עם שאר הקהילה. זה ממש מגניב לדעתי וכמובן יכול להוביל למסלולים מגניבים במיוחד ובכלל,נשמע שהמשחק הולך להיתמך על ידי פלייגראונד לתקופה מאוד ארוכה.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 26 ספטמבר 2018, 00:03

תמיכה בעכבר ובמקלדת במשחקים מגיעה לבטא באוקטובר, מתחילה עם Warframe. ההחלטה תהיה בידיים של המפתחות. זה היה מתבקש :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 26 ספטמבר 2018, 00:39

הם גם יוצרים סט במיוחד לקונסולה בשיתוף עם Razer,אבל כמובן שעכבר ומקלדת רגילים ייתמכו גם הם.
זה היה בהחלט מתבקש,ויפתח פתח למשחקים כמו Civ להגיע לקונסולה. הם יצטרכו להתנהל בחוכמה כדי לא לשבור משחקים תחרותיים כמו היילו,אבל נשמע שפיל מודע לעניין והרגיע שזה לא הולך להיות המצב.

אגב,בהכרזה די משמעותית,MS הכריזו על ה-'PSX' שלהם,X018 שיתקיים במקסיקו סיטי השנה בנובמבר ואמור להיות אירוע סופר גדול שלהם,עם המון הכרזות חדשות וחשיפות של משחקים. נראה שם כמעט בוודאות עוד מהיילו איפיניט,גירס 5 ועוד ועוד.. יש מצב שאפילו הכרזות רכש סטודיואים חדשות. אנשים שהיו בעניינים באירועים משנים קודמות (לי האמת אין מושג על מה מדובר כי כנראה לא עקבתי אחרי חדשות משחקים באותה תקופה) אומרים שלרוב מדובר בשואו מאוד רציני ואם פיל מחזיר אותו אחרי שנים שלא עשו משהו כזה,כנראה יש סיבה מאוד טובה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ספטמבר 2018, 09:21

איזה כיף שיחה אירוע בחורף (:
חשבתי שנאלץ לחכות עוד הרבה זמן עד שנראה מהם משהו

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 ספטמבר 2018, 11:55

באמת כיף. אני אוהב את E3 אבל זה כיף שיש אירוע אחד מרכזי לתותחים הכי הכי כבדים ושיש עוד כמה אירועים במהלך השנה לעוד הכרזות או עדכונים להכרזות גדולות שנעשו ב E3. גם לזרוק איזה מגהטון נחמד זה לא בהכרח אומר שתצוגת ה E3 של שנה הבאה נדפקה אם יש מספיק קלפים נוספים מתחת לשרוול.

ה PSX הראשונים היו מעולים והיה כיף לסגור איתם את השנה לפני שסוני דפקה את העסק והרסה את הפורמט, מקווה שמייקרוסופט תלך על המודל הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ספטמבר 2018, 23:53

למי שרוצה לראות את ההכרזה על האירוע חורף והתמיכה בעכבר מקלדת:

DF על פורצה הורייזן 4:

DF על פורצה הורייזן 4 ב-PC:

אגב, פורצה הורייזן 4 עדין על 92 עם 57 ביקורות, נקודה מעל ל-3.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 ספטמבר 2018, 00:28

הורייזון 4 פשוט גורם לכל רייסר אחר ששיחקתי מחוץ לסדרה הזו להיראות כל כך..מת. לא יכול לחכות וטוב לראות שהפורט ל-PC טוב- זה מסוג המשחקים שפשוט אין להם זכות להיראות כל כך טוב ועדיין לרוץ כל כך חלק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ספטמבר 2018, 00:36

מה שבאמת מדהים הוא שלא רק שה-X מריצה את המשחק ברזולוציה גבוהה יותר מפי 4 (ב-S היא 900P, ב-X היא 4K טבעי), היא גם מלאה בפיצ'רים גרפים כמו טקסטורות חדות יותר, צללים מהפנסים בלילה, AO, השתקפות ברזולוציה כפולה, צל ברזולוציה של ה-PC, פי 2 יותר צמחיה ועוד. די מטורף.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 ספטמבר 2018, 13:07

על האקס בוקס הרגיל זה רץ ב 1080P לא 900.

הגראפיקה של המשחק הזה מטורפת, ללא ספק אחד ההיילייטים הטכניים של הדור הזה, נראה רמה ברורה מעל כל רייסר אחר שראיתי, יש שם לא מעט רגעים בסרטון של DF שהלסת שלי היתה ברצפה.

מראה עד כמה הדור הזה באמת חי כשהוא שובר כאלו שיאים טכניים עדיין בשלב כזה וזה עוד לפני RDR2 שמגיע והולך ליצור סטנדרט חדש בעולם פתוח.

דבר אחד בטוח לגבי הצוות הזה זה שהוא שייך לצמרת של התעשייה מבחינה טכנית, לכן אני סקרן לראות איך יראה משחק הפייבל שלהם, גם אם יצא גרוע ועדיף להם לדבוק במירוצים אפשר להיות בטוח שיראה מטורף במיוחד שהוא יצא לסקארלט.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 ספטמבר 2018, 13:30

המנוע של פייבל יהיה כנראה UE4 לפי מקומות העבודה הפתוחים באתר שלהם שעוסקים בפיתוח.
ואני בטוח שפייבל יהיה מצוין,פלייגראונד הוא לא רק סטודיו מירוצים מוצלח- לפתח משהו כמו הורייזון 4 בשנתיים זה הישג מדהים לדעתי,ומעיד הרבה על רמת העבודה שלהם.
קראתי בעבר מאמר עליהם ב-gamesindusty ונשמע שהם נותנים יחס מאוד ראוי לכל העובדים שלהם ותרבות העבודה שם מאוד חיובית,כולל בונוסים שמתחלקים בין כלל העובדים בהנחה והמשחק נמכר טוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 ספטמבר 2018, 17:18

מצויין, ככה משאירים כשרונות בחברה... ממש כיף לשמוע, אין לי הרבה ספק שכבר המשחק הראשון שלהם בז׳אנר ״מורכב״ יותר יהיה איכותי מאוד, ובמשחק השני יהיה למיקרוסופט ״נוטי דוג״ עם תעודות (:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 41 אורחים