PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 ספטמבר 2018, 22:22

אני לא חושב שזה הסטייל של סוני לעשות משחקי קרוס-ג'ן.
אם אני צריך לנחש אז אני מעריך שמבין הטריניטי הזה,רק GOT ייצא שנה הבאה,אולי במשבצת הזו שסוני אוהבת של משחקי סוף הקיץ לפני המבול של החגים,איזור יולי-ספטמבר כזה. TLOU2 לדעתי משחק של 2020,אני מנחש מאי 2020 ו-DS? קוג'ימה יכול להגיד עד מחר שהוא מכוון ל-2019 אבל כל מה שראיתי עד עכשיו בעיקר מזכיר לי משהו שהוא קצת מעבר לפרוטוטייפ,בטח לא משחק שנמצא פחות משנה לשיחרור. אם אנחנו מדברים על אופציה לקרוס-ג'ן,DS נראה לי כמו החשוד המיידי,אם כי גם פה אני די סקפטי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 ספטמבר 2018, 22:58

אני רואה שיש מאסה גדולה של אנשים ב ERA שמאמינים בעקבות ההודעה הזו שהפס5 אכן מיועדת ל 2019, הם רואים בהודעה הזו סוג של חותמת שמתווספת לשאר הדיווחים שפייג׳ הביא בנושא של הדור הבא.

את האמת גם אותי זה קצת מתחיל להטריד, גם ה E3 של סוני היה דל במיוחד כאילו ניסתה לעשות את המינימום ולצאת ידי חובה, היא לא עשתה אירועים כמעט השנה ועכשיו גם ה PSX, זה מרגיש שמשהו פה קצת OFF ושזו לא התנהלות רגילה שקורית לפעמים. ההיגיון של האנשים שם אומר שאנחנו הולכים לקראת PS MEETING בשנה הבאה ושם סוני תוכל באמת להראות דברים, לכן הם לא מבזבזים משאבים על E3 או פריז או PSX. באיזשהו מקום זה נשמע קצת הגיוני כי מה שראינו השנה מסוני באמת מרגיש לי קצת מוזר.

אני חושש מהתסריט הזה של פס5 ב 2019, אני מרגיש שזה ידפוק לי את כל הדור הבא. בבקשה שזה לא יקרה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 ספטמבר 2018, 22:59

קיאו,אם אתה רוצה לחזור בך מכל הסיפור עם הורייזון 2,עכשיו זה הזמן,אני מבטיח לשכוח ולסלוח :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 ספטמבר 2018, 23:04

bling כתב:אני רואה שיש מאסה גדולה של אנשים ב ERA שמאמינים בעקבות ההודעה הזו שהפס5 אכן מיועדת ל 2019, הם רואים בהודעה הזו סוג של חותמת שמתווספת לשאר הדיווחים שפייג׳ הביא בנושא של הדור הבא.

את האמת גם אותי זה קצת מתחיל להטריד, גם ה E3 של סוני היה דל במיוחד כאילו ניסתה לעשות את המינימום ולצאת ידי חובה, היא לא עשתה אירועים כמעט השנה ועכשיו גם ה PSX, זה מרגיש שמשהו פה קצת OFF ושזו לא התנהלות רגילה שקורית לפעמים. ההיגיון של האנשים שם אומר שאנחנו הולכים לקראת PS MEETING בשנה הבאה ושם סוני תוכל באמת להראות דברים, לכן הם לא מבזבזים משאבים על E3 או פריז או PSX. באיזשהו מקום זה נשמע קצת הגיוני כי מה שראינו השנה מסוני באמת מרגיש לי קצת מוזר.

אני חושש מהתסריט הזה של פס5 ב 2019, אני מרגיש שזה ידפוק לי את כל הדור הבא. בבקשה שזה לא יקרה.

שמע,אם סוני מדלגת גם על PGW (וכל הסימנים מעידים שזה המצב) ואנחנו הולכים לתוך 2019 בלי אפילו תאריכי שיחרור לטריניטי של TLOU DS ו-GOT,והדור הבא עדיין מיועד ל-2020 (כלומר,סיכוי קלוש לחשיפה ב-2019),אז E3 הבא הולך להיות ממש,אבל ממש מוזר.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 ספטמבר 2018, 23:04

bling כתב:אני רואה שיש מאסה גדולה של אנשים ב ERA שמאמינים בעקבות ההודעה הזו שהפס5 אכן מיועדת ל 2019, הם רואים בהודעה הזו סוג של חותמת שמתווספת לשאר הדיווחים שפייג׳ הביא בנושא של הדור הבא.

עריכה: אופס דאבל,מצטער.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ספטמבר 2018, 23:30

אני אחזור בי מהמשחק הבא של גרילה לפס4 אך ורק אם הפס5 תצא ב2019 והיא ממש לא תצא ב2019. כל הטיעון פה הוא סתירה פנימית אחת גדולה. מצד אחד טוענים שהפס5 יוצאת ב2019 ולכן אין הכרזות עכשיו, מצד שני אומרים שtlou2, ds, ניהו 2 ו-GOT יוצאים ב2020, איפה ההגיון פה? סוני תוציא 3 משחקי ענק ומשחק גדול למדי בשנה שהפס5 כבר בשוק? נו באמת.

אפשר להתאפס חברים. סוני מכריזה על לא מעט משחקים שנים לפני שהם יוצאים. Ds הוכרז שנים לפני, tlou2 הוכרז שנים לפני, חלומות הוכרז שנים לפני וכך הלאה. מה הבעיה כשאתה עושה front load לכל ההכרזות שלך? ששנתיים לסוף הדור אין לך כלום להכריז.

אני רגוע, הפס5 יוצאת ב2020, המשחק של גרילה יוכרז בe3 הקרוב והפס5 תוכרז בחצי הראשון של 2020.

אם כבר החדשה הזאת מחזקת את הטיעון המקורי שלי על הפס5, שסוני תמיד יורה את כל הload שלה לפני שיוצאת קונסולה חדשה והשנתיים הראשונות של הקונסולה הן מדבר צחיח. זה היה נכון בכל דןר של סוני וזה יהיה נכון גם בדור הבא. זאת גם הסיבה שאני בטוח שגרילה יוציאו משחק ב2020, כי לסוני לא אכפת לבזבז את הצוות על הפס4.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 ספטמבר 2018, 23:33

פייג׳, אתה לא רואה מצב שב E3 2019 הם יחשפו תאריכי יציאה ל TLOU2 ו GOT לאותה השנה?

או לפחות TLOU2 עצמו. GOT אולי יצא בתחילת 2020 כשירת הברבור של הפס4 אחרי ה PS MEETING כבר. אני גם חושב שיש מצב ש DS יגיע כבר לפס5,אם לא זה יהיה מקרה קלאסי של סוני של משחק גדול אחרון שיוצא לקונסולה הקודמת שלהם כמה רגעים לפני או אפילו אחרי הדור הבא.

ו E3 הבאה בלי קשר לתאריכי שחרור הולכת להיות מאוד מאוד מוזרה, גם בתסריט הכי אופטימי שאפשר עם חשיפות גיימפליי נרחבות בלייב לכל הליינאפ הקיים שידוע לנו זה עדיין ירגיש מוזר ודל, במיוחד שזו תהיה שנה שנייה עם אותו הליינאפ בדיוק. אם לא יהיו במסיבה הכרזות חדשות אז זה יהיה ברור לכולנו שהכל הולך לפס5 ואין להם מה להראות מעבר למשחקים האחרונים הגדולים שידועים לנו של הפס4. כנראה שפילר מצד ג׳ יצטרך לסחוב אותם בתסריט שכזה אבל זו סיטואציה קצת מביכה לבוא איתה ל E3 אין ספק.

(מצד שני, מייקרוסופט עמדה במשהו כזה לא פעם ולא פעמיים וזה ללא תירוץ של פיתוח לדור הבא :twisted:)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 ספטמבר 2018, 23:34

DrKeo כתב:אני אחזור בי מהמשחק הבא של גרילה לפס4 אך ורק אם הפס5 תצא ב2019 והיא ממש לא תצא ב2019. כל הטיעון פה הוא סתירה פנימית אחת גדולה. מצד אחד טוענים שהפס5 יוצאת ב2019 ולכן אין הכרזות עכשיו, מצד שני אומרים שtlou2, ds, ניהו 2 ו-GOT יוצאים ב2020, איפה ההגיון פה? סוני תוציא 3 משחקי ענק בשנה שהפס5 כבר בשוק? נו באמת.

אפשר להתאפס חברים. סוני מכריזה על לא מעט משחקים שנים לפני שהם יוצאים. Ds הוכרז שנים לפני, tlou2 הוכרז שנים לפני, חלומות הוכרז שנים לפני וכך הלאה. מה הבעיה כשאתה עושה front load לכל ההכרזות שלך? ששנתיים לסוף הדור אין לך כלום להכריז.

אני רגוע, הפס5 יוצאת ב2020, המשחק של גרילה יוכרז בe3 הקרוב והפס5 תוכרז בחצי הראשון של 2020.

לרקורד,אני לגמרי במחנה 2020,אבל אני גם במחנה הורייזון 2 לפס5. אני חושב שכמו שאמרת,סוני דחפה את עצמה לפינה עם ההכרזות שנים קדימה שלהם וזה רק מעלה את השאלה- אם הורייזון 2 משחק של 2020 ויוכרז רק ב-E3 2019 כמו שזה נראה כרגע,איך בדיוק אתה מוצא את זה סביר שאותה סוני תשחרר אותו עם כזה מעגל חשיפה-שיווק-שיחרור כל כך קצר? לא רואה את זה קורה,וביטול PSX רק מחזק את זה עוד יותר.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 ספטמבר 2018, 23:36

bling כתב:פייג׳, אתה לא רואה מצב שב E3 2019 הם יחשפו תאריכי יציאה ל TLOU2 ו GOT לאותה השנה?

או לפחות TLOU2 עצמו. GOT אולי יצא בתחילת 2020 כשירת הברבור של הפס4 אחרי ה PS MEETING כבר. אני גם חושב שיש מצב ש DS יגיע כבר לפס5,אם לא זה יהיה מקרה קלאסי של סוני של משחק גדול אחרון שיוצא לקונסולה הקודמת שלהם כמה רגעים לפני או אפילו אחרי הדור הבא.

ו E3 הבאה בלי קשר לתאריכי שחרור הולכת להיות מאוד מאוד מוזרה, גם בתסריט הכי אופטימי שאפשר עם חשיפות גיימפליי נרחבות בלייב לכל הליינאפ הקיים שידוע לנו זה עדיין ירגיש מוזר ודל, במיוחד שזו תהיה שנה שנייה עם אותו הליינאפ בדיוק. אם לא יהיו במסיבה הכרזות חדשות אז זה יהיה ברור לכולנו שהכל הולך לפס5 ואין להם מה להראות מעבר למשחקים האחרונים הגדולים שידועים לנו של הפס4. כנראה שפילר מצד ג׳ יצטרך לסחוב אותם בתסריט שכזה אבל זו סיטואציה קצת מביכה לבוא איתה ל E3 אין ספק.

(מצד שני, מייקרוסופט עמדה במשהו כזה לא פעם ולא פעמיים וזה ללא תירוץ של פיתוח לדור הבא :twisted:)

אני רואה מצב שרק GOT יוצא ב-2019,מהסיבה שהוא בסבירות גבוהה היה בפיתוח הכי הרבה זמן מבין שלושתם. תאריכי יציאה? אם סוני ב-E3 שנה הבאה בוודאי שנראה,אני פשוט חושב שהם יהיו תאריכי 2020. ו-TLOU הראשון יצא כמה חודשים טובים אחרי ה-PS Meeting,לא נראה שזה משהו שמפריע במיוחד לסוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2018, 00:30

Uncle Pey'j כתב:אם הורייזון 2 משחק של 2020 ויוכרז רק ב-E3 2019 כמו שזה נראה כרגע,איך בדיוק אתה מוצא את זה סביר שאותה סוני תשחרר אותו עם כזה מעגל חשיפה-שיווק-שיחרור כל כך קצר? לא רואה את זה קורה,וביטול PSX רק מחזק את זה עוד יותר.

הורייזן 1 הוכרז ב-E3 2015 עם תאריך יציאה של 2016. נכון, הוא נדחה בסוף לתחילת 2017 אבל עדין מעגל ההחשיפה-שיווק-שחרור שלו תוכנן להיות בערך שנה. E3 2019 זה שנה וחצי לפני שיוצאת הפס5 וכמעט שנה לפני שהיא מוכרזת, אני לא ממש רואה בזה בעיה גדולה מצד סוני. אני גם לא רואה את סוני עוברת עוד שנה וחצי ללא שום הכרזה על משחק AAA לפס4 וגרילה היא מועמדת מצויינת להוצאת משחק עוד בדור הזה כי:
1) הם גדלו לשני צוותים, קלאסי שאחד יפתח לדור הבא ואחד לדור הזה.
2) גרילה נכוו מאוד חזק מKZ4 וכל הליך פיתוח של כותר שיגור. אני ממש בספק אם הם רוצים להיות שם בשיגור. הם כנראה מעדיפים להיות כמה שנים במורד הדרך.
3) המנכ"ל שלהם רוצה לעבור למעגלי פיתוח קצרים יותר, או לפחות לשחרר יותר משחקים כל שנתיים או שלוש עכשיו שהם גדלו. הפס5 יוצאת כמעט 4 שנים אחרים הורייזן 1, זה לא מעגל פיתוח קצר.
4) הלו"ז פשוט מתחנן למשחק גרילה ב-2020, הם מעולם לא העבירו יותר מ-3 שנים ללא משחק (אוקיי, אפשר להגיד שהיה בין הורייזן לKZ4 קצת יותר כי זה 3 שנים ו-3 חודשים, קטנוניות :)) ובסוף 2020 כשהפס5 תצא זה כבר יגבול ב-4 שנים ללא משחק גרילה.
5) להתחיל פיתוח לדור הבא עם צוות מלא בתחילת 2017? לא יודע, נשמע לי קצת תלוש לפתח לקונסולה לא קיימת וחומרה לא ידועה 4 שנים לפני שהיא יוצאת. זאת הסיבה שמשחקי שיגור הם גרועים, בדרך כלל עובדים עליהם גג שנה וחצי שנתיים.
6) סוני פשוט מתה על לירות את כל התותחים הכבדים בסוף הדור, זה באמת מתבקש שגרילה תוציא משחק בסיום הדור.

הכל יכול להיות כמובן, אין לאף אחד מאיתנו מידע פנימי, אבל זה פשוט הגיוני מדי שיהיה משחק גרילה נוסף בפס4. חוץ מזה מישהו פה באמת חושב שסוני לא הולכת להכריז על כלום עד ההכרזה של הפס5 ב-2020? זה סוג הדברים שמוציאים אויר מהמפרשים, הם צריכים להמשיך עם התנופה החיובית. רק תדמיינו את E3 הבאה עם אפס משחקים חדשים (וזה אפס משחקים כי כבר ראינו גיימפליי מכל משחק סוניי קיים חוץ מאשר DS) אחרי שהשנה גם היה להם בערך כלום. מיקרוסופט בתנופה חיובית, הם לא יכולים להתחיל לזרוק על הקהל שלהם ככה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ספטמבר 2018, 09:06

ונינטנדו מוציאה משחקי שיגור אגדיים, אולי כי הם עובדים עליהם שנים מראש, כמו הוריזון 2...? ;)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 ספטמבר 2018, 09:58

די נו... זה לא משנה שום דבר, פשוט בדור הזה באמת כנראה שאין להם עוד הרבה הכרזות מאוד מפוצצות, ואם יש אחת או שתיים הן יוכרזו בe3 הקרוב, שיהיה ה-e3 האחרון שיתרכז בדור הזה.
גם אני צופה הכרזה של משחק חדש מגרילה, אבל כמו שאתם יודעים אני לא חושב שזה הורייזון 2 אלא משחק ביניים שכזה, שיצא בתחילת 2020...
לדעתי TLOU2 הוא בלי שום ספק משחק של 2019, ואפילו לאו דווקא בחגים, יכול להיות שיצא כבר בקיץ אפילו.
לגבי GOT אני לא חושב שזה משנה שהוא בפיתוח יותר זמן כי הוא הרי משחק בעולם פתוח ואמור להיות מורכב יותר ומושקע יותר מכל משחק עולם פתוח אחר של סוני, למעט הורייזון. לדעתי הוא משחק של קיץ 2020.
רק DS בסימן שאלה, אין לנו מושג באמת מה ההיקף שלו או באיזה שלב בפיתוח הוא כי זה קוג׳ימה והכל יכול להשתנות... אני מהמר שהוא יהיה אקורד הסיום של הדור הזה, יצא בחגים 2020, במקביל לגירסת פס5 או ממש כמה שבועות/חודשים לפניה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ספטמבר 2018, 11:41

בתכלס אני עם לאסקין, ההערכות שלו פה נשמעות הכי הגיוניות. TLOU2 צריך להיות משחק של 2019 ויש סיכוי טוב ש DS יצא רגעים לפני הפס5.

חצי מ ERA כבר חושבים שהפס5 תגיע ב 2019, אני עדיין חושב שזה קלוש, לסוני פשוט אין כרגע מה להראות והליינאפ שנשאר הוא בהחלט מהמשחקים האחרונים שהיא הולכת להוציא בדור הזה, אבל עדיין היא תסחוב איתו את השנתיים הקרובות אולי בתוספת של משחק צוות ב׳ של גרילה.

זהו נסגרת הבאסטה ולכן אין להם חומר עוד ל 3-4 תערוכות בשנה כמו פעם אבל זה לא אומר שהפס5 כבר מעבר לפינה, רק אומר שהם מנתבים הרבה יותר משאבים להשקה של 2020, משאבים שבאים על חשבון הפס4 ולכן הגענו למצב של שנה ללא תצוגות והכרזות, יש להם קונסולה נסתרת ששותה להם מהמשאבים ויצא שהרבה מהמפתחות שלה הוציאו כבר משחקים לא מזמן לפס4 ועכשיו הם כבר עובדים על הפס5 אז עד שלא תהיה הכרזה סוני לא תוכל לעדכן על הפרויקטים האלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2018, 11:58

אני גם מסכים עם לאסקין. לא חושב שהמשחק של גרילה יהיה פחות מaaa הכי מושקע שהם יכולים לעשות, לא ממש משנה אם זה הורייזן 2 או kz5 או משהו חדש, אבל מעבר לזה מסכים עם לאסקין. ושנה אחרונה עם ds, got ומשחק גרילה זאת סיומת מאוד מכובדת לדור.

אלה שחושבים שהקונסולה הבאה מגיעה ב2019? הם קצת מנותקים לדעתי. זה כמעט כמו דת והתנ״ך, כל רמז שעולה הם ישר עושים השלכה על איך זה תואם את התאוריה שלהם. הכל מצביע על 2020, אפילו אם איזה אנליסט יפני אמר שהם מכוונים ל2019 (ובו בזמן אמר שבעיות אספקה משוק הסלולר יגרמו לדחיה ל2020).

הדבר היחיד שאני אזרום איתו שמוקדם יותר מהניחוש של כולנו זה 2020 אבל לא בחגים, נגיד q3 או משהו כזה, איזה שיגור קיץ אחרי e3. אתם לא חושבים שזה די מעניין שלקח למפיצות משחקים כמעט 30 שנים להבין שלא חייבים לשגר משחקים בחגים אבל משום מה היצרניות קונסולה לא הבינו את זה? הרי שיגור תמיד מוכר כמו מטורף וגם חגים מוכרים כמו מטורפים. למה לא לרקוד על שתי החתונות ולהנות מבוסט מכירות כפול ברצף? למה לא לשגר באוגוסט, להפציץ שלושה חודשים ואז לעשות עוד מכה בנובמבר דצמבר ומשם להמשיך על הגל של ״אנחנו קונסולה שמוכרת כמו מטורפת וכולם צריכים אותה״?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 ספטמבר 2018, 12:03

כן, גם לדעתי סוני למדה מהטעות שלה מהדורות האחרונים ותביא ליינאפ הרבה יותר טוב לפס5 כבר בשנה הראשונה, או לפחות,נראה שיש סיכוי טוב יותר שזה יקרה הפעם

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2018, 12:12

מצד אחד אתה צודק, מצד שני אני לא ממש בטוח מה הם יכולים להוציא בשנה הראשונה כי רוב הצוותים שלהם מוציאים משהו ב2019-2020. אני גם לא חושב שהצוותים שלהם ממש רוצים להיות שם בשנה הראשונה, זה לא פשוט להיות ראשון על חומרה חדשה. אני לא חושב שנראה מצד א של סוני משהו באמת מלהיב עד שהפס5 בת שנה, אני לא חושב שאף צד א מסןגל לעשות משחק מטורף לשיגור בסטנדרטים של 2018.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ספטמבר 2018, 12:21

לאסקין, נראה לי רק הוריזון 2 יגיע לפס5 בשנה הראשונה, חוץ מזה אם ההערכות שהבאת נכונות (והן נשמעות הגיוניות כאמור) אז כל הליינאפ שנוכחי יצא על הפס4 עוד לפני הפס5 כששאר המפתחות גם הוציאו לא מזמן משחק גדול (GOW, ספיידרמן, GT, דטרויט) מה שלא ישאיר הרבה חומר לשנה הראשונה.

הסטטוס ב 2020 צפוי להיות שסנטה מוניקה עם שנתיים וקצת לתוך הפיתוח של GOW2.
אינסומניאק עם שנתיים מינוס לתוך ספיידרמן 2.
דייויד קייג׳ עם שנתיים פלוס לתוך דטרויט 2 או מה שזה לא יהיה.
פוליפוני עם 3 מתוך 7 השנים ל GT חדש :roll:

נוטי דוג עם בקושי שנה לפיתוח של הפרויקט פוסט TLOU2
סוני בנד ומדיה מולקול עם שנה וחצי לתוך הפרויקט החדש שלהן אחרי DG ודרימס.

על סאקר פאנץ׳ וקוג׳ימה אין מה לדבר בכלל, רק שחררו משחק.
סוני יפן תמיד סוג של נעלם שלא ברור מה עושה אבל נצא מנקודת הנחה שיהיה מוכן להשקה עם פרויקט סוג ב׳.

בתכלס חוץ מגרילה עם הוריזון 2 וסוני יפן צפויה להם כרגיל שנה ראשונה מאוד יבשה, אבל בניגוד לפס4 השנה השנייה כמיטב המסורת כבר צריכה להביא שיפור גדול עם פרויקטים מוכנים מסנטה מוניקה, אינסומניאק ואולי דייויד קייג׳ (לא בטוח איתו כי לפעמים לוקח לו יותר זמן), ואולי עוד איזה שיתוף פעולה עם FROM שידחק איפשהו.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 29 ספטמבר 2018, 12:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 ספטמבר 2018, 12:22

אני באמת לא מבין למה אתם חושבים שיש ל-TLOU2 סיכוי הרבה יותר גבוה להיות משחק של 2019 מאשר GOT? זה פשוט ממש ממש לא סביר.
בואו נלך אחורה,ממש אחורה,חלק מהמידע מתבסס על הפרק שמוקדש לפיתוח של U4 בספר שכתב ג'ייסון שרייר:

-אמצע 2013,TLOU הראשון משוחרר ואחרי חופשה קצרה דרוקמן וסטארלי בעיקר משחקים עם כל מיני קונספטי פרוטוטייפ להמשך. אין אפילו משהו שקרוב לפיתוח מלא של TLOU2.

-תחילת 2014,נוטי דוג קולטת ש-U4 נמצא בבלגן רציני,מפטרת את איימי הניג ומבקשת מדרוקמן וסטארלי לבוא להחליף אותה "באופן זמני" כדי להעלות את הרכבת של U4 על הפסים שוב. כמובן שבסוף הם נשארו לכל אורך הפיתוח.
הבלגן עם U4 למעשה בולם את הפיתוח של TLOU2 לפחות עד אמצע 2016,אבל חכו,זה לא הסוף.

-אמצע 2016,U4 משוחרר ו-ND מתחילה באופן מיידי עבודה על ה-DLC,שמהר מאוד מתרחב למשחק בפני עצמו וכמובן מונע מ-ND לעשות כל עבודה אמיתית על TLOU2

-סוף,2016,שון לאיידן אומר במפורש על הבמה בסוף PSX שהמשחק שהוא עומד לחשוף נמצא בשלב "סופר,סופר מוקדם" (מילים שלו).

-דרוקמן אומר בכמה הזדמנויות במהלך 2017 שהרוב המוחלט של כוח האדם בסטודיו מוקדש ל-Uncharted The Lost Legacy והעבודה על TLOU2 עדיין נמצאת ב-Pre Production. כלומר,המשחק התחיל בפיתוח משמעותי כנראה באיזור סוף 2017.

איך אתם מסוגלים לחשוב שמשחק בסדר גודל של TLOU2,כנראה האקסקלוסיבי הכי מצופה מסוני בדור הזה (כן,אני חושב שיותר מ-GOW) וזה שאמור לחתום את כל הדור הזה,ישוחרר עם פחות מ-3שנות פיתוח? כי זה בדיוק מה שאתם אומרים כשאתם כותבים שהוא ישוחרר ב-2019..

לגבי GOT,גם אם אני נותן לסאקר פאנץ' שנה שלמה שבה הם לא עשו כלום חוץ מפרוטוטייפינג ולגרבץ,עדיין הם נשארים עם משהו כמו 4 ומשהו שנים לפיתוח של גוסט,למה שהם לא יוציאו אותו בסוף 2019? כי 4 ומשהו שנים זה לא מספיק בשביל משחק עולם פתוח? אתם יודעים שזה לא נכון.

לגבי משחק מצוות ב' של גרילה,באמת שאין לי מושג מאיפה זה בא כי ההתרחבות של גרילה הגיעה ממש לאחרונה והרבה אחרי שהם סיימו עם הורייזון הראשון.
על האם הורייזון 2 דור הבא או לא עוד אפשר להתווכח,אבל להגיד שהמשחק הבא שלהם לא הורייזון 2? נשמע לי ממש ממש לא סביר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ספטמבר 2018, 12:30

פייג׳, כמה פעמים ראית משחק של נוטידוג עם תצוגה גדולה ב E3 שיוצא רק שנתיים אחרי. מה יעשו, שנה הבאה עוד תצוגה שלו ואז ב E3 2020 עוד תצוגת גיימפליי? 3 הופעות ב E3 למשחק נוטידוג? אני לא זוכר משהו כזה. יותר הגיוני ששנה הבאה נראה עוד גיימפליי ושבסוף אותה שנה המשחק יצא.

הלוח זמנים שאמרת נשמע הגיוני אבל אתה לא יודע כמה עבדו על המשחק בין לבין, עובדה שכבר יש גיימפליי מלא שרץ, אז מה, מסוף 2017 שהתחיל פיתוח לטענתך עד יוני 2018 כבר יש גיימפליי מלא והכל? נשמע לך הגיוני?

זה ברור שהוא קיבל יותר זמן פיתוח ממה שהלוח זמנים שכתבת מספר.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 ספטמבר 2018, 12:39

bling כתב:פייג׳, כמה פעמים ראית משחק של נוטידוג עם תצוגה גדולה ב E3 שיוצא רק שנתיים אחרי. מה יעשו, שנה הבאה עוד תצוגה שלו ואז ב E3 2020 עוד תצוגת גיימפליי? 3 הופעות ב E3 למשחק נוטידוג? אני לא זוכר משהו כזה. יותר הגיוני ששנה הבאה נראה עוד גיימפליי ושבסוף אותה שנה המשחק יצא.

הלוח זמנים שאמרת נשמע הגיוני אבל אתה לא יודע כמה עבדו על המשחק בין לבין, עובדה שכבר יש גיימפליי מלא שרץ, אז מה, מסוף 2017 שהתחיל פיתוח לטענתך עד יוני 2018 כבר יש גיימפליי מלא והכל? נשמע לך הגיוני?

זה ברור שהוא קיבל יותר זמן פיתוח ממה שהלוח זמנים שכתבת מספר.

נשמע לי דווקא מאוד הגיוני שיהיה גיימפלי,המנוע מוכן,המשחק היה ב-Pre Production כנראה יותר מכל משחק בהיסטוריה של נוטי דוג,ולעשות איזה Vertical Slice כששאר המשחק רחוק מלהיות גמור זה משהו שהמון מפתחים הודו שקורה.
לגבי הנקודה הראשונה שלך- כמו שקיאו אמר ואני מסכים איתו,סוני דחפו את עצמם לפינה עם הכרזות של שנים קדימה ואין לי ספק שב-E3 הבאה נראה שוב את DS,GOT וכמובן TLOU2,אני מניח שלפחות שניים מהם כבר יקבלו תאריכי יציאה/חלון שיחרור. כן,זה לא נראה טוב שסוני חוזרת שנה אחר כך עם אותם משחקים,אבל היא בישלה לעצמה את הדייסה הזו ואני גם לא חושב שזה יותר מדי מזיז לה כי היא כבר קיבעה את המעמד שלה כמובילת שוק וכמנצחת של הדור הזה. E3 שנה הבאה הולך להיות E3 שתקוע בין סיום של הדור הנוכחי להכרזה על דור חדש כמה חודשים אחר כך,וככזה הוא כנראה הולך להיות ממש משעמם.
ולמה שסוני יביאו את TLOU2 ל-E3 2020? המשחק כבר יהיה בחוץ עד אז,אני מדבר על איזור מאי 2020.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 ספטמבר 2018, 12:44

בלינג, בכל הניתוח של החברות שלך אתה קצת שוכח שכשאנחנו מדברים על ״פס5 ב-2020״ אנחנו מדברים על נובמבר-דצמבר של 2020, משמע עד סוף 2021 - זה עדיין השנה הראשונה של המכשיר, אז כן - הגיוני שמלבד הורייזון 2 יצא גם ספיידרמן 2, או משהו מנוטי דוג בסגנון של TLL, גם טוריזמו הגיוני השאלה היא אם זה יהיה משחק פילר כמו שיש בכל תחילת דור בערך, או טוריזמו 7, אמיתי...
גם בלאדבורן 2 או משהו כזה מיפן הגיוני, לא כולם שם עושים דברים בינוניים להזכירך (;

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 ספטמבר 2018, 12:51

ספק מאוד גדול אם נראה בלודבורן 2 מסטודיו יפן- שום פרויקט שהם עשו בדור הזה לא ממש הראה שהם מסוגלים לקחת על עצמם משימה בסדר גודל כזה..בעיני לא מעט אנשים,בלודבורן הוא האקסקלוסיבי הכי חזק שקיים לפס4,אחד המשחקים הכי טובים אי פעם והכרזה על המשך אליו כנראה תיצור באזז לא נורמלי. אני חושב שסוני יודעת מה יש לה בידיים,אחרי הכל היא מחזיקת ה-IP,אבל היא גם יודעת שהיא לא צריכה לגעת בזה בלי FS,וכרגע לפחות FS עובדת על Sekiro,על חידוש של Armored Core ועל משחק שנראה די מסקרן ל-PS VR. אם יש בלאדבורן 2,הוא כנראה יגיע מהם,ועמוק לתוך מחזור החיים של הפס5.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 ספטמבר 2018, 12:54

אני ממש לא חושב שזה פרוייקט שאמור לשתק את FS עד כדי כך שלא יוכלו לעבוד ביחד עם סוני ובמימון שלהם על BB2, במקביל לפרוייקטים אחרים. מה, כשיצא BB והם היו בטח צוות קטן יותר - אז לא היו להם עוד משחקים בקנה? אנחנו מדברים על עוד 3 שנים מעכשיו, לא יודע למה אתה שולל את זה בכזו וודאות... זה לחלוטין אפשרי.
סקירו יוצא עוד פחות מחצי שנה ועד לפני חצי שנה גם לא ידעת שהוא קיים, ארמורד קור זה לא בדיוק פרוייקט עצום וגם לא משחק הVR. אפשר גם לנחש שהם עובדים על DS נוסף במקביל לכל אלה, וזה עדיין לא משנה את העובדה שאין שום מניע שיוציאו עוד 3 שנים יחד עם סוני יפן את BB2

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 ספטמבר 2018, 12:57

Laskin כתב:אני ממש לא חושב שזה פרוייקט שאמור לשתק את FS עד כדי כך שלא יוכלו לעבוד ביחד עם סוני ובמימון שלהם על BB2. מה, כשיצא BB והם היו בטח צוות קטן יותר - אז היה להם ממש מעט פרוייקטים רציניים? אנחנו מדברים על עוד 3 שנים מעכשיו, לא יודע למה אתה שולל את זה בכזו וודאות... זה לחלוטין אפשרי

FS אמרו בכמה הזדמנויות שיש להם בפיתוח 3 פרויקטים - Sekiro (כמובן הם לא התייחסו אליו בשם אז),חידוש ל-Armored Core ועוד פרויקט 'מוזר' שלהם (שב-E3 התגלה כמשחק VR לפס4). מיקאמי,המוח שמאחורי בלאדבורן,עובד על סקירו ומשחק ה-VR במקביל ואני בספק אם הוא יכול לחלק את הקשב שלו בין 3 משחקים כשאחד מהם הוא המשך למה שבעיני הרבה אנשים המשחק הכי טוב שהוא עשה. אני מניח שאחרי שסקירו ישוחרר,יתחילו דיבורים יותר רציניים על המשך לבלאדבורן אבל אני בטוח שהמשחק לא נמצא בפיתוח כרגע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2018, 12:59

רגע רגע רגע, אתה טוען שtlou2 הוכרז שנה לפני שהוא באמת היה בפיתוח? What?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 33 אורחים