DrKeo כתב:רגע רגע רגע, אתה טוען שtlou2 הוכרז שנה לפני שהוא באמת היה בפיתוח? What?
Laskin כתב:ערכתי והוספתי עוד כמה דברים...
סקירו ישוחרר בעוד חצי שנה מעכשיו, ושאר הפרוייקטים המוכרזים שלהם קטנים... הניתוח שלך מוציא את FS חברה שעובדת רק על פרוייקט אחד ״רציני״ בכל פעם וזה ממש לא נראה לי המצב שלהם, בטח שלא כיום.
When the Naughty Dog team shot around ideas early on, creating a stand-alone experience wasn't an obvious approach from the start. At first, the team contemplated an Uncharted 5, but with much of the team focused on The Last of Us Part II's development, the idea was scrapped in favor of something more condensed that could release in a year's time.
Uncle Pey'j כתב:https://gearnuke.com/the-last-of-us-part-2-production-info-e3-demo-downgrade/
לא לפי ה-lead designer של המשחק. היא מתארת בדיוק את מה שאני אמרתי.
עריכה:
הנה עוד חיזוק,הפעם מדרוקמן עצמו:
https://gamerant.com/last-of-us-2-development-uncharted-4-dlc/
DrKeo כתב:יש עובדה בשטח, רוב נוטידוג עבדו על tlou2 מיד אחרי אנצ׳רטד 4 ב2016. הכתבה שהבאת עושה טלפון שבור כפול (פרפרזה של עיתונאית שעושה פרפרזה לנוטידוג), עובדתית ישירות מהפה של החמור הצוות של tll אמרו שהם עשו משחק קצר וקטן כי רוב החברה עבדה על tlou2.
3.5 שנות פיתוח + מנוע פס4 קיים + מערכות משחק קיימות + עבודות פרי פרודאקשן שנעשו לפני = לגמרי הגיוני 2019. ממתי 3.5 שנים זה לא מספיק זמן לפתח משחק?
According to Emilia Schatz, the production on The Last of Us sequel started once they were done with the work on the original game. However, Uncharted 4 was also in active development so the small team that was working on The Last of Us sequel was taken back to Uncharted 4. This repeated again with The Lost Legacy but once they were done with it, all hands were on deck for The Last of Us Part 2
All those things were left on hold when we had to come onto Uncharted 4 to direct the project. Our next focus is the single player [Uncharted 4] DLC and then, once we have enough resources, resurrect all those prototypes; see where we’re at, see where the teams at, what they’re excited for and go from there
bling כתב:הם כבר שחררו סרטוני קאט סינס מהמנוע עוד לפני חשיפת הגיימפליי, לא הגיוני שהמשחק התחיל פיתוח אמיתי בסוף 2017 וכבר יצא לו גיימפליי מלא כמה חודשים אחרי ב E3.
יש כבר יותר מדי מדיה, ראיונות וקונספטים ובאזז מהמשחק כדי שהוא יהיה סוף 2020.
אתה אומר ש GOT קרוב יותר אבל דווקא הוא מרגיש כרגע רחוק יותר מבחינת הבשלות שלו, נכון שלפי לוח הזמנים הוא היה כבר אמור לצאת השנה אבל מן הסתם הפרויקט הזה או שלא הולך הכי חלק או שהוא שאפתני וגדול עבור צוות קטן של סאקר פאנץ׳ ולכן יש עיכובים, לקח להם המווון זמן רק לחשוף אותו פעם ראשונה (בניגוד לזמן שלקח ל TLOU2 ביחס לעבודות האחרות שנוטידוג עשתה) אז זה ממש לא יפתיע אותי אם הוא רחוק יותר ויגיע רק ב 2020.
לאסקין, צודק בקשר לתאריכים אבל אני עדיין מאמין שרוב המשחקים שם יצטרכו קרוב ל 4 שנים ככה לכן אתה עדיין לא תראה אותם עד סוף אוקטובר 2021 שזו השנה הראשונה של הפס5.
DrKeo כתב:אז בעצם הבמאי של tll משקר? אתה אשכרה חושב שרוב נוטידוג עבדו על tll? סוני הכריזה על משחק שאפילו לא נכנס עדין לפיתוח? די נו.
BiA כתב:יש מצב שאני היחיד פה שחשוב לו לראות כמה קל יהיה לפתוח את קונסולות ההשקה בשביל לנקות
זה בהחלט רלוונטי אחרי שעובר קצת זמן. בדור הזה למשל דגמי הבסיס ממש מעיקים לעומת ה-S/סלים והלאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 34 אורחים