במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2018, 13:10

אבל זה לא עניין של לתקוף את יובי כי היא יובי, המשחק מקבל תשבוחות ובערך אף אחד לא היה עם הייפ אליו, אבל השוואה לוויצ'ר 3? לא יודע, אם AC החדש היה בר השוואה לוויצ'ר 3 הוא כנראה היה גובל בלהיות משחק הדור ואני בספק אם יהיה מישהו שיתן לו משחק הדור, בעצם אני בספק כמה "משחק השנה" הוא יקבל.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 אוקטובר 2018, 13:12

פשוט כי זה הרבה הפחות מרשים לייצר עוד וויצ'ר 3 בסוף 2018.. מבין? והרגע אמרת שזה נשמע שהמשחק עם מלא בעיות... אז הזכרתי, שהוויצ'ר 3 היה מלא מלא מלא בבעיות בחודשים הראשונים שלו (שוב, לקח לי בערך 3 חודשים לסיים אותו וגם בסוף החודש השלישי ההוא נתקלתי בבאג שובר קווסט צד), והוא לא קיבל כזה יחס בנוגע אליהן. הבעיות שלו הן די סטנדרטיות לעולם פתוח עצום שכזה עם כ''כ הרבה מערכות.
נערך לאחרונה על ידי Klayman ב 07 אוקטובר 2018, 13:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2018, 13:13

אני פשוט לא קונה את זה שמשחק AC הוא ברמה של הוויצ'ר 3, לא קונה את זה. זה כמו שתגיד לי שה-COD החדש יותר טוב מסדרת HL או משהו כזה, זה פשוט לא מתחבר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 אוקטובר 2018, 13:15

DrKeo כתב:אני פשוט לא קונה את זה שמשחק AC הוא ברמה של הוויצ'ר 3, לא קונה את זה. זה כמו שתגיד לי שה-COD החדש יותר טוב מסדרת HL או משהו כזה, זה פשוט לא מתחבר.

הוספתי עריכה שם כי לא חשבתי שתהיה כ''כ זריז! :D

בכל מקרה זה כבר הדעות המוקדמות שלך על AC מדברות..
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 אוקטובר 2018, 13:20

קיאו, אני אחזור ואומר את זה.. הוא *לא* ברמה של הוויצ'ר :).
הוא כן מצליח לעשות טוב את מה שהוויצ'ר עשה מושלם, ולהוסיף על זה עוד כמה מערכות ואת כל מה שהיה באוריג'ין כAC רק טיפה יותר מהודק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2018, 13:21

בוויצ'ר 3 היו בעיות טכניות, אף אחד לא מכחיש אותן, אבל כולנו סלחנים לבעיות טכניות במשחקי עולם פתוח ענקיים. הבעיות של AC נשמעות כמו בעיות של כמות ענקית של תוכן צד שחלקים גדולים ממנו ברמה נמוכה יחסית; בנוסף אני די בטוח שהרמה של הסיפור ובניית העולם נמוכה משמעותית מהוויצ'ר 3, ביחוד כשסטיק מדבר פה על הרמה הנמוכה של הדיבוב דמויות ראשיות. אני משער שאתה לא הולך לצאת משם עם איזה זיכרון מסיפור צד או ראשי ברמה של למשל הקרב על הכס בסקליגה. בסופו של דבר מספר אלמנטים צריכים להתחבר יחד כדי ליצור יצירת מופת, הוויצ'ר 3 הוא יצירת מופת, אני לא חושב ששמעתי את זה על שום AC אי פעם כולל ה-AC הזה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 אוקטובר 2018, 13:27

DrKeo כתב:בוויצ'ר 3 היו בעיות טכניות, אף אחד לא מכחיש אותן, אבל כולנו סלחנים לבעיות טכניות במשחקי עולם פתוח ענקיים. הבעיות של AC נשמעות כמו בעיות של כמות ענקית של תוכן צד שחלקים גדולים ממנו ברמה נמוכה יחסית; בנוסף אני די בטוח שהרמה של הסיפור ובניית העולם נמוכה משמעותית מהוויצ'ר 3, ביחוד כשסטיק מדבר פה על הרמה הנמוכה של הדיבוב דמויות ראשיות. אני משער שאתה לא הולך לצאת משם עם איזה זיכרון מסיפור צד או ראשי ברמה של למשל הקרב על הכס בסקליגה. בסופו של דבר מספר אלמנטים צריכים להתחבר יחד כדי ליצור יצירת מופת, הוויצ'ר 3 הוא יצירת מופת, אני לא חושב ששמעתי את זה על שום AC אי פעם כולל ה-AC הזה.

לא יודע.. אני שמעתי בלא מעט ביקורות שהרבה מתוכן הצד איכותי מאוד דווקא... כנראה שהעניין הוא לאיזה ביקורות בוחרים להאמין.. :). שוב, הוא מן הסתם לא ברמת הכתיבה/בניית עולם של הוויצ'ר 3, אבל הוא כנראה די קרוב לזה עם המון המון תוכן איכותי.

לא שבאמת אכפת לי או משהו, כי הסיכוי שאני אשחק בOD שואף לאפס - סתם לא אוהב את המתקפות התדירות על חברות כמו יוביסופט, כשלרוב אין שום סיבה אמיתית לתקוף. 85-83 זה עדיין ממוצע טוב מאוד למשחק לדעתי, וכנראה שהוא לא כזה גרוע כמו שאתה מנסה לצייר אותו.
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 אוקטובר 2018, 13:57

DrKeo כתב:בוויצ'ר 3 היו בעיות טכניות, אף אחד לא מכחיש אותן, אבל כולנו סלחנים לבעיות טכניות במשחקי עולם פתוח ענקיים. הבעיות של AC נשמעות כמו בעיות של כמות ענקית של תוכן צד שחלקים גדולים ממנו ברמה נמוכה יחסית; בנוסף אני די בטוח שהרמה של הסיפור ובניית העולם נמוכה משמעותית מהוויצ'ר 3, ביחוד כשסטיק מדבר פה על הרמה הנמוכה של הדיבוב דמויות ראשיות. אני משער שאתה לא הולך לצאת משם עם איזה זיכרון מסיפור צד או ראשי ברמה של למשל הקרב על הכס בסקליגה. בסופו של דבר מספר אלמנטים צריכים להתחבר יחד כדי ליצור יצירת מופת, הוויצ'ר 3 הוא יצירת מופת, אני לא חושב ששמעתי את זה על שום AC אי פעם כולל ה-AC הזה.

אני לא חושב שאפשר להגיד שחלקים גדולים מהתוכן ברמה נמוכה יחסית, זה ממש לא נכון.
יש למשחק רמות שונות של תוכן והוא עושה עבודה מאוד טובה בלהבדיל את הסוגים השונים. התוכן היחיד שחייב לעשות כדי להתקדם, עד עכשיו, זה הקמפיין הראשי ותוכן הצד שברמה גבוהה.
אם בא לך, ורק אם בא לך, להמשיך ולשחק למשך כל החיים פחות או יותר.. יש גם כמות גדולה של תוכן פחות איכותי אבל המשחק מגדיר ומבדיל אותו ככזה בצורה ברורה.
בתור היחיד כאן שבאמת, נו.. שיחק במשחק וזה, אני חושב שאתה קצת הגעת לכל הדיון הזה עם דעות מהבית ואתה מנסה להאחז בנקודות שמיישרות את המציאות לדעה הזו.
וכן המדובב הראשי (לפחות הגבר, כבר הבנתי שטעיתי בבחירה והדעות לגבי הדיבוב של הבחורה הרבה יותר חיוביות) באמת נוראי בצורה הזויה.
אין לי מושג איך זה קרה, סוג של שילוב עם המבטא היווני הכבד שהם מתעקשים להכניס כי זה AC, עם קול שלא מתאים לנראות של הדמות, והרבה פעמים פשוט משהו שאתה לא מבין איך עבר איזושהי בקרת איכות.
אבל זו נקודה אחת ואפשר להתעלם ממנה (אותי לפחות זה פשוט מצחיק מרוב שזה נוראי והזוי שזה בתוך משחק כל כך מלוטש בכאלו ערכי הפקה :)), בכל הקשור לכתיבה, לסיפור ולבניית העולם המשחק בסדר גמור.
להשוות אותו לוויצ'ר באלמנטים האלו זה נחמד ואין מצב שהוא ינצח, הוויצ'ר זה בערך השיא של תעשיית הגיימינג באספקט הזה, אבל אם תשווה אותו לכל משחק אחר בערך בסגנון (החל מAC אחרים, דרך כל ההורייזנים למיניהם) המצב שלו טוב מאוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2018, 14:36

להגיד שהמשחק הוא לא ברמה של הוויצ'ר 3 זה לתקוף אותו? מדובר במשחק של הדור, חלק מהאנשים יגידו לך שהוא המשחק הכי טוב שאי פעם נעשה; גם סטיק לא אומר ש-AC ברמה שלו, אז להגיד שמשחק הוא "לא הוויצ'ר 3" זה לתקוף אותו? לא תקפתי בשום צורה את AC:OD, להפך, אני די בשוק מהתשבוחות שהוא מקבל ואם הלא היו מתחילים לדבר פה על משחק של מאות שעות גם הייתי כנראה קונה אותו. אבל מכאן ולהתחיל לשים אותו בליגה של הוויצ'ר 3? הרי אם הוא בליגה הזאת אין בכלל שאלה, כולם פה חייבים לקנות אותו מחר. אבל לא נראה לי שזה המקרה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 אוקטובר 2018, 15:11

אתה אמרת שהמון מתוכן הצד בOD הוא ברמה נמוכה מאוד, לפי מה שהבנת.. אבל גם בוויצ'ר 3 יש כמויות אדירות של תוכן צד שהן ברמה נמוכה מאוד... כמה ''ביצות'' או ''קיני דראונרז'' או ''מחנה שודדים'' או ''בני ערובה'' וכו' היו בכל סימני השאלה האלה? ערימות...

שוב, לא שיחקנו (רק סטיק תכלס שיחק) ב OD, אז קשה להגיד.. אבל מהתוכן של הביקורות, מעבר לציונים, אני מבין שהוא עושה המון דברים טוב מאוד יחסית. שהם הלכו על משחק בסגנון דומה לזה של הוויצ'ר 3, שהם מן הסתם לא הגיעו לאותה הרמה (בגלל השחקנים, הכתיבה או בעיות אחרות), אבל למי שאוהב את הסגנון, כנראה שיש כאן משחק טוב מאוד, פשוט ארוך. לצערו של המשחק הזה, הוא נקרא AC:OD, והוא פותח ע''י יוביסופט.. אחרת, יש מצב טוב שהיה מקבל ביקורות טובות יותר, ו''הנאה מהספק'' גדולה יותר, משחקני קור כמוך. :)
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2018, 15:19

יכול להיות שאם היו קוראים למשחק בשם אחר לגמרי, הייתי נותן לו יותר מהספק. אבל בגלל שזה AC אז אני יודע כבר שהמערכת קרב לא יותר מסבירה, אני יודע שהטרוורסיה והפלטפורמה בלתי נסבלים (לדעתי לפחות, אבל האחרון ששחקתי היה סינדיקט) ואני יודע שאני כנראה אשתעמם מהדיאלוגים והעלילה. כלומר לא מדובר רק בדיעה מושחתת בגלל שזאת יובי ואני שחקתי ב-AC בעבר, יש שחר לסטיגמה כי מדובר במשחק שלא מעט מהמערכות שלו יובאו מהמשחקים הקודמים בסדרה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 אוקטובר 2018, 15:42

לא חושב שחלק מהמבקרים תוקפים את אודיסיי כי זו יובי. כן יש השפעה לרעה שזה משחק עם עולם ענק וכמות תוכן רצחנית שלמרות השיפורים דומה באופיו למשחק של לפני שנה שהציע גם כמות תוכן לא קטנה מה שיוצר שחיקה אצל אנשים.

אז כן במובן מסויים המצב הזה נוצר בגלל יובי ולכן יש לה אחראיות לפגיעה בציונים של המשחק אבל זה לא משהו אישי.

בכלליות אני מסכים עם קיאו שאין מצב שיש פה משהו ברמה של הוויצ׳ר, לא צריך להתפלסף יותר מדי, בתכלס מה ישאר מהחוויה של אודיסיי עבור רוב האנשים בתרחיש אופטימי יחסית? כמה כבר ישארו עם חוויה כזו חזקה שיגידו GOTY? מעטים. הרוב יאמר אחלה משחק ונהניתי וכו׳ והם כנראה ישכחו ממנו עד ה AC הבא.

למה? כי אין פה את הדמויות, העולם ואותה רמה של בנייה של קווסטים כמו בוויצ׳ר, הם רחוקים מזה שנות אור אחרת זה היה משחק של מאיות ותשיעיות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2018, 15:47

וביננו לבנות גיימפליי יותר טוב משל הוויצ'ר זה משחק ילדים, המערכת קרב שם שטחית בטרוף, הסוס נתקע בכל שטות וגרלט בקושי מצליח לעבור סלע בגובה 40 ס"מ. זה לא מה שעושה את הוויצ'ר ואני בטוח ש-AC עושה הרבה יותר טוב את כל אלה (למרות שאחרי זלדה והטריילר של RD2, היה לי ממש קשה לראות את הרכיבה על הסוס ב-AC:OD). אבל מה שכן עושה את הוויצ'ר, שזה העולם, הקווסטי צד, הדמויות והעושר שיש שם, אני ממש בספק אם משחק AC אי פעם יצליח לעשות משהו שמשחק באותו ballpark.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 07 אוקטובר 2018, 15:48

גם מערכת הקרב של הוויצ׳ר היא לא יותר מסבירה בלשון המעטה (וללא המעטה - מעפנה), הטרוורסיה שם נוראית ופלטפורמה אין בכלל.

אני לא אופתע אם אודיסי באמת מצליח להגיע פחות או יותר לרמה של הוויצ׳ר - בכל זאת זה משחק בן 3.5 שנים, ומלכתחילה חשבתי שהוא די אוברייטד.

אבל נכון, זה עדיין AC. אני מאמין שאדגום אותו בכל זאת בחודשים הקרובים - לפחות אם RDR2 לא ישכיח אותו ממני לחלוטין.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 אוקטובר 2018, 16:30

אני.. באמת לא מצליח להבין על מה אתם מדברים :).
מתי מישהו אמר שהמשחק ברמה של הוויצ'ר?

אני אגיד שוב.. הוא לוקח את הדברים שהוויצר עשה מושלם ועשו אותו למה שהוא (כלומר - מערכת הקווסטים. את הכתיבה כמובן אין לו איך לקחת) ועושה אותם טוב.
אם הוויצר עשה אותם 10/10, הוא עושה אותם 8.5/10.
זה אמנם פחות מהוויצ'ר (וזה פחות, אני אגיד שוב רק בשביל להיות בטוח. הוא *לא* ברמה של הוויצ'ר :)), אבל מול כמעט כל משחק אחר הוא עושה עבודה טובה מאוד.

בנוסף, זה AC. אם אוריג'ין עשה AC ברמה של 7.5, אודיסי עושה AC ברמה של 9.

בנוסף, זה עולם פתוח עם סטינג היסטורי, ואת זה הסדרה תמיד עשתה בצורה מושלמת. נניח 9.5/10.. המשחק הזה לא שונה, ומצב החקירה החדש רק מעצים את זה.

בנוסף, הוא עושה עוד אלף ואחת מערכות ובאמת כמו שכבר אמרתי המשחק הזה מטורף בקנה מידה שלו, לא רק מבחינה שטחית של גודל מפה, אבל שלושת המערכות האלו (אפשר להגיד שגם הספינה שהיא אמנם AC אבל לא הייתה מאז 4) הן העיקר שלו.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 07 אוקטובר 2018, 16:53

היו לא מעט ביקורות שהשוו אותו לוויצ׳ר 3. למשל זאת של יורוגיימר:

״This is easily an experience of The Witcher 3 proportions״

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 אוקטובר 2018, 19:03

אולי בגודל ובהשקעה אבל אין מצב שברמת העולם והכתיבה ובניית הקווסטים.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 08 אוקטובר 2018, 00:50

ברור ש-AC מתקרב לוויצ'ר. בכל זאת, זה משחק בן שלוש שנים והתעשייה מתקדמת בקצב פסיכי

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 11 אוקטובר 2018, 18:07

משחק בינתיים AC ואני די בהתחלה כמובן.
שני רשמים שעולים לי לראש - ההתחלה מאוד מהודקת, ברמת כתיבה מאוד גבוהה, ואני יכול להבין השוואות לוויצ'ר בשלב הזה, גם קווסטי צד קטנים מרגישים טוב יותר ולא סתם איסוף רנדואלי - אפילו אם בפועל הם איסוף רנדומאלי. אז אני שמח שזה סטנדרט שיובי לקחו על עצמם.
הדבר השני הוא אירוע משעשע - ניסיתי לגנוב משהו (זה היה נראה שווה) ואז גילו אותי - תרנגולת. (דרגה 5 למי ששאל) והיא תקפה אותי... עכשיו יש כלבים במשחק שמפטרלים, אז אני יכול להבין שהם יגלו אותך (בכל זאת, כלבי שמירה) אבל תרנגולת? בכל מקרה זה המצחיק אותי והזכיר לי את הסרט המיניונים 2 שגם שם יש תרנגולת שמירה :)
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 אוקטובר 2018, 18:29

הקטע עם התרנגולים באמת מצחיק.
הקטע הוא גם שמערכת הקרב של המשחק בנויה בצורה מאוד נוקשה סביב רמות (כמו באוריג'ין, או בוויצ'ר), ככה שאתה יכול להגיע למצב שתסתובב בעיר שנמצאת כמה רמות מעליך ולא רק שכל השומרים יהיו חזקים ממך בהרבה, גם התרנגולות :).
האמת שזו רק דוגמה ספציפית, יש במשחק הזה הרבה דברים כאלו, שאני בכנות לא יודע אם הם עניין מכוון לגמרי או תוצר לוואי של התנגשות כל כך הרבה מערכות שונות בתוך משחק אחד, אבל אני שמח שהמפתחים לכל הפחות השאירו את זה ולא 'תקנו'.

אני רק אנצל את ההזדמנות כדי להגיד שאני ממשיך להתקדם, ממשיך להנות, ועדיין לא רואה את הסוף.
קשה להגיד ש*כל* המשחק שומר על הרמה המאוד גבוהה של רובו, יש בבירור כמה קווסטים חלשים או נקודות פחות מלוטשות לאורך הדרך הארוכה הזאת, אבל אני עדיין מאוד מרוצה ובעיקר מאוד מופתע מהמשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוקטובר 2018, 19:41

על אילו פלטפורמות אתם משחקים? הוא רץ טוב?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 אוקטובר 2018, 19:49

אני על הps4 pro, הוא רץ מצוין (לפי הניתוח של DF זה 30 עם נפילות רגעיות ל29 ברגעים מאוד עמוסים. אבל לי זה מרגיש כמו כל משחק אחר על הקונסולה. נניח כמו GOW).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוקטובר 2018, 20:56

מעניין אותי אם הוא בכלל ירוץ כמו שצריך על המעבד שלי כי DF טוענים שהמשחק זולל מעבדים. כלומר אני בטוח שב-30 הוא יעבוד בקלות, אבל אני רוצה 60.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 אוקטובר 2018, 21:03

DrKeo כתב:מעניין אותי אם הוא בכלל ירוץ כמו שצריך על המעבד שלי כי DF טוענים שהמשחק זולל מעבדים. כלומר אני בטוח שב-30 הוא יעבוד בקלות, אבל אני רוצה 60.

ראיתי את הניתוח שלהם לגרסאת הPC, לפי מה שהבנתי יש כמה הגדרות מאוד ספציפיות שטוחנות את המחשב, בלעדיהן הוא די סביר בדרישות, לא?
אני חושב שאתה תוכל לשחק עם עננים טיפונת פחות יפים :).
בכל מקרה אני יכול להוסיף רק שני דברים לנושא, הראשון הוא שאת אוריג'ין שיחקתי על הPC והוא עבד מצוין והיה אחלה של פורט. זה אותו מנוע והמשחק נראה די אותו הדבר ככה שקשה לי להאמין שהמצב עם אודיסי יהיה מאוד שונה ממנו. בכל מקרה כבר עברנו למזלנו את ימי יוניטי של המנוע הזה..
הדבר השני הוא שגם על הps4 הוא נראה מדהים ויזואלית, ואני בטוח שגם במקרה הכי גרוע ושהוא יהיה פורט נוראי אתה עדיין תוכל להשיג 60 יציב בהגדרות של ה ps4 pro, אז אין לך מה לדאוג ממשחק לא יפה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 12 אוקטובר 2018, 17:33

אני משחק על XBOX-X, הוא רץ נהדר עם HDR ו-4K. הילדים אמרו שהוא נראה הרבה יותר טוב מאוריגין (אני לא חושב שזה כזה הבדל... אבל הוא אכן נראה נהדר) ועדיין הייתי יכול לחיות עם זמני טעינה קצת יותר טובים. לא ראיתי בו בעיות של ירידת פריימים או קריעות, כן פופאפים של דברים.

בכל מקרה יצא לי בינתיים לשחק 4 שעות ורק סיימתי את הפתיחה, ככה שעוד הרבה לפני....
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים