bling כתב:קיאו אל תשכח שהבוקס הכי מוכר השנה (וזו שנה שבה מייקרוסופט רואה עלייה אסטרונומית במכירות, אולי לא ברמה שמדגדגת ממש לסוני אבל עדיין) זה גרסת ה X עם ה 1 טרה בייט. מה שאומר שאם אתה בונה מכשיר ראוי ומשווק אותו יפה אז הוא יכול למכור מאוד יפה.
הפרו עדיין נתפסת באיזשהו מקום כמו איזה אלתור של סוני שלקחה לה שתי פס4 והדביקה בסלוטפ או משהו.
בקיצור, כח כן יכול למכור מאוד במידה והוא מציע ערך משמעותי על פני קונסולת הבסיס ולכן לא הייתי לוקח את הסטטיסטיקה של סוני כמדד בהכרח לפוטנציאל של קונסולות אמצע דור.
לאסקין, זה באמת הולך להיות הפרויקט GTA הכי מעניין אי פעם מבחינתי, בעיקר בגלל הקטע הטכנולוגי של לראות GTA חדש שקפץ 2 דורות עם מעבד CPU חזק והכל, תאווה לעיניים
ודן כל כך צודק עם הטיעון הפוליטי, אפילו ב ERA התגובות של ה SJW שם הוכיחו את הטענות שלו כשאנשים הגיבו בציניות תגובות סטייל ״שני הצדדים!!!״ (הרי מבחינתם יש רק את הצד של הפאשיסטים הקיצוניים הגזענים ואת הצד שלהם הנאור והחכם והצודק שהוא לא קיצוני בכלל! אין שני צדדים!) או סתם כאלו שקיללו אותו או אמרו לו לסתום את הפה כי הוא העז לרמוז שהצד ״הליברלי״ גם איבד את זה באיזשהו מקום. איך שרואים את התגובות של הפנאטים שם אפשר להבין בדיוק למה הוא מתכוון.
Uncle Pey'j כתב:בדיוק,אני חושב ששתיהן יכולות למצוא את עצמן בבעיה אמיתית בדור הבא כשזה מגיע למסר השיווקי ולשאלה הבסיסית של 'למה לי לשדרג לקונסולה חדשה' ולכן אני מקווה שהם יעופו עם ה-SPECS של המכונות האלו,כך שכשנראה משחקי נקסט-ג'ן לא יהיה שום ספק שמדובר פה בקפיצה משמעותית וכזו שפשוט לא אפשרית על הדור הנוכחי. קצת כמו הקפיצה בין הפס2 לפס3.

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים