Laskin כתב:כן נדב, מצב ה״סיפור״ שלהם טוב כמו משחקי טקן הישנים בערך, על זה בדיוק אני מדבר... האם הוא AAA ביחס לקמת ההשקעה הממוצעת של נינטנדו שכוללת משחקי מסיבה וכד׳? כנראה. האם זה AAA ביחס לכלל התעשייה כיום? לדעתי לא.
Laskin כתב:כן. אבל כמו משחקי ספורט אחרים כמו שציינתי בהודעה אחרת - גם קצת לא. משחק שברובו המכריע הוא פורט - לדעתי לא צריך להחשב ככזה במלוא מובן המילה. תלוי כמובן במידת ההשקעה שהייתה עבורו... במשחק שנתי כמו פיפא היה יותר קל לבטל את זה, עד שהגיע מצב השחקן היחיד שהראה השקעה מסויימת מעבר לקופי-פייסט...
אבל עזוב, נראה לי שלא נגיע להסכמה פה, ויש לי מלא ביקורות לקרוא, לשמוע ולראות עכשיו ^_^
DrKeo כתב:ואחרי כל ההודעה הזאת עדין לא הבנתי מה עושה את GT5 כן ל-AAA ואת סמאש לא ל-AAA למרות שהמצב שלהם זהה בדיוק חוץ מאשר פרט אחד: האחד יצא לקונסולה הכי חזקה בשוק אז הוא היה יפיפיה גרפית והשני יצא לקונסולה עם כוח של דור קודם ולכן הוא נראה עם גרפיקה של דור קודם. מעבר לזה? ההבדלים זהים, אפילו אני אחמיר ואגיד שהמצב של GT5 יותר חמור כי הדברים שעברו מהפס2 נראו קטסטרופה בזמן שבSSB הרמה הגרפית אחידה ונראת בטופ שהקונסולה הזאת מסוגלת להפיק.
אתה אומר שאין מה לחדש ב-GT, אתה אומר ש-GT5 לא מחדש, אתה יודע שהוא ממחזר תוכן מדורות קודמים, אתה יודע שרוב התוכן שלו לא מקורי ועדין הוא AAA לדעתך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים