לפי מה שהבנתי זה יותר מ 5 שעות וגם אל תשכח שאלו שני קמפיינים וברזי 2 לגמרי שווה לעשות את שניהם, מי ששיחק בגרסה המקורית רק בקמפיין אחד ולא עשה המשך עם הדמות השנייה פיספס הרבה מהמשחק ולא באמת קיבל את החוויה המלאה, זה מרגיש מספיק מרענן ושונה כדי שתרצה לעבור על זה פעמיים, מניסיון שלי כמי שממש לא משחק משחקים פעמיים.
ואיך אפשר בכלל להשוות ל SOTC? שם היה מדובר בהעתק של אחד לאחד רק עם גראפיקה יפה יותר, זה הרימייק הכי בסיסי בעוד שפה מדובר ברימייק הכי מתקדם ברמה שזה כבר לגמרי משחק חדש.
הם אולי לקחו כמה אבני יסוד אבל הכל מרגיש חדש לגמרי, גם כמעט כל החדרים והפאזלים שונים, וגם איך שהסיפור בנוי והדיאלוגים וגם באווירה ההרבה יותר רצינית ומפחידה (רזי 2 המקורי בחיים לא הפחיד כמו זה, אף רזי בעצם לא הלחיץ ככה, אשכרה הרגשתי סטרס לשחק בו, דבר שאני אגב פחות אוהב אישית...

) וכו׳, שלא לדבר על הגיימפליי עצמו וכל השינויים שהם שמו שם, זה פשוט מרגיש משחק חדש שקיבל השראה מרזי 2 על הפס1, לא קרוב בכלל לעבודה שנעשתה עם SOTC.
מה שכן אני מסכים שזו לא איזו הפקת ענק מבחינה תקציבית, הוא לא סופר מרשים טכנית ואני מתאר לעצמי שגם מבחינת תוכן בעידן של היום עם כל העולמות הפתוחים וה 200 שעות תוכן של fetch זה לא נחשב רמת תוכן גדולה עבור משחק AAA במחיר מלא.
אגב האימברגו ביקורות יורד עוד 3 שעות בערך