נושא ההתערבויות הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: נושא ההתערבויות הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 26 אוקטובר 2018, 12:40

לא ביקשתי שהמבקר ישחק בכל הגרסאות אבל שהוא/האתר ייציינו שהביקורת והציון תקפים רק לגרסה Y במקרה שאנשים נכנסים לביקורת הזו דרך MC. ואם הייתי MC או כל אתר אחר שמאגד ממוצעים אז הייתי מפריד בין הקונסולות המשודרגות לבסיס, מסמן כל ביקורת לקונסולה המתאימה ונותן אפשרות להראות ציונים רק של מי שביקר את המשחק על ה X או על ה S.

אדם ששיחק בגרסת ה X ב4K ובקונסולה המקורית ויגיד שהוא נהנה/התרשם באותה מידה בדיוק הוא אדם שאוכל להתעלם מדעתו. זה לא בעיה חדשה. רואים את כל הזמן עם משחקים של בת'סדה ואחרים שלעיתונאים אין שום רצון או יכולת שהיבטים טכניים ישפיעו על הציון של משחק AAA. מי שלא יכול לתת את הדעת על אספקטים שכאלה לא צריך לבקר משחקי וידאו אינטראקטיביים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 אוקטובר 2018, 12:42

הפריימרייט לא מזעזע (ביחס למה שרגילים אליו שחקני קונסולות של שחוו את הדור הקודם לפחות) בגרסאות הבסיס אבל ה IQ של גרסת הוואן באמת מתחת לכל ביקורת, Sub 900P קבוע זה משהו שמביא לי פלאשבקים לתחילת הדור כשהקונסולה היתה מלאה בצווארי בקבוק.

בכל אופן זה המשחק הראשון של הדור הזה (אולי השני אחרי אודיסי? לא שיחקתי בו אז לא יודע) שמרגישים שהוא כבר מתחיל להיות גדול על קונסולות הבסיס, במיוחד בוואן אבל גם גרסת הפס4 כבר לא רצה על 30 נעול כמו שהתרגלנו עד כה בכמעט כל משחק שיצא לפלטפורמה הזו.

זה לא איזה קטסטרופה ברמות שחווינו בדור הקודם אבל הוא באמת מבשר שב 2020 חייבים להחליף דור בניגוד לעמדה הקודמת שלי שאפשר למשוך עוד קצת כי עדיין יוצאים משחקים מרשימים וכו׳

זה די ברור שגם המשחקים המרשימים הבאים ברשימה שראינו כמו TLOU2 ו DS למשל יקשו על הקונסולה. במקרה של TLOU2 אני קצת חושש מתסריט דומה למשחק הראשון שבאמת כבר דחף את הקונסולה מעבר לכל גבול הגיוני ובמקרה של הפס3 שלי מההשקה, גם הביא לה את ה YLOD. אני מקווה שהפעם יתחלף דור לפני שנגיע לזוועות בסדר גודל כזה שהחוויה כבר ממש נפגמת בצורה קשה.

מסכים עם קאז לפחות לגבי בת׳סדה שצריכה להיענש הרבה יותר על תצוגה טכנית ברמה נמוכה, לא הגיוני שהיא תמשיך לשחרר משחקים עם כזו איכות טכנית ירודה ועוד במקרה של פולאאוט החדש עוד תשחרר מכתב למעריצים שבו הוא מתנצלת מראש על כל הבאגים והבעיות שיש למשחק והדבר הזה לא יתבטא בכלל בציונים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 אוקטובר 2018, 14:15

אתרים כבר לא ממש מפרטים איך מתחלק הציון שלהם, אבל לדעתי רוב מוחלט של הציונים המושלמים שקיבל לא היו נפגעים בגלל ביצועים פחות טובים. אולי כן, אני חושב שלא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 אוקטובר 2018, 18:10

נסגור את ההתערבות ב-100 ביקורות?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 אוקטובר 2018, 18:22

אני בכל מקרה הפסדתי, קשה לי לראות אותו יורד 2-3 נקודות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוקטובר 2018, 22:28

על פי df אולי גרסת הone עם הביצועים הכי פחות טובים, אבל הם עדין יותר טוב כל משחק עולם פתוח של רוקסטאר אי פעם בקונסולות שהוא לא פורט מדורות קודמים. כלומר הone מריצה את rdr2 יותר טוב ממה שהדור הקודם הריץ את gta4-5 או rdr1 ובטח ובטח מאיך שהדור שלפניו הריץ את שלושת משחקי הgta שבאו לפני 4.

אני קצת בסתירה פנימית בנושא. מצד אחד קאז צודק, לא יכול להיות שגרסה שרצה ברזולוציה נמוכה מ900p ובfps שצולל בכל פעם שנכנסים לעיר תקבל ציון זהה לגרסה שרצה ב4k טבעי ב30 נעול. מצד שני, ביקורות אמורות להגיד לך אם לקנות את המשחק או לא לקנות אותו ואם יש לך רק one בסיסית ברור שההמלצה היא לגמרי לקנות את המשחק.

אני משער שאם מישהו מתלבט אם לקנות, הוא צריך אשכרה לקרא את הביקורת שכנראה מציינת במלל כמה יפה וחלקה גרסת הx בזמן שגרסת הs מגמגמת ולא חדה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 ינואר 2019, 14:23

יאללה הרימייק של רזי 2 יוצא עוד פחות משבוע, בואו נתערב על המטה קריטיק הצפוי.

אני הולך על 87, רימייק מעולה אבל עדיין מדובר במשחק מחיר מלא ללא מולטי ודי לניארי והיום מצופה ליותר תוכן ממשחקים בקטגוריית מחיר שכזו.

כמשחק הוא מצויין אבל מבחינת הפקה היא לא סופר מושקעת וגם הוא לא מחדש הרבה בז׳אנר עצמו למרות ה overhaul הענקי שרזי 2 המקורי עבר.

בקיצור כרימייק ל 2 הוא יעמוד ברוב הציפיות אבל אין לו כנראה את האיכות/תוכן כדי לפרוץ את ה 9 פלוס.

מה אתם אומרים?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ינואר 2019, 16:55

יהיו לו הרבה 9.5/10 לדעתי אבל יהיו גם לא מעט שיורידו כי. ם הייטרים או סתם אנשים כמוני שבינתיים עוד לא מבינים על מה המהומה... רגע, כמה המשחק יעלה? 40 דולר?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 ינואר 2019, 17:37

המחיר הרשמי שלו הוא 60, זו אחת הסיבות למה לדעתי לא יעבור את ה 9. אולי כל מני חנויות פרטיות ירדו מתחת לזה תלוי בביקוש.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 ינואר 2019, 18:35

89
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ינואר 2019, 18:36

יש לי הרגשה ממש טובה ואני הולך על 90. אפילו בא לי קצת יותר אבל ננסה להשאר ראליסטי.

אגב המחיר הרשמי הוא 60$ אבל כמובן שבgmg הוא ב45$.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 ינואר 2019, 19:09

'נושא ההתערבויות הרשמי על ציוני ממוצעים בmetacritic'

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 ינואר 2019, 19:12

לא נמאס לך לקטר? אפשר להתערב על מה שבא לך, אתה מוזמן גם להעלות הצעות להתערבות, אני בטוח שאם זה מעניין מספיק ישתפו איתך פעולה.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 20 ינואר 2019, 19:33

82

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 ינואר 2019, 19:58

bling כתב:לא נמאס לך לקטר? אפשר להתערב על מה שבא לך, אתה מוזמן גם להעלות הצעות להתערבות, אני בטוח שאם זה מעניין מספיק ישתפו איתך פעולה.

עדיף סתם לקטר!
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 ינואר 2019, 20:54

כאילו זה ממש תמוה שטרם העלתם התערבות של באיזה חודש+שנה תיצא קונסולות הדור הבא של סוני/מיקרוסופט. התערבות אם ומה יהיה הפרש היציאה בין השניים. התערבות מתי כל חברה תכריז באופן רשמי על הקונסולה הבאה וכו'.

למה שוב הנושא החבוט והמאוס של ממוצעים. ואחר כך מבקרים את הקיבעון של התעשייה בציונים ובממוצעים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 ינואר 2019, 21:46

חוזר ושואל - מה מונע ממך לפתוח התערבויות?
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 ינואר 2019, 23:30

בנוסף למה שקליימן אמר, אני אסביר מהזווית שלי (למרות שאני לא חייב לך כי כאמור, אתה לא השופט/ מבקר של הפורום אלא משתתף פעיל שיכול בעצמו ליזום כל מה שאתה רוצה לראות בו) למה לא העלתי התערבויות כאלה, מבחינתי אני אוהב שיש בסיס קצת יותר מוצק ומעניין להתבסס עליו לקראת התערבות.

משחק כמו רזי 2 למשל ראינו כבר בטריילרים וגם יצא דמו ואפשר לקבל איזה feel מסויים. מה אפשר לאמר על הפס5 לעומת זאת? יכול להיות שתוכרז השנה, אולי לא, יכול להיות שתצא במהלך 2020 ויכול להיות שבסופה כמו תמיד, אין מספיק מידע ואת האמת אין הרבה וריאציות כדי לפתוח פה ליין. אז מישהו יאמר ב Q1-Q2 של שנה הבאה, מישהו אחר יאמר בסופה. זה לא כזה מעניין ואלו ניחושים באוויר שלא מתבססים על הרבה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ינואר 2019, 00:04

יש לנו כל מני התערבויות במשך השנים כמו כמה תעלה הx בשיגור או מה יוכרז בvga אבל כל אחד פה מעלה מה שבא לו; גם אתה חבר בפורום כמו כל אחד כאן ויש לך את היכולת להציף איזו שאלה שאתה רוצה, בדיוק כמו שבלינג העלה לפה עכשיו התערבות חדשה כל עוד מדובר בשאלה שהתשובה עליה היא חד משמעית ולא אמורפית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 ינואר 2019, 10:00

אם כך ב-60 דולר אני משאיר את זה על 85... בעצם מוריד ל-84... אם היה 40 דולר הייתי מעלה ל-88 :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ינואר 2019, 01:20

למה שמשחק שנראה ומשחק כמו משחק AAA מ-2019 יעלה פחות מ-60$? אם היו קוראים לזה RE8 הדיעה שלך הייתה שונה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 ינואר 2019, 11:02

ממה שהבנתי זה משחק של איזה 4-5 שעות, 6 אם אתה ממש רוצה לחקור, אני אישית לא חושב שהוא לגמרי נראה כמו AAA מ-2019, מלבד המודלים של הדמויות... וזה רימייק. זאת אומרת שהעלילה, הסביבות וכו' כבר נעשו, רק צריך לעשות אותם שוב ולא להמציא מחדש. לא מזלזל בהשקעה אבל זה לא אותו דבר כמו יצירה חדשה לגמרי.
מעטים הם הרימייקים שעלו 60 דולר. גם הרימייק SOTC נראה יותר כמו משחק די יפה בשיגור, והוא ארוך ומורכב יותר מRE2:R והוא עלה בשיגור 40$.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ינואר 2019, 14:40

לפי מה שהבנתי זה יותר מ 5 שעות וגם אל תשכח שאלו שני קמפיינים וברזי 2 לגמרי שווה לעשות את שניהם, מי ששיחק בגרסה המקורית רק בקמפיין אחד ולא עשה המשך עם הדמות השנייה פיספס הרבה מהמשחק ולא באמת קיבל את החוויה המלאה, זה מרגיש מספיק מרענן ושונה כדי שתרצה לעבור על זה פעמיים, מניסיון שלי כמי שממש לא משחק משחקים פעמיים.

ואיך אפשר בכלל להשוות ל SOTC? שם היה מדובר בהעתק של אחד לאחד רק עם גראפיקה יפה יותר, זה הרימייק הכי בסיסי בעוד שפה מדובר ברימייק הכי מתקדם ברמה שזה כבר לגמרי משחק חדש.

הם אולי לקחו כמה אבני יסוד אבל הכל מרגיש חדש לגמרי, גם כמעט כל החדרים והפאזלים שונים, וגם איך שהסיפור בנוי והדיאלוגים וגם באווירה ההרבה יותר רצינית ומפחידה (רזי 2 המקורי בחיים לא הפחיד כמו זה, אף רזי בעצם לא הלחיץ ככה, אשכרה הרגשתי סטרס לשחק בו, דבר שאני אגב פחות אוהב אישית... :oops: ) וכו׳, שלא לדבר על הגיימפליי עצמו וכל השינויים שהם שמו שם, זה פשוט מרגיש משחק חדש שקיבל השראה מרזי 2 על הפס1, לא קרוב בכלל לעבודה שנעשתה עם SOTC.

מה שכן אני מסכים שזו לא איזו הפקת ענק מבחינה תקציבית, הוא לא סופר מרשים טכנית ואני מתאר לעצמי שגם מבחינת תוכן בעידן של היום עם כל העולמות הפתוחים וה 200 שעות תוכן של fetch זה לא נחשב רמת תוכן גדולה עבור משחק AAA במחיר מלא.

אגב האימברגו ביקורות יורד עוד 3 שעות בערך :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 22 ינואר 2019, 14:59

הבמאי של המשחק אמר שהקמפיין הראשון הוא 10 שעות. מניח שעם השני זה יכול להגיע גם ל 15-20. לא רואה מה ההבדל בינו לבין re7 מבחינת הפקה שלא יצדיק 60$.
ובלינג צודק ההשוואה ל sotc לא במקום, זה יותר דומה למה שהרימייק של פפ7 אמור להיות. אמנם יש להם את הבלופרינט אבל מעבר לזה הם צריכים לבנות הכל מחדש.

אני יהמר על ציון 88.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ינואר 2019, 15:09

SOTC זה המשחק המקורי עם גרפיקה יפה. האמת שהוא כל כך המשחק המקורי שזה בעצם הקוד המקורי עם "שכבת צבע" מעליו. RE זה לא רימייק כמו שהתעשית משחקים מכירה רימייק. בדיוק כמו RE1 גם הוא משחק חדש לגמרי. זה לא רק גרפיקה מודרנית, זה משחק שנבנה מאפס על בסיס המשחק המקורי. הוא יותר דומה למה שהוליווד עושה כשהיא עושה רימייק, רק כשהיא עושה את זה לרוב זה יוצא זבל גמור (נניח זיכרון גורלי או רובוקופ). המשחק אפילו לא משוחק באותה פרספקטיבה כמו המקורי, הוא בעצם לא שונה בשום צורה מ-RE8 רק שהוא מנסה לשחזר משחק ישן. הדימוי הכי טוב שאני יכול לתת הוא האקט הרביעי ב-MGS4 כשחוזרים לשאדו מוזס, בניה מאפס של משחק פס1 לדור החדש. יש פה לא מעט השקעה כי בניגוד לרימייק כמו SOTC שיש לך משחק גמור ומוכן ואתה רק צריך לעשות אותו יפה יותר, פה יש לך סכמת שליטה חדשה לגמרי, אוייבים שנבנו מאפס ומתנהגים אחרת לגמרי ובכלליות משחק שנבנה מאפס.

אגב, זה קמפיין כפול שאחריו יש במשחק עוד המון תוכן כמו הקמפיין השלישי שנפתח כשמסיימים את השניים הראשונים, כל מני מצבי HORDE שונים, המצב טופו הקלאסי וכו'. זה לא משחק שתשחק בו 5 שעות ותזרוק לצד.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים