DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:אבל להגנתה,היא הייתה הפס3 הכי קומפקטית ועם צריכת החשמל ופליטת החום הנמוכה ביותר ואם אתה זוכר,הבאתי כאן בעבר קישור להשוואה בינה לבין הפס3 סלים ונראה שסוני הצילחו למזער את ה-RSX ל-28nm מה-45nm של הסלים.
השיקול המרכזי שלי ברכישה שלה (רכשתי אותה אחרי שכבר היה לי פס4 ופס3 שמן שלא ממש ידוע באמינות שלו שנים קדימה) היה בעיקר רצון שיהיה לי פס3 אמין שיתפקד לאורך זמן כי זה היה ממש קצת אחרי שסוני הכריזה שהיא מפסיקה לייצר את הפס3 וידעתי שיש עדיין לא מעט משחקים שאני רוצה לשחק עליה שכנראה יישארו כלואים שם לנצח עקב מחסור ב-BC בפס4.
בדיעבד,אחלה החלטה כי יצא שב-2016 שמתי עליה הרבה יותר שעות ממה ששמתי בפס4.
אני לא בטוח מה הגדלים של הצ'יפים בסופר סלים אבל אני יודע שבסלים המעבד הוא 45NM והGPU הוא 40NM.
נו, הנה עוד דליפה, הפעם על נובמבר, שהיא בטח לא נכונה בעליל כמו הדליפה של אוקטובר למשחקי PS+:
bling כתב:נראה מאוד rough, אנימציות מימי הפס1 עדיין. רואים שזה רימייק מינימלי יחסית בתקציב נמוך מאוד.
משחקי הפלוס החודש סבירים, בעיקר נחמד יהיה לנסות את יאקוזה, אבל עדיין אני רחוק מלהיות מרוצה מהקליבר של המשחקים שמחלקים שם.
Uncle Pey'j כתב:הממ..ראיתי אותו כבר בצהריים![]()
Stick כתב:הקטע עם הHDR והאופטימציה לפרו באמת מאוד מוזרים.
כלומר, בעיקר הHDR זה בבירור משהו שרוקסטאר פשוט לא נתנו בו מחשבה בזמן הפיתוח. אבל זה משהו שכן הפך לסטנדרט בשנים האחרונות, ואם חברה כמו יוביסופט שיש לה שם של, בואו נגיד, טיפ-טיפונת פחות משקיענית מרוקסטאר.. מביאה כזו תמיכה טובה לHDR באודיסי (לפי DF, לי כאמור גם ככה אין טלוויזיה מתאימה אז לא בדקתי) אז אני מרשה לעצמי להניח שלא צריך להפוך עולמות כדי להגיע לHDR סביר לכל הפחות.
וגם האופטימציה לפרו ובדגש על הדמקה הלא מאוד מוצלחת (שוב, לפי DF. אני מסתבר שיחקתי על 1080p ו30fps נעול כל הזמן הזה) היא משהו מוזר כי כבר ראינו את זה נעשה הרבה יותר טוב מספר פעמים, ולרוקסטאר היה הסכם שיווק עם סוני לגבי RDR 2 אז אני מניח שאפילו שיתוף פעולה מסוים יכל להיות פה כדי לפתור את הבעיה.
זה בסופו של דבר מוזר כי אלו שני דברים שהמון משחקים כן עושים, ומצד שני אנחנו מדברים פה על משחק שיש לו איזה 100 אנימציות שונות לכל פעולה שלך בהתאם לזווית המדויקת של הדמות ברגע הפקודה.. ככה שחוסר השקעה או עיגול פינות זה הדבר האחרון שאפשר להגיד שהוא המקרה כאן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים