PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2018, 17:30

omerkot כתב:אורגון היא בחירה די שבלונית בהקשר הזה

נבדוק, תודה :)
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 נובמבר 2018, 18:11

DrKeo כתב:סוני מתחילה לגבות מס קניה בניו יורק ועוד כמה מדינות בארה״ב החל מהיום. אני מחפש עכשיו state בארה״ב ללא מס קניה אונליים להחליף אליו.

בps4 התחלתי לישתדל לקנות גירסאות פיזיות
קודם כל זה לא שוחק מהר את הדיסק כמו דור קודם
כי גם גרסה פיזית ,מותקנת על הארד דיסק
והדיסק אחרי זה יותר נימצא הקונסולה
למנוע הפצה של דיסק אחד ,להרבה שחקנים

ושנית ,ככה אני יכול למכור ולהחליף בעתיד משחקים
יש לי הרבה משחקי ps פלוס ,שקיבלתי דיגיטלית
אבל שאני קונה ,בדרך כלל זה פיזי

גם ככה בps4 ,חלק מהגדולים אופכים לזולים מהר מאוד
תחשוב גם על מצב שאתה מוכר קונסולה ישנה
ורוצה להחזיר להגדרות מיפעל
עם הכל דיגיטלי ,אתה מוכר בלי אף משחק
לאומת למכור עם 10 משחקים או יותר

רק שיש מבצעים ממש טובים ,אני קונה דיגיטלי
בדור הקודם ,ולפני זה ,היה שחיקה בקונסולות מבוססי דיסקים ,כי הקונסולות לקחו כל הזמן מידע מהדיסק
ולפעמים היה צריך להחליף עינית או תיקון אחר
זה הרבה יותר נדיר בדור הזה
אולי נפוץ יותר למי שצופה בסירטי בלו ריי

בכל מקרה ממליץ לך להשוות מחירים מול גירסאות פיזיות

מה שכן ,בנינטנדו במשחקי צד ראשון
הרבה פעמים נישמרים מחירים יקרים גם באונלין
וגם בפיזי
והבעיה שאין להם שוק טוב בארץ ,ככה ששם
בגלל המחירים ,לא תמיד פיזי טוב יותר

יותר טוב למי שמוכן למכור בעצמו לחול ,באיבי וכו'
לי פשוט אין כוח לזה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 03 נובמבר 2018, 23:32

DrKeo כתב:
omerkot כתב:אורגון היא בחירה די שבלונית בהקשר הזה

נבדוק, תודה :)

לדעתי וושינגטון DC עם המיסים הכי נמוכים וללא מס קניה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2018, 18:01

לא יודע אם זה מעניין מישהו אבל נראה שתמה תקופת הבלעדיות של מייקרוסופט עם PUBG על הוואן ואחרי שהמשחק הזה רץ על כל פלטפורמה אפשרית בערך הוא מגיע סוף סוף אל הפס4, מצאו בחנות של ה PSN תמונות של המשחק מאוחסנות בשרתים או משהו כזה. בקיצור זה וודאי ולפי הדף שהודלף מהחנות הוא יצא בדצמבר השנה, שנה אחרי שיצא על הבוקס שזה אכן הגיוני עם מייקרוסופט שנוהגים לחתום על בלעדיות לשנה.

לא יודע עד כמה המשחק הזה רלוונטי בעידן פורטנייט במיוחד על הפס4 ששם המשחק הזה חתיכת מונופול עם קהל הארדקורי ברמות, יהיה קשה לחבר׳ה מ PUBG לערער על ההגמוניה של אפיק על הפס4 אבל מה לעשות, הם חתמו על בלעדיות ואיבדו את הצ׳אנס להיות שם כשעוד היה להם סיכוי.

לא שאני דואג להם, גם מהמקום הזה הם יעשו כמה מליוני דולרים טובים מהקהל של סוני :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2018, 18:28

הוא עדיין רלוונטי ממה שאני קורא ורואה בסוויץ׳...
פורטנייט עושים עבודה מדהימה, אבל יש לו גם יותר ויותר תדמית של ״זה של ילדים״, ולPUBG יש יותר תדמית ״רצינית״, סוג של CS של ימנו, מעבר לGO

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 07 נובמבר 2018, 18:38

מצד שני פורטנייט עכשיו הוציאו סקין של NFL - וזה לגמרי מגביר שימוש בארה"ב
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 נובמבר 2018, 19:32

אז יוצאים רשמים מהפלייסטיישן קלאסיקס והם לא הכי טובים. נשמע שמדובר באמולציה הכי בסיסית בלי שום פיצ׳רים ובלי אפשרויות תצוגה נורמליות בשביל טלוויזיות מודרניות והשלטים הם מהגרסה הישנה ללא אנלוג וללא ויברציה, ובקיצור עבודה בסיסית של סוני. די מביך שחברה כזו מוציאה מוצר קלאסי ככה לשוק. הנה הרשמים מיורוגיימרנ

על החומרה:

The PlayStation Classic's controller, meanwhile, is a 1:1 likeness of the original (and that's the original original, remember - this isn't the DualShock that was introduced in 1997, and as such it lacks rumble and those two analogue sticks). It is ever so slightly lighter in the hand, though that's simply down to the fact there's a slimmer cable protruding from it - and at that cable's end is a USB A connector, itself protruding from a plastic nubbin that perfectly mimics the connector on the original PlayStation controller and that slots neatly into place on the console. It really does all look the part.

The console hardware itself has some neat functionality too. Around the back it's powered by micro-USB, and there's a single HDMI out, while on the top of the console the three buttons are all put to use. The power button is self-explanatory. The reset button throws you out of any particular game and into the PlayStation Classic's main menu, while the eject button is used to change discs in games that are split across several CD-ROMs, such as Final Fantasy 7.
the belief is that the same silicon that powered the Vita and PlayStation TV is at work here, and a brief hands-on does little to dent that suspicion.

על התוכנה:
There are next to no options - you'll have the ability to enable a screensaver, tinker with power saving modes and language and... That's it. There are no screen filters, and nothing to try and soothe the transition of these games onto TVs that they were never designed for.

The output is 720p, a logical enough choice given the majority of the games here are 244p and upscale fairly cleanly with small black borders either side of the image, but it can't hide the fact that something feels off about how these games look and play. Getting the relatively crude 3D work of original PlayStation games to play nicely on modern displays was always going to be a tougher task faced by Nintendo with its previous 2D-dominated Classic consoles, but the soft scaling doesn't help its cause, and there's noticeable lag - minimally so when playing a 30fps game such as Ridge Racer Type 4, but much more pronounced in 60fps games such as Mr. Driller or Tekken 3. They feel soupy in the hand

סיכום:
This is, at best, a functional take on the mini-console phenomenon, and a cute stocking filler for the coming Christmas period - even if the price doesn't quite reflect that. It most certainly is not a decent emulator, and far from the best way to play this (limited) selection of games.

השורה התחתונה היא שזו לא הדרך המומלצת לשחק את המשחקים האלו. כל הכבוד סוני :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 נובמבר 2018, 23:35

אני דווקא הייתי מבקר את המבחר משחקים, אבל נשמע שהחומרה לא משהו גם כן. אני מתחיל לחשוב שסוני היו צריכים לעשות איזה באנדל מגניב לחגים של שלט פס4 שנראה כמו הדואל שוק 1 שמגיע עם באנדל של 20 משחקי פס1. גם המחיר היה נמוך בהרבה, גם הביצועים היו טובים יותר וכנראה שזה גם היה מוכר יותר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 נובמבר 2018, 10:35

DrKeo כתב:אני דווקא הייתי מבקר את המבחר משחקים, אבל נשמע שהחומרה לא משהו גם כן. אני מתחיל לחשוב שסוני היו צריכים לעשות איזה באנדל מגניב לחגים של שלט פס4 שנראה כמו הדואל שוק 1 שמגיע עם באנדל של 20 משחקי פס1. גם המחיר היה נמוך בהרבה, גם הביצועים היו טובים יותר וכנראה שזה גם היה מוכר יותר.

גם אני חושב ככה
יש דיבורים שהם ישתמשו באמולטור חינמי
קוד פתוח
שעם זה נכון ,זה ניראה מגוכח מחברה כמו סוני
שיש לה את כל הכלים והידע לפתח אמולטור פנימי

איך שזה ניראה ,ובמחיר שזה נימכר
כבר עדיף ps3 משומש ,ולקנות מישחקי ps1
מהpsn
אולי יעלה יותר כל חבילת המישחקים וps3
אבל זה לפחות יתן לישתמש בדול שוק ,וירוץ טוב יותר ,וגם יאפשר מגוון רחב בהרבה של מישחקים

זה עם רוצים הכל חוקי
ואני לא ידבר פה על המון אפשרויות לא חוקיות

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 נובמבר 2018, 23:22

טוב, אמנם היה נראה לי גם מגניב בהכרזה שלו, אבל לא עד כדי כך - טטריס אפקט לפס4 ולPS VR בינתיים עומד על ממוצע 90, עם יותר משלושים ביקורות... מניח שאולי ירד משם אבל איזה קטע הזוי.
ראיתי כמה ביקורות ואומרים הוא באמת חוויה מיוחדת במינה ולמי שיש VR אז בכלל מצפה לו טריפ רציני.
הביקורות שכנעו אותי שאני חייב לנסות אותו, אולי אחרי RDR אעשה זאת. אולי לפני כדי לתת לילדות להתחיל עם המשחק שאני התחלתי איתו, וגם האשה בטח תהנה מזה. קצת מוזיקה מעניינת בסלון, כשיורד גשם בחוץ, במקום שירי ילדים גרועים שנתקעים בראש ):

קיצר, היוצר של רז עשה זאת שוב, סוני קיבלה עוד אינדי מיוחד לאוסף הבלעדיים שלה, והPS VR מקבל כותר שני שנחשב ״חובה״ בתוך זמן קצר... נייס.
למרות המגבלות הטכניות ביחס למתחרות - הקסדה של סוני מפצה על זה עם תוכן טוב שנוצר במיוחד עבורה... אם בדור הבא הם ינסו שוב עם קסדה מתקדמת יותר - יכולה להיות לה השקה הרבה יותר מוצלחת, עם גרסאות משופרות של מה שכבר קיים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 נובמבר 2018, 07:04

לא כל כך הבנתי מה ההייפ כלפיו? זה משחק שיצא במקור בדור הקודם לא? אז מה הסיפור שקיבל פאץ׳ VR? זה עדיין משחק טטריס מפונפן מה כזה ביג דיל שיש לו VR.

בכל מקרה אתה צודק עם השורה התחתונה שלסוני ה VR הכי פחות טוב מבין הגדולות אבל עם הכי הרבה תוכן טוב. אישית אם הייתי בעניין של VR אז הייתי הולך על פרו והקסדה של סוני שלפחות נהנה מכמה משחקים של 9 על הדרך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2018, 08:20

המממ לא, נראה לי שאתה מתבלבל.
עד כמה שידוע לי זה משחק שהיוצר של REZ עבד עליו מאז 2012. כן כן, משחק טטריס, אבל 6 שנים בפיתוח (: מאז child of eden שאם אני זוכר נכון היה כשלון, ביחד עם הקינקט. זוכרים אותו? אז פאקינג מאז!! ^_^
אני חושב שהוא נחשב ״משחק מוזיקלי״ באותה המידה שהוא משחק ״פאזל״, בדומה לרז.
יש לו גם מצב VR והוא נוצר עבורו אבל הגירסה הרגילה לדעתי מעולם לא יצאה... ולא היה לו המון הייפ למרות הפיתוח הארוך והיוצר האהוב, או לפחות לא אצלי, אבל עכשיו יש לו כי כנראה יש פה משהו באמת מיוחד, אם נאמין לביקורות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 נובמבר 2018, 09:51

למה זכרתי משחק טטריס יחסית מפורסם שיצא בדור הקודם? :?

בכל אופן עדיין לא ברור לי מה ה VR מוסיף לחוויה אבל כנראה שזה משהו שעד שלא מנסים לא יודעים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2018, 14:26

הרקעים וכו׳ ממש בנויים כמו חוויה פסיכודלית עם מלא particles ודברים שעפים אל המסך/שחקן, ושם הרקעים האלה יותר ״מקיפים״ אותך... דווקא נראה מאוד מובן, כמו REZ

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 נובמבר 2018, 21:21

טוב אז כצפוי PUBG הוכרז לפס4 באופן רשמי:

יצא ב 7 לדצמבר, כמו שכולם חזו הסכם הבלעדיות עם מייקרוסופט היה למשך שנה. יהיו סקינים של ניית׳ן דרייק ו TLOU.

הדף בחנות:

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2018, 21:42

אגב, הוא חינם עכשיו בone לכמה ימים בכדי להמתיק את האיבוד בלעדיות. אחרי זה הוא יחזור להיות בתשלום אבל מצטרף לgame pass. יחד איתו גם pes2019 מצטרף.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 נובמבר 2018, 11:44

אין ספק שזה עדיין "משחק" של מייקרוסופט ומי שממש אוהב PUBG עדיף לו לקנות וואן. גם קשה לי להאמין שהרבה על הפס4 בשלב הזה
מחכים בקוצר רוח למשחק הזה. עדיין, נחמד שיש את האופציה הזו וזה עוד שם שמגיע לפס4 ושמדגיש עד כמה הפער בין הספריות של שתי הפלטפורמות ענקי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 נובמבר 2018, 18:59

Ps קלאסיק ,מקבל בינתים רשמים מאכזבים

מיתלוננים על כמה דברים

הסיפרית מישחקים ,לדוגמה רינבו סיקס
שגרוע על הps
ובמיוחד בלי גימפאד אנלוגי

וזה הבעיה השניה ,גימפאדים רגילים ולא דול שוק
ורישמית אין אפשרות לחבר גימפאד אחר usb

אני לא מדבר על משהו לא רישמי ,שאולי יהיה בעתיד
אלה מה שמקבלים

עוד בעיה ,זה שחלק מהמישחקים גירסת pal
וחלק nthc
זה אומר חלק רצים ב50 הרץ ,מה שהיה נהוג
בטלוויזיות crt ,אירופיות באותה התקופה
אבל היום רוב המסכים 60 הרץ ,וזה יוצר בעיות ביצועים

עוד תלונה זה על תפקוד באמולטור ,וגם שהחסירו מימנו דברים

בגדול זה מאכזב הרבה גימרים וחבל

עכשיו אני לא חושב שזה צודק להשוות לnes
Snes
Ineo geo ,קלאסיק ,וזה בגלל שהרוב המוחץ של המישחקים שלהם ,הם 2d
והזיכיונות לרוב שיכים ליצרניות קונסולות המקוריות

גם אין בעיה גדולה של מקום אכסון

ככה שזה לא ממש הוגן להשוות
אבל אני כן חושב ,שסוני יכלה ליצר מוצר טוב בהרבה
ב100 דולר

דברים כמו אמולטור שיפותח על ידי סוני עצמם
דברים כמו לאפשר חיבור usb ,לדול שוק 3-4
דברים כמו שכל המישחקים יהיו 60 הרץ
ועם צריכים לתת תמיכה לעוד כמה שפות באירופה
להיכנס טיפה לקוד ,ולדחוף מה שצריך מהגירסה
האירופאית ,לאמריקאית
סך הכל גם באירופה היום ,רוב הטלוויזיות 60 הרץ

בקיצור אני שומע הרבה יוטיוברים מאוכזבים
וגם גימספוט
ומה שיותר עצוב ,ps3 מריצה מישחקי ps1 גם פיזית
וגם אפשר לקנות דיגיטלית
ומשומשת בחול ,עולה פחות מ100 דולר
ונותנת הרבה יותר אפשרויות

נכון לא מקבלים 20 מישחקי ps1
אבל מי רוצה לשחק היום בקול בורדר 2 ?

פרסונה 1 אולי יקר בעותק פיזי ,אבל זול דיגיטלית
בכל מקרה די מאכזב

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 נובמבר 2018, 11:10

בסדקתי סתם ככה בנוטיפיקיישנס שלי במכשיר וראיתי ש"סתם ככה" הגיע לי ואוצ'ר של 15 דולר לחנות שלהם. לא בטוח אם זה בגלל שרכשתי משהו בתקופה הנכונה או איזו הגרלה, אבל לא זכור לי... קיצר - תבדקו גם אתם, אולי גם אתם הרווחתם כסף בחינם :D הקוד שניתן לי שם היה פג תוקף בעוד שבוע, אז מזל ששמתי לב, אז אל תשכחו.

עריכה:
בדקתי, וזה כנראה באמת בגלל איזה מבצע שהיה להם לגבי רכישה של 2 משחקים בתקופה מסויימת... מניח שמה שרכשתי היה ספיידרמן וRDR2, או משהו

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 נובמבר 2018, 20:46

משחקי החודש של הפלוס הם SOMA ו-ONRUSH
שזה נחמד לONRUSH ואולי כמו עם רוקט ליג זה בדיוק מה שהיה צריך מההתחלה... רק שאני חושש שזה לא יספיק עכשיו, והם יסגרו את השרתים שלו והתמיכה בו בתוך שנה. נקווה שזה אשכרה יציל אותם ויימשוך גיימרים כבדים מקהילת הesport, אבל לא הייתי בונה על זה :/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 נובמבר 2018, 08:23

חודש די מעפן, לא גרוע כמו של מייקרוסופט אבל די מעפן. קיאו נתן לי בראש עם התחזית שהיתה לנו בתחילת הדור על הפלוס זה בטוח, הדור עוד מעט נגמר ועדיין לא היה חודש אגדי אחד בתכלס. המקסימום שזכור לי זה ״לא רע״ או אפילו ״טוב״ אבל לא היה חודש שמוציא ממך וואו מבחינת מה שמקבלים כמו שהיו בימי הפס3. לעומת זאת היו יותר מדי חודשים של MEH לגמרי.

לפחות קיבלנו אינדי ברמה גבוהה בדמות SOMA, אני התלבטתי בעבר בסיילים אם לקנות אותו אז אני שמח שהגיע.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 נובמבר 2018, 09:14

חודש די צולע

בכל מקרה ,ign הביאו לps קלאסיק ,ציון של 55
אני כבר מריח מצב ,שעוד חצי שנה
ניראה המוני מכשירים כאלו ,נימכרים באיבי
באיזה 30 דולר
אלה עם סוני לא תיצר מספיק יחידות ,והמחיר יעלה
אני חושב שהרבה פשוט לא ישמרו את הקונסולה הזאת

אולי סוני תילמד מזה ,ותיצר בעתיד גירסת דול שוק
עם אמולטור שפותח ביפנים
ועם מבחר משחקים טוב יותר

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 נובמבר 2018, 09:20

על הקלאסיק באמת לא דיברנו מספיק, מכשיר בזיוני והדבר הכי זול שסוני יכלה לעשות. מאוד חבל שככה נהרסה המורשת של המותג הזה, הרי קלאסיקס 2 לפס1 כבר לא יהיה. חבל מאוד שהם בנו את זה כנטו money grab זול של מקסימום רווח במינימום מאמץ, יש להם הרבה מה ללמוד מנינטנדו איך עושים את זה נכון. ביזיון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 נובמבר 2018, 09:54

כן, פספוס גדול מאוד לסוני... יכלו לעשות משהו באמת מיוחד. לדעתי גם לנינטנדו יש מקום לשיפור, אבל אין ספק שהם כמה רמות מעל סוני.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 נובמבר 2018, 10:08

נינטנדו עשתה את זה בזול ,הNES קלסיק עלה 60$ והגיע עם 30 מישחקים ,ידית אחת אבל אפשר היה לקנות נוספת
די בזול
הSNES קלסיק ,לא זוכר עם כמה מישחקים ,אבל מספיק ,2 גימפאדים ,ב80 דולר
בגלל שרוב המישחקים היו זיכיונות של נינטנדו ,היה להם קל יותר
מה שעוד חשוב לדעת ,זה שהחומרה בקלסיק של נינטנדו ,יותר חזקה משמעותית ,מבWII האורגינלי
ככה שבתאוריה לפחות ,לא צריך להיות בעיה להריץ על חומרה כזאת ,מישחקי PS1 או N64 ,אולי רק צריך להוסיף מקום איכסון לIOS של מישחקי PS1

אני פשוט חושב שסוני לא תיכננה את זה טוב ,עם דול שוק היה יקר להכניס 2 כאלו
כבר היה עדיף להכניס דול שוק בודד ,לאומת שני גימפאדים רגילים ,לנוסטלגיה היו יכולים למכור רגילים לחוד
סוני דחפה את הדול שוק ,לכל PS1 ,תקופה ארוכה

חוץ מיזה ,נגיד היו מכניסים 32 גיגה זיכרון איכסון ,זה היה נותן להם מספיק מקום לדחוף עוד מישחקים
חלק צד ראשון של סוני ,אז הם לא משלמים על זה
נכון יש קצת מישחקים של כמה דיסקים ,נגיד לצורך הדיון ,3 גיגה ביחד
אבל יש מישחקים של 300,400 מגה
אני מנחש שבגלל עלות ,סוני הלכו על 16 גיגה ,ובגלל זה 20 מישחקים ,זה עוד לא ידוע

אבל היו יכולים במקרה כזה ללכת על 32 גיגה

היו יכולים לאפשר פילטרים למישחקים ,חלק מהדברים היו עולים יותר כסף ,רק בתכנון
וחלק היו עולים קצת עותר כסף לקונסולה ,אבל היה יוצא מוצר טוב בהרבה

לא לתת אפשרות לחבר דול שוק 3-4 ,ששניהם USB ,ובשניהם אפשר לישתמש בPC ,ואנדרואיד ,וPSTV ,זה בכלל טימטום
במיוחד שכבר ישתמשו בקוד פתוח ,וכבר יש דריברים לזה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים