נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 נובמבר 2018, 18:07

החנות מזעזעת לדעתי- הממשק לא נוח,אין מראה של 'ספרייה' בניגוד לשאר הקליינטים,עדכונים יכולים להיעצר באמצע בלי סיבה,אפילו ליצור קיצור דרך לדסקטופ זה התעסקות של כמה קליקים מיותרים לחלוטין. הכל שם כרגע מאוד מאוד לא טוב.

לאסקין,מאוד לא הייתי בונה על פורזה והיילו- אלו משחקים עם אלמנט אונליין מאוד מאוד חזק והקרוס פליי וכמובן cross-buy בין גרסאת חלונות 10 לאקס בוקס seamless לגמרי ואני לא חושב שזה משהו שניתן יהיה לשחזר אם המשחקים ישוחררו בסטים,אחרת זה כבר היה קורה מזמן לפחות עם פורזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2018, 18:17

Uncle Pey'j כתב:החנות מזעזעת לדעתי- הממשק לא נוח,אין מראה של 'ספרייה' בניגוד לשאר הקליינטים,עדכונים יכולים להיעצר באמצע בלי סיבה,אפילו ליצור קיצור דרך לדסקטופ זה התעסקות של כמה קליקים מיותרים לחלוטין. הכל שם כרגע מאוד מאוד לא טוב.

דווקא יש אזור של ספריה וזה קליק אחד לעשות פין לTASK BAR אבל ה-UI שלהם הוא קטסטרופה ברמות אחרות.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2018, 18:25

ברור, אני לא בונה עליהם, אבל סתם חבל אם זה ימנע מהיילו למשל להיות מה שהוא תמיד יכול היה להיות, על המחשב (:

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 נובמבר 2018, 20:19

DrKeo כתב:
Uncle Pey'j כתב:החנות מזעזעת לדעתי- הממשק לא נוח,אין מראה של 'ספרייה' בניגוד לשאר הקליינטים,עדכונים יכולים להיעצר באמצע בלי סיבה,אפילו ליצור קיצור דרך לדסקטופ זה התעסקות של כמה קליקים מיותרים לחלוטין. הכל שם כרגע מאוד מאוד לא טוב.

דווקא יש אזור של ספריה וזה קליק אחד לעשות פין לTASK BAR אבל ה-UI שלהם הוא קטסטרופה ברמות אחרות.

אבל אני לא רוצה לנעול את זה ל-task bar..יש לי תיקייה של משחקים שבה אני ממקם הכל,ואפילו את הדבר הבסיסי הזה החנות לא מאפשרת לי,ואין שום הצדקה לזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2018, 21:52

כן, אני משער שזה די נוראי, הם מוגבלים בטרוף. אני לא ממש מרגיש את זה כי יש לי רק איזה 5 משחקים שם וכולם באזור משחקים שלי ב-start menu.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 נובמבר 2018, 09:35

אני הרבה זמן לא הייתי בחנות של win10
וכן אני חושב שהיא גרועה ,בעיקר בגלל הממשק
המבלבל

זה החנות הדיגיטלית ,הכי גרועה בממשק שלה
שהיתי בה
אפילו יותר גרוע מהחנות של ה3ds

דוחפים כל מיני תמונות גדולות של מישחקים לא קשורים
במקום שיהיה ממשק מינימליסטי
כמו רוב החנויות היום
שם זה מבולגן

ועם קניתי מהם רק מישחקים קור
זה צריך להראות לי בעיקר מישחקי קור
ולא כל מיני מישחקי פרימיום ילדותיים

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 נובמבר 2018, 22:24

DrKeo כתב:ואו, זה כמו לדבר לקיר. לעשות קופי פייסט להודעה שלי שוב? כי די נמאס לי לכתוב דברים בפעם הרביעית. אם אתה לא מצליח להבין שכל קליינט בהתחלה נע בין MEH לקטסטרופה (ע"ע סטים שהיה קטסטרופה בשיגור. ולא, זה לא היה רק לעדכונים, כל פעם היית צריך לשגר את HL2 מתוך סטים כמו שאתה משגר היום רק שעם העומס שהיה זה היה רולטה על האם בא לVALVE שתשחק היום HL2 או לא. סטים הייתה ה-DRM, לא רק מנגנון עדכונים), שקליינטים מרובים טובים זה חשוב, שזה רק חבלי לידה (בחלקם למה אוריג'ן ו-BN למשל הם מצויינים) ושזה בריא לתעשיה שכולם יעשו יותר כסף כולל אינדים ומפיצות גדולות אז באמת שאין לי מה לחזור על זה בפעם המליון כמו תוכי.

בלינג, מה שהלך שם יותר רלוונטי לשוק ה-PC והתחרותיות עם NVIDIA. בשוק הקונסולות? אני חושב שאנחנו יודעים מה נקבל והשאלה היחידה היא כמה כסף סוני/מיקרוסופט מוכנות לשים או לחילופין כמה נמוך הן מסוגלות להוריד את AMD.

סטים הייתה גרועה בהתחלה.

אבל עכשיו לא 2004. אין סיבה לתת הנחות למוצר נחות במצב של היום. מי שמוציא קליינט היום צריך להתחרות עם מה שקיים כאן ועכשיו. השחקנים לא צריכים לקבל מוצר פחות טוב בגלל 'חבלי לידה'. ותודה שהתייחסת לכל שאר הטיעונים שכתבתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 נובמבר 2018, 23:35

הנה, נגיד אני מת לשחק ספורצה הורייזון, ואני לא קונה בגלל החנות... אני די בטוח שאני לא היחיד. די בטוח שבסטים כבר היה לי ולנדב למשל את המשחק.
כדי למשוך אותנו לשם הם יאלצו לשפר אותה, ואני מניח שהם יודעים את זה. אם לא אז באסה לי ולהם, ולבת׳זדה... אבל מה הנקודה פה עוד פעם?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 נובמבר 2018, 23:57

Kazz כתב:
DrKeo כתב:ואו, זה כמו לדבר לקיר. לעשות קופי פייסט להודעה שלי שוב? כי די נמאס לי לכתוב דברים בפעם הרביעית. אם אתה לא מצליח להבין שכל קליינט בהתחלה נע בין MEH לקטסטרופה (ע"ע סטים שהיה קטסטרופה בשיגור. ולא, זה לא היה רק לעדכונים, כל פעם היית צריך לשגר את HL2 מתוך סטים כמו שאתה משגר היום רק שעם העומס שהיה זה היה רולטה על האם בא לVALVE שתשחק היום HL2 או לא. סטים הייתה ה-DRM, לא רק מנגנון עדכונים), שקליינטים מרובים טובים זה חשוב, שזה רק חבלי לידה (בחלקם למה אוריג'ן ו-BN למשל הם מצויינים) ושזה בריא לתעשיה שכולם יעשו יותר כסף כולל אינדים ומפיצות גדולות אז באמת שאין לי מה לחזור על זה בפעם המליון כמו תוכי.

בלינג, מה שהלך שם יותר רלוונטי לשוק ה-PC והתחרותיות עם NVIDIA. בשוק הקונסולות? אני חושב שאנחנו יודעים מה נקבל והשאלה היחידה היא כמה כסף סוני/מיקרוסופט מוכנות לשים או לחילופין כמה נמוך הן מסוגלות להוריד את AMD.

סטים הייתה גרועה בהתחלה.

אבל עכשיו לא 2004. אין סיבה לתת הנחות למוצר נחות במצב של היום. מי שמוציא קליינט היום צריך להתחרות עם מה שקיים כאן ועכשיו. השחקנים לא צריכים לקבל מוצר פחות טוב בגלל 'חבלי לידה'. ותודה שהתייחסת לכל שאר הטיעונים שכתבתי.

אז שישפרו את המוצר שלהם וכמו שלאסקין אמר כולנו נקנה אותו. זאת בעיה שלהם שהם דופקים את המוצר שלהם אם הם החליטו לא להשקיע בקליינט. פעם אוריג'ן הייתה נוראית ולא הייתי קונה לשם כלום, היום יש לי יותר מ-30 משחקים באוריג'ן כולל כמה משחקי צד ג' שהיו במחיר טוב. BN היה מזעזע, היםו הוא אחלה. עכשיו הקליינט של בת'זדה לא טוב (האמת שאין לי מושג, שמעתי עליו לראשונה עכשיו פה בדיון) ומקווה בשבילם שהוא יהיה טוב בקרוב.

בנוגע למפתחים, סטים אכן נותנת להם אינסוף כלים אבל מונופול זה לא טוב. כשתתפתח תחרות, מפתחים רק ירוויחו מזה. דווקא לדיון הזה ספציפית מפתחי צד ג' לא ממש רלוונטים כי המשחקים שנכלאים במקומות כמו אוריגן' או הקליינט של בת'זדה הם משחקים של EA ובת'זדה עצמה (או שהם מממנים). אבל כן, מפתחי צד ג' רק ירוויחו מתחרות שכרגע לא קיימת יותר מדי.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 09 נובמבר 2018, 12:11

Laskin כתב:הנה, נגיד אני מת לשחק ספורצה הורייזון, ואני לא קונה בגלל החנות... אני די בטוח שאני לא היחיד. די בטוח שבסטים כבר היה לי ולנדב למשל את המשחק.
כדי למשוך אותנו לשם הם יאלצו לשפר אותה, ואני מניח שהם יודעים את זה. אם לא אז באסה לי ולהם, ולבת׳זדה... אבל מה הנקודה פה עוד פעם?

בקשר לפורצה- תוסיף גם אותי לרשימה. החנות היא פשוט טרנאוף מטורף בשבילי. אני לא מבין למה הם לא יוצרים קליינט יעודי למשחקים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 נובמבר 2018, 14:08

אחד הדברים שהכי מבאס בחנות היא שהיא כל כך כללית. זה מרגיש כמו האגף משחקים של וולמארט. כשאני נכנס זה מראה לי ראשון את קנדי קראש ואספלט 8 במקום פורצה 4 שזה גובל במדכא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 נובמבר 2018, 16:40

אחד הדברים שבוטל עם ffvx זה כל האפקטי rtx שהם היו אמורים לישם :/

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 נובמבר 2018, 11:19

DrKeo כתב:אז שישפרו את המוצר שלהם וכמו שלאסקין אמר כולנו נקנה אותו. זאת בעיה שלהם שהם דופקים את המוצר שלהם אם הם החליטו לא להשקיע בקליינט. פעם אוריג'ן הייתה נוראית ולא הייתי קונה לשם כלום, היום יש לי יותר מ-30 משחקים באוריג'ן כולל כמה משחקי צד ג' שהיו במחיר טוב. BN היה מזעזע, היםו הוא אחלה. עכשיו הקליינט של בת'זדה לא טוב (האמת שאין לי מושג, שמעתי עליו לראשונה עכשיו פה בדיון) ומקווה בשבילם שהוא יהיה טוב בקרוב.

בנוגע למפתחים, סטים אכן נותנת להם אינסוף כלים אבל מונופול זה לא טוב. כשתתפתח תחרות, מפתחים רק ירוויחו מזה. דווקא לדיון הזה ספציפית מפתחי צד ג' לא ממש רלוונטים כי המשחקים שנכלאים במקומות כמו אוריגן' או הקליינט של בת'זדה הם משחקים של EA ובת'זדה עצמה (או שהם מממנים). אבל כן, מפתחי צד ג' רק ירוויחו מתחרות שכרגע לא קיימת יותר מדי.

אז למה אתה מעודד ובעד הגבלת משחק לקליינט לא מוכן שיציע חווית משחק נחותה יותר? המנטרה שאתה חוזר עליה לא הצדיקה את עצמה עד כה וגם לא תצדיק. אוריג'ין הוא קליינט מתפקד אבל בלי פיצ'רים.

'כשתתפתח תחרות'? אני לא מבין, כמה שנים כבר יש לנו את אוריג'ן, BN, יופליי? אז איפה התחרות? אתה לא מפנים עובדה אחת פשוטה. סטים הוא קליינט שפועל כדי לפתח ולשפר את פלטפורמת המחשב עבור כל המפתחים והמשתמשים כאחד. אוריג'ין, BN ודומיו הם קליינטים של מפיצות שמטרתם המרכזית (אם לא היחידה) היא למקסם את הרווחים מהמשחקים שלהם. לא אכפת להם מפיצ'רים וכלים וסטנדרטים שסטים מציבה. הם רק צריכים קליינט מתפקד. אין להם צורך להציע יותר מזה כי הם משחררים את המשחק רק לקליינט שלהם ולצרכן אין ברירה אלא לעקם את האף ולקנות משם. אתה לא הולך לראות שום תחרות מצידם.

כשיש רק גורם אחד שמנסה לעשות דברים זה לא 'מונופול'. התחרות היחידה שאולי יש היא מהחנויות של ITCH, האמבל, דיסקורד וקארטרידג'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2018, 13:58

המטרה של סטים היא אחת, לעשות 30% מכל משחק שנמכר. אני בעד קליינט לכל מפיצה כי זה בריא לתעשיה, בניגוד למונופול של סטים ששותה את הרווחים של האינדים והמפיצות כמו טפיל.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 נובמבר 2018, 21:46

זו אומנם שמועה מ-Wccftech,שהוא לא בדיוק המקור הכי אמין,אבל אני עדיין שם את זה פה:
https://wccftech.com/exclusive-first-amd-navi-gpu-will-have-40-cus-and-is-codenamed-navi-12/
-על פי השמועה הזו,Navi כן הולך לשבור מ-GCN ולהתבסס על הארכיטקטורה החדשה של AMD,לראשונה מזה 8 שנים!
מעבר לזה,הוא הולך לשבור את מחסום ה-64CU,שאלו כמובן גם חדשות מעולות לדור הבא.
-בגזרת הכרטיסים ל-PC- נראה שהכרטיס הראשון לצאת יהיה דווקא מיינסטרימי עם כולה 40CU,והכותב גם היה מאוד ברור שלא מדובר כאן באיזושהי נגזרת של הכרטיס שיהיה בתוך הפס5,שזה מאוד מעודד כי זה היה בושה וחרפה אם היינו מקבלים משהו כזה.
-כמו שכולם חשדו,Vega 7nm לא יגיע לגיימרים.
-Navi 20 הולך להיות רכיב ההיי אנד האמיתי,ואמור להגיע לקראת סוף 2020 או תחילת 2021. ההימור שלי? יהיה מדובר בגרסא מומהרת וbeefed up של ה-GPU שיישב בפס5.
-הארכיטקטורה החדשה היא ביג דיל עבור AMD,וכנראה תביא איתה שיפורי ביצועים רציניים.

קיצר קיאו,יצא לך טוב,צדקת בעניין הארכיטקטורה של Navi..

הכל שמועה,כן? :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2018, 00:46

אם זה נכון, זה פשוט מדכא של-AMD לא תהיה תחרות ל-1080TI עד 2020-2021, כשהוא יהיה כבר בן 4-5 שנים. זה פשוט עצוב ל-AMD ועצוב לתעשיה. זה גם אומר שעד ש-AMD תוציא משהו שיכול להתחרות ב-1080TI, כבר נראה מ-NVIDIA את סדרה 3000 ושם הם כבר יוכלו לעשות בערך מה שבא להם. איזה דיכאון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2018, 18:26

Sunset overdrive יוצא למחשב עוד ארבעה ימים כולל כל הdlc ב20$.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2018, 18:38

אז גיא, זוכר שאמרתי לך שאתה מדבר על הapi של amd לray tracing בלי להבין בכלל שזה מיועד לעבודה אופליין ולא לזמן אמיתי בגיימינג? אז עכשיו amd אומרים את זה במפורש שפחות או יותר הם לא הולכים לעשות בכלל rt בזמן אמיתי בעשור הקרוב:
“For the time being, AMD will definitely respond to Direct Raytracing,” for the moment we will focus on promoting the speed-up of offline CG production environments centered on AMD’s Radeon ProRender, which is offered free of charge ….. utilization of ray tracing games will not proceed unless we can offer ray tracing in all product ranges from low end to high end,”

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 נובמבר 2018, 21:40

DrKeo כתב:Sunset overdrive יוצא למחשב עוד ארבעה ימים כולל כל הdlc ב20$.

במחיר כזה ,אני בהחלט יקנה אותו

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 נובמבר 2018, 23:22

איזה יופי של מחיר לסאנסט, ככה מתמחרים משחק יחסית ישן במחיר הוגן, כל הכבוד למייקרוסופט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 נובמבר 2018, 07:54

אני חושב שTHQ NORDIC מפיצים אותו על המחשב, לפחות נראה כך מהלינק לאמאזון
לא נראה לי שלמיקרוסופט מגיע קרדיט כלשהו כאן או שיש להם כל קשר לגירסת המחשב... אני אפילו לא בטוח אם בכלל מוכרים אותו בחנות שלהם בווינדוס

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 נובמבר 2018, 17:16

DrKeo כתב:המטרה של סטים היא אחת, לעשות 30% מכל משחק שנמכר. אני בעד קליינט לכל מפיצה כי זה בריא לתעשיה, בניגוד למונופול של סטים ששותה את הרווחים של האינדים והמפיצות כמו טפיל.

המטרה של ואלב היא שכמה שיותר מפתחי PC יצליחו. ככל שכל החברות שבסטים עושות יותר כסף, כך ואלב עושה יותר כסף. וככל שהקליינט מפותח יותר ומציע יותר, סיכויי ההצלחה גדלים. לקליינטים של המפיצות לא אכפת כלום חוץ מאשר להגדיל את הרווח שלהם בכך שהם מושכים את המשחק שלהם מקליינט אחר ולכן גם לא צריכים להשקיע בקליינט כי אתה חייב לבלוע צפרדע כדי לגשת למשחק.

סטים שותה את הרווחים אבל סוני לא? אבל מיקרוסופט לא? אבל נינטנדו לא? אבל אפל לא? אבל גוגל לא? אבל GOG לא? אבל אוריג'ין (במשחקי צד ג' שהיא כן מוכרת) לא? מה זה השטויות האלה?
מה הקשר מונופול עוד פעם? להיות טוב יותר BY FAR מהמתחרים שלך כך שרוב הקונים מעדיפים את החנות שלך זה לא מונופול. זה המצב הרצוי. כל אחד יכול ומוזמן לעשות מוצר טוב יותר. אבל הם לא עושים את זה. הם עושים מוצר נחות יותר שאין לצרכן ברירה אלא להשתמש בו.

איך זה בריא לתעשייה שכל מפיצה תחזיק כערובה במשחקים שלה וכך תוכל להימנע מלהיות תחרותיים באמת ומלשפר את הקליינט שלהם כי אין לך אלטרנטיבה? זה בריא אך ורק למפיצה עם הקליינט.

כמו שהצעתי קודם, נא הדגם כיצד כל השנים שאוריג'ין קיימת הטיבו עם שחקן המחשב. קיבלנו משחק C&C קור חדש תודות לכך שEA עושים 100% מכל עותק? סימסיטי לא נקבר קבורת חמורים? יש משחקים מקורים חדשים ומושקעים? מי שקונה באוריג'ין מקבל גרסת משחק בלי מוניטיזציה חמדנית? חברות צד ג' נוהרות למכור את המשחקים שלהם דרך אוריג'ין? שרתים לא נסגרו?

הכל הלך לכיס של EA ומשתמש הקצה לא ראה שום תועלת מזה חוץ מהמנטרה של 'זה עדיף שמפיצות ירוויחו כמה שיותר'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2018, 18:25

המטרה של סטים היא לעשות כסף ותו לא. כן, המטרה שלהם היא שכולם שם ימכרו יותר, זאת גם המטרה של גיימסטופ, זה לא הופך את VALVE או גיימסטופ לקדושים. אין שום הבדל בין VALVE לגיימסטופ, זאת חנות ששותה המון מהרווחים של המפתחים וזאת חנות ששותה המון מהרווחים של המפתחים.

כן, גם אוריג'ן וגם נינטנדו וגם GOG שותים את הרווחים של כולם, זה לגמרי נכון, אמרתי שלא? העניין הוא שברגע שסטים היא אוליגופול אז כולם חייבים להיות שם (חוץ מאשר המפיצות הגדולות שיכולות לפתח לעצמן קליינט) וברגע שיש לך אוליגופול אז האוליגופול קובע את הכללים. סטים עושה מה שבזין שלה, ומה שבזין שלה זה לקחת 30% כי אף אחד לא יכול לגעת בה. בדיוק כמו שאי אפשר לגעת בסוני ואי אפשר לגעת באפל, כך אי אפשר לגעת בסטים. אז איך נוגעים בסטים? איך שוברים את האוליגופול? על ידי פיתוח קליינטים איכותיים אחרים. הקליינטים האלה לא יפתחו את עצמם, הם יתפתחו עם הזמן כשמפיצות גדולות יוציאו בלעדיים לפלטפורמות שלהם ולאט לאט יאלצו להתמודד עם בסיס משתמשים גדל.

סטים הייתה קטסטרופה בדיוק כמו כל אחד מהקליינטים שהיה קטסטרופה בימיו הראשונים, תאמין לי שחוויתי את כל הקטסטרופה הזאת מיומה הראשון של סטים וסבלתי בשקט עד שהם הפכו אותה ליותר ויותר סבילה. בלעתי את זה כי ידעתי שזה העתיד ובסוף נגיע לשם. זאת בדיוק הסיבה שבעלתי את אוריג'ן עד שהיא הפכה להיות פלטרפורמה אחלה ובלעתי את BN עד שהיא הפכה להיות פלטפורמה אחלה. אז כן, צריך לבלוע בהתחלה ובדיוק כמו שאהובתך VALVE דפקה את כולם עם בלעדיות לDRM דרך קליינט אונליין שבקושי תפקד לפאקינג משחק סינגל בלבד בשנת 2004, כך גם EA, UBI, בת'זדה, אקטיוויז'ן ושאר הירקות צריכות לעשות עד שיהיו לנו במחשב שלל קליינטים טובים שיוצרים תחרות בריאה בשוק ה-PC.

בנוגע ל"מה EA כבר עשתה עם אוריג'ן", עדין אין תחרות בשוק. אם אתה כותב דברים כאלה, אתה לא מבין איך עובד שוק חופשי. ברגע שתהיה תחרות אמיתית וחברות יתחילו להתחרות אחת בשניה בצורה רצינית, אתה תראה התנהגות של שוק חופשי. כן, את BF אתה חייב לקנות אצל אוריג'ן, אבל את רוקט ליג אתה יכול לקנות בכל חנות. ב-2011 סטים החזיקה ב-70% - 50% משוק ה-PC הדיגיטלי, לאט לאט האוליגופול ישבר וככל שהוא ישבר המצב של ה-PC ישתפר. אולי זה אפילו יגיע מסטים עצמם, אולי אם הם ירדו מגדולתם מבחינת אחוז משתמשי ה-PC ביחס לחנויות האחרות הם ירגישו שהם צריכים להיות תחרותיים יותר ודווקא הם יורידו את האחוז מהמפתחים או יעשו כל דבר אחר שטוב לגיימרים/מפתחים כדי להשאר תחרותיים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 14 נובמבר 2018, 20:28

הזוי ש-Sunset Overdrive אמור לצאת לכאורה בעוד יומיים ואפילו הכרזה רשמית לא קיבלנו.. כנראה שזה היה סתם place holder.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 נובמבר 2018, 20:54

קדושים לא קדושים, העובדה היא שואלב היא זו שממשיכה לפתח ולהכניס פיצ'רים חדשים לטובת המפתחים ולטובת השחקנים בעוד שהקליינטים של המפיצות לא עושות כלום.

על מה אתה מתלונן? שמפתחת צריכה להיות בסטים כדי למקסם הצלחה? איך זה שונה מכל מכירה של כל מוצר בעולם אי פעם? איזה כללים סטים קובעת? כולם לוקחים 30 אחוז! ואלב לא המציאה את זה. ה30% אחוז שואלב לוקחת נותנים למפתח יותר מכל 30% אחוז בקליינטים ופלטפורמות אחרים. זה ה abuse of power שאתה מלין עליו ומתנגד לו? באמת? מתי תיכנס ב GOG שלא מסכימים למכור משחקי מולטיפלייר בלבד?

מה זה פיתוח קליינטים איכותיים אחרים? אתה מתכוון לקליינט בסיסי ומתפקד שלא מציע שבריר מהפיצ'רים שסטים מציעה? במה אוריג'ין כל כך השתפר במרוצת השנים? איך BN השתפר? (רשימות חברים נעולים-גאוגרפית).

מה זה תחרות 'אמיתית' ומתי נראה אותה? באותו משך זמן שאוריג'ין קיימת, סטים ביססה את עצמה כקליינט המוביל. אז עוד כמה שנים נחכה? מה זה בכלל תחרות אמיתית? לאוריג'ין אין כבר בסיס של מילונים עם כל משחקי באטלפילד,פיפא וסימס? אני פשוט לא מבין לאיזה הנפת שרביט אתה מחכה ומצפה שלפתע תהיה תחרות או איך התחרות הזו אמורה להיראות. ומה כל השאיפה שלך מהתחרות כביכול הזו - שואלב תיקח פחות מ 30% אחוז? זה סלע המחלוקת העשוי גיר הזה?

תחרות 'אמיתית' לא תהיה. כי ברגע שהקהל שלך שבוי ואין לו ברירה אלא להשתמש בקליינט ספציפי למשחק X או Y אז למחזיקת הקליינט יורד התמריץ לפתח ולטפח את הקליינט. תסתדר עם מה שיש ותגיד תודה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים