נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי Laskin » 18 נובמבר 2018, 16:56

DrKeo כתב:אגב, מה אתם אומרים, מיקרוסופט משגרת ללא כונן דיסקים בדור הבא? ה-S ללא כונן דיסקים היא בדיקה של השטח?

זה הכל תלוי בתחרות, כי הם לא יכולים להרשות לעצמם שוב את עניין ה״היי, תראו איך מנכל סוני אנטרטיינמנט מחליף משחקים עם חבר שלו״... זאת אומרת, אם שוב סוני תאפשר פשוט להלוות דיסק מחבר כדי לשחק ומיקרוסופט לא - זו תהיה בעייה גדולה למיקרוסופט. למה שיחזרו על הטעות PR הזאת שוב? גם אם בפועל זה לא מעניין את רוב הגיימרים - אני לא ראה אותם לוקחים את הסיכון, אלא אם הם יודעים בוודאות שסוני גם כן לא מתכננת מכשיר עם כונן דיסקים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2018, 17:14

זה כל כך מבאס איך קשקושי PR ובכי בניאוגף יכולים להחזיק את התעשיה מאחור.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 נובמבר 2018, 22:06

bling כתב:
דרימז זה לא משחק ל E3, כבר הוצג ממנו כל דבר שתרצה בסטרימים של MM עם 200 צופים מה יש לו לחפש ולחדש כבר ב E3?

Last of Us 2 כבר קיבל את הדמו גיימפליי העיקרי שלו, אפשר מן הסתם להציג עוד אבל אתה לא יכול לבנות עליו תערוכה כמשחק שכבר נחשף. חוץ מזה לך תדע אולי הוא מקבל דחייה כקרוס ג׳ן עם הפס5 ככה שהוא כרגע במקום של מוקדם מדי לתצוגה נוספת כדי לא לשרוף את המומנטום שיהיה לו כתצוגה ככותר פס5.

GoT הוא עוד משחק שחוזים לו קרוס ג׳ן עם הפס5, אתה לא רוצה לשרוף אותו יותר מדי אם הוא נשמר לאירוע הכרזה של הפס5.

DS הוא בשליטת קוג׳ימה, אם הוא מרגיש שהגיע הזמן לחשיפה אמיתית מלאה אז זה יקרה, בינתיים נראה שהוא רוצה להמשיך את המסתורין כלפיו, מתאר לעצמי שב 2020 הוא יחשף במלואו. 2019 זה די מוקדם ואף אחד לא יעריך עוד טריילר מקושקש על הבמה הכי גדולה בעולם.

פיינל פנטזי 7? סירייסלי? זה יכול להיות גם משחק של 2030 במקרה של סקוור. נראה ב E3 במסיבה של סקוור מה יש להם להראות מ FF7. ניחוש שלי? כלום ושום דבר.

WILD? הדבר הזה עושה רושם של Vaporware, לא שמענו עליו כלום בשום מקום. עוד מעט תגיד לי Agent ככותר לתצוגה...

PSVR ממש עובר טוב במסיבות ב E3 ובכלל לא זוכה להערות של ״מתי זה נגמר?!!?״ ״שיעמוםםםם״ וכו׳, בקיצור לא.

צד ג׳ גדולים... כן הם בתכלס יכלו לעשות מסיבה סטייל מייקרוסופט שעשתה לאורך רוב הדור הדל שלהם אבל אולי הרגישו שאין טעם והרי חוץ מלסמן V שהם באו הרבה תועלת לא תצא מזה. אלו לא בדיוק תצוגות שמחזקות את המותג פלייסטיישן, אפשר לספק תצוגה יפה אפילו עם כותרי צד ג׳ אבל לאף אחד לא תעלה המסקנה שהוא צריך פלייסטיישן אחרי זה.

בקיצור, אין להם ממש מה להראות, אני מסכים שהם יכלו לכל הפחות להרים איזה booth מסכן אבל מבחינת מסיבות יש הרבה ציפיות כלפי סוני כשזה מגיע ל E3 ואפילו עם חשיפות לכמה כותרים חדשים בשנה שעברה הם הצליחו להביך את עצמם לא מעט אז לבוא למסיבת מחזור טוטאלית כנראה לא הרגיש להם כמו משהו שכדאי לעשות.

אפשר לחשוב שאי אפשר להציג גיימפלי של אותו משחק בשתי תערוכות.

דרימז - המשחק לא קיבל תצוגת גיימפליי מקיפה באירוע גדול. סטרימים של MM זה לא ממש נחשב אם הם מתכוונים למכור יותר מ 100אלף עותקים. לא ברור לי למה הם מחביאים את המשחק מכל התערוכות וההזדמנויות להגיע לקהל רחב יותר שזה המשחק שהכי קרוב לזה שיש לסוני. אם LBP קיבל תצוגות אז למה לא דרימז?

'נתנו לאולפנים השונים שלנו ב WWS להתעסק בדרימז. הנה החווית שהם יצרו'. הנה יש לך כבר 20 דקות במסיבת עיתונאים.

TLOU2 - עוד דמו גיימפלי כמו שצריך (כלומר המשחק משוחק לייב על הבימה). מדגימים פיצ'רים חדשים, מולטיפלייר וכו'. עוד 20 דקות במסיבה.

WiLD - אם המשחק לא מת אז לבטח אמור להיות להם מספיק כדי להראות משהו נרחב אחרי השקט הארוך הזה. עוד 15-20 דקות.

GoT ו DS - אותו הדבר כמו TLOU. יהיה מספיק מה להראות.

FF7 - לבטח יהיו חייבים להראות משהו ממנו שנה הבאה, לא? אז אם כבר אז ב E3.

שנמו 3- עוד גיימפליי של 20 דקות למשחק שהוכרז במסיבה של סוני.

NIOH 2- גיימפליי.

PSVR - סריילרים.

צד ג' - דסטיני 3 , COD החדש. ושאר מס שפתיים שהם צריכים לשלם בעסקאות פרסום האלה. עוד משחק אחד-שניים מהגדולים שייצאו שנה הבאה.

זהו סגרת מסיבה רגילה לחלוטין. לא יודע מה השתנה הליין-אפ הזה מכל הליין-אפים שבגינו מוותרים על E3.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 נובמבר 2018, 22:51

דווקא לגבי פפ7 יותר הגיוני לחשוף אותו שוב בTGS לדעתי, טוקיו בשנים האחרונות ממש חלשה, אני חושב שזה יכול קצת ליצור עניין סביב התערוכה מחדש

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 נובמבר 2018, 01:18

FF7 התחיל פיתוח מחדש שנה שעברה, אני לא חושב שתלוש מהמציאות שהוא משחק הדור הבא ואם הוא משחק הדור הבא כנראה שנראה אותו רק ב-2020 וצפונה. אני לא מבין למה הם חייבים להראות אותו ב-E3 הקרוב, המשחק הזה AFK כבר שנים, מה כל כך מיוחד ב-E3 2019 שהוא חייב להיות שם? מעבר לזה מדובר במשחק מולטי פלטפורם של סקוור (יוצא לPC ולפס4, אז מאוחר יותר לONE לפי הדיבורים בזמנו) כך שהוא יכול להופיע באיזה 3 מסיבות שונות ב-E3 כולל זאת של סקוור אניקס ואפילו בזו של מיקרוסופט אם הביטול וההתחלה שלו מחדש שנתה את הסטאטוס בלעדיות הזמנית שלו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 נובמבר 2018, 09:39

DrKeo כתב:אני מסכים איתך בלינג, ראינו לא מעט אינסיידרים שאמרו "עובדה" אחרי "עובדה" ולמרות שהם צדקו באחת או שתיים, השאר היה בולשיט. מעבר לזה, אנחנו בערך שנתיים לפני השיגור של הפס5 והחומרה עדין לא ממש סופית. יכול להיות שסוני כוונה לפני שלושה חודשים ל-500$ ועד 2020 היא תחליט על 400$ או כל החלטה אחרת. הרי אפילו אם האינסיידר צודק, אם זה דבר שנגלה רק עוד שנתיים אז ממילא כל האסטרטגיה הפנימית של סוני יכולה להשתנות עד אז. למשל אינסיידר ב-2011 היה אומר שיש בפס4 רק 4GB של זיכרון והוא היה צודק לגמרי, אבל אינסיידר ב-2013 יגיד שיש 8GB והוא גם צודק לגמרי כי ההחלטה ללכת על 8GB נלקחה רק בסוף 2012.

אבל אני כן חושב שיש שורשים די חזקים ב-500$, אפילו אם זה רק ניחוש. היו לנו בנושא "הדור הבא" לא מעט דיוני חומרה על CPU שונים או קונפיגורציות זיכרון שונות ואם תגלול קצת לאחור תראה ששוב ושוב תהיתי איך הם יכניסו CPU חזק וגם זיכרון מספיק במסגרת מחירים של פחות מ-400$. כמובן שהפס5 יכולה להיות אלף דברים, היא יכולה להיות 12TFLOPS עם 16GB של זיכרון והיא יכולה להיות 18TFLOPS עם 32GB של זיכרון, השאלה היא כמה סוני מוכנה להוציא. אני מסוגל לדמיין פס5 שעולה ליצר 350$ ואני מסוגל לדמיין פס5 שעולה ליצר 600$, הכל אפשרי. אבל אני כן אגיד שיהיה מאוד מאתגר לעשות פס5 ב-400$ או לפחות ב-400$ כשסוני לא מפסידה עליה כסף. זיכרון התיקר משמעותית מ-2013 (אפילו שהוא בירידות מחירים בתקופה האחרונה) ובדור הבא יהיה CPU רציני, לא הדבר הנוראי הזה שיש בפס4/ONE.

ממש קשה להבין לאיזה כיוון סוני ומיקרוסופט ילכו בדור הבא כי בדור האחרון הן כל כך התקמצנו, שמו חלקים כל כך זולים (חוץ מהזכירון) שזה פשוט לא מאפיין אף דור שהיה לנו אי פעם. אז לאיפה הדור הבא פונה? האם הוא שוב פעם חלקים מזעזעים ב-400$? או אולי בעצם ה-ONE X התחילה מלחמת כוח בין סוני למיקרוסופט ושתיהן יעופו על קונסולות ב-500$ שהן מפסידות עליהן כסף? מי יודע. אני כן רוצה להגיד ש-500$ הגיוני לי בעיקר כי:
1) הדור הזה הוגדר על ידי כוח ולפנות לקור. כן, הקונסולות היו נוראיות וזולות אבל הכל יחסי בחיים והפס4 הנוראית נראתה לכולם חזקה ביחס ל-ONE שהייתה קטסטרופה.
2) ה-X הראתה שמיקרוסופט רודפת אחרי כוח עכשיו וסוני היא לא פראיירית, היא תעשה אותו דבר.
3) הפס4 מכרה בצורה מטורפת ובלי ירידות מחיר, אני משער שסוני חושבת שגם ב-500$ היא יכולה למכור כמו מטורפת.
4) מחירים עולים עם הזמן. אנשים קונים עכשיו טאבלטים ב-1300$ ואייפונים ב-1100$, קונסולה ב-500$ לא נשמע כל כך יקר ב-2018.
5) יהיה מאוד קשה לבנות קונסולה עם GPU מכובד ו-CPU רייזן מכובד ועם זיכרון גדול מ-12GB בלי להעלות מחיר.

ארבעת העובדות האלה מתחברות יחדיו עם העובדה שבני אדם וגם חברות מסחריות הם ראקציונרים, כל דור חדש מושפע מטרנדים של הדור הקודם. הדור האחרון הושפע קשות מה-WII. אולי זה מרגיש כמו הסטוריה עתיקה אבל כשסוני ומיקרוסופט תכננו את הדור הנוכחי ה-WII הייתה בשיאה. ומה ה-WII אמרה על התעשיה? בדיוק דבר אחד - כוח לא משנה (וכמובן שטויות קז'ואליות מה שגרם ל-ONE לשגר עם קינקט בלבד וסוני לעשות אינסוף שטויות עם הPS EYE ולהוסיף את הבר LED הזורח בשלט). אז סוני ומקירוסופט עשו קונסולות חלשות ומכרו אותן ברווח כבר בשיגור ב400$. אבל מה אומר לנו סוף הדור הזה? הקונסולה הכי מוכרת? הפס4 שהיא החזקה בשוק. הקונסולה שעושה הכי הרבה הייפ בתעשיה? ה-X שהיא מפלצת כוח. אז אני חושב שזה יקבע את הטרנד לדור הבא, שגם סוני וגם מיקרוסופט יחפשו את הכוח כי זה הטרנד בדור הזה.

בקיצור, אני לא חושב שהטענה על 500$ היא הזויה. כמובן שאפשר לבנות כל פס5 שרק רוצים, ב-400$ ברווח או ב-600$ בהפסד, אבל 500$ בהפסד קטן נשמע לי כמו אחת האופציות היותר הגיוניות לקראת הדור הבא.

בנוגע לFF7, המשחק בוטל והותחל מאפס כך שאני לא יודע כמה העניין של הפרקים עדין רלוונטי. אני לא יודע אם משהו שראינו מהמשחק עד היום רלוונטי, כולל המנוע. אולי זה בכלל משחק דור הבא על לומינס (הרי הפרקים של FF7 היו על UE4) או לא יודע מה. בקיצור, הקלפים נטרפו.

יש הרבה היגיון במה שאתה אומר אבל לדעתי אתה מגזים בירידות כלפי הדור הנוכחי (לפחות הפס4) כי עם כמה שזה נכון שהדור הזה בתחילתו עמד בצל של הווי והקינקט (ואני זוכר יפה את כל התחזיות הסופר פסימיות של כולם ברחבי האינטרנט) בסופו של דבר עם רגע ההכרזה של הפס4 אני זוכר הפתעה לטובה אצל רוב האנשים הפסימיים כלפי ה spec שהוכרזו ואני חושב שגם בפועל הקפיצה הגראפית של הדור הזה היתה ממש סבבה עם משחקים מדהימים ביופיים שאנשים הטילו באותנטיות שלהם ספק מרוב שנראו להם טוב.

אם החומרה כזו חלשה אז איך זה שבלא מעט הכרזות גדולות אנשים לא האמינו שמשחקים יראו ככה (בעיקר הבלעדיים של סוני אבל לא רק) רק כדי לגלות שזה אשכרה נראה ככה?

בעניין הנקודות שלך של ה 500$ אפשר גם לראות את זה מהצד השני, אמרת שהפס4 החזקה יותר שולטת ושל X יש הייפ אבל בתכלס מישהו אחר יאמר שלמרות שה X קונסולה סופר מרשימה וחזקה היא לא מדגדגת את המכירות של הפס4 הרגילה החלשה יותר.

אם כבר העובדה שהפס4 ממשיכה לשלוט ביד רמה מראה שמה שהכי חשוב זה ליינאפ המשחקים הבלעדיים, אין לסוני שום יתרון על ה X חוץ מהליינאפ שלה, רק חסרונות,אבל זה לבד מפרק את התחרות. הרבה יכולים להסיק את המסקנה שכח זה חשוב אבל בלעדיים זה הרבה יותר חשוב אז כדאי להשקיע את הכסף בעוד אולפני פיתוח על פני חומרה סופר חזקה.

בנוסף אין דין אייפד ואייפון כדין קונסולה, כולן נחשבות למותרות בדרגות המחיר האלה זה נכון אבל קונסולה זה מותרות אקסטרה ועוד פחות נססיטי כמו מכשיר סמארטפון שמתלווה אליך כל היום וגם משמש כסמל סטטוס מסויים. מה שמקבלים שם כמחיר מופרך ממש לא אומר שיקבלו פה. בוא נאמר שאם מישהו יביא שוב יציאה של 599$ סטייל הפס3 אז יהיה פה meltdown טוטאלי בניגוד להכרזה על סמארטפון חדש במחיר דומה ששם זה יהיה ׳יום שלישי׳.

זה לא שאני לא בעד קונסולה של 500$ ואפילו 600$, כולנו אנשים מבוגרים ו״כבדים״ שאוהבים את התחום ומוכנים לשים כסף ממש טוב אם התמורה גבוהה אבל המיינסטרים חובב הפיפו״ת והקודים (ראית את רשימת רבי המכר של הדור? קוד פיפי״א קוד) צריכים נקודת מחיר מסויימת על מנת לקפוץ על זה וסוני הוכיחה בדור הזה ש 400$ זורם להם מעולה ובכלל לא צריך אפילו לרדת במחיר מרוב שהמיינסטרים עף על הקונסולה במחיר הזה (תשווה לדור הפס2 ולאלו מחירי זנות היה צריך לרדת כדי לשמר מומנטום...)

בקיצור, יש היגיון ב 500 כמו שהצגת אבל הוא רחוק מלהיות חד משמעי ואפשר למצוא המון נקודות גם לטובת ה 400.

Kazz כתב:
bling כתב:
דרימז זה לא משחק ל E3, כבר הוצג ממנו כל דבר שתרצה בסטרימים של MM עם 200 צופים מה יש לו לחפש ולחדש כבר ב E3?

Last of Us 2 כבר קיבל את הדמו גיימפליי העיקרי שלו, אפשר מן הסתם להציג עוד אבל אתה לא יכול לבנות עליו תערוכה כמשחק שכבר נחשף. חוץ מזה לך תדע אולי הוא מקבל דחייה כקרוס ג׳ן עם הפס5 ככה שהוא כרגע במקום של מוקדם מדי לתצוגה נוספת כדי לא לשרוף את המומנטום שיהיה לו כתצוגה ככותר פס5.

GoT הוא עוד משחק שחוזים לו קרוס ג׳ן עם הפס5, אתה לא רוצה לשרוף אותו יותר מדי אם הוא נשמר לאירוע הכרזה של הפס5.

DS הוא בשליטת קוג׳ימה, אם הוא מרגיש שהגיע הזמן לחשיפה אמיתית מלאה אז זה יקרה, בינתיים נראה שהוא רוצה להמשיך את המסתורין כלפיו, מתאר לעצמי שב 2020 הוא יחשף במלואו. 2019 זה די מוקדם ואף אחד לא יעריך עוד טריילר מקושקש על הבמה הכי גדולה בעולם.

פיינל פנטזי 7? סירייסלי? זה יכול להיות גם משחק של 2030 במקרה של סקוור. נראה ב E3 במסיבה של סקוור מה יש להם להראות מ FF7. ניחוש שלי? כלום ושום דבר.

WILD? הדבר הזה עושה רושם של Vaporware, לא שמענו עליו כלום בשום מקום. עוד מעט תגיד לי Agent ככותר לתצוגה...

PSVR ממש עובר טוב במסיבות ב E3 ובכלל לא זוכה להערות של ״מתי זה נגמר?!!?״ ״שיעמוםםםם״ וכו׳, בקיצור לא.

צד ג׳ גדולים... כן הם בתכלס יכלו לעשות מסיבה סטייל מייקרוסופט שעשתה לאורך רוב הדור הדל שלהם אבל אולי הרגישו שאין טעם והרי חוץ מלסמן V שהם באו הרבה תועלת לא תצא מזה. אלו לא בדיוק תצוגות שמחזקות את המותג פלייסטיישן, אפשר לספק תצוגה יפה אפילו עם כותרי צד ג׳ אבל לאף אחד לא תעלה המסקנה שהוא צריך פלייסטיישן אחרי זה.

בקיצור, אין להם ממש מה להראות, אני מסכים שהם יכלו לכל הפחות להרים איזה booth מסכן אבל מבחינת מסיבות יש הרבה ציפיות כלפי סוני כשזה מגיע ל E3 ואפילו עם חשיפות לכמה כותרים חדשים בשנה שעברה הם הצליחו להביך את עצמם לא מעט אז לבוא למסיבת מחזור טוטאלית כנראה לא הרגיש להם כמו משהו שכדאי לעשות.

אפשר לחשוב שאי אפשר להציג גיימפלי של אותו משחק בשתי תערוכות.

דרימז - המשחק לא קיבל תצוגת גיימפליי מקיפה באירוע גדול. סטרימים של MM זה לא ממש נחשב אם הם מתכוונים למכור יותר מ 100אלף עותקים. לא ברור לי למה הם מחביאים את המשחק מכל התערוכות וההזדמנויות להגיע לקהל רחב יותר שזה המשחק שהכי קרוב לזה שיש לסוני. אם LBP קיבל תצוגות אז למה לא דרימז?

'נתנו לאולפנים השונים שלנו ב WWS להתעסק בדרימז. הנה החווית שהם יצרו'. הנה יש לך כבר 20 דקות במסיבת עיתונאים.

TLOU2 - עוד דמו גיימפלי כמו שצריך (כלומר המשחק משוחק לייב על הבימה). מדגימים פיצ'רים חדשים, מולטיפלייר וכו'. עוד 20 דקות במסיבה.

WiLD - אם המשחק לא מת אז לבטח אמור להיות להם מספיק כדי להראות משהו נרחב אחרי השקט הארוך הזה. עוד 15-20 דקות.

GoT ו DS - אותו הדבר כמו TLOU. יהיה מספיק מה להראות.

FF7 - לבטח יהיו חייבים להראות משהו ממנו שנה הבאה, לא? אז אם כבר אז ב E3.

שנמו 3- עוד גיימפליי של 20 דקות למשחק שהוכרז במסיבה של סוני.

NIOH 2- גיימפליי.

PSVR - סריילרים.

צד ג' - דסטיני 3 , COD החדש. ושאר מס שפתיים שהם צריכים לשלם בעסקאות פרסום האלה. עוד משחק אחד-שניים מהגדולים שייצאו שנה הבאה.

זהו סגרת מסיבה רגילה לחלוטין. לא יודע מה השתנה הליין-אפ הזה מכל הליין-אפים שבגינו מוותרים על E3.

ברצינות קאז? 20!! 20!!! דקות של דרימז?! עדיף להם כבר לעשות חרקירי על הבמה במקרה הזה. מי רוצה לראות דבר כזה?

הם מחביאים את המשחק כי הוא לא מעורר מספיק עניין ואין לו את האפיל הזה של LBP עם דמות mascot חמודה שאפשר להציג כפלטפורמר שבא עם עריכת שלבים, פה מדובר במשחק יצירת שלבים הארדקורי עם איזה פלטפורמר מודבק שבא ממקום של לצאת ידי חובה לא יותר מזה. בקיצור המשחק הוא באמת נישתי במיוחד ו 20 דקות זה נשמע מופרך.

TLOU2 יכול לקבל עוד גיימפליי אין ספק, אבל כמו שאמרתי אם התוכניות לגביו השתנו כמשחק פס5 בנוסף אז אתה לא יכול לשרוף אותו על התצוגה הזו, כמה סרטוני גיימפליי תדגים ממנו? החוק הכללי אומר שמשחקים גדולים, לפחות של סוני, עוברים 2 תצוגות לא יותר מזה, אם המשחק שמור ל PSX אז שם תהיה התצוגה השנייה שלו.

חוץ מזה אתה זורק יותר מדי את ה 20 דקות גיימפליי הזה על כל דבר, אני מאמין שיצא לך לראות תערוכת E3 אחת או שניים, כמה תצוגות של 20 דקות גיימפליי ממשחקים חדשים (ועוד חצי מתים כמו Wild) יצא לך לראות?!גם סוני כשהיא מפנקת בתצוגה עסיסית זה לא יותר מ 10 דקות בדר״כ ככה שממש נסחפת פה עם הזמנים האלה שכל משחק חצי גמור או מרדים מיינסטרים ודאי כמו דרימז פתאום מביא לנו 20 דקות של גיימפליי.

כמה שיש מאה אנשים מהאינרנט שצועקים שאנמו כל היום אתה באמת חושב שזה משחק מספיק גדול ל 20 דקות גיימפליי ב E3 קאז? אנחנו לא בימי הדרימקאסט ומה שהם יראו שם לא יהיה מרשים טכנולוגית או מבחינת גיימפליי עבור אף אחד בשביל לקבל כזה זמן מסך (בהנחה שיש להם בכלל 20 דקות להראות ממנו)

גם NiOh2 זה משחק שמקסימום מקבל טריילר חדש ב E3, בחיים לא תצוגה שלמה עם הדגמה והכל.

לא יודע אני מרגיש שאתה לא באמת מחובר לראש של סוני ולתרבות של E3 בכלליות אם אלו ההצעות שאתה מביא על מנת למלא מסיבת עיתונאים רצינית של מחזיקת פלטפורמה גדולה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 נובמבר 2018, 14:46

בנוגע לכוח של הפס4, היא הציגה קפיצה מלאה של דור אבל הדור שלפניו נגרר 8 שנים. כלומר היא הייתה הקונסולה שהיינו אמורים לקבל ב-2010, ב-2013 היית אמור לקבל קונסולה שלדעתי לפחות כפולה בכוח מהפס4 מבחינת הGPU, משהו בסגנון ההפרש בין הפרו לפס4 הבסיסית שעומד על פי 2.4 כשהפרו יצאה בדיוק 3 שנים אחרי הבסיסית. בצד של הזיכרון המצב נהדר והוא אפילו OVERKILL למרות שהמערכת הפעלה שתתה בזמנו 3GB מה שדי בטל את זה אבל עדין המצב של הזיכרון באמת טוב בפס4. המעבד? הוא בושה, הוא אשכרה בדרג שמתאים לפס3 ושם אין תירוץ לכמה פתטי הוא. שם זה אשכרה התממשות כל הסיוטים שלנו מהWII. אני אפילו אגדיל ואומר שהמעבד של הWII חזק יותר מזה של הקיוב מאשר המעבד של הפס4 מזה של הפס3 ואז קראו לWII "שתי גיימקיוב מודבקות יחד בנייר דבק".

וכן, כוח ופניה לקור, שני דברים שאני חושב שהולכים יד ביד, לגמרי הגדירו את הדור הזה. למה הפס4 מכרה הכי טוב מכל קונסולה בהסטוריה למרות שלא היה לה בלעדי טוב אחד עד BB (כשהקונסולה הייתה בת שנה וחצי) ולא היה לה באמת AAA מטורף מוכר קונסולות עד אנצ'רטד 4 (כשהקונסולה הייתה בת שנתיים וחצי)? יותר מזה, למיקרוסופט היו כמויות הזויות של בלעדיים בשנתיים הראשונות, למרות שכולם היו די MEH, הרבה יותר מסוני. אבל מה שקבע את גורל הדור הזה היה העובדה שהפס4 פשוט הריצה טוב יותר משחקי צד ג', זה מה שהיה לשחק אז זה מה שאנשים בחרו.

כמובן שיש עוד אלמנטים שהשפיעו, למשל ה500$ של ה-ONE בגלל הקינקט או הבלגן "העתיד הדיגיטלי", אבל אי אפשר הכחיש שהכוח של הפס4 הוא חלק מהסיבה להצלחה שלה. כשכל משחק צד ג' מתוייג כנחות על ה-ONE עם בעיות פריימים או 900P ובמקרים של MGS או PES או BF גם 720P, זה עושה טעם רע לקנות ONE. אני חושב שגם ה-X הוכיחה את זה. זה לא שפתאום הONE הכי חזקה אז יקנו רק אותה כשיש בעולם כמעט 100 מליון פס4 ואינספור בלעדיים מדהימים כשהONE עקרה ועם בסיס משתמשים קטן, דבר שאומר שכל החברים שלך כנראה כבר נמצאים בפס4. אבל אי אפשר להתווכח שה-X עוררה את המכירות של מיקרוסופט, הפכה חלק מהשם הרע שיש לONE ובכלליות נתנה המון ווייבים טובים למיקרוסופט. תראה מה הלך עם RDR2 למשל, איזה יופי של PR למיקרוסופט ואני בטוח שלא מעט אנשים התבאסו/שמחו שאין/יש להם X.

אז כן, אני כן חושב שכמו שהדור של הווי למד אותנו שכוח לא חשוב וצריך לעשות משחקי מסיבה ותנועה למשוך לקוחות, כך הדור הזה למד אותנו ש:
1) BC זה חשוב.
2) כוח זה חשוב.
3) ספריה טובה של משחקי AAA קור איכותיים זה חשוב.

אני לא אומר שאם תבודד אלמנט אחד מהשלושה פתאום הקונסולה שלך תהיה המצליחה בהסטוריה, אבל אני כן חושב שכל אחד מהם מוסיף למומנטום של הקונסולה והם שלושתם לקח שמיקרוסופט וסוני יקחו איתן לדור הבא (והאמת שאני בטוח ב-100% ששלושתם על הכוונת של מיקרוסופט עם ההצלחה של הX, התמיכה לאחור וכל הרכישות אולפנים שהם מבצעים לאחרונה). אתה באמת חושב שה-ONE הייתה במצב שהיא היום אם היה לה כבר בשיגור BC והיא הייתה הקונסולה החזקה בשוק? כנראה שלא, אפילו אם המשחקים של סוני בסוף היו מכניעים אותה עדין היא הייתה תחרות הרבה יותר מכובדת. היא קבלה 2 מתוך 3 אלמנטים אבל אחד באיחור של שלוש שנים והשני באיחור של ארבע שנים וזה כבר היה מאוחר מדי.

בנוגע לפס5 ב400$ ברווח או 500$ בהפסד או כל קומבינציה אחרת של השניים, באמת שאני יכול לראות את זה הולך לכל כיוון. אני מסוגל לראות פס5 עם 12GB זיכרון ו-12TFLOPS שעולה 400$ ברווח ענקי ואני גם מסוגל לראות פס5 שנמכרת ב-500$ עם 16TFLOPS ו-32GB זיכרון שנמכרת בהפסד. אבל דבר אחד בטוח, ההוצאה על GPU/CPU הולכת לעלות מהדור הנוכחי ואם מחירי זיכרון ישארו באזור שהם עכשיו גם העלות שלהם תעלה. כלומר קשה לי לראות קונסולה ב-400$ שנמכרת ברווח (כמו הפס4) שהיא לא חלשה באופן יחסי למה שאנחנו מצפים.

אני אגב בכלל בעד הרעיון שלי עם קונסולה כפולה, אחת ב-500$ שמביאה את כל הטרוף שאפשר להביא ב-500$ ב-4K ואחת ב-350$ עם GPU חתוך לשליש גודל וזיכרון קטן באיזה 4GB עם דיסק קטן יותר ואולי פיצ'רים חסרים (כל מני כניסות USB או איכות גימור של הקייס) שנועדה לגרפיקה זהה ב-1080P. כלומר לקחת את הקונספט של הX וה-S ולהפוך אותו על הראש. כך הם גם יהיו עם קונסולה זולה מאוד לקז'ואלי פיפ"א שלרובם עדין (כמו רובנו) יש מסך 1080P בסלון וגם עם קונסולה פרימיום לקהל הקור שרוצה לראות הכל רץ ב-4K.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 נובמבר 2018, 19:43

bling כתב:
ברצינות קאז? 20!! 20!!! דקות של דרימז?! עדיף להם כבר לעשות חרקירי על הבמה במקרה הזה. מי רוצה לראות דבר כזה?

הם מחביאים את המשחק כי הוא לא מעורר מספיק עניין ואין לו את האפיל הזה של LBP עם דמות mascot חמודה שאפשר להציג כפלטפורמר שבא עם עריכת שלבים, פה מדובר במשחק יצירת שלבים הארדקורי עם איזה פלטפורמר מודבק שבא ממקום של לצאת ידי חובה לא יותר מזה. בקיצור המשחק הוא באמת נישתי במיוחד ו 20 דקות זה נשמע מופרך.

TLOU2 יכול לקבל עוד גיימפליי אין ספק, אבל כמו שאמרתי אם התוכניות לגביו השתנו כמשחק פס5 בנוסף אז אתה לא יכול לשרוף אותו על התצוגה הזו, כמה סרטוני גיימפליי תדגים ממנו? החוק הכללי אומר שמשחקים גדולים, לפחות של סוני, עוברים 2 תצוגות לא יותר מזה, אם המשחק שמור ל PSX אז שם תהיה התצוגה השנייה שלו.

חוץ מזה אתה זורק יותר מדי את ה 20 דקות גיימפליי הזה על כל דבר, אני מאמין שיצא לך לראות תערוכת E3 אחת או שניים, כמה תצוגות של 20 דקות גיימפליי ממשחקים חדשים (ועוד חצי מתים כמו Wild) יצא לך לראות?!גם סוני כשהיא מפנקת בתצוגה עסיסית זה לא יותר מ 10 דקות בדר״כ ככה שממש נסחפת פה עם הזמנים האלה שכל משחק חצי גמור או מרדים מיינסטרים ודאי כמו דרימז פתאום מביא לנו 20 דקות של גיימפליי.

כמה שיש מאה אנשים מהאינרנט שצועקים שאנמו כל היום אתה באמת חושב שזה משחק מספיק גדול ל 20 דקות גיימפליי ב E3 קאז? אנחנו לא בימי הדרימקאסט ומה שהם יראו שם לא יהיה מרשים טכנולוגית או מבחינת גיימפליי עבור אף אחד בשביל לקבל כזה זמן מסך (בהנחה שיש להם בכלל 20 דקות להראות ממנו)

גם NiOh2 זה משחק שמקסימום מקבל טריילר חדש ב E3, בחיים לא תצוגה שלמה עם הדגמה והכל.

לא יודע אני מרגיש שאתה לא באמת מחובר לראש של סוני ולתרבות של E3 בכלליות אם אלו ההצעות שאתה מביא על מנת למלא מסיבת עיתונאים רצינית של מחזיקת פלטפורמה גדולה.

אתה מדבר על חברה שבתצוגות E3 בעברה הקדישה זמן מכובד לדברים כמו MOVE, wanderbook ושאר דברים שוליים. אתה מדבר על החברה ששנה שעברה עשתה הפסקה במסיבה שלה כדי להעביר את המתכנסים בעוד שפאנל מקשקש על כלום.

אז כן, דרימז יכול לקבל 20 דקות בכיף. הנה הדגמה של 5 דקות של החוויה ש ND עשו, שסנטה מוניקה עשתה, שמפתח מפתיע X עשה בעזרת דרימז בלבד. למשחק גם אמור להיות מצב VR לאחר שיגור.

תכלס, אני לא מבין למה זה חיובי לשמור את TLOU2 לתצוגת פס5. אני אמור להשתגע מאיזה UP-PORT למשחק שהוכרז כבר לפס4?

בשנים האחרונות היה טרנד של להדגים לייב גיימפליי על הבימה (זוכר את הבאג עם אנצ'רטד 4? הדגמה של היילו 5). בשנתיים האחרונות משום מה קיבלנו הדגמות מוקלטות. אז למה שלא יחזרו לזה?

אז שנמו יהיה 10 דקות. אני לא עומד עם סטופר. אבל יש תוכן להציע ולהציג הן בלעדי והם מצד שלישי. אני לא מאמין שההחלטה של סוני התקבלה בגלל חוסר במה להראות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 נובמבר 2018, 20:35

ברור שהם יכולים לעשות מסיבה, אבל ביננו היא תהיה די גרועה בלי הכרזות חדשות ומלהיבות. יהיה שם פיל ענק בחדר כשכולם יודעים שהפס5 מגיעה, שחברות כמו גרילה מפתחות הורייזן 2 לפס5 וכדומה אבל אף אחד לא יכול לדבר על זה. המסיבה שאתה מתאר היא די גרועה, עם כל האהבה שלי למשחקים העתידיים של סוני אני לא חושב, חוץ מאשר DS שרובנו עדין לא ממש בטוחים מה הולך שם, שמשהו באמת ירגיש רענן או מרגש. מיקרוסופט כנראה הולכת להראות משהו מנינג'ה ת'אורי, גיימפליי אמיתי של היילו אינפנט, גיימפליי של גירס 5 (שבטח יהיה מאוד מלוטש כי זה משחק 2019), תכריז על עוד רכישות ואני גם די בטוח שתהיה טעימה ראשונית של הדור הבא שם בשלב כלשהו. בנוסף תמיד יש להם משהו מתבשל ברמת הפיצ'רים של המערכת סטייל ה-BC. אולי גם חיתוך מחיר עם ONE חסרת כונן דיסקים?

בקיצור, סוני לא תצא טוב אם היא תעשה תערוכה ללא הכרזות או משהו חדש (מעבר לגיימפליי אמיתי ראשון ל-DS ואולי ניהו 2 שהוא כנראה "עוד מאותו דבר"). ועכשיו עברנו כבר לשאלות פילוסופיות, האם כדאי לעשות מסיבת עיתונאים גרועה שהתחרות כנראה תמחץ או עדיף פשוט לא לעשות אחת? אני לא כל כך בטוח בתשובה. אני מסכים ב-100% שלא להגיע ל-E3 בכלל זה כמעט הזוי, תנו לעיתונאים לשחק ב-GOT/TLOU2/DS/DREAMS/ניהו 2, אבל מסיבה? אני לא בטוח שזה רעיון חכם כי המסיבה תראה בדיוק כמו שאתה מתאר, שיממון של 20 דק' מDREAMS.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 נובמבר 2018, 21:29

יש לי הרגשה שמיקרוסופט סיימו עם הרכישות לבינתיים...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 נובמבר 2018, 21:55

אולי כן, אולי לא. לא שמעתי ראיונות עמוקים עם ספנסר מאז ההכרזה על אובסידיאן.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 נובמבר 2018, 22:11

ולמיקרוסופט אין פיל בחדר כשהם כבר נקבו בשם של הקונסולה הבאה?

אני בטוח שאפשר למצוא מסיבות של סוני או אחרות שהיו מרגשות פחות ממה שסוני בפוטנציה יכולה להציע עם 4 (!) משחקים מוכרזים מצד א', משחקי צד ג' בלעדיים כמו WiLD ו Ni Oh 2 שלא ראינו מהם כלום, משחקים עם נטייה לסוני כמו FF ו שנמו, משחקי PSVR שלבטח יש כאלה שעדיין לא הוכרזו (המשחק של FROM היה מההכרזות הבולטות שנה שעברה), ומה עם המשחק/רימייק החדש שבלופויינט עושים? תטבל עם משחקי אינדי ומשחקי צג ג' ויש לך מסיבה טובה.

כמה באמת יתלוננו על זה? וה'פיל בחדר' הוא תירוץ מצויין למי שיתלונן. שיתנו תצוגה טובה, ונגיד שיתלוננו אז סוני יגידו 'הדגמנו לכם 6 משחקים עתידיים לפס4 ותזכרו שהאולפנים שלנו כבר מביטים לפלטפורמה הבאה'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 נובמבר 2018, 22:24

Kazz כתב:ולמיקרוסופט אין פיל בחדר כשהם כבר נקבו בשם של הקונסולה הבאה?

אני בטוח שאפשר למצוא מסיבות של סוני או אחרות שהיו מרגשות פחות ממה שסוני בפוטנציה יכולה להציע עם 4 (!) משחקים מוכרזים מצד א', משחקי צד ג' בלעדיים כמו WiLD ו Ni Oh 2 שלא ראינו מהם כלום, משחקים עם נטייה לסוני כמו FF ו שנמו, משחקי PSVR שלבטח יש כאלה שעדיין לא הוכרזו (המשחק של FROM היה מההכרזות הבולטות שנה שעברה), ומה עם המשחק/רימייק החדש שבלופויינט עושים? תטבל עם משחקי אינדי ומשחקי צג ג' ויש לך מסיבה טובה.

כמה באמת יתלוננו על זה? וה'פיל בחדר' הוא תירוץ מצויין למי שיתלונן. שיתנו תצוגה טובה, ונגיד שיתלוננו אז סוני יגידו 'הדגמנו לכם 6 משחקים עתידיים לפס4 ותזכרו שהאולפנים שלנו כבר מביטים לפלטפורמה הבאה'.

פיל בחדר זה כשיש לך קונסולות דור הבא ובגללה אתה לא יכול להכריז אפילו על משחק אחד בזמן שכל המשחקים שלך כבר נחשפו שוב ושוב. להציג את TLOU בפעם הרביעית? גיימפליי של GOT בפעם השניה? גיימפליי של דרימס בפעם השלישית (אחרי שכבר הייתה בטא לא קטנה לא מזמן)? אני חושב שאם סוני הייתה עושה את המסיבה הזאת שכל המשחקים שבה כבר הודגמו (פחות או יותר) ויש לה אפס הכרזות, היא הייתה ללא ספק המסיבה הכי בזויה בהסטוריה של מסיבות ה-E3. אולי אפשר להסתכל על העבר ולמצא איזו מסיבת נינטנדו בזויה לגמרי, אבל זה הסטדנרט? להתחרות עם מסיבות כושלות אחרות על התואר המסיבה הגרועה בהסטוריה?

כן, סוני במלכוד 22. מתי אתה נכנס למלכוד 22? כשאתה מכריז על המשחקים שלך שנים לפני שהם יוצאים. אז מה קורה כשהקונסולה מגיעה לסוף חייה? הכל מוכרז ואין לך מה להראות יותר. אז TLOU2 הוכרז ב-2016 כשהוא יוצא בכלל ב-2019 או 20. כנ"ל על כמעט כל משחק של סוני כמו GOT או DREAMS או שאנמו או DREAMS או FFVII או DS. אין מה לעשות, הם פוצצו את המחסנית ועכשיו אין יותר מה להראות.

אז השאלה היא כזאת. נניח והייתה להם מסיבת E3 וכל מה שהיית רואה שם זה גיימפליי ממשחקים מוכרזים שמרובם ראית כבר גיימפליי. מה קאז היה אומר על המסיבה הזאת בסיום שלה? מה הסיכוי שלא הייתה משתמש במילה בזיון לפחות 5 פעמים בהודעה הזאת? וזה לגמרי מובן, רובנו נגיב ככה כי מסיבה שבה אין אפילו הכרזה אחת היא מסיבה מעפנה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 נובמבר 2018, 22:44

זו סתם תחושת בטן.. אבל יש להם כבר איזה 12 אולפנים למשחקי קור.. נראה לי מוגזם להוסיף עוד כרגע.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 נובמבר 2018, 07:42

קיאו אני לגמרי מסכים עם מה שאתה אומר אבל קצת הגזמת עם ״המסיבה הגרועה בתולדות E3״, אתה כנראה לא זוכר איזה מסיבות גרועות היו בהסטוריה אם לדעתך מסיבה שבה ממחזרים משחקים קיימים אך מאוד מצופים כמו TLOU2, GOT ו DS תהיה הכי גרועה.

כאילו אין ספק שזה מצב מביך לבנות על המשחקים הללו מסיבה ללא שום הכרזה חדשה אני מסכים איתך, אבל למייקרוסופט למשל בימים האפלים של הקינקט של ה 360 היו מסיבות של תצוגות ילדים מביכות על הבמה בשילוב כמה כותרי צד ג׳ לעוסים שהיה להם הסכם איתם סטייל קוד וזהו בעיקרון, בלי שום דבר חדש מלבד אולי הפורצה השנתי או גירס הגרוע הזה שיצא בסוף הדור.

גיימפליי מלהיב וטוב של TLOU2 מנצח את כל המסיבה הזו אבל שוב, ברור שאתה צודק ודברים השתנו מאז (היום יש הרבה פחות לגיטימציה לשרוף מסיבה על קז׳ואל מפעם) ובמצב של סוני לעשות E3 נוספת שנבנית על עוד חשיפות משלושת הגדולים שלה זה פשוט מביך ואפשר להבין למה סוני ביטלה, לא שחזינו שזה יקרה כי זה חסר תקדים אבל אחרי שזה קרה בהינתן שפשוט אין עוד מה להכריז לפס4 אפשר להבין את ההחלטה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 נובמבר 2018, 10:41

bling כתב:קיאו אני לגמרי מסכים עם מה שאתה אומר אבל קצת הגזמת עם ״המסיבה הגרועה בתולדות E3״, אתה כנראה לא זוכר איזה מסיבות גרועות היו בהסטוריה אם לדעתך מסיבה שבה ממחזרים משחקים קיימים אך מאוד מצופים כמו TLOU2, GOT ו DS תהיה הכי גרועה.

כאילו אין ספק שזה מצב מביך לבנות על המשחקים הללו מסיבה ללא שום הכרזה חדשה אני מסכים איתך, אבל למייקרוסופט למשל בימים האפלים של הקינקט של ה 360 היו מסיבות של תצוגות ילדים מביכות על הבמה בשילוב כמה כותרי צד ג׳ לעוסים שהיה להם הסכם איתם סטייל קוד וזהו בעיקרון, בלי שום דבר חדש מלבד אולי הפורצה השנתי או גירס הגרוע הזה שיצא בסוף הדור.

גיימפליי מלהיב וטוב של TLOU2 מנצח את כל המסיבה הזו אבל שוב, ברור שאתה צודק ודברים השתנו מאז (היום יש הרבה פחות לגיטימציה לשרוף מסיבה על קז׳ואל מפעם) ובמצב של סוני לעשות E3 נוספת שנבנית על עוד חשיפות משלושת הגדולים שלה זה פשוט מביך ואפשר להבין למה סוני ביטלה, לא שחזינו שזה יקרה כי זה חסר תקדים אבל אחרי שזה קרה בהינתן שפשוט אין עוד מה להכריז לפס4 אפשר להבין את ההחלטה.

ועדין, עם כל השיט הקז'ואלי ומה שלא היה שם, עדין היו שם לפחות הכרזות על דברים חדשים. מסיבה בלי אף הכרזה? מה המטרה של זה? תוציא סרטוני גיימפליי וזהו. ממילא זה סרטון המי-יודע-כמה של רוב המשחקים האלה שנמצאים בתודעה הציבורית כבר 3+ שנים.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 נובמבר 2018, 09:11

Kazz כתב:ו
אני בטוח שאפשר למצוא מסיבות של סוני או אחרות שהיו מרגשות פחות ממה שסוני בפוטנציה יכולה להציע עם 4 (!) משחקים מוכרזים מצד א', משחקי צד ג' בלעדיים כמו WiLD ו Ni Oh 2 שלא ראינו מהם כלום

אבל מה אם נניח שסוני כבר קיבלה החלטה, וחצי או יותר מהמשחקים האלו בכלל לא יגיעו לPS4 אלא רק ליורשת שלה? סטייל מה שקרה עם The Last Guardian.
הרי במקרה כזה הם לא יוכלו לשקר במסיבת העיתונאים שהמשחקים מיועדים לPS4 או אפילו להתנסח בצורה מעורפלת לגבי הפלטפורמה, ומצד שני הם עוד לא רוצים להכריז על הPS5 במסיבת העיתונאים הזו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 נובמבר 2018, 10:54

DrKeo כתב:
bling כתב:קיאו אני לגמרי מסכים עם מה שאתה אומר אבל קצת הגזמת עם ״המסיבה הגרועה בתולדות E3״, אתה כנראה לא זוכר איזה מסיבות גרועות היו בהסטוריה אם לדעתך מסיבה שבה ממחזרים משחקים קיימים אך מאוד מצופים כמו TLOU2, GOT ו DS תהיה הכי גרועה.

ועדין, עם כל השיט הקז'ואלי ומה שלא היה שם, עדין היו שם לפחות הכרזות על דברים חדשים. מסיבה בלי אף הכרזה? מה המטרה של זה? תוציא סרטוני גיימפליי וזהו. ממילא זה סרטון המי-יודע-כמה של רוב המשחקים האלה שנמצאים בתודעה הציבורית כבר 3+ שנים.

כן זה נכון, יש מצב שגם במסיבה הכי גרועה אי פעם של נינטנדו עם הווי מיוזיק הוכרז משהו לא קז׳ואלי קטן, השאלה עם איזה רושם יצאת מאותה מסיבה, האם זכרת שהכותר ההוא הוכרז או שכל מה שהיה לך בראש זו הזוועה של הדגמות הקז׳ואל של הווי? :)

אז זה הקטע גם עם תצוגות הזוועה של מייקרוסופט, אז כן אולי הוכרז שם איזה Gears Judgement מעפן אבל הרושם שיוצאים ממנו זה שזו היתה זוועה.

אני חושב שמסיבה עם גיימפליי חדש מ TLOU2 וגיימפליי ראשון מ DS עם פוקוס על משחקי קור נוספים מצד סוני וצד ג׳ היא כבר עדיפה ממסיבות הזוועה האלו גם אם היא מאוד מביכה בגלל 0 הכרזות. לפחות זו תהיה מסיבה עם תוכן שפונה אלינו ולא לאמהות כדורגל בנות 45.

בכל אופן זה לא משנה כי בגדול אנחנו מסכימים שהמצב הזה מביך מלחתכילה בין אם זו תהיה המסיבה הכי גרועה אי פעם או סתם מהגרועות.

swym כתב:
Kazz כתב:ו
אני בטוח שאפשר למצוא מסיבות של סוני או אחרות שהיו מרגשות פחות ממה שסוני בפוטנציה יכולה להציע עם 4 (!) משחקים מוכרזים מצד א', משחקי צד ג' בלעדיים כמו WiLD ו Ni Oh 2 שלא ראינו מהם כלום

אבל מה אם נניח שסוני כבר קיבלה החלטה, וחצי או יותר מהמשחקים האלו בכלל לא יגיעו לPS4 אלא רק ליורשת שלה? סטייל מה שקרה עם The Last Guardian.
הרי במקרה כזה הם לא יוכלו לשקר במסיבת העיתונאים שהמשחקים מיועדים לPS4 או אפילו להתנסח בצורה מעורפלת לגבי הפלטפורמה, ומצד שני הם עוד לא רוצים להכריז על הPS5 במסיבת העיתונאים הזו.

הם מקסימום מגיעים גם לפס5, סוני לא יעזו לבטל הכרזות קיימות לפס4, במיוחד TLOU2 שהובטח עוד מלפני כמה שנים טובות, זו תהיה בגידה חמורה באמון של שחקני הפלטפורמה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 נובמבר 2018, 11:03

אני כן אמרתי בפעם הראשונה שראיתי את WILD שהוא נראה יותר לדור הבא ובטח יעבור שנמוך רציני, אבל אני לא חושב שזה העניין איתו, אלא שפשוט בוטל :/ הוא המקרה הכי הזוי בדור הזה כי היוצר שלו כן אמר בתחילת 2017 שעדיין עובדים עליו אבל קשה לי להאמין שסוני הולכת לממן את זה במשך 7 שנים (: מניח שלא נשמע עליו עד הפעם הבאה שיראיינו אותו ואשכרה ישאלו משהו בעניין... מה נסגר עם העיתונאים בתעשייה?!
לגבי DS תמיד היה החשש שאם לא יתקדם מהר מספיק אז הוא ידלג על הפס4, אבל אם נאמין לקוג׳ימה נראה לי שהוא כן יספיק את זה בשנתיים הקרובות... לא שולל קרוס ג׳ן, אבל זה הכי הרבה.
לגבי TLOU או GOT אין מצב קטן לדעתי, ואחד מהם יצא גם ב-2019 להערכתי

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 נובמבר 2018, 15:54

אם משהו יצא ב 2019 זה רק TLOU2 לדעתי.

בכל מקרה אין ספק שהוא יגיע לפס4 וגם 90% שהמשחק של סאקר יגיע לפס4 בהתחשב בזמן הפיתוח. אני מאמין שבדוואות גבוהה גם DS יגיע, אולי יותר לכיוון 80% אבל זה כמעט בטוח.

כל זה אגב לא שולל גרסאות פס5 לשלושת המשחקים בעתיד, סיכוי טוב שחלקם גם קרוס ג׳ן (DS עם הסיכוי הכי גבוה לזה ואולי גם GoT, סיכוי מאוד נמוך ש TLOU2 יהיה קרוס ג׳ן, רוב הסיכויים שיצא כמה חודשים טובים לפני ההשקה של הפס5 סטייל מה שקרה עם המשחק הראשון)

———

עוד חפירה בלינקדין עוד חשיפה, פרופיל לינקדין של מפתח שעבד על GOW חושף שסנטה מוניקה עובדת על מה שהוא כמעט ודאי פרויקט הפס5 שלה ויותר מזה, כמעט בטוח שזה GOW2:

תמונה

למה כתוב פס4? רוב הסיכויים כי בניגוד לפרופיל הפרטי של המפתח מסקוור שכתב בפרצוף ״משחק לומינוס לפס5״ סנטה מוניקה קצת יותר זהירה לגבי ״ביטחון תאגידי״ כחברה ששייכת לסוני ולכן היא העבירה לעובדים שלה שאסור להם בשום אופן לציין באף דרך את קיומה של הפלטפורמה הזו למרות שזה לגמרי פס5.

מאוד קשה לי להאמין שזה פרויקט שיהיה קרוס ג׳ן או גרוע מזה, בלעדי לפס4, יש גבול לטמטום של סוני.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 נובמבר 2018, 18:48

מסתבר שחלק מהיוטיוברים ,חולמים על סוויץ פרו
נינטנדו פירסמה סירטון תידרוך ,איך להעביר חשבון
מנינטנדו סוויץ ,לנינטנדו סוויץ אחר

בסירטון בבירור מראים באנדלים שכניראה ימכרו בחגים הקרובים
חלק מהיוטיוברים ,חשבו שזה מרמז על סוויץ פרו
למרות שהנווידה לא חשפה אף טגרה חדש
וכניראה ליצר קונסולה כזאת היום ,יהיה מורכב
ויעלה הרבה מאוד

סתם דוגמה תיאורטית שלא תיהיה באמת כי זה לא כלכלי
במקום מעבד משולב עם כרטיס גרפי ,דוחפים שניים
במקום 4 ג'יגה זיכרון מעלים ל8 ג'יגה זיכרון
במקום 32 ג'יגה לשמירות דוחפים 256 ג'יגה
כל זה הרבה יותר חם וצורך הרבה יותר אנרגיה
אז שמים קירור נוזלי ,ומגדילים את הבטריה

יוצא מכשיר מאוד יקר ,עם זמן בטריה עלוב
שבגלל cpu +cpu
וgpu+gpu ,מקשה על מפתחות לנצל אותו בכל הכח
אבל אפשר לקרוא לו פרו ,בגלל שיותר חזק משמעותית מהns הרגילה

או במילים אחרות ,הns פרו לא יצא בקרוב
עם בכלל יהיה כזה בעתיד

וגם כניראה לא סוני ולא ms יוציאו בקרוב מתחרה לns
לא כי אין חומרה חזקה יותר בתחום הזה ,בהחלט יש
פשוט המחירים לא מתאימים לקונסולה עממית

כרגע קונסולה ניידת חזקה בהרבה מהns
תיהיה מקבילה מבחינת עלות של החומרה
לניאו גיאו בעבר

זה כניראה ישתנה בעתיד ,אבל כניראה לא ניראה ns
פרו בעתיד הקרוב

אולי אולי ,וזה גם יהיה טיפשי לדעתי
ניראה ns קצת משופרת ,סוני עשתה משהו דומה בpsp

אבל באמת לא חושב שיש לזה צורך
עדיף הגדלת זמן בטריה ,ברגע שזה יתאפשר
על פני יותר כוח

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2018, 21:50

יש כמה כיוונים שנינטנדו יכולה לקחת עם סוויטצ' פרו, אף אחד מהם הוא לא מה שכתבת קרירין. האפשרות הכי הגיונית לדעתי היא פשוט לקחת את ה-X2 של NVIDIA. הצ'יפ כבר ותיק למדי כך שNVIDIA מאומנים על היצור שלו והוא יחסית יותר חזק מהסוויטצ', ליתר דיוק הוא חזק ב-90% מהסוויטצ'. זה לא מספיק בשביל להעלות את הקונסולה ל-1080P בנייד, אבל זה בהחלט הרבה מעבר למה שהם צריכים בשביל 900P שדורש בערך 60% יותר כוח מ-720P. נינטנדו כמובן בטח תוריד את המהירות שעון למשהו שיותר מזכיר 70% כי זה בדיוק מה שהיא עשתה עם הסוויטצ' בכדי לחסוך בעלויות (ה-X1 שבסוויטצ' רץ במקור בSHIELD ב-1000MHZ, בסוויטצ' הוא הואט לרק 768MHZ). אגב, FUN FACT, אם הסוויטצ' כן תלך על ה-X2 המלא אז הכוח GPU שלה יהיה 60% מהכוח של ה-ONE. עוד עובדה נחמדה? אם נינטנדו לוקחת את הX2 ומורידה את המהירות שעון שלו כך שהוא יהיה רק 70% יותר חזק מהסוויטצ' במקום 90%, הם גם יוכלו לעלות ל-900P וגם הצריכה של ה-CPU/GPU תרד כך שזמן הסוללה של הסוויטצ' ישתפר למרות שהם העלו אותה ל-900P מ-720P. אני גם חושב שמשחקים בכוח הזה ירוצו יותר חלק ב-900P מאשר המקור ב-720P כי ב-70% יש מרווח בטחון לא קטן.

יש כיוונים אחרים שאפשר ללכת בהם, למשל לכווץ את ה-X1 ל-16NM או 12NM שNVIDIA כבר די מנוסה בהם. גם יכול להיות שNVIDIA רואה את ההצלחה של הסוויטצ' ועושה X3 מבוסס טיורינג. אבל האופציה הכי פשוטה, טפשית וחסרת כל מאמץ מנינטנדו? הם פשוט יריצו את ה-X1 הסטנדרטי שכבר יש בסוויטצ' ב-1GHZ. זאת המהירות שהצ'יפ הזה רץ ממילא בשילד שהוא מכשיר קטנטן כמו הסוויטצ'. זה יתן לסוויטצ' בוסט של 30% בביצועים. זה אולי לא יהיה "פרו", אבל זה כן יהיה חזק יותר ויעמוד במסורת של נינטנדו לחדש קונסולות עם חומרה טיפה יותר חזקה. זה גם הרבה יותר הגיוני מאשר רענון חומרה יחסית גדול כמו ה-X2 כשהסוויטצ' אפילו לא הגיעה לגיל שנתיים. למרות שאני לא פוסל את ה-X2, הרי NVIDIA מיצרים אותו כבר שנים והם בטח היו שמחים להפטר מהפס יצור של ה20NM שמשרת היום רק את הX1.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 נובמבר 2018, 00:02

הx2
זה לא הציפ שלהם למכוניות ?

בכל מיקרה הם לא הוציאו הנווידה tv סילד
עם x2 ,אז אולי יש דברים שאנחנו לא יודעים
ואולי הוא לא מתאים כל כך למארז קטן

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2018, 03:36

הוא אכן למכוניות, אבל הוא בתאוריה דווקא יותר טוב לגיימינג מה-X1 גם בקטגורית הCPU (שיש לו פחות ליבות אבל מהירות שעון גבוהה יותר) וגם בקטגורית הGPU (שהוא מהיר ב-50% אבל בגלל שהסוויטצ' מואטת לעומת X1 רגיל זה הופך ל-90%).

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 נובמבר 2018, 09:46

דרקו מורידים מהירות בגלל חום וזמן בטריה
לNS אין מקום של מכונית ולא בטריה של מכונית

זה לא שגימרים יקבלו היום ,קונסולה נידת בעובי של גיים גיר

אני חושב שעם ניראה קונסולת פרו כזאת ,זה רק אחרי שהנווידה יעשו מעבד משולב חדש בתחום
מין הסתם הם בטח עובדים על זה ,עם לא לדור הזה ,אז לדור הבא
הם כניראה מרוויחים הרבה מההצלחה של הNS

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים