DrKeo כתב:פיל בחדר זה כשיש לך קונסולות דור הבא ובגללה אתה לא יכול להכריז אפילו על משחק אחד בזמן שכל המשחקים שלך כבר נחשפו שוב ושוב. להציג את TLOU בפעם הרביעית? גיימפליי של GOT בפעם השניה? גיימפליי של דרימס בפעם השלישית (אחרי שכבר הייתה בטא לא קטנה לא מזמן)? אני חושב שאם סוני הייתה עושה את המסיבה הזאת שכל המשחקים שבה כבר הודגמו (פחות או יותר) ויש לה אפס הכרזות, היא הייתה ללא ספק המסיבה הכי בזויה בהסטוריה של מסיבות ה-E3. אולי אפשר להסתכל על העבר ולמצא איזו מסיבת נינטנדו בזויה לגמרי, אבל זה הסטדנרט? להתחרות עם מסיבות כושלות אחרות על התואר המסיבה הגרועה בהסטוריה?
כן, סוני במלכוד 22. מתי אתה נכנס למלכוד 22? כשאתה מכריז על המשחקים שלך שנים לפני שהם יוצאים. אז מה קורה כשהקונסולה מגיעה לסוף חייה? הכל מוכרז ואין לך מה להראות יותר. אז TLOU2 הוכרז ב-2016 כשהוא יוצא בכלל ב-2019 או 20. כנ"ל על כמעט כל משחק של סוני כמו GOT או DREAMS או שאנמו או DREAMS או FFVII או DS. אין מה לעשות, הם פוצצו את המחסנית ועכשיו אין יותר מה להראות.
אז השאלה היא כזאת. נניח והייתה להם מסיבת E3 וכל מה שהיית רואה שם זה גיימפליי ממשחקים מוכרזים שמרובם ראית כבר גיימפליי. מה קאז היה אומר על המסיבה הזאת בסיום שלה? מה הסיכוי שלא הייתה משתמש במילה בזיון לפחות 5 פעמים בהודעה הזאת? וזה לגמרי מובן, רובנו נגיב ככה כי מסיבה שבה אין אפילו הכרזה אחת היא מסיבה מעפנה.
אבוי! גיימפליי של GOT בפעם השנייה שישוחק לייב על הבימה וידגים את כל שאר הרבדים שיש במשחק. גיימפליי כמו שצריך של DS ולא מקטעים של דמות משוטטת בעולם.
איזה מחסנית התפוצצה על FF? על שנאמו? על WILD? אם המשחקים האלה עדיין בפיתוח ומתקדמים בקצב סביר שאפשר להציג אז זה no-brainer להראות אותם ב E3. ומה עם משחק המולטיפלטפורם ש Ueda עושה? בלאדבורן 2?
מה שאני חושב על התצוגה לא משנה. חשבתי של שנה שעברה הייתה חלשה. אז? הם היו חושבים לבטל אותה? איזה הכרזות חדשות היו שנה שעברה? לוגו של NI OH 2? משחק VR?
המסיבות ב E3 זה בשביל הקהל הרחב שקונה COD ופיפא והתחלת מסע הפרסום של משחקי חגים 2019 ולהיות בתודעה וכו' וכו'. זה הזוי לוותר על מיליוני עיניים בגלל חשש ש'יושבי פורומים' יביעו אכזבה מהעדר הכרזות חדשות אפשרי.
אני עדיין לא מבין את ההגיון באי הצגת TLOU\GOT\DS כדי לשמור אותם בהנחה שהם יוצאים גם על פס5. הכרזה והדגמה שכזו בדצדמבר 2019\מרץ 2020 זה חיובי? שקדתם כל השנים האלה, דילגתם על E3 כדי להראות שוב משחקים שהראתם בעבר, שעדיין יוצאים על הפס4 ולכן מוגבלים על ידה ושבמקסימום יהיו 4K 60FPS על הפלייסטיישן 5? כאשר הציפייה היא שלפס5 תהיה BC ובערך כל ספריית המשחקים של פס4 יהיה אפשר לשחק ב4K 60FPS 'אוטומטית'?
זה התרחיש המיטבי לאירוע הכרזת פס5? אילו המשחקים שאתם רוצים לראות?